Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

1st Year Giveaway! Πέρασε ένας χρόνος!

Σαν σήμερα, πριν έναν χρόνο, άνοιξα το μπλογκοσπιτάκι μου γεμάτη επιφυλάξεις, χωρίς να γνωρίζω πολλά-πολλά από τους κανόνες της μπλογκοσφαίρας κι έχοντας μόνο την ενθάρρυνση της φίλη μου της Βίκυς της Ποδηλάτισσας που είχε προηγηθεί κατά κάποιους μήνες με το πανέμορφο και πλούσιο blog της. 

Δεν ήξερα ούτε πώς, ούτε από πού ν'αρχίσω. 'Επεσα όμως και κολύμπησα, όπως λένε, και ακολουθώντας τις οδηγίες του Blogger  άνοιξα την πόρτα μου και σας είπα 
'Καλώς σας βρήκα !'
Και τσούπ, λίγες μόνο ώρες αργότερα δέχθηκα το πρώτο σχόλιο !!
Από ποιάν νομίζετε ? 
Από 'κάποια' Ρένα Χριστοδούλου, μιάν άγνωστη για μένα μέχρι εκείνην την ώρα
 που με καλωσόρισε τόσο θερμά !
Πήρα θάρρος, και σας μίλησα για μένα.  Και από την άλλη ημέρα ήρθατε σιγά-σιγά και με αγκαλιάσατε και με βάλατε στην γειτονιά σας.
 
Αυτό ήταν το πρώτο έργο μου decoupage που σας παρουσίασα.


Και ακολούθησαν τόσα πολλά, κι έμαθα άλλα τόσα από εσάς, νέες τεχνικές εκτός του decoupage, κολπάκια, ιδέες... Θαύμασα και θαυμάζω υπέροχα καλλιτεχνήματα και άλλου είδους χειροτεχνίες και κατασκευές με τις οποίες δεν είχα ασχοληθεί ποτέ. 

Μέσα σ'αυτόν τον χρόνο και πόσα δεν έγιναν! 

Ήμουν εργαζόμενη και είμαι συνταξιούχος !  (Και, ώ, τί σύμπτωση...σήμερα  ακριβώς μπήκε στην τράπεζα ή πρώτη μου σύνταξη!)

Επέστρεφα στο σπίτι πολύ αργά το απόγευμα και τώρα έχω όοοολη την ημέρα δική μου! Και δεν με φτάνει η ημέρα (όχι, που μου έλεγαν κάποιοι ότι θα μελαγχολήσω όταν βγώ στην σύνταξη γιατί δεν θα έχω με τί να ασχοληθώ !!!! χαχαχα...πόσο γελασμένοι ήταν!).

Πέρασα αρκετές δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις. Νοσηλείες (της μαμάς μου), φωτιές, διαρρήξεις, τα ξέρετε, να μήν σας τα ξαναλέω,  αλλά με τα σχόλιά σας, τα μηνύματά σας και τα καλά σας λόγια ήταν σαν να ήσασταν κοντά μου σε όλες τις περιπτώσεις κι εγώ σας αισθάνθηκα σαν πραγματικές φίλες και φίλους.

Ενδιάμεσα όμως, ήρθαν και τόσες ευχάριστες στιγμές, γνωριμίες, φιλίες, ταξιδάκια, συναντήσεις, βραβεία, κληρώσεις, δωράκια, και παντού αγκαλιές και φιλιά από συνομήλικες, νεότερες αλλά και από πολύ νεότερες φίλες, που όλες με τον ίδιο ενθουσιασμό με δεχθήκατε στην 'παρέα' σας . Μέσα απ'αυτό το άψυχο κουτί, δημιουργούνται τόσο ωραίες επαφές. Και ανυπομονώ να γνωρίσω κι άλλες από εσάς που ζείτε λίγο μακρυά αλλά ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε κάποια μέρα. 

Καιρός λοιπόν να δώσω κι εγώ το πρώτο μου Giveaway με την συπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του blog μου. 

Να σβήσω το κεράκι μου, παρέα με την όμορφη παιδική μου κούκλα 

και να σας χαρίσω μιά όμορφη δερμάτινη μπιζουτιέρα διακοσμημένη με κρακελέ και decoupage 'από τα χεράκια μου' !


Οι κανόνες για θα μπείτε στην κλήρωση είναι γνωστοί: 
Να είστε φίλοι/μέλη του blog μου
να μου αφήσετε ένα σχόλιο (όχι ανώνυμα) σ' αυτήν την ανάρτηση μέχρι και το τέλος του μήνα (30/92012)

 
και, εάν μπορείτε, να αναρτήσετε το εικονίδιο του giveaway στην σελίδα σας. 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς !!!!




134 σχόλια:

  1. Μαριαλενάκι μου!!! Έκλεισες μόλις ένα χρόνο; Θα ορκιζόμουν ότι σε ξέρω περισσότερο!!! Χρόνια σου πολλά λοιπόν και πάνω απ' όλα δημιουργικά!!! Το δωράκι σου είναι πανέμορφο!!! Σε φιλώ να έχεις μια όμορφη Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Κικίτσα. Είσαι απ'αυτές που είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά και ελπίζω να ξαναβρεθούμε.

      Διαγραφή
  2. Μαριάννα
    είδες τι γρήγορα που περνάει ο καιρός, ειδικά αν έχεις καλή παρέα;
    Σου εύχομαι να είσαι και να είμαστε πολλά χρόνια μαζί, με χιλιάδες αναρτήσεις και αλλούς τόσους αναγνώστες.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωσώ μου, πραγματικά, δεν το κατάλαβα πώς πέρασε ο χρόνος ! Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου, το ίδιο εύχομαι κι εγώ!

      Διαγραφή
  3. Σου εύχομαι ολόψυχα να μας κρατάς όμορφη παρεούλα πολλά πολλά χρόνια ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρι Αν, σου ευχομαι ολοψυχα να σαι παντα γερη και αισιοδοξη και να μας ομορφαινεις με τα εργα σου!!!!Χαιρομαι που σε γνωριζω εστω και ηλεκτρονικα!Πολλα φιλια Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω κάποτε να βρεθούμε και από κοντά!

      Διαγραφή
  5. Να εισαι καλα Μαριαννα να μας κρατας συντροφια και να μας δειχνεις τις ομορφες δημιουργιες σου για πολλα πολλα χρονια ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Νά σαι πάντα καλά !

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφα δημιουργήματα, με γούστο και μεράκι! Ευχαριστούμε για το δώρο σου! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προλαβαίνοντας την Ρένα... πολλές ευχές από Θεσσαλονίκη!
    Δυστυχώς δεν γνωριστήκαμε προσωπικά αλλά η συντροφιά σου είναι πολύ γλυκειά και τα λογάκια σου βγαλμένα από καρδιάς γι'αυτό και σε επισκέπτομαι συχνά.
    Χαίρομαι για την όμορφη σου μετάβαση από το εργασιακό καθεστώς στην δημιουργική απασχόληση και κυρίως γιατί άρχισε να "τρέχει" η σύνταξη!
    Εύχομαι πολλά-πολλά γενέθλια και χίλιους-μύριους φίλους αλλά τα πρώτα... είναι τα πιο σημαντικά, δηλώνω παρούσα και όπου πάει το δωράκι σου να το χαρούν και να το εκτιμήσουν. Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις συχνές επισκέψεις σου αν και δεν θυμάμαι κάποιο σχόλιό σου! Θα χαιρόμουν πολύ εάν γινόσουν μέλος του blog μου!

      Διαγραφή
  8. Μαριάννα μου , σε "γνωρίζω" λίγο διάστημα , αλλά μου μοιάζει πολύς ο χρόνος ..Εύχομαι να ζήσεις πολλά -πολλά χρόνια (τουλάχιστον εκατό ) και να παίρνεις τη σύνταξη !!!Δεν φοβήθηκα τον χρόνο μετά την δουλειά ,νομίζω ότι δεν μου φτάνει το 24 ωρο..Η μελαγχολία , η ανία είναι για άλλους .. όταν ζείς την κάθε μέρα με οτιδήποτε απλό ,χρήσιμο ,δημιουργικό δεν κινδυνεύεις απο τίποτε !Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για σένα !
    Ολυμπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'σαι καλά Ολυμπία μου ! Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Εύχομαι κι εγώ να 'μιλάμε' για πολλά πολλά χρόνια !

      Διαγραφή
  9. εμείς Μαριάννα μου δε γνωριζόμαστε πολύ καιρό σου εύχομαι όμως ολόψυχα να συνεχίσεις με το ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο πάθος να ασχολήσαι με ότι είναι αυτό που αγαπάς κι ότι σε κάνει ευτυχισμένη!!!
    οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες κι όσον αφορά την έμπνευση είμαι σίγουρη ότι υπάρχει δούναι και λαβείν!!!
    να συνεχίσεις έτσι όσο το λαχταράς και το αγαπάς!!!
    Σε φιλώ καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μαριλένα ! Είμαι σίγουρη ότι με τον καιρό να γνωριστούμε καλλίτερα. Σ'ευχαριστώ πολύ !

      Διαγραφή
  10. Ένας χρόνος;!....Μαριάννα σου εύχομαι...για πολλά-πολλά-πολλά χρόνια ακόμα να κάνεις αναρτήσεις και να μας δείχνεις τις όμορφες δημιουργίες σου!
    Το δωράκι σου είναι πανέμορφο!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Χρυσούλα μου να μπορώ να συνεχίσω όσο γίνεται ! Χαίρομαι που σου άρεσε η μπιζουτιέρα !

      Διαγραφή
  11. Μαριάννα μου, σου εύχομαι χρόνια πολλά πολλά να κρατήσει το blog σου και οι ιδέες σου για δημιουργία να είναι ανεξάντλητες και να σε γεμίζουν πάντα με χαρά και ικανοποίηση. Καλοφάγωτη και τη σύνταξη.......φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειτονοπούλα μου, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σου, το ίδιο σου εύχομαι κι εγώ. Φιλάκια !!

      Διαγραφή
  12. Καλοφάγωτη η σύνταξη, αν και νομίζω ότι με τις μειώσεις θα είναι.. ευκολοφάγωτη! Να τα εκατοστήσεις , να μάς χαρίζεις τόσο όμορφες αναρτήσεις , να δημιουργείς με τόσο κέφι και μεράκι, και κυρίως να είσαι γερή και δυνατή τόσο εσύ όσο και η οικογένειά σου! Φιλάκια και καλή Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευκολοφάγωτη, δεν λες τίποτα Πέπυ μου! Να δείς για πότε τρώγεται, με δύο παιδιά στην ανεργία .....!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τα πάντα καλά σου λόγια! Να χαίρεσαι κι εγύ τα καμάρια σου! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  13. Να είσαι καλά,γερή και δυνατή , και να συνεχίσεις να μπλογκάρεις! Να αφήσεις πίσω όλα τα άσχημα και από 'δω και μπρος όλα να σου πηγαίνουν όπως τα θέλεις!Τα καλύτερα έρχονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, Δέσποινα! Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!

      Διαγραφή
  14. Συγχαρητήρια, να τα εκατοστήσεις και καλοφάγωτη και η σύνταξη! Το δωράκι, δεν το συζητώ, είναι υπέροχο! Εύχομαι να είμαι η τυχερή που θα το χαρεί!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σου αρέσει! Μακάρι να είσαι η τυχερή, σου το εύχομαι ! Ευχαριστώ που ανέβασες και το μπανεράκι στο μπλογκάκι σου ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  15. ΑΑΑ...ΗΣΥΧΙΑ! ΜΕ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ,ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ.ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ,ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ BLOGOGITONIAS ,ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,'ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ' ΕΙΝΑΙ.ΦΙΛΙΑ ,ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! Καλή μου Ιωάννα, θυμάμαι σαν νά'ταν χθές τον ενθουσιασμό σου μ'αυτά τα τζιτζίκια!!! Πάντα με τον καλό σου λόγο ! Σε φιλώ πολύ πολύ !!!!!

      Διαγραφή
  16. Ένα χρόνο μόνο;Κι εγώ περισσότερο νομίζω πως σε ξέρω...χαχα...Χρόνια πολλά και καλά σου εύχομαι εδώ μέσα κι όχι μόνο! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Μαριάννα κι από κοντά.Είναι απίστευτο πως εξελίχθηκε για όλους μας αυτή η δραστηριότητα. Κανένας δεν υποψιάστηκε στην αρχή τι θα ακολουθήσει. Θυμάμαι πως κι εγώ ξεκίνησα να σου γράφω όταν μας είπες πως βγήκες στη σύνταξη... καλά τώρα μπήκαν τα πρώτα χρήματα;Χαχα...για γέλια και για κλάματα είμαστε. Μετά λένε πως οι Έλληνες είναι πολύ δεμένοι με τις οικογένειές τους κλπ... αν δεν το είχαμε αυτό θα είχαμε πεθάνει από πείνα...Άσχετα δικά μου λέω. Φιλιά πολλά κορίτσι...όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν κι εσύ, Μαρία μου, μιά από τις πρώτες που μου άφησαν σχόλια πέρυσι τέτοια μέρα ! Για μένα είσασταν όλες 'οι άγνωστες νέες φίλες μου', χαχαχα! που να το φανταζόμουν ότι μέσα σε λίγο καιρό θα γνωριζόμασταν κι από κοντά ! ΄Οσο για την σύνταξη...πέρασαν 9 μήνες...και πάλι καλά να λέμε...περιμένοντας να δούμε πόσο θα ψαλιδιστεί !! Φιλάκια !!

      Διαγραφή
  17. Marie Anne Χρόνια Πολλά για την επέτειο του ενός χρόνου!!! Κι εμείς στις Χρυσομέλισσες δεν τον έχουμε γιορτάσει ακόμη, όμως πήραμε την ίδια χαρά, αισθανθήκαμε την ίδια ακριβώς ικανοποίηση όταν γνωρίσαμε το μαγικό κόσμο των blogs
    με τις ιδέες, τα κείμενα, τις τεχνικές, τις φωτογραφίες, τα σχόλια !!!!
    Τι υπέροχο που μοιραζόμαστε όλες την ίδια αγάπη για τα χειροποίητα, τις κατασκευές, τη ζωγραφική !!!Η ωριμότητα και η συνταξιοδότηση για εμάς είναι ευκαιρία να διαθέσουμε το χρόνο μας σ΄αυτά που αγαπάμε και μάλιστα για καλό σκοπό !!! Πολλά φιλιά απο όλες τις Χρυσομέλισσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές μου Χρυσομέλισσες, εύχομαι και στην δική σας επέτειο !!! Είναι πράγματι μαγικός ο κόσμος των blogs. Ευχαριστώ και πολλά φιλιά !

      Διαγραφή
  18. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!!!φτιάχνεις υπέροχα πράγματα!!!!λάτρεψα το παλιό σίδερο της γιαγιάς!!!!να είσαι πάντα καλά!!!!!καλή συνέχεια!!!!φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι ! Χαίρομαι που σου άρεσε το σίδερο της γιαγιάς μου!
      Φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  19. ΕΝΑΣ χρόνος πέρασεεεε;;;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!Σαν να μην πέρασε μια μέρα!
    Θυμάμαι και το κεραμίδι,πολύ εντυπωσιακή έναρξη.
    Μαριαννάκι χαρά μας που ήρθες στην παρέα μας και πρόσθεσες τη γαλλική σου φινέτσα στην τέχνη και στο λόγο.
    Σου εύχομαι να συνεχίσουμε πολλά-πολλά χρόνια ακομα μαζί, έτσι ενωμένες και δημιουργικές!
    Φιλάκια πολλά τυχερή συνταξιούχα!(μπήκε και η πρώτη σύνταξη μη λες τίποτα!!!χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούλα μου, κι όμως, πέρασε ένας χρόνος! Όταν λες κεραμίδι, αναφέρεσαι προφανώς στο παραπάνω σπιτάκι το οποίο όμως ήταν ξύλινο. Δική μου είναι η χαρά που μπήκα σ'αυτήν την υπέροχη παρέα και φυσικά θα συνεχίσουμε όλες μαζί δυναμικά ! Δεν λέω τίποτα για την σύνταξη, καλή είναι, δεν ξέρω όμως πόσο θα την πετσοκόψουν σιγά-σιγά!!! Φιλάκια γλυκά !!

      Διαγραφή
  20. Σου ευχόμαστε χρόνια πολλααααααά ακόμη στην μπλογκογειτονιά , πάντα ο χρόνος σου να είναι γεμάτος και να μας δείχνεις τις όμορφες δημιουργίες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια !!!

      Διαγραφή
  21. Mon meilleur ami, je souhaite que les très belles vos blogs, de nombreuses créations, et d'être proche de nous depuis de nombreuses années!!Καλοφάγωτη η σύνταξη,πού επιτέλους τήν πήρες,καί νά σέ ευχαριστήσω πού μέσω τού blog σου,έμαθα τό ντεκουπάζ καί τό αγάπησα,καί γιά τήν βοήθειά σου νά στήσω καί τό δικό μου blogoσπιτάκι!Νά είσαι καλά εσύ καί ή οικογενειά σου φίλη μου!Η μπιζουτιέρα σου είναι πανέμορφη!!Πολλά Σαρωνικιώτικα φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γαλλικό σου με τρελλαίνει !! Νά'σαι καλά Dimi μου, κι εγώ εύχομαι να είμαστε σ'αυτήν την ωραία παρέα για πολλά χρόνια! Ήτανε χαρά μου που σε γνώρισα και σε βοήθησα λιγουλάκι να στήσεις κι εσύ το όμορφο μπλογκοσπιτάκι σου, αλλά τώρα πιά έχεις ξ'φύγει πολύ μπροστά, χαχαχα!! Να χαίρεσαι κι εσύ τους αγαπημένους σου ! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!!
    ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα βέβαια, Ρένα μου, ήσουν η πρώτη άγνωστη μπλογκοφίλη μου αλλά και η πρώτη που έγινες αφορμή να μαζευτούμε και να γνωριστούμε τόσες πολλές. Κι εγώ το ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα ! Πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
  23. Χρονιά πολλά και από εμένα! Παρόλο που είμαι πολύ πιο νέα στη Blogογειτονιά έτσι όπως τα περιέγραψες με ταξίδεψες σε αυτό το χρόνο σου "εδώ μέσα"! Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται _η συμπαράσταση, το ενδιαφέρον, η βοηθειά που συναντάμε μέσα από αυτά τα "σπιτάκια", νομίζω πως αν δεν το ζούσα και απλά μου το έλεγαν δε θα το πίστευα! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι το ίδιο δημιουργική και ενθουσιασμένη με αυτό που κάνεις για πολλά χρόνια ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Χριστίνα μου, βρήκα πολλές καλές φίλες εδώ μέσα. Το ίδιο εύχομαι και σε σένα που είσαι πιό καινούργια ! Ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ !

      Διαγραφή
  24. Καλημέρα και χρόνια πολλά στο πανέμορφο σπιτάκι σου ..Πάντα με υπέροχες δημιουργίες ..Το δωράκι είναι φανταστικό ..φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, ευχαριστώ πολύ ! Χαίρομαι που σου αρέσει η μπιζουτιέρα μου. Μακάρι να είσαι τυχερή ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  25. Χρόνια πολλά!
    Να μας γεμίζεις με όμορφες δημιουργίες από το φιλόξενο σπιτάκι σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου, σ'ευχαριστώ πολύ ! Χαίρομαι πολύ να σε 'διαβάζω' κάθε φορά !
      Καλό χειμώνα να πώ? Η θα ξανακατέβεις στην παραλία ? Φιλάκια!

      Διαγραφή
  26. Χρονια πολλα στο υπεροχο μπλογκοσπιτακι σου!
    Να συνεχισεις ετσι οπως εσυ ξερεις με κεφι και μερακι!
    ειδικα τωρα που εχεις ελευθερο χρονο, ποιος σε πιανει χαχα!
    Φιλακια πολλα απο καρδιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου φτάνει ο χρόνος Αλεξάνδρα μου! Μήν νομίζεις, έχω πολλές σκοτούρες αλλά πάντα προσπαθώ να ξεκλέβω λίγες ωρίτσες για να ξεκουράζομαι δημιουργώντας ! Φιλιά πολλά κι από μένα κι ευχαριστώ για τις ευχές σου!

      Διαγραφή
  27. λες να κερδισω κ αλλο δωρακι απο σενα???για να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εύχομαι να κλείσεις πολλά πολλά χρόνια στη γειτονιά!! Να την ομορφαίνεις, και να της δίνεις άλλο αέρα!! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δώρο, είναι υπέροχο!!
    Να έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα, και μια ακόμη ομορφότερη εβδομάδα, φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ! Χαίρομαι που σας αρέσει το δωράκι μου. Φιλάκια !

      Διαγραφή
  29. Ειδες πως περναει ενας χρονος?σαν το νερο..Και παρολο που περασες τοσα,εισαι ακομα εδω κοντα μας να μας τα λες και να τα μοιραζεσαι.Ποσο ομορφο μπορει να ειναι το blogging...Eυχομαι απο την καρδια μου να εισαι υγιης,να δημιουργεις και να μοιραζεσαι!
    πολλα φιλια Μαρια αννα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, πέρασε όντως σαν το νερό ! Και δεν σε είχα γνωρίσει ακόμα, χαχαχα! Αυτό το καφεδάκι θα το πιούμε κάποια στιμή σίγουρα, μου πέφτεις μόνο λίιιγο μακρυά. Σ'ευχαριστώ πολύ τόσο για την βοήθειά σου όσο και για τις ευχές σου ! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  30. Xρόνια πολλά Μαριάννα μου στο όμορφο σπιτάκι σου!!Εύχομαι να είσαι πάντα γεμάτη όρεξη για δημιουργία,να απολαμβάνεις τον ελέυθερο χρόνο σου κανοντας οσα πράγματα σε γεμίζουν!!!ΑΑΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ!!!Το δωράκι σου πανέμορφο να είσαι καλά και καλή εβδομάδα να έχεις!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασιούλα, ευχαριστώ γλυκιά μου για της όμορφες ευχές σου. Έχω βάλει σκοπό να ασχοληθώ και με τον πηλό, σου το είχα ξαναπεί, και τότε θα περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σου, χαχαχα ! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  31. ✿彡
    º°♫♪º°
    Feliz Aniversário! Adoro seus trabalhos!
    Boa semana, amiga!
    Beijinhos.
    Brasil
    ♫♪♪¸.•°`❤彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .....ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ .....ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νένα μου και για τις ευχές σου και για τα τόσο γλυκά σου λόγια. Χαίρομαι που σας αρέσουν αυτά που φτιάχνω. Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  33. Encore de belles créations !
    Bon Anniverblog !
    Bisous et bonne semaine.
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Merci ma chère Anna pour tes voeux ! Je suis ravie que tu aimes mes créations en découpage/serviettage.
      Bonne semaine egalement.
      Bises !

      Διαγραφή
  34. Καλησπέρα! Δεν είμαι πολύ καιρό στον χώρο των μπλογκ. Έχω σημειωμένα κάποια που θέλω να δω περασμένες αναρτήσεις τους. Το δικό σου είναι σε αυτή την λίστα.
    Να είσαι καλά, να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου και καλοφάγωτη η σύνταξη!
    Παίρνω την εικονίτσα του giveaway και φεύγω.
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρασκευή μου, σ'ευχαριστώ πολύ για όλα και για την εικονίτσα. Εύχομαι να σου αρέσουν και οι παλιές μου αναρτήσεις (εάν συναντήσεις κάποιες μαυρες φωτογραφίες είναι γιατί είμαι στην φάση να τις μικραίνω λόγω προβλήματος που είχα με το Picasa - θα τις αντικαταστήσω σιγά-σιγά). Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  35. το blogging ειναι μια ωραια γειτονια οντως!!!
    Υπολογισε με στο giveaway!
    Lets follow each other!
    xo
    Anastasia
    http://natbeesfashion.blogspot.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται, γλυκιά μου Αναστασία ! I already follow you my dear fashionista!!!!

      Διαγραφή
  36. Άργησα άλλα έφτασα…… δεν φταίω καλός καιρός ζέστη ακόμα ότι πρέπει για ένα ωραίο weekend με μπανάκι και όμορφη παρεούλα χωρίς laptop και αναρτήσεις!!!!!

    Τελικά είχα δίκιο… που σου είπα να φτιάξεις αυτό το blog… που σου έλεγα ότι όταν βγαίνεις στην σύνταξη αρχίζει η ζωή… και όλα αυτά τα λέγαμε πριν από ένα χρόνο και κάτι… μέσα από κάποια e-mail χωρίς καν να γνωριζόμαστε… (μας είχε ενώσει σε κάποιο άλλο διαδικτυακό χώρο η αγάπη μας για το Παρίσι!!!) και ύστερα ήρθε η Ρένα και η «έκθεση με τα συρτάρια» και αυτό το υπέροχο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη… και εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερή που κάναμε μαζί αυτό το ταξίδι και γνώρισα εσένα και τον Νίκο – δύο υπέροχους ανθρώπους – και φυσικά που σε πίεζα τότε να φτιάξεις αυτό το Atelier… το «L’ Atelier de Marie-Anne» με τις όμορφες δημιουργίες που ελπίζω να υπάρχει πολλά χρόνια ακόμα και να στολίζει την μπλοκογειτονιά!!!! Φιλιά… φιλιά… φιλιά!!!!!

    Υ.Γ. Να είσαι πάντα υγιείς να τους φας πολλές… πολλές συντάξεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα, πολύ καλά έκανες και πέρασες ένα ωραίο weekend. Έτσι πρέπει όσο μας το επιτρέπει ακόμα ο καιρός. Δεν το φανταζόμουν, πριν έναν χρόνο, ότι παρακινώντας με να φτιάξω αυτό το blog μου έδινες και την ευκαιρία να γνωρίσω ωραίους ανθρώπους και να κάνω όμορφες φιλίες. Σ'ευχαριστώ γι αυτό αλλά και για τα καλά σου λόγια! Ο Νίκος σου στέλνει τους χαιρετισμούς του. Όσο για την σύνταξη, υγεία να έχουμε να τους τρώμε τις συντάξεις αφού πρώτα βέβαια μας τις κουτσούρεψαν και πού'σαι ακόμα....
      Σε φιλώ γλυκά καθώς και την Δημητρούλα !

      Διαγραφή
  37. Congratulations for your first year in blogland!!Your decoupage house is a masterpiece!!!So marvellous and an incredible and clever job.The box of the giveaway is gorgeous and i' ll put the banner in my blog.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. My dear Alessandra, thank you so much for your kind words. I am delighted that you like my work and thanks a lot for putting my giveaway banner in your sidebar. All the best!! Marie-Anne

      Διαγραφή
  38. Όμορφη και συγκινητική ανάρτηση.... Εύχομαι να είμαστε "κοντά" για πολλά πολλά χρόνια ακόμα, να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Τελικώς, οι φιλίες στο διαδίκτυο είναι γερές και ειλικρινείς!
    Καλή εβδομάδα και πολλά πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο Φιλία μου. Αποδείχτηκε ότι δημιουργούνται πολύ όμορφες φιλίες μέσα από την μπλογκογειτονιά μας. Και εύχομαι κι εγώ να είμαστε κοντά για πολλά χρόνια. Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  39. πολυ γλυκια αναρτηση:) χρονια πολλα και δημιουργικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!
    να εχετε την υγεια σας και να χαρειτε τη συνταξη σας!!πολλα φιλια και καλες δημιουργιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ ! Υγεία να έχουμε, αυτό είναι το πάν ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  40. Xρόνια πολλα με δημιουργικές αναρτήσεις!!! Υγεία και ευτυχία!! φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το ότι έχεις ταλέντο φαινόταν από το πρώτο σου έργο!Καλές δημιουργίες, με αγάπη και υγεία!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέυχαριστώ πολύ Πινελιά μου ! Μου αρέσει πολύ το ντεκουπάζ και προσπαθώ ό,τι κάνω να το κάνω με αγάπη ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  42. Μαριάννα μου πολύχρονο και δημιουργικό να είναι το σπιτάκι σου και να μας γεμίζεις με όμορφες εικόνες!
    Με τέτοια χρυσά χεράκια που έχεις πού να βρείς χρόνο να βαρεθείς ως συνταξιούχος;
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'σαι καλά Μαίρη μου και να είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να βαρεθώ. Φιλάκια κι από μένα !

      Διαγραφή
  43. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλημέρα και καλή εβδομάδα
    τι γλυκιά, ρομαντική και συγκινητική ανάρτηση
    χρόνια πολλά δημιουργικά με όρεξη φαντασία ωραίες δημιουργίες
    και καθημερινά να γνωρίζετε καλούς και αξιόλογους ανθρώπους/αναγνώστες
    πάω να αναρτήσω το εικονάκι
    το πρώτο decoupage και η κούκλα τα λάτρεψα (όχι πως ξέρω από αυτες τις τεχνικές κα κατασκευές) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο τέλος των αναρτήσεων την υπογραφή θυμάστε πώς την βάλατε;

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ Δελφινάκι για τα καλά σου λόγια και για την ανάρτηση του 'εικονακίου'. Για την υπογραφή θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω !

      Διαγραφή
  46. ΚΥΡΙΑ ΜΑRIE-ANNE ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΣ..ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΣΩ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!
    Η ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΜΕ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΚΑΙ ΚΡΑΚΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!
    ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ BLOGOΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ευχαριστώ πολύ Σοφία μου. 'Οποτε μπορέσεις, δεν υπάρχει βιασύνη! Φιλιά στην Τριπολιτσά!!!! Καλά να περάσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τι γλυκιά ανάρτηση και όμορφη ανάρτηση!!!Όπως και οι δημιουργίες σου!!Να 'σαι πάντα καλά ,γεμάτη δύναμη και όρεξη για δημιουργία!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Wild rose για τις ευχές σου ! Νά'σαι καλά ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  49. Μολις ανακάλυψα το μπλογκ σας και χάζεψα..Μαρεσει πολυ το decoupage. Εχω ασχοληθεί κι εγώ λιγάκι, κυρίως και κεριά και λαμπάδες!
    Πολύ ωραία η μπιζουτιέρα...Μακάρι να είμαι η τυχερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πρώτα απ' όλα, ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις ευχούλες σου!! Μα καλά, μόνο ένα χρόνο είσαι στην παρέα μας; Ήμουν σίγουρη πως ήσουν πιο πολύ καιρό ανάμεσά μας... Λοιπόν, σου εύχομαι αμέτρητα χρόνια δημιουργίας, να είσαι πάντα γερή και υγιής και να γεμίζεις με όμορφες στιγμές την κάθε σου μέρα!! Πολλά-πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ειρήνη μου, μόλις χρόνισα, χαχαχα !!!!Νά'σαι καλά για τις ευχές σου! Και πάλι 'με το καλό' το bebe !!!! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  51. Μόνο ενα χρόνο και εσύ;;;; πω..πω.. για παραπανω σε εκανα εδώ μεσα ..τελικα χρονιαρικα πολλα ειμαστε εδω..και τι .ομορφη παρεα και τι πολλα συναισθηματα..και τι πολλες δημιουργίες!!!!!!Μαριαννα μου..πολύ χαιρομαι που νιώθεις τόσο όμορφα να ήξερες πως σε καταλαβενω!!!!!!!να εισαι πολλα πολλα χρόνια εδώ μεσα ..τώρα που μπήκες στη συνταξη θα δείς χρονο που θα έχεις..καλοφάγωτη η πρωτη σου σύνταξη..και κοίτα να γίνεις πολύ πολύ γριούλα να τους τα παρεις πίσω οσα σου εχουνε κρατησει..καινα εισαι ακόμα εδώ στην παρέα...φιλακια πολλα γλυκια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ρουλίτσα μου ! Πράγματι, είμαστε πολλές που σβήνουμε το πρώτο μας κεράκι στην γειτονίτσα. Σ'ευχαριστώ καλή μου για τις ευχές σου. Με φαντάζεσαι γριούλα να τους τα παίρνω και να γράφω ακόμα στο blog? χαχαχα !!! Να χαίρεσαι κι εσύ τον Σμαραγδένιο σου και την όμορφη οικογένειά σας ! Φιλάκια πολλά !!!

      Διαγραφή
  52. ΜΑΡΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!
    ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ,ΤΥΧΕΡΗ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γλυκές ευχές σου! Ελπίζω κι εγώ να ξαναβρεθούμε σύντομα !
      Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  53. Χρονια πολλα και δημιουργικα γλυκια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Marie-Anne,οι Χρυσομέλισσες σου στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια δημιουργίας !
    Να είσαι γερή και δυνατή, να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου και να σε χαιρόμαστε και εμείς!
    Πολλά-πολλά φιλιά απ όλες τις μελισσούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέυχαριστώ πολύ Εύα και μέσω εσού και όλες τις αγαπητές χρυσομέλισσες. Νά'στε και σείς καλά και να προσφέρετε γνώσεις και ψυχαγωγία όπως εσείς μοναδικά ξέρετε να το κάνετε! Πολλά φιλιά κι από μένα σε όλες σας !

      Διαγραφή
  55. Oh Marie-Anne un tirage au sort de tes merveilleuses créations! Je veux bien être inscrite! Je ne connaissais pas l'histoire de ta poupée vintage, quelle belle histoire!
    Je suis en train de toucher du bois ;) Bises!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. J’adore cette petite poupée et prochainement je vous montrerai les petits meubles en bois que mon cher papa avait créé pour elle quand j’étais petite. Ma chère Sylvie, je te remercie et je croise les doigts pour toi, hahaha !!!!

      Διαγραφή
  56. Τις καλύτερες ευχές μου αφήνω για πολλά χρόνια ακόμα στην blogογειτονιά με υπέροχες δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι για τις ευχές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μα τι έγινε ;;;; Δεν καταλαβαίνω...εγώ δεν είχα πρόθεση για κάτι τέτοιο Λοιπόν το αγνοώ και προχωρώ!!!! Από τα σχόλια που διάβασα συμπεραίνω πως είσαι μία εξαιρετική κυρία με πολύ τακτ με ήθος και προικισμένη με καλλιτεχνικά ταλέντα.... συμφωνώ κι εγώ μαζί του και προσαυξάνω!!!! Εύχομαι για πολλά- πολλά χρόνια αυτό το μπλοκοσπιτάκι σου να φιλοξενεί τις όμορφες δημιουργίες σου, τους προβληματισμούς σου κι εμάς για τα σχόλια μας και την αγάπη μας.....Φιλάκια βραδινά από την Κομοτηνή της ζέστης και της αναβροχιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ΄Εφη μου ! Δεν ξέρω πώς έγινε και αφαιρέθηκε το πρώτο σου σχόλιο, αλλά εγώ το έλαβα καλά στο email μου και σ'ευχαριστώ και για τα δύο μηνύματά σου και για τα καλά σου λόγια. Υπομονή με την ζέστη... πού θα πάει, θα δροσίσει ! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  59. ....O ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ..ΓΕΜΑΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ....ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ,ΣΤΙΓΜΩΝ...ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ..ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ MARIE-ANNE...KAI ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, τί γλυκά λογάκια ! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Νά'σαι πάντα καλά...και καλή σου επιτυχία ! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  60. Μαριαννάκι μουυυ!!!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μαριάννα μου να τα χιλιάσει το σπιτάκι σου και πάντα να μας χαρίζεις απλόχερα τις πανέμορφες δημιουργίες σου!!Φιλάκια και να είσαι πάντα καλά και καλοφάγωτη την πρώτη σου σύνταξη χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλημέρα Marie-Ann μου! Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος;;; Και πόσο δημιουργικά και ευχάριστα;;;
    Να είσαι πάντα καλά, να τα χιλιάσετε κι εσύ και το πανέμορφο μπλογκοσπιτάκι σου και να μας κάνεις πάντα υπέροχες δημιουργίες!!!!
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κική μου ! Πράγματι, ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω και είδα και έμαθα τόσα πολλά !!! Αλλά να ξέρεις ότι και γεύτηκα πολλά δοκιμάζοντας τις υπέροχες συνταγές σου ! Un grand merci du fond de mon coeur ! Bon weekend! Bises!

      Διαγραφή
  63. Χρονια πολλα στα πρωτα γενεθλια του μπλογκοσπιτιου σου,ευχομαι οι εμπειριες σου σ'αυτο το χωρο να ειναι παντα καλες!
    Καλο σ.κ,φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω Μαρία μου! Είχες χαθεί ! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  64. τελευταία και καταιδρωμένη!! Πως μου ξέφυγες εμένα αυτό??
    Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου! Να είσαι πάντα καλά και να μας κρατάς συντροφιά!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μόλις τώρα έμαθα για το giveaway σου, Μαριάννα μου!!! Ελπίζω να προλαβαίνω... είναι πανέμορφο το δωράκι σου!!!!
    Χρόνια πολλά στο φιλόξενο και όμορφο σπιτάκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ευτυχώς που έβαλες υπενθύμιση στην σημερινή ανάρτηση γιατί μου ξέφυγε...ελπίζω να προλαβαίνω!!!Να τα χιλιάσει το σπιτάκι σου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ποδηλάτισσα που ήταν η αιτία να ξεκινήσεις και να σε γνωρίσουμε...Πάντα γερή και δημιουργική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ήρθα κι εγώ, μόλις γύρισα από το χωριό όπου έβλεπα κάποια αντικείμενα που θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν με αυτές τις υπέροχες τεχνικές που εγώ δεν έχω ιδέα.
    Μου έλεγαν κι εμένα που πας στη σύνταξη θα μαραζώσεις, έλα όμως που δεν μου φτάνει η μέρα τώρα!
    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Να τα εκατοστήσει το μπλογκ σου , καλή μας φίλη!!!!!!!!!!
    Πανέμορφες δημιουργίες από τα χεράκια σου!!!!!!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ελπίζω να πρόλαβα και γω!!!καλοφάγοτη η συνταξη!!!στην ίδια κατηγορία είμαστε χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Hello Marie-Anne
    here I am a very late comer to your giveaway and would very much like to win that lovely box....its gorgeous indeed!
    I'm off now to paste a picture and link to your blog on my blog too

    Many thanks for your kind comments on my last few posts. I'm back! :-)

    keep well

    Amanda :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ευχομαι να μας κρατας τοσο καλη συντροφια για πολλα πολλα χρονια!!!Ηταν απο τα πρωτα blog που μπηκα τυχαια και φυσικα κολησα εδω και ενα χρονο.Νασαι παντα καλα!Ελσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ίσα ίσα που πρόλαβα!!!Για Χρόνια πολλά ακόμα να μας δείχνεις τις όμορφες δημιουργίες σου γλυκούλα μου!!!Και καλοφάγωτη η σύνταξη που επιτέλους ήρθε!!! φιλάκια γλυκιά μου, χαίρομαι που σε γνώρισα από κοντά!!!φιλάκια πολλά , καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προλαβαίνω; χαχαχα χρόνια πολλά λοιπόν να είσαι εδώ μαζί μας και να μοιράζεσαι μαζί μας αυτά που δημιουργείς. να είσαι γερή και να χαρείς την σύνταξη σου - παρεμπιπτόντως... δεν σου έκαναν μείωση; σε καλοπιάνουν επειδή είσαι καινούρια ακόμα; χαχαχα

    Εκείνο το κάδρο η... μπιζουτιέρα με το κρακελε και τα τριαντάφυλλα είναι εκπληκτική!!!

    Είναι πραγματικά η κούκλα των παιδικών σου χρονών; και την έχεις ακόμα; είναι πολύ γλυκό και συγκινητικό αυτό.

    σε φιλώ γλυκά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...