Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μας έπιασαν στον ύπνο !

Σας λέει κάτι αυτό ?

Ε, ναι λοιπόν, φέτος δεν μας έφθαναν οι φωτιές, αλλά ήταν φαίνεται και η σειρά μας να πέσουμε κι εμείς θύματα των διαρρηκτών που εισέβαλαν στο σπίτι μας, πραγματικά σαν τις γάτες, στις 3 το πρωί, και αναστάτωσαν το υπνοδωμάτιό μας, χωρίς να καταλάβουμε τί-πο-τα (μας φαίνεται απίστευτο που δεν τους ακούσαμε πάνω από τα κεφάλια μας). Στο τέλος μόνο, προσπάθησαν να κατέβουν την εσωτερική σκάλα και τότε με ξύπνησε ένα κουδουνάκι με φωτοκύτταρο, που φόβισε τον έναν κλέφτη και όπως έτρεξε να φύγει, είδα την σκιά του και τρομοκρατημένη σκούντηξα και ξύπνησα τον άντρα μου. Ξέφυγαν βέβαια, είδαμε τους δύο να πηδάνει τα κάγκελλα ενώ ο τρίτος το'σκασε από την πίσω πλευρά του κήπου, αφού είχε ξεχωρίσει μερικά faux bijoux που τα πέρασε για χρυσά ενώ άφησε τα άλλα στο πλατύσκαλο. Το πρωί διαπίστωσαν οι διπλανοί μας γείτονες ότι πρώτοι εκείνοι είχαν δεχθεί την επίσκεψη των διαρρηκτών οι οποίοι, αφού πήραν ότι πήραν, έφαγαν και τρείς μπριζόλες και πέταξαν το ταψί στο γκαζόν, πριν περάσουν σ'εμάς για το επιδόρπιο.  

Φθηνά την γλυτώσαμε, δεν σας λέω τίποτε άλλο......

Και μιάς και ανέφερα τα κάγκελλα.....

Με αυτήν την φωτογραφία από τον κήπο μου, σκέφθηκα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό της A pink dreamer, εάν την δεχθεί, αφού λόγω της διάρρηξης δεν πρόλαβα να τελειώσω αυτά με τα οποία σκόπευα να δηλώσω συμμετοχή. 
(Η ειρωνία είναι ότι την vintage καρφίτσα με το όνομά μου με την οποία συμμετείχα την προηγούμενη φορά στο διαγωνισμό, μου την πήραν οι κλέφτες. Δεν ήταν μεν χρυσή αλλά ήταν αντίκα και αυτό μάλλον το κατάλαβαν οι αχρείοι! Είναι και το μοναδικό κόσμημα για το οποίο στεναχωρήθηκα πολύ που το έχασα).

LAGERSTROEMIA INDICA

Το υπέροχο αυτό φυτό μου ήταν άγνωστο έως πρίν από μερικά χρόνια, όταν το πρωτοείδα στο Πήλιο όπου με γοήτευσε με τα παράξενα τσαλακωμένα λουλούδια του σε διάφορα χρώματα (ροζ, λιλά, μωβ, κόκκινο, λευκό).  Σε όλη την Μαγνησία και σε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας έχω δεί μεγάλα δένδρα τόσο σε σπίτια όσο και σε πάρκα και πεζοδρόμια και κάθε φορά τα θαυμάζω και τα ζηλεύω... Στον δικό μου κήπο βλέπετε, δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη, και στην Αττική, γενικά, δεν τα έχω συναντήσει παρά μόνο σε ελάχιστα μέρη.
 
Την πρώτη φορά που αγόρασα μία γλάστρα ρώτησα το όνομα του φυτού.
«Στρατηγός» μου απάντησε η κυρία στο φυτώριο.   
Τί περίεργο όνομα για φυτό !!!??? 
Φυσικά δεν γνώριζε από πού πήρε το φυτό αυτό το όνομα.
Από τότε έψαξα και το βρήκα! 
ΛΑΓΚΕΡΣΤΡΕΜΙΑ είναι το επίσημο όνομα του Στρατηγού.
Η Lagerstroemia Indica  συνήθως γνωστή ως Crepe myrtle, είναι ένα γένος περίπου 50 ειδών φυλλοβόλων και αειθαλών δέντρων και θάμνων από την ινδική υπο-ήπειρο, την Νοτιοανατολική Ασία, την βόρεια Αυστραλία και περιοχές της Ωκεανίας, και καλλιεργείται στα θερμότερα κλίματα σε όλο τον κόσμο.  
Το γένος ονομάστηκε προς τιμή του σουηδού εμπόρου Magnus von Lagerström,  ο οποίος προμήθευε τον Carl Linnaeus με φυτά που συνέλεγε στην διάρκεια των ταξιδίων του.
O Carl Nilsson Linnaeus (Κάρολος Λινναίος - 1707/1778), γνωστός και ως Carl von Linné μετά τον τίτλο ευγενείας που του απένειμε ο βασιλιάς της   Σουηδίας το 1762, ήταν Σουηδός βοτανολόγος που έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία του σύγχρονου μοντέλου της ταξινομίας (διωνυμική ονοματολογία).
Wikipedia.com
 
Βέβαια δεν ανακάλυψα γιατί το λένε Στρατηγό, κάπου όμως, σε κάποια ιστοσελίδα, πριν από καιρό, είχα διαβάσει μια εκδοχή.  
Μήπως το λένε Στρατηγό γιατί στεκόμαστε προσοχή μπροστά στην ομορφιά των λουλουδιών του ? 
(δυστυχώς, δεν θυμάμαι την ιστοσελίδα για να αναφέρω την πηγή της πληροφορίας, εάν κάποια την γνωρίζει 
ας μου την πεί για να την προσθέσω στην ανάρτηση).
Αυτά λοιπόν για σήμερα! 
Προσέχετε τα σπίτια σας και λάβετε μέτρα προφύλαξης 
για να μην σας πιάσουν κι εσάς στον ύπνο !!!
Εύχομαι να μην το περάσετε ποτέ αυτό !

Με αγάπη, 

32 σχόλια:

  1. πω πω..τι ηταν αυτο?? ν κι εσεις λετε " ευτυχως που οι ιδιοι ειστε καλα!!!!"...τι άλλο να πεις? κό!! μηπως ειχαν τιποτα σπρεη ??? αντριχαζω μονο που το σκεφτομαι...
    αλλά συγχαρητηρια που βρισκεις το κουραγιο και μας δειχνεις τα τοσο όμορφα λουλουδια!! να εισαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ..συγνωμη για τα λαθη..το πληκρολογιο δεν λεει να συνεργαστει ωρες ωρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MarieAnne μου έχω μείνει !!!!!!!
    Είχατε οπλίσει τον συναγερμό;
    Εμείς τους είχαμε βρει μέσα το 1989...φύγανε μόλις μας άκουσαν που γυρίζαμε...
    Μου είχανε πάρει μόνο τα χρυσαφικά....18άρια και πανάκριβα με πολύτιμες πέτρες που τώρα δύσκολα τις αγοράζει κανείς......
    Βέβαια τότε δεν είχαμε ούτε κάγκελα...μονο μάντρα...ούτε συναγερμό..είχαμε πρωτομπεί στο σπίτι μας και ακόμα φτιάχναμε....
    Πολύ με στεναχώρησες πάλι.......τι να πω και για το πανέμορφο λουλούδι σου......
    Να προσέχετε!!!!!!!Η Μπέλλα γαυγίζει με το παραμικρό που θα ακούσει΄.
    Πάρτε κανένα σκυλάκι......Η κανα ντοπαρμαν....
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντόπερμαν ήθελα να γράψω...από την σύγχιση...δεν τα κατάφερα.......

      Διαγραφή
  4. Απίστευτο Μαριανούλα μου!!!! Είναι δυνατών τα ποντίκια να χόρευαν κι εσείς να μην καταλάβατε το παραμικρό!!!!! Φαντάζομαι το σοκ!!!!!! Ευτύχως δεν είχατε πολλές απώλειες με εξαίρεση την καρφίτσα που πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα την κάνουν;;;;;;; Εύχομαι αλλά κακό να σας έβρει και ο Στρατηγός να φυλάει καλύτερα το σπιτικό σας!!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική απο το σοκ μάλλον ευχή δε το λες...κι ο Στρατηγός είναι φυτό τι να φυλάει το έρμο; Μακάρι νάχε αγκάθια να τους μπουν ...ξέρεις πού...

      Διαγραφή
    2. Καλά τά λές ξαδέλφη!!Από εχθές πού τό έμαθα,δέν μπορώ νά ησυχάσω!!Εχουν γίνη πολλές διαρηξεις τίς τελευταίες ημέρες καί στήν περιοχή μας!Δόξα τόν Θεό πού είστε καλά!!Ευχομαι νά είναι τό τελευταίο συμβαν μετά καί από τις φωτιές!!Μαριάν,πέρνα από τό σπίτι μου!!Σέ περιμένη μεγάλο βραβείο!!Καλό Σ/Κ,καί πολλα Σαρωνικιώτικα φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. Το ξέρω το συναίσθημα...το'χουμε πάθει... Θέλει μεγάλη προσοχή,δυστυχώς δεν μπορούμε να ησυχάζουμε ούτε στον ύπνο μας.Το χειρότερο είναι η αίσθηση παρά η απώλεια...Χαίρομαι που είσαι ψύχραιμη.Τα λουλούδια σου όπως πάντα υπέροχα...Φιλιά και στους δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mαριάνναααααααααααααα..........έτσι μούρχεται να τα μαζέψω και να την κοπανήσω για Αθήνα. Από μπήκαν καλέ ???.....είδα βγαλμένο "αφαλό" στην πόρτα????....ή έτσι μου φάνηκε. Σκέψου ότι εμείς κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα. Απόψε θα κλειδαμπαρωθώ....αφού έβαλαν στόχο και τη γειτονιά μας. Κουράγιο, θα τα πούμε και στο τηλέφωνο. Φιλιά πολλά..........αααα....τώρα που το θυμήθηκα. Τη λεγκεστρέμια τη γνώρισα κι εγώ πριν πολλά χρόνια στο Βόλο και μου είπαν ότι τη λένε Στρατηγό γιατί τα λουλούδια της μοιάζουν με τα λιλιά και τα λοφία των παλαιών στρατηγών.....πλάκα έχει....φιλάκια πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απίστευτη Ελεν μου,δεν ήξερες τα τσανάκια αλλά στο Στρατηγό σκίζεις!!!χαχαχαχα Ας γελάσουμε να μην κλάψουμε ,ετσι που καταντήσαμε,ούτε στο σπίτι μας να μην είμαστε ασφαλείς

      Διαγραφή
  7. Μαριάννα μου φέτος φαίνεται είναι η χρονιά σας,δε εξηγείται το ένα πίσω απ τ άλλο...
    Να ευχαριστείς το Θεό που δε ξυπνήσατε. Αγριο πράγμα να βιάζουν την οικογενειακή σου γαλήνη.
    Ευχομαι να μην το νοιώσω γιατί διάβασα τα δικά σου κι αγριευτηκα,πόσο μάλλον εδώ που είμαστε στο μέση του πουθενά κι απο κάγκελα τίποτα ούτε συναγερμούς, άσε...είναι να μην σε βάλουν στο μάτι.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ. Φιλάκια πολλά και ψυχραιμία, ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ κι αυτό μετράει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχως ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ που ειστε καλα!Δυστυχως ξερω και γω πως ειναι.Να περνουν και να ξεχνιουνται(ετσι λεμε).Να ειστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και να χαιρεστε τον υπεροχο κηπο σας!Φιλια Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχχχ πόσο σε καταλαβαίνω!!! Το έπαθα και εγώ...29 χρονών μόνη μου στο σπίτι...κοιμόμουν του καλού καιρού! Και εγώ απορώ, πως δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα όμως το πρωί με έναν φρικτό πονοκέφαλο και διόλου απίθανο να μου έριξαν σπρέυ!! Μου πήραν λεφτά και όοοολα τα κοσμήματα της μαμάς μου!!!
    Μπορεί να με χάλασε πολύ ψυχολογικά, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι χειρότερο και ευχαριστώ το Θεό γι' αυτό!!
    Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι, ξέρω ότι είναι δύσκολο...αλλά έτσι πρέπει.
    Η ζωή συνεχίζεται....

    Φιλιά πολλά καλή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Je suis désolée pour le cambriolage !
    Les fleurs sont superbes malgré la chaleur...
    Bises et bon week-end.
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mαριάννα,φοβερό,αυτό που έγινε!
    Καλύτερα,που δεν τους αντιληφθήκατε και έφυγαν,πολλά γίνονται,έχουν γίνει πλέον επικίνδυνοι.
    Εδώ ακόμη δεν έχει ακουστεί κάτι,αλλά προσέχουμε πια.

    Έχουμε πολλούς στρατηγούς εδώ και επειδή έχουμε παρόμοιο κλίμα με το Πήλιο,γίνονται δεντράκια.Έχω ένα μεγαλούτσικο στην αυλή και πέρυσι αγόρασα κι άλλο,που αναπτύσσεται γρήγορα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που πάθατε εσείς είναι ο φόβος όλων μας.Μην τυχόν και έρθει η σειρά μας.
    Να λέτε ευτυχώς που δεν τους πήρατε είδηση.Το μετά είναι άσχημο , όταν σκέφτεσαι ότι παραβίασαν τον προσωπικό σου χώρο-άσυλο και τι μπορεί να είχε γίνει αν...αν...αν...
    Εύχομαι από δω και πέρα , μόνο ευχάριστα συμβάντα να έχετε. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν το πιστεύω πως σας βρήκε κι αυτό μετά τη φωτιά!!!! Ας είναι το τελευταίο κακό που σας έτυχε και να ανάψετε ένα κεράκι που δεν έγινε κάτι χειρότερο γιατί δεν είναι λίγα αυτά που ακούμε κάθε μέρα.
    Και δεν είναι καν επαγγελματίες κλέφτες όλοι αυτοί οι μπουκαδόροι να ξέρουν πού μπαίνουν και τί παίρνουν. Χτυπάνε όπου να' ναι και σκοτώνουν και κόσμο για 50 ευρώ... Πριν λίγες μέρες μας άνοιξαν το εξοχικό στο Λαγονήσι και έκλεψαν κάποιες κορνίζες που είχαμε στο τζάκι μηδαμινής αξίας που μάλλον πέρασαν για ασημένιες, σεντόνια και πετσέτες που είχαμε αχρησιμοποίητα στις συσκευασίες τους και λίγες κονσέρβες που υπήρχαν σ' ένα ντουλάπι.... Αν μας τα ζητούσαν θα τους τα χαρίζαμε!!!!
    Και μόνο που ξέρεις πως μαγάρισαν το χώρο σου όμως αρκεί να σε κάνει ράκος... Σε καταλαβαίνω Μαριάννα μου και χαίρομαι πολύ που έχεις τη δύναμη μέσα σου να βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και να ομορφαίνεις ακόμα κι αυτή την ανάρτηση με τον όμορφο κήπο σου! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαίσια τα αισθήματα που αφήνουν πίσω, έχω κάνει πολλές άυπνες βραδιές και έχω δει πολλούς εφιάλτες. Το 1978 που γυρίσαμε σπίτι μετά από dinner με τα παιδιά τους βρήκαμε μέσα. Οι άλλοι 2 το έσκασαν από τον δεύτερο όροφο που είχαμε έξοδο πόρτας για ώρα ανάγκης, αλλά ο τρίτος ήταν κρυμμένος στην κουζίνα και βρέθηκε μούρη με μούρη με την κόρη μας. Έχει συνέχεια αυτό το περιστατικό, αλλά να μην σου πάρω τον χώρο.

    Το ότι κοιμόσασταν και σας έπιασαν στον καλύτερο ύπνο γίνεται συχνά κι εδώ. Και είναι το χειρότερο αίσθημα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε ασφάλεια συναγερμού, όχι για τίποτα άλλο αλλά για την ασφάλειά σας.

    Επίσης Μαρί Ανν κάντε κανέναν αγιασμό στο σπίτι σας. Ίσως η καρφίτσα που πήραν θα γίνει η προδοσία τους, το ευχομαι!

    Καλό σας Σαββατοκύριακο, πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα..μονο να εισται καλα..αυτο μετρα..ολα τ'αλλα θα γινουν..τι λυπη και τη χαρα την φτιαχνουμε εμεις..μονο Χαρα λοιπον..ομορφο σ.β..σας φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ δεν χρειάζεται να διαβάσω τι γράφεις το ίδιο και χειρότερα αντίκρισα όταν μπήκα στο σπίτι μου του Αγίου Σπυρίδωνα στις 11:00 το βράδυ Το σοκ μεγάλο και η ανασφάλιστα υπαρχή ακόμα!!! και μπορώ να σου πω δεν είναι τόσο τα πράγματα που σου παίρνουν όσο την ανασφάλεια ότι κάποιοι μπήκαν στον χωρώ σου!!!
    Τι να πω... καλό κουράγιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα στη εποχη που ζουμε πρεπει να θεωρηστε οτι ειστε πολυ τυχεροι που δεν τους αντιληφθηκατε ...
    Να ειστε καλα και αλλο κακο να μην σας βρει
    Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω!Πάλι καλά να λέτε που είστε εσείς καλά!!Είναι πολύ άτιμο να παραβιάζει κάποιος το χώρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα Μαριάννα μου, ακριβώς πάθαμε και μεις το ίδιο πριν λίγα χρόνια, πρόλαβαν να μου πάρουν μόνο την τσάντα μου που βρήκαν κοντά στην πόρτα. Ακουσαν οτι ξυπνήσαμε και φύγανε πηδώντας την βεράντα.
    φοβερό συναίσθημα το έζησα ξανά με την περιγραφή σου.
    τέλος καλό όλα καλά φιλενάδα μου. Σημασία έχει να μην υπάρχουν χειρότερα απο το να μας πάρουν λίγα χρήματα ή κοσμήματα.
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα Μαριάννα μου
    Αυτό που έζησες έχει γίνει ο εφιάλτης όλων μας. Κάθε μέρα μαθαίνουμε ότι όλο και κάποιο φιλικό σπίτι "άνοιξαν". Εύχομαι γρήγορα να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου με χαρές.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δόξα τω Θεό είστε όλοι καλά!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα Μαριαν Λυπάμαι για αυτό πού πάθατε είναι πολύ αγριο πράγμα να παραβιάζεται ο ιδιώτικός σου χώρος και επί πλέον να χάνονται αγαπημένα αντικείμενα αξίας η οχι!!!Για να παρηγορηθείς πέσαμε θύΤματα ληστείας 4 φορές,2 φορές το αυτοκίνητο όπου χάσαμε πολλά χρήματα και ρουχισμό και είμασταν σε διακοπές και μάλιστα με μικρά τα παιδιά και 2 φορές το σπίτι μία φορά την πρώτη μέρα που μετακομίσαμε και το έκανε μαντάρα στην δε προσπάθεια να μπει τραυματίστηκε σοβαρά και γέμισε ο'ολο το σπίτι με πολύ αίμα έσκιζε τα σεντόνια της προίκας μου( κεντημένα)ο αφιλότιμος για δένει το τραύματουΤότε το πιάσαμε μόνοι μας διότι ογιατρός που περιποιηθηκε το τραύμα
    του ηταν ξάδελφος....αλλά πέρισυ και ενω ειμασταν στο Φανάρι μπήκαν και μακέλεψαν το σπίτι εκ νέου... Δέν αφησαν τίποτα όρθιο ολα μα όλα τα πράγματα ήταν πεταμένα κάτω μέχρι και τα χριστουγεννιάτικα και τα πακεταρισμένα παιχνίδια των παιδιών.... Επί 4 μήνες έπλενα και καθάριζα(και πότε πότε έκλαιγα από την κούραση και τα νεύρα μου)είχαν πολύ χρόνο στην διάθεση τους ήπιαν μπύρες με τα κρικερς παρακαλώ και ξάπλωσαν παίρνοντας ο καθένας και ένα όπλο δίπλα τους.Δεν χάσαμε όμως τίποτα διότι χρήματα και κοσμήματα δεν υπήρχαν....χάσαμε όμως την ησυχία μας και συνέχεια μόλις φεύγουμε έχουμε πολύ έννοια και αγωνία....Που είναι τα χρόνια που άφηνα το κλειδί και χωρίς περίφραξη πάνω στην πόρτα!!!!!Σέ σένα τα πράγματα ηταν πιό επικίνδυνα επειδή είσασταν μέσα με απρόβλεπτες συνέπειες αν τους πιάνατε στα πράσα ,νομίζω ότι έτσι ηταν το καλύτερο!!! Μπράβο για την ψυχραιμία σου
    και αυτό είναι το σωστό!!!Το φυτό αυτό το έχω κι εγώ σε κόκκινο βαθύ και έχει περίπου την μορφή ΄μικρού δένδρου εγώ το γνωρίζω σαν ΚΑΡΔΙΝΆΛΙΟ ετσι έγραφε η ταμπελίτσα είναι πολύ ανθεκτικό και θέλει περιποίηση σχετική για να είναι πάντα όμορφο!!!! Πω Πω σε κούρασα με την φλυαρία μου αλλά δεν 'εχω πάντα ιντερνέτ στο φανάρι και τώρα είμαι σπίτι και προσέχω την μπέμπα μας!!!
    Καλή σου νύχτα,και νάχετε μία ήρεμη και δροσερή Κυριακή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hello Anne-Marie

    I am your newest follower and thank you for visiting and following my blog.
    You have two entries in the giveaway now :-)
    I was shocked to hear what you have had to go through after such a harrowing experience....terribly scary. However I am glad to hear neither you or your family have come to no harm.

    Keep well

    Amanda :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΛΑΓΟΝΗΣΙ.ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαίρομαι που δεν πάθατε μεγάλη ζημιά... φαντάζομαι πως η αίσθηση ότι μπορεί να ξανασυμβεί θα είναι το πιο βασανιστικό...προσπάθησε όμως να το βγάλεις από το μυαλό σου γλυκιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ 30 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ.ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΦΥΧΤΑ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ.ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΑΝ.ΑΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΙΚΑΓΟ.ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γλυκεια μου ειμαι παθουσα κι εγω..
    μονο εαν το περασει καποιος προσωπικα μπορει να καταλαβει το πως νιωθεις..πριν 3 χρονια περιπου οτι ειχαμε μπει στο καινουριο μας σπιτι, μπηκαν μεσα χωρις να τους καταλαβουμε, πηραν υπολογιστη, λιγα λεφτα και την τσαντα μου (που για κακη μου τυχη ειχα μεσα βιβλιαρια ικα, τραπεζας, ταυτοτητα κτλ), δεν ειναι τα υλικα αγαθα που περνουν, μα που μπαινουν στον προσωπικο σου χωρο..σαν βιασμος ενα πραμα..ευτυχως το ξεπερασα γρηγορα το ιδιο ευχομαι κ για σας!και αλλο κακο να μη σας βρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...