Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ένα ωραίο τριήμερο κι ένα νέο 'έργο'


 
Άργησα κάπως να κάνω κι εγώ την δική μου ανάρτηση και στο μεταξύ θα έχετε χορτάσει από φωτογραφίες από την έκθεση και από τις συναντήσεις μας με γνωστές και άγνωστες bloggers.  

Η επιθυμία μου να παραβρεθώ στην έκθεση ήταν μεγάλη και από καιρό συζητούσαμε με τον άντρα μου να ‘ανέβουμε’ στην Θεσσαλονίκη. Το αποφασίσαμε λίγες μόνο ημέρες πριν από τα εγκαίνια.   Ξεκινήσαμε την Πέμπτη το πρωί με αρκετά καλό καιρό, όταν όμως φτάσαμε στην διασταύρωση του Βόλου, άρχισε δυνατή βροχή που μας κράτησε συντροφιά σε ολόκληρη σχεδόν την υπόλοιπη διαδρομή. Περάσαμε τα Τέμπη, το Κάστρο του Πλαταμώνα και φτάσαμε στο ξενοδοχείο το απόγευμα.   

Από το μπαλκόνι μας φαινόταν η πόλη έως την θάλασσα και ακριβώς απέναντι είχαμε την Μονή Λαζαριστών.  Από τα παράθυρα του πρώτου ορόφου, είδαμε αμέσως τα συρτάρια μας που όλες ανυπομονούσαμε να θαυμάσουμε από κοντά.  Κάναμε όμως υπομονή έως την επομένη που ήταν η ημέρα των εγκαινίων.

Το βράδυ συναντηθήκαμε πρώτα για καφέ με την Βίκυ την Ποδηλάτισσα  με την κόρη της και μία φίλη και λίγο αργότερα είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά την καλή μας την δασκάλα, την Μαρία Βιλλιώτη  (εγώ μπορεί να μην είμαι καλή μαθήτρια, αλλά πάντα θα την θεωρώ δασκάλα) με μια φίλη της επίσης ζωγράφο.  Το κρύο ήταν τσουχτερό κι εμείς δεν είχαμε ντυθεί ανάλογα...αλλά γρήγορα βρήκαμε μια ταβέρνα με ζωντανή μουσική, και καθίσαμε για φαγητό.   Εκεί, λίγο αργότερα, ήρθαν στην παρέα μας η Ρένα και η Βίκη μετά των συζύγων. Αγκαλιές, φιλιά...ήταν μία πολύ ωραία στιγμή και σε λίγο  το γλέντι φούντωσε για τα καλά....

Την Παρασκευή κάναμε με τον Νίκο (τον άντρα μου) μία ωραία βόλτα στην πόλη. Επισκεφθήκαμε τον Λευκό Πύργο, περπατήσαμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, πήγαμε στην αγορά, ψωνίσαμε διάφορα,  αλλά και ....ζεστά στραγάλια (!!!)και φάγαμε πατσά (!) σ’ένα παραδοσιακό πατσατζίδικο.

Το απόγευμα ήρθε η ώρα της μεγάλης συνάντησης !  
Στην καφετέρια της Μονής Λαζαριστών άρχισαν να καταφτάνουν όλες οι bloggers που συμμετείχαν στην έκθεση.
Εκεί να δεις  αγκαλιές και φιλιά, φωνές και γέλια, ανταλλαγές διευθύνσεων και δώρων, φωτογραφίες και βίντεο.  Δεν μπόρεσα να γνωρίσω όλα τα κορίτσια, μέσα στην φασαρία με κάποιες σίγουρα δεν μιλήσαμε. Συγχωρέστε με εάν ξεχνάω κάποια ονόματα, αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω αυτές τουλάχιστον που ήρθαν και μας αγκάλιασαν και έδειξαν την χαρά τους για την συνάντησή μας, όπως την Κική και την Μαρία από την Πτολεμαϊδα, την Άννα από το Νευροκόπι, την 'Ασπα από την Ναύπακτο, την Φαίδρα, την Φανή, την Αχτίδα, την Μαντρίνα, την Βίκη, την Πετρούλα, την Ειρήνη, την Χρυσούλα, την Ευτυχία και την Χαριτίνη, την Αναστασία, την Εύα, την Λίτσα...    ΄Οταν ανεβήκαμε και μπήκαμε στην αίθουσα της έκθεσης, το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Κόσμος πολύς!΄Ολα τα συρτάρια από κοντά ήταν πανέμορφα και πολύ καλύτερα απ’ότι τα είχαμε δει στις φωτογραφίες.   
 
  Φανούλα, από εσένα την ΄τσίμπησα΄αυτήν την φωτογραφία !
Η έκθεση είχε οργανωθεί τέλεια από την Ρένα με την βοήθεια και προσωπική εργασία πολλών bloggers της Θεσσαλονίκης.
Έγιναν τα εγκαίνια από την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας και Θράκης, ποζάραμε και όλες μαζί για την αναμνηστική φωτογραφία.
Ακολούθησαν φαγοπότι και χορός (με όσες μπόρεσαν ν'ακολουθήσουν), φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις, προσκλήσεις και υποσχέσεις να ξαναβρεθούμε σύντομα όλες όσες μπορέσουμε σε κάποια νέα εκδήλωση των Ελληνίδων Bloggers. Τώρα που έγινε η αρχή, θα συνεχίσουμε, ενωμένες και με όλες μας τις δυνάμεις, και σε άλλες δράσεις για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κι έτσι έφτασε το Σάββατο ... Πριν φύγουμε από την ωραία Θεσσαλονίκη, επισκεφθήκαμε τα Κάστρα, όπως τα λένε οι ντόπιοι, το Επταπύργιο δηλαδή και τις φοβερές φυλακές του Γεντί Κουλέ, αγοράσαμε μπουγάτσες και καριόκες και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Αυτήν την φορά, είδαμε το κάστρο του Πλαταμώνα με ήλιο. Σταματήσαμε στην κοιλάδα των Τεμπών, περάσαμε το κρεμαστό γεφυράκι  και κατεβήκαμε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.
Φτάσαμε αργά το μεσημέρι στον Βόλο όπου φάγαμε μαζί με αγαπημένους φίλους, ξεκουραστήκαμε λιγάκι και ξαναμπήκαμε στο αυτοκίνητο για την Αθήνα όπου φτάσαμε το βράδυ, λίγο ταλαιπωρημένοι από το ολοήμερο ταξίδι, αλλά ενθουσιασμένοι από αυτό το υπέροχο τριήμερο.

Επέστρεψα στην Αθήνα με δώρα, όπως τα χαριτωμένα σκουλαρικάκια της Φανής,
  το πανέμορφο συρταράκι της Μαρίας,
μια υπέροχη καρφίτσα από την Ρένα
κι ένα μπουκάλι τσίπουρο από την Βίκη O και τον άντρα της.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα δωράκια σας κορίτσια !!!  Χάρηκα αφάνταστα που  σας γνώρισα όπως και  τόσες πολλές άλλες από την Θεσσαλονίκη, αλλά και από τις άλλες πόλεις, κι ελπίζω να βρούμε γρήγορα την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε.

Δεν σας έδειξα φωτογραφίες από τις συναντήσεις μας (προσωπικά έβγαλα λίγες με το κινητό μου) αλλά είχα την χαρά να απολαύσω τις δικές σας και τα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν.  ΄Εχω όμως να σας δείξω κάτι άλλο.....

Προχθές, ο Νίκος έβγαλε από τις τσέπες του κάποια....’σουβενίρ’ από την Θεσσαλονίκη. «Ντεκουπατζού δεν είσαι ??»  μου λέει,  «κι εγώ σου μάζεψα χαρτοπετσέτες από τα μαγαζιά όπου καθίσαμε για φαγητό. Φτιάξε κάτι να θυμόμαστε αυτό το ταξίδι !». 

Κι εγώ κάθισα και του έφτιαξα ένα καδράκι με collage, έτσι για να τον ευχαριστήσω που δέχθηκε να με συνοδέψει σ’αυτό το ταξίδι. 
 
Μη γελάτε,  μη με κοροϊδεύετε, και μη ψάχνετε εάν έχουν ζάρες τα χαρτιά!!!
Θα σας μαλώσω..!!!  Δεν είπα decoupage, είπα collage!!!

Και πριν κλείσω, θέλω να ευχαριστήσω, για μία ακόμα φορά, την εκπληκτική
Ρένα και για την έκθεση αλλά και για όλα όσα έκανε για μας, καθώς και τον συμπαθέστατο Κύριο Γιάννη, την Βίκη και τον Νίκο (πίνουμε ένα τσιπουράκι στην υγειά σας !).

Παίρνω και το βραβειάκι που μας χάρισε η Ρένα  (ευχαριστώ πολύ Ρένα μου !!!)
 
                                                         
Παίρνω κι άλλο ένα από την αγαπημένη μου Πέπη που κλείνει ένα χρόνο στην μπλογκογειτονιά μας (Πολύχρονο το blog σου Πεπούλα !)
 

και σας χαιρετώ !!!!
Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο !!!!!!


                                                                                                             

63 σχόλια:

  1. Καλημέρα.Πάρα πολύ όμορφη η ανάρτησή σου,φανταστικά τα συρτάρια σας.Το είπα και στ'άλλα κορίτσια, καμία σχέση οι φωτογραφίες με την πραγματικότητα.
    Όντως η συνάντηση ήταν μεγαλειώδης!!!!!!
    Κοντά σας ένοιωσα όμορφα και προσωπικά χάρηκα που σε γνώρισα.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάρηκα κι εγώ Άννα μου που σας γνώρισα... όσες πρόλαβα ! Αισθάνομαι λίγο άσχημα που μπερδεύω τα πρόσωπά σας, είσασταν τόσες πολλές αλλά ο χρόνος ήταν λίγος, χαχαχα !! Εάν θέλεις, στείλε μου μιά φωτό σου με mail να σε θυμηθώ. Θα χαρώ πολύ !
      Φιλάκια !

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη η περιγραφή του ταξιδιού!!!! για την έκθεση και την συνάντηση τι να πούμε.... μία μαγεία που πιστεύω να επαναληφθεί!!! Όσο για το καλάζ τέλειο... το είπε και το έκανε ο Νικολάκης, τις μάζεψε τις χαρτοπετσέτες!!!! Πιστεύω να πέρασε καλά και να ξανάρθει μαζί μας στην επόμενη συνάντηση!!!!!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειο δεν είναι το κολάζ....ίσα ίσα που βιάστηκα να το φωτογραφίσω πριν στεγνώσει καλά-καλά. Τώρα πιά δεν φαίνονται οι ζάρες του, είναι ωραιότερο, χαχαχα !!!! Εχω την τύχη να μην με αποχωρίζεται εύκολα ο Νικολάκης, κι έτσι σίγουρα θα ξανάρθει ! Πολλά φιλάκια !

      Διαγραφή
  3. Δε χορταίνω να διαβάζω τις αναρτήσεις όλων όσων καταφέρατε να πάτε στην έκθεση. Ζηλεύω που δε τα κατάφερα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες.Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα μου, δεν το σκέφθηκα νωρίτερα, αφού θα ερχόμουν στον Βόλο, να κανονίζαμε να βρεθούμε και να στα έλεγα από κοντά !!! Άλλη φορά θα σε ειδοποιήσω εάν θέλεις να συναντηθούμε!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα , απολαυστική η περιγραφή του ταξιδιού και καταπληκτικό το χειροποίητο ενθύμιο από χαρτοπετσέτες !!
    Χαίρομαι που περάσατε μαγικά !!

    Πάντα τέτοια όμορφα, χαρούμενα ταξίδια ,
    σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνά μου, πάντα μου άρεσαν αυτού του είδους τα κολλάζ. Πριν από πολλάαααα χρόνια, άρχισα να κρατάω αναμνηστικά από τα ταξίδια μου κολλημένα σε άλμπουμ, ένα πρωτόγονο στύλ scrapbooking ας πούμε... με προκαλείς να σας τα δείξω κάποια στιγμή ....
      Φιλιά !

      Διαγραφή
  5. Mαριαννα μου,αυτα μας μενουν τελικα,η καλη καρδια!!!!!Αντε να κανουμε κι εδω στην Αθηνα κατι,να γνωρισουμε η μια την αλλη,το περιμενω πως και πως!!!!Ευχομαι παντα τετοια!!!!!!!
    Φιλια πολλα,σε εκτιμω πολυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διασκεδάσαμε Μαρία μου ! Σίγουρα κάτι θα κάνουμε και στην Αθήνα !!
      Σ'ευχαριστώ πολύ για την εκτίμησή σου! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. ΜΑΡΙΆΝΝΑ
    μαζί μ εσάς περάσαμε κι εμείς καλά απο μακρυά,βλέποντας φωτογραφίες και μοιραζόμενες ο,τι αισθανθήκατε!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου, χαίρομαι που μπορέσαμε να σας περάσουμε με τις εικόνες και τις περιγραφές μας αυτό που αισθανθήκαμε όλες. Στην Αθήνα, όταν γίνει κάτι, θα μπορέσεις να έρθεις ??????
      Φιλάκια κι από μένα !

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Μαριάννα!!! Ήταν απόλαυση όλο αυτό...κι εσείς μπορέσατε και είδατε και κάτι παραπάνω...Μπράβο!!! Ο Νίκος πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος απ'όλο αυτό κι ας μας πείραζε...Να του πεις πως τις συμβουλές του τις άκουσα αλλά δεν θα τις ακολουθήσω γιατί περνάω υπέροχα μαζί σας!!! Είναι απίστευτος τύπος...να τον χαίρεσαι!!! Αλλά κι εσύ να του φτιάξεις το καδράκι με τις χαρτοπετσέτες...χαχα...ε μα πια μας έσκασε!!! Να'σαι καλά Μαριάννα μου και θα τα ξαναπούμε σίγουρα...Πάντα όμορφα ταξίδια με τον αγαπημένο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, ο Νίκος είναι πειραχτήρι, ελπίζω να μην τον παρεξηγούν κάποιοι μ'αυτά που τους λέει, χαχαχα !!!! Πάντως, σε συμπάθησε πολύ ! Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε ! Σ'έυχαριστώ !

      Διαγραφή
  8. ΜΑΡΙΑΝΝ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!
    ΤΟ ΚΑΔΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ! ΠΟΙΕΣ ΖΑΡΕΣ; ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!
    ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΦΑΓΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΜΠΕΛΑ-Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ- ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ.....ΣΤΡΙΒΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΥΜΜΗΤΟΥ. Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ...ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΥΜΜΗΤΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΥΚΛΩΝ...Ε! ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΕ....ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ...ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφούλα, ελπίζω κάποια στιγμή να σε γνωρίσω κι εσένα από κοντά !!! Κάτι θα κανονίσουμε !! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  9. Μαριάννα χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα!!
    Εύχομαι ολόψυχα να ξανασυναντηθούμε σύντομα και να τα πούμε
    ακόμα καλύτερα!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το δωράκι σου, το απίθανο περιτύλιγμα του
    συνοδεύει την συλλογή μου με τα δωράκια σας και ο σελιδοδείκτης όταν δεν είναι στο βιβλίο μου στολίζει το σαλόνι!!
    Πολλά-πολλά φιλιά από την Θεσσαλονίκη!!
    Σας ευχαριστούμε που ήρθατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαντρίνα μου, κι εγώ χάρηκα πολύ! Είσαι τόσο γλυκειά ! Χαίρομαι που σου άρεσε ο σελιδοδείκτης παρ' όλο που τους έφτιαξα βιαστικά μόλις αποφασίσαμε με έρθουμε στην Θεσ/νικη και λόγω του καπλαμά, κάποιοι είχαν 'πετσικάρει΄.
      Θα σας περιμένουμε κι εμείς στην Αθήνα. Φιλάκια !!!

      Διαγραφή
  10. και εγω, που δεν μπορεσα να πάω- ευχαριστω πολυ πολυ για τα νεα, τις περιγραφες, τις εντυπωσεις !! να εισαι καλά! εκτός των δημιουργιών...η πρόσκληση της Ρένας ήταν και μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωριζόμαστε και λιγάκι πιο κοντά...εστω μεσω των μπλογκς!!! ( ..τι όμορφο που ο αντρας που σκέφτηκε να σου μαζέψει αναμνηστικά!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου, με τόσες αναρτήσεις και περιγραφές που μπορέσατε να δείτε και να διαβάσετε, είναι σχεδόν σαν να είχατε έρθει στην έκθεση. Ναί, του άντρα μου του αρέσει κι εκείνου να μαζεύει αναμνηστικά από τα διάφορα μέρη που πάμε, είναι σπάνιο για έναν άντρα, αλλά χαίρομαι που ταιριάζουμε και σ'αυτό !!! χαχαχα !!

      Διαγραφή
  11. Μαριάννα,υπέροχο ταξιδάκι-αστραπή,πολύ όμορφες φωτογραφίες της διαδρομής και το καλύτερο η συνάντηση με φίλες,που μέσα από τη μεγάλη παρέα γνώριζες!
    Σας είδα σε διάφορα σπιτάκια και ζήλεψα την παρεούλα σας.

    Η πρόθεση μετράει,το καδράκι έγινε εξαιρετικό,μου αρέσει το στυλ,που του έδωσες.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου !! Ελπίζω να σε δούμε κάποτε κι εσένα !!
      Φιλάκια !

      Διαγραφή
  12. Μαριάννα μου καλημέρα
    Οι όμορφες αναμνήσεις δεν έχουν ποτέ ζάρες και εσύ κατάφερες να μας ταξιδέψεις. Να κάνουμε την διαδρομή μαζί σου και να χαρούμε με την χαρά σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι όμορφες αναμνήσεις ποτέ, το καδράκι όμως έχει, έχει, χαχαχά !!! Χαίρομαι που σας ταξίδεψα λίγο κι εγώ με την σειρά μου ! Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο !

      Διαγραφή
  13. Άχ...τέλεια ανάρτηση Μαριάννα μου !!!! Τις έχω δεί όλες τις φωτογραφίες σας και έχω χαρεί και έχω συγκινηθεί πολύ...και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχιστούν όλα αυτά και θα έχω την ευκαιρία να πάρω κι εγώ μέρος την επόμενη φορά !!!! Ευελπιστώ να σας γνωρίσω κι εγώ απο κοντά !!!! Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου και ο άντρας σου έκανε τέλεια κίνηση !! Τέλειο το αναμνηστικό κολάζ !!! Μπράβο σας...πάντα έτσι όμορφα να περνάτε !!!! Απ'ότι βλέπω τα έχεις πάρει ήδη τα βραβειάκια αλλά δέν πειράζει...στα δίνω κι εγώωωω....με πολύ αγάπη !!!
    Τα δωράκια που ανταλλάξατε μεταξύ σας είναι όλα πανέμορφα !!!!!
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις !!!! Φιλάκια πολλά !!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου Μυρσινούλα. Και βέβαια θα τα πάρω κι από εσένα τα βραβειάκια αφού μου τα δίνεις με τόση αγάπη ! Εύχομαι σύντομα να βρεθούμε και στην Αθήνα !!! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  14. Πολύ γλυκιά ανάρτηση! Γεμάτη όμορφες στιγμές!! Και το κολάζ να σας τις θυμίζει πάντα! Υπέροχη κίνηση!! Καλό πσ/κο να έχεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα !! Καλό σαββατοκύριακο και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  15. Τι ομορφη αναρτηση !!! Τα χαμογελα εκφραζουν τα συναισθηματα !!!
    και δειχνουν ποσο ομορφα περασατε!!!!

    Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, ήταν μιά πολύ ευχάριστη εμπειρία !!! Φιλάκια !!

      Διαγραφή
  16. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ!!!!!!!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΑΣ!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!!!!!!!!!
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου, να είσαι σίγουρη ότι θα μιλάμε όλες για πολύ ακόμα καιρό για την έκθεση και την συνάντησή μας!!!
      Περιμένουμε τα νεώτερά σου!!
      Του τα έδωσα τα φιλιά και χάρηκε πολύ !!!!
      Φιλιά κι από μένα !!

      Διαγραφή
  17. Πολύ γλυκιά η ανάρτησή σου... Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά κι ας μην καταφέραμε να ανταλλάξουμε πολλές κουβέντες!! Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει συνέχεια και θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή!! Πολλά-πολλά φιλιά κι ευχαριστώ και πάλι για το όμορφο δωράκι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου, σ'ευχαριστώ πολύ !! Επειδή μου αρέσει η ειλικρίνεια, θα με βοηθούσε πολύ, όπως λέω και στην πρώτη μου απάντηση στο σχόλια της ΄Αννας, εάν μου στέλνατε μια φωτογραφία σας να θυμηθώ τα πρόσωπά σας. Είσασταν τόσες πολλές οι Σαλονικιές ενώ ο χρόνος ήταν λιγοστός, που σας μπερδεύω λιγάκι στο μυαλό μου. Θα περιμένω !! Χαίρομαι που σου άρεσε ο σελιδοδείκτης μου. Φιλάκια πολλά !!!!

      Διαγραφή
  18. Μαρί-Ανν μου , πάρε όσες θέλεις φωτογραφίες για να τις έχεις κι εσύ αναμνηστικές!!Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, ήταν υπέροχα!!!Τέλεια η διήγησή σου και οι φωτογραφίες σου!!φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Φανούλα μου !!!! Θα σας περιένουμε και στην Αθήνα !!
      Πολλά φιλιά !!!!

      Διαγραφή
  19. MARIE ANNE ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ , ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ!!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ;....ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ(ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑ...)
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιργινίτσα, την άλλη φορά ελπίζω να έρθεις κι εσύ !!!! Θα τα πούμε και από κοντά, σύντομα ελπίζω !!
      Φιλάκια πολλά !!!

      Διαγραφή
  20. Μηπως να αρχίσει και ο Νίκος το decoupage (και όχι μόνον)! Το λεω γιατι με τις επιλογές του, κατάφερες να κάνεις μιαν όμορφη Θεσσαλονικιώτικη δημιουργία!
    ΥΓ Το πόσο ζήλεψα το πατσατσίδικο, σου το είπα !!!!
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'σαι καλά Πέπη μου!! Πολλές φορές τον έχω προκαλέσει, χαχαχα !! αλλά προτιμάει να βάφει γλάστρες και διάφορα άλλα κεραμικά!!! Μου 'βούτηξε' κι΄ένα κεραμίδι που είχα βρεί, το έβαψε, κόλλησε πάνω του δύο κεραμικά παπάκια και το στόλισε στον κήπο!!! από τέτοια, κάνει πολλά !! Φιλάκια και καλό σαββατοκύριακο και σε σένα !!!

      Διαγραφή
  21. Μαριάννα μου , τελικά οι απρόοπτες εκδρομές είναι οι καλύτερες!Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα !!Καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απόλυτο δίκαιο Χρυσάνθη μου ! Δεν το περίμενα να πάω στην Θεσ/νίκη αλλά τις τελευταίες μέρες το αποφασίσαμε και πράγματι περάσαμε υπέροχα !!!!! Πολλά φιλιά !!

      Διαγραφή
  22. Μαριάννα μου, χάρηκα που περάσατε όμορφα.....πάντα τέτοια....αυτά μένουν αξέχαστα κι αξίζει να τα πραγματοποιούμε.....φιλιά πολλά....θα τα πούμε από βδομάδα πιστεύω και προσωπικά, Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου την! Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα !! Ξέρεις, έχουμε κι άλλη κοντινή γειτόνισσα. Να κανονίσουμε να βρεθούμε!! Θα τα πούμε από βδομάδα ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  23. Μπορεί να έγιναν αναρτήσεις και να ανέβηκαν φωτογραφίες από την έκθεση και την συνάντησή σας, όμως και η δική σου η ανάρτηση είναι εξ ίσου ενδιαφέρουσα. Ήταν σαν να ταξιδέψαμε μαζί.Και ο βοηθός και συνταξιδιώτης σου ...πολύτιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γειά σου Σωσώ μου ! Σ'ευχαριστώ πολύ !! Χαίρομαι που σας ταξίδεψα για λίγο! ΄Οσο αντέχει και δεν βαριέται ο συνταξιδιώτης μου καλά είναι, γιατί δύσκολα τον αποχωρίζομαι, χαχαχα !! Πολλά φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπημένη μου Marie-Anne αν και σύντομη η επαφή μας, λόγω του πανικού των εγκαινίων της έκθεσης ήταν από τις πιο όμορφες!!!!
    Χάρηκα που γνωριστήκαμε και τα είπαμε από κοντά!!!!!Ελπίζω σε μια νέα συνάντηση με περισσότερη κουβεντούλα!!!Όσον αφορά το χρονικό του ταξιδιού, είναι άψογο με βροχή και με ήλιο!!!!Πολλά πολλά από την βροχερή Θεσσαλονίκη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μεγάλη μου παράληψη να σε ευχαριστήσω για το υπέροχο δώρο που μας χάρισες!!!Ένας υπέροχος σελιδοδείκτης, που θα με συντροφεύει στο διάβασμα!!!!
    Ευχαριστώ πολύ, καλή μου φίλη!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σ'ευχαριστώ πολύ Ευτυχία μου. Είσαι σκέτη γλύκα !!! Χάρηκα πάρα πολύ κι εγώ πυ σε γνώρισα από κοντά και χαίρομαι που σου άρεσε ο σελιδοδείκτης μου. Ελπίζω να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε. Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χάρηκα την συνάντηση σαν να ήμουν εκεί,μέσα από τις φωτογραφίες τα φιλιά ,τις διηγήσεις!Ζήλεψα είναι η αλήθεια,γιατί δεν φώναζα ΜΑΡΡΙ ΑΝΝ,ΦΑΝΗ,ΓΕΩΡΓΙΑ[ΑΧΤΙΔΑ],ΡΕΝΑ,έκλαψα λιγο...Χειροκρότησα και έλεγα ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΧΡΥΣΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!ΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΤΕ!!!Ομως τις ιδιες ημέρες ο άνδρας μου είχαν συνάντηση αποφοίτων 50 χρόνια μετά στην Ξάνθη.ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ! Την άλλη φορά όμως θα συναντηθούμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Μήν τρομάξεις αν σταματήσει ένα πούλμαν έξω από τον ανθισμένο σου κήπο και κατεβαίνουν οι ατέλειωτες αγαπημένες σου...χαχαχα,,,φιλιά πολλά Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου, κρίμα που δεν μπόρεσες αυτήν την φορά αλλά και η συνάντηση αποφοίτων 50 χρόνια μετά είμαι σίγουρη ότι θα σας πρόσφερε πολλές συγκινήσεις !! Την άλλη φορά λοιπόν......θα σε περιμένω ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  29. Μαριάννα μου, χαίρομαι ιδιαίτερα που έστω και τελευταία στιγμή το αποφασίσατε με τον άνδρα σου και μας ήρθατε , είναι φοβερός χωρατατσης , συγκινήθηκα που μας σκέφτηκες όλες με το δωράκι σου. Το ούζο να το πίνεται και να μας θυμάστε ως την επόμενη φορά !!!! Ευελπιστώ να΄ναι σύντομα. Το δε μπουκάλι περιμένω να το δω (όπως σε όλες σας ) με κάποια καλλιτεχνία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πίνουμε, το πίνουμε, φυσικά στην υγειά σας !!! Μήπως να κάναμε έναν διαγωνισμό με μπουκάλια ??? χαχαχά !! Μα, και βέβαια θα το φτιάξω, έχει και ωραίο σχήμα ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  30. Καλημερα Μαριάννα μου!!Μπραβο στον κο Νικο λοιπόν που σε εφερε στα μερη μας, να γνωριστουμε και να περασουμε ολοι μαζι τοσο όμορφα!Χαρηκα πολύ για τη γνωριμία μας και σε ευχαριστώ πολύ για το δωρακι σου!Εισαι πολύ γλυκός ανθρωπος κι αρχοντογυναίκα!Φιλιά πολλά, να εχετε μια όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρούλα μου, ήταν δική μου η χαρά που σας γνώρισα, έστω και για τόσο λίγο. Χαίρομαι που σας άρεσε ο σελιδοδείκτης μου. Πολλά φιλιά !!

      Διαγραφή
  31. Καλημερα το ταξιδι σας αυτο ηταν μια ευκαιρια για μενα να γνωρισω δυο αξιολογους ανθρωπους με ευγενια και πολυ χιουμορ!!!!
    Να ειστε παντοτε ευτιχισμενοι και πολυ αγαπημενοι!!!!!!
    Ευχαριστουμε για τους σελιδοδεικτες ειναι πολυ ομορφοι!!!!!!!
    Πολλα φιλια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Φαίδρα ! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου. Σου εύχομαι κι εγώ να χαίρεσαι την ωραία σου οικογένεια. Φιλιά και στην όμορφη κορούλα σου και χαιρετισμούς από τον Νίκο στον άντρα σου !! Φιλάκια !!!!

      Διαγραφή
  32. καλως ηρθες στην πολη μας και στη εκθεση μας να εισαι καλα να χαρεις τις αναμνησεις και ολα θα ξανα γινουν τα δωρα να τα φορας να τους θυμασαι σε περιμενω στον διαγωνσιμο μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την επίσκεψη !!! Θα περάσω κι από σένα !!!!

      Διαγραφή
  33. Πανέμορφη ανάρτηση... εύχομαι να΄χεις πάντα επιτυχίες και τόσο όμορφες στιγμές! Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου και ελπίζω να τα χιλιάσεις, γιατί τ'αξίζεις!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ 'Ελενα για τις ευχές σου ! Νά'σαι πάντα καλά ! Φιλάκια

      Διαγραφή
  34. Mαριννα μου χαιρομαι τοσο πολυ που τα καταφερες και συναντηθηκες με τα υπολοιπα κοριτσια!!!!! Ευχομαι καποια αλλη φορα να τα καταφερω κι εγω να ερθω να σας συναντησω!!! Παντως σε καποιες φωτογραφιες σε αναγνωρησα!!! Οσο για το collage, εγινε υπεροχο, γεματο αναμνησεις απο αυτο το υπεροχο τριημερο!!!!!! Να'σαι καλα Μαριαννακι μου!Φιλακια πολλα γλυκια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μαιρούλα μου, εύχομαι την άλλη φορά πράγματι να μπορέσεις να έρθεις κι εσύ! Αξίζει τον κόπο ! Στις φωτό, δεν το συζητώ, έχω βγεί 'κούκλα', χαχαχα !!!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...