Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί!

Γεια σας φίλες μου! 

Μπορεί να σας απογοήτευσα λίγο με την 'τζούφια' σαμπάνια των γενεθλίων μου, 
αλλά εσείς δεν τσιγγουνευτήκατε καθόλου στις ευχές σας.  
Μου αφήσατε τόσες όμορφες και γλυκές ευχές που είμαι σίγουρη ότι 'έπιασαν'.

Αυτό σκεφτόμουν χθες ολόκληρη την ημέρα και όχι μόνο το σκεφτόμουν αλλά το έλεγα συνεχώς στον άντρα μου. 'Αγιο είχα΄ του έλεγα και 'έπιασαν τόπο οι ευχές που μου έστειλαν οι καλές μου μπλογκοφίλες'.  Και να σας εξηγήσω για ποιόν λόγο:

Την Δευτέρα είχα τα γενέθλιά μου και δέχθηκα τις ευχές σας. Μου δώσατε μεγάλη χαρά! Εκείνη την ημέρα, ασχολήθηκα αρκετά στον κήπο με κλάδεμα και ξεχορτάριασμα (μας έχουν πνίξει τα τριφύλλια) παρέα με τον Μάγκα που πόζαρε την μια πάνω στο αυτοκίνητο 
  και την άλλη πάνω στην κλαδεμένη μελία. 
 
Την Τρίτη που έβρεχε 
 
έκανα διάφορες δουλίτσες στο σπίτι. 

Μετά το μεσημεριανό φαγητό, ο Νίκος πήγε να ξαπλώσει ενώ εγώ του είπα ότι θα κάνω λίγο decoupage. Ήθελα να ασχοληθώ με τα δωράκια που σας έταξα στην ανάρτησή μου. Ξέρει πόσο μου αρέσει αυτή η ενασχόλησή μου και ποτέ δεν γκρινιάζει. Αυτήν την φορά όμως επέμενε:  'Έλα να ξαπλώσεις κι εσύ λίγο, τόσες δουλειές έκανες, χθες και σήμερα, δεν κουράστηκες ?" Με έπεισε λοιπόν, ξάπλωσα κι εγώ και με πήρε ο ύπνος σχεδόν αμέσως!  Όταν ξυπνήσαμε, έφτιαξα το απογευματινό μας καφεδάκι, είδαμε τηλεόραση, διαβάσαμε, ξέχασα εντελώς το decoupage  που ήθελα να κάνω και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα. Το βράδυ, πηγαίνοντας να κλειδώσω τις πόρτες με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη...

Σας είχα πει σε παλαιότερη ανάρτησή μου ότι :
"'Oταν φτιάχναμε το σπίτι για να το μετατρέψουμε από εξοχικό σε μόνιμη κατοικία, και αλλάξαμε και την κουζίνα, κράτησα τα παλιά ντουλάπια και τον παλιό πάγκο με τον νεροχύτη του και τα προσάρμοσα στην αποθήκη που είναι φωτεινή γιατί έχει πόρτα και παράθυρο προς την πίσω αυλή.  Συναρμολόγησα και κάποια ραφάκια (μόνη μου τα έστησα !) για τα υλικά, γέμισα δύο ντουλάπια με χαρτοπετσέτες, χαρτιά, ντοσιέ, περιοδικά .... κι έτσι λοιπόν απέκτησα ένα εργαστήρι, όχι πως είναι μεγάλο, αλλά μπορώ να κάνω τις χειροτεχνίες μου και να απλώνω τα υλικά μου χωρίς να γεμίζω και να λερώνω άλλους χώρους μέσα στο σπίτι". 
 
Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχα κρεμάσει και κάτι εμπριμέ κουρτινάκια για να το ομορφύνω λίγο. 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μου όταν αντίκρισα αυτό το θέαμα:
 
 Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την επομένη το πρωί
 
Από τον απέναντι τοίχο, είχε ξεκολλήσει το μεγάλο τετράφυλλο κρεμαστό ντουλάπι, είχε πάρει μια τούμπα 180 μοιρών και είχε πέσει στον διάδρομο αφού πρώτα κτύπησε και έσπασε την καρέκλα στην οποία θα καθόμουν εάν...δεν είχα πάει για ύπνο !!!!!!

 
Σ' αυτό το ντουλάπι είχα πολλά γυαλικά (ποτήρια, φλυτζάνια, τα μωρουδιακά σετάκια των παιδιών (μπωλάκι-φλυτζάνι-αυγουλιέρα) αλλά και πολλά παράταιρα ή και διαφημιστικά που είχα σκοπό, κάποια στιγμή, να τους κάνω decoupage για να τα μετατρέψω σε ρεσώ.  Με τον καιρό μαζεύτηκαν και κάποια υλικά (κόλλες, στόκοι, χρώματα) αλλά και κάποια σκεύη (βαζάκια, κουτιά...) τα οποία, προφανώς, είχαν προσθέσει αρκετό βάρος στο ντουλάπι.
Περιττό να σας πω ότι έσπασαν σχεδόν όλα !!!! 
 
Πέφτοντας, σκορπίστηκαν παντού...
πάνω στον πάγκο μου, πάνω στα κουτιά όπου φυλάω τις χαρτοπετσέτες μου. 
Αυτό που έβλεπες ήταν εικόνα από βομβαρδισμένο σπίτι !

Το περίεργο είναι ότι μέσα στον ύπνο μας δεν ακούσαμε τί-πο-τα! Το υπνοδωμάτιό μας βέβαια είναι στον πάνω όροφο και από την αντίθετη πλευρά του σπιτιού, αλλά μας φαίνεται απίστευτο να πέσει ολόκληρο βαρύ ντουλάπι και να σπάσουν τόσα γυαλικά χωρίς να πάρουμε χαμπάρι! 
 
Πέρασα όλη την Τετάρτη προσπαθώντας να καθαρίσω σιγά-σιγά και προσεχτικά όλα τα σπασμένα γυαλικά, τραβώντας τα με την σκούπα κάτω από το ντουλάπι, να κάνω χώρο ώστε να μπορέσουμε να το σπρώξουμε, να περάσω και να ξεκλειδώσω την πόρτα του κήπου για να το τραβήξουμε έξω...
 Όσα δεν είχαν σπάσει, τα ακουμπούσα πάνω στον πάγκο, μέσα στον νεροχύτη, όπου έβρισκα ελεύθερη επιφάνεια... Χαμός, σας λέω!!!

 Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από την σκέψη ότι εάν δεν είχα πάει να ξαπλώσω, θα είχα στην κυριολεξία καταπλακωθεί από το τεράστιο και βαρύ ντουλάπι, εκεί , επί τόπου, πάνω στον πάγκο του decoupage!!!

Υγεία  λοιπόν να έχουμε αλλά και καλή τύχη στην ζωή μας γιατί αυτή κρέμεται από μία κλωστή και το κακό μπορεί να συμβεί από την μία στιγμή έως την άλλη. 
Όλα τα άλλα γίνονται...και decoupage θα ξανακάνω, και στο ίδιο μέρος θα ξανακαθήσω, και τα δωράκια σας θα τελειώσω...μόνο που θα καθυστερήσω λιγάκι, γιατί...
μπορεί εγώ να γλύτωσα, Δόξα τω Θεώ, αλλά...
χθές πρωϊ-πρωϊ  μας τηλεφώνησε η συννυφάδα μου ότι  η καλή μας πεθερούλα έπεσε και έσπασε το ισχίο της...και αύριο θα γίνει το χειρουργείο της !

Δεν ξέρω φίλες μου πότε θα ξανακάνω ανάρτηση...
θα προσπαθήσω όμως να σας επισκέπτομαι στα δικά σας σπιτάκια.

Και θέλω, για άλλη μια φορά, να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας
και να σας τις ανταποδώσω !

Να είστε πάντα καλά !








54 σχόλια:

  1. Πω πω !!!!!
    Μόλις διάβασα τι συνέβη γιατί σ' έχω και στο δικό μου blog και τρελλάθηκα...πραγματικά υπάρχει αυτό που λέμε "παρά τρίχα"
    Αγιο είχες !!!!
    Εύχομαι να είναι αυτό όλο το κακό κι άλλο να μην έρθει.
    Πολλά φιλιά
    (και υπομονή να μαζέψεις όλα αυτά)
    Σόφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά είχες ΑΓΙΟ. Καλή ςπιτυχία στο χειρουργείο όλα να πάνε καλά. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε εμπόδιο για καλό και πραγματικά ειχες τύχη βουνό ! Τυχερή που συνέβη όταν δεν υπήρχε κανείς μέσα στον χώρο. Με την αγαπη μου σου εύχομαι για τα γενέθλια σου Χρόνια Πολλά, χαρούμενα, γεμάτα υγεία ! Καλή επιτυχία στην πεθερουλα, εύχομαι να πανε όλα καλά . Φιλακια πολλά κι ευχές ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω!πω!..ευτυχώς Μαριάννα μου δεν έπαθες εσύ τίποτα!...όλα τ`άλλα διορθώνονται...
    Καλή επιτυχία στην επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση για την πεθερά σου!
    Δύναμη και πολύ υπομονή σου εύχομαι Μαριάννα μου...γιατί θα σου χρειαστούν
    αυτές τις μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαθα σοκ οταν είδα τις φωτογραφίες που τράβηξες. Ειχες Αγιο Μαριάννα μου. Εμένα μου είχε πέσει τέτοιο ντουλάπι στο κεφάλι πριν χρόνια και με έτρεχαν στο νοσοκομείο μες τα αίματα. Μεγάλη η λαχτάρα.
    Τέλος καλό όμως και συνέχισε με τις όμορφες δημιουργίες σου.
    καλημέρα φίλη μου, πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένα και δημιουργικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σοκαριστικές εικόνες μα πιό σοκαριστικό το ίδιο το γεγονός .....Πάντως ο άγγελος προστάτης σου επαγρυπνούσε και δεν έπαθες εσύ κακό !!! Κουράγιο και δύναμη , περαστικά και στη γιαγιά !!! Φιλάκια πολλάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοκαριστικές φωτογραφίες...
    Υπήρξες πολύ τυχερή και δεν ξέρω αν ήταν οι ευχές μας που έπιασαν τόπο ή ο φύλακας άγγελος που επέμενε να ξαπλώσεις και να ξεκουραστείς!
    Εύχομαι να σαι πάντα τυχερή...
    Περαστικά στην πεθερά σου όλα θα πάνε καλά...Αννιώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνησω με τις καλες φιλες! Έχεις φυλακα άγγελο στο πλαι σου, τον αντρα σου, γιατι αν δεν σε σκεπτοταν και δεν επεμενε να ξαπλωσςις ........δεν ξερω ποσο θα βοηθουσαν οι ευχες ολων μας!Παντως με τις εικονες που ειδα, ειχες Αγιο πραγματικα και παντα να σε φυλαει ετσι ο θεος! Περαστικα στην πεθερα σου! Φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΙΟ ΕΙΧΕΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πω, Αγιο είχες! Παρεμπιπτόντως το σπιτάκι σου πρέπει να είναι σε φανταστική τοποθεσία. Το όνειρό μου να ζώ κάποια μέρα σε μονοκατοικία και να πίνω το καφεδάκι μου στην αυλή περιτρυγιρισμένη από φύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Μαριάννα μου χαίρομαι που άκουσες τον άντρα σου και πήγες να ξαπλώσεις, όντως Άγιο είχες!!! Χαίρομαι που είσαι καλά στην υγεία σου και εύχομαι να είσαι πάντα καλά! Τέλειο το εργαστήρι σου !!!! Περαστικά στην πεθερά σου ! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Μαριάννα,

    κυριολεκτικά είχες Αγιο..τι μπορει να πάθει κανείς απο τη μια στιγμη στην αλλη.
    Αν και σοκαριστικές οι εικόνες σημασία εχει που είσαι εσυ καλά.Τα υλικά ξαναφτιάχνονται και ξαναμαζεύονται, οι ανθρωποι όμως όχι.

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ -ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ[ΝΙΚΟΣ] ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαμός στο ατελιέ σου !!
    Μα δεν πειράζει, να σαι καλά εσύ κι ο Αγιοβασίλης σου που σ΄έσωσε με την επιμονή του και χαλάλι τ' άψυχα πράγματα !!
    Πολλά σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευτυχώς που δεν έπαθες κάτι...
    Επίσης περαστικά στην πεθερά σου.
    Εμείς εδώ θα σε περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πώ...πώ....ευτυχώς Μαριάννα μου που επέμεινε ο...Άγιος Νικόλας σου να την πεσεις λίγο γιατί αλλιώς θα σου την έπεφτε το ντουλάπι !! Εντάξει..πέρα απο την πλάκα, που την κάνω επειδή εισαι σώα και αβλαβής..ευτυχώς Μαριάννα μου...πολύ χαίρομαι που είσαι καλά !! Στην αρχή νόμιζα πως μπήκαν κλέφτες έτσι βομβαρδισμένο όπως το είδα το κατα τα άλλα ωραίο εργαστήρι σου !!!
    Τώρα...απ´ότι ακούω είχες τα γενέθλιά σου !! Φλεβαριανή κι εσύ !! Σου εύχομαι πάνω απ´όλα υγεία !! Να είσαι γερή και να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και την δημιουργικότητά σου την αστείρευτη !!! Πάντα χαρές στο σπιτικό σας !!
    Ο Μάγκας δέν παίζεται..είναι γλύκας...θεός...χάχάχά !!! Έυχομαι σύντομα περαστικά στην αγαπημένη σας μητέρα ! Εδώ εμείς θα είμαστε !
    Μια μεγάαααλη αγκαλιά και πολλά φιλάκιααααα...και στον Μάγκα σου..χάχά !!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τυχερη μες στην ατυχια σου Μαριαννα!!
    Ειναι οντως σοκαριστικο αυτο που συνεβη και ακομα περισσοτερο το πως σωθηκες!!!
    Λυπαμαι βεβαια για το εργαστηριακι σου, αλλα ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα και γρηγορα!
    Καλη αναρρωση στη γιαγια..
    Φιλακια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά είναι αλήθεια.... εσύ τον "Άγιο" τον έχεις μέσα στο σπίτι σου... γιαυτό κοριτσάρα μου να τον ακούς!!!!!! Απίστευτο αυτό που έγινε... αλλά δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά και όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται!!!! Περαστικά στην πεθερά σου και πολλά πολλά φιλιά και στους δυό σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαριάννα μου σίγουρα θα ξανακάνεις ντεκουπάζ και θα ξαναδούμε τις όμορφες δημιουργίες, μόνο σε παρακαλώ στερέωσε εκείνο το ντουλάπι καλά!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαριάννα μου,
    Τι χαλασμός κόσμου είν' αυτός!!!! Απίστευτο, ευτυχώς που δεν ήσουν εκεί εκείνη τη στιγμή!!!! Τι έμπνευση είχε ο άντρας σου να σε καλέσει να ξαπλώσεις μαζί του!!!!! Ευτυχώς, όλα αυτά διορθώνονται....
    Και.... καπάκι και το κάταγμα της πεθεράς σου..... Αχ τα γεράματα..... το πέσιμο είναι τόσο συχνό!!!!!
    Και ξέρεις, συνήθως, πρώτα σπάει το κόκαλο και ύστερα έρχεται το πέσιμο σαν φυσικό επακόλουθο!!!!
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο και να περπατήσει γρήγορα, να είναι αυτάρκης! Μεγάλο πράγμα αυτό!
    Σε φιλώ καλή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά μέσα στην ατυχία σου ήσουν τυχερή!!!
    Ευτυχώς ου είσαι εσύ καλά και όλα τα άλλα φτιάχνουν.
    Φιλιά πολλά και καλό κουράγιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oh I'm so sorry about what happened and the things you lost... but SO glad you weren't there when it happened, thank God!!!!
    I loved the kitty photos! :) All the best to you and to your mother-in-law for her surgery, polla filia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να πω!!!...Άγιο είχες!!!...Εύχομαι η Παναγία να σε σκεπάζει όπως και όλο τον κόσμο...Σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν το πιστεύω, όντως Άγιο είχες, βρε κορίτσι μου! Να πας να ανάψεις κανένα κερί! Ευτυχώς, ευτυχώς! Μπορεί η καταστροφή να είναι μεγάλη αφού έσπασαν τόσα πράγματα και να σε ταλαιπώρησε το μάζεμα, αλλά ευτυχώς είσαι καλά - όλα τα άλλα γίνονται... Με το καλό να γίνει το χειρουργείο της πεθεράς σου και εύχομαι περαστικά της, να αναρρώσει γρήγορα.

    Α! Και μην ξαναβάλεις το ντουλάπι στον τοίχο! Αφού έχεις ξεχωριστό χώρο για εργαστήριο, άστο να είναι στο πάτωμα... δεν πειράζει!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Quelle catastrophe!Quel courage tu as montr














    ;e






    Quelle catastrophe..quel courage tu as montre...que Dieu soit avec vous!!












    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κοριτσια...πως εγινε αυτο;;Εγω το εστειλα κανονικοτατα!!
      Ειπα και γω να σχολιασω στα γαλλικα ,μιας και το εξετιμησε η Μαριαν τις προαλλες
      και ο μπλοκερ με επεπληξε..κυρια μου στη μητρικη σας τα σχολια!!

      Διαγραφή
  26. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαριαννακι μου πραγματικα αγιο ειχες ευτυχως εισαι καλα!!!!!!Και οπως λεμε τελος καλο ολα καλα!!!Φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό ειναι που λενε Μαριαννακι μου...ειχες Αγιο.....και τελικα όλα γίνονται για καποιον λόγο .....αν δεν επεμενε ο δικος σου να ξαπλωσετε... ... Χριστε μου!!!!!.. αλλά λεμε ......τα πραγματα φιαχνουν και εσύ θα τα φιαξεις σιγα σιγα... και καλητερα απο πρίν.....το καλό ειναι οτι..δεν ήσουνα εκεί....και ολα θα περασουν.... φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εισαι πολυ τυχερη...γλυκια μου!!!ολα φτιαχνονται....μην στεναχωριεσαι...περαστικα..στην πεθερα σου!!!καλη δυναμη!!!σεσενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα Μαριάν!!Δόξα τώ Θεώ,πού σού είπε ο Νίκος νά ξαπλώσετε!!!Πράγματι!Αγιο είχες!!Μήν στεναχωριέσαι,σιγά-σιγά θά τό ξαναφτιάξης τό εργαστήρι σου!!Νά αλλάξης θέση στό ντουλάπι!!Στεναχωρέθηκα γιά τήν πεθερά σου,πέρισυ τέτοιο καιρό,τό ίδιο έτυχε στόν πατέρα μου στήν Αυστραλία.Δόξα τώ Θεό,είναι μιά χαρά μετά από τό χειρουργείο.Καλή επιτυχία εύχομαι,καί καλή ανάρρωση.Καλό Σ/Κ,καί νάναι η τελευταία στεναχώρια πού περνάς!!Φιλάκια φιλενάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπερα Μαριάννα μου!! Είχες Άγιο πραγματικά! Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα συνέβαινε αν δεν είχες πάει να ξαπλώσει. Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές! Εδώ κολλάει το "φυλάξου από την ώρα να σε βρει ο χρόνος ". Περαστικά στην πεθερά σου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Mαριάν μου,νωρίτερα είχα αφήση σχόλιο καί ήταν πρίν τής Παρασκευής!!!Πού πήγε?Ξαναλέω λοιπόν,ο Θεός σέ φύλαξε καί οπωδήποτε είχες Αγιο!!Καλά πού σέ φώναξε ο Νίκος νά ξαπλώσης!!Μήν στεναχωριέσαι!!Θά τό φτιάξης καλύτερο τό εργαστήρι σου!!Νά αλλάξης θέση στό ντουλάπι!!Καλή επιτυχία στήν πεθερά σου εύχομαι καί καλή ανάρρωση.Πέρισυ τέτοιο καιρό,συνέβη τό ίδιο στόν πατέρα μου στήν Αυστραλία.Δόξα τώ Θεώ,είναι μιά χαρά!!Εύχομαι νά είναι τό τελευταίο κακό πού σού συμβαίνη!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια φιλενάδα!!Ισως στά ιμέηλ σου, βρής καί τό προηγούμενο σχόλιό μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευτυχώς η θεά τύχη ήταν μαζί σου. Περαστικά στην πεθερούλα σου.Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πέρα από τις δικές μας ευχές , που όπως λες σε φύλαξαν, ίσως πρέπει να σε ξεματιάσουμε κιόλας.
    Σίγουρα ήσουν τυχερή. Αυτό μόνο να σκέφτεσαι και όλα τα άλλα διορθώνονται.
    Καλή επιτυχία να έχει η επέμβαση και καλή και γρήγορη ανάρρωση η πεθερά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Oh my God!!!MarieAnne! I' m very sorry for the happening. Fortunately you weren' t there in that moment! Your guardianangel was with you! Your cat is very cute.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πω πω Θεέ μου!! Αγιο είχατε..Ο θεός φώτισε τον άνδρα σας να σας πει να ξεκουραστείτε και να πάτε για ύπνο...Αν ήταν γιορτή την Τετάρτη σίγουρα ο Αγιος αυτός σας φύλαξε, ανάψτε ένα κερί και προσευχηθείτε για σας και την πεθερά σας...Περαστικά στην πεθερά σας..Με το καλό και με καλή δύναμη να ξαναφτιάξετε το εργαστηρι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τι να πω βρε φιλενάδα...ο Θεός σε φύλαξε!!!!!!!!!!!!!!!!! καλή δύναμη και κουράγιο...................
    καλά ο μάγκας σου είναι και πολύ μάγκας!!!!!!!!είναι τόσο όμορφος!!!!!!!!!!τον αγαπάω!!!!!!!!!! πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη μας!!!!!!! happy weekend!!!!!!! =^o^= meow <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πω,πω τι να πω!εσύ να σαι καλά και όλα τα άλλα γίνονται!!!!θα τα φτιάξεις πάλι!!!!καλό σκ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Marian
    απότομη προσγείωση μας έκανες απο τις όμορφες εικόνες σε εικόνες καταστροφής... ΕΥΤΥΧΩΣ που έλειπες απο το πεδίο!
    Ευχομαι νάναι το τελευταίο άσχημο συμβάν της χρονιάς κι όχι μόνο
    Περαστικά στην πεθερά σου
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πω πω !!! Ευτυχώς!!Γιατί και να μη σε πλάκωνε, μόνο το σοκ που θα πάθαινες, φτάνει! Καλή και εύκολη αποκατάσταση Μαρι Άνν μου, και περαστικά στην πεθερούλα σου!! Καλά ο γάτος σου ο μάγκας, το κάτι άλλο!!Πανέμορφος!!! φιλάκια γλυκούλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!είναι κρίμα!!! τόση ζημιά!!! αλλά είχες πολύ μεγάλη τύχη και προστασία από τον θεό..... Περαστικά να είναι όλα και σιγά-σιγά θα επανέλθεις στην ρουτίνα της καθημερινότητας..Σε περιμένουμε !!! καλό σου βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μαριάνν μου.............τι να πώ....έχω μείνει....σώθηκες!!!!!!Τι ήταν κι αυτό πάλι...είδες τα ντουλάπια δεν κάνει να τα φορτώνουμε..και τα ράφια...έχω στην αποθήκη πολλά που τώρα θα τα πετάξω το καλοκαίρι...φοβήθηκα πολύ με εσένα.
    Περαστικά στην γιαγιά!!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εχω σοκαριστει τι να πω! Παναγια να μας φυλαει οντως ειχες αγιο!
    Κατι ηξερε ο κ Νικος τελικα! Και κριμα γιατι το ειχες κανει πανεμορφο το εργαστηριο σου. Κριμα ο κοπος τα οσα εσπασαν αλλα χαλαλι.
    Υγεια πανω απολα!
    φιλακια
    Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πωπω...
    Ευτυχώς, που δεν ήσουν στην καρέκλα σου...
    Πάλι καλά...
    Καλό κουράγιο...
    Την αγάπη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αμάν τι έγινε εδώ καλέ;;;;
    Δεν πάμε καλά!!!! Τι κακός χαμός;;;;
    Ευτυχώς που δεν χτύπησε κανείς σας!!!!
    Αν είναι δυνατόν!!! Υγεία πάνω από όλα Μαριαννάκι μου!!!
    Κουράγιο!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αφού Μαριάννα μου δεν ήσουν εκεί όταν έπεσε είχες άγιο,τώρα άμα σπάσανε και κάποια πράγματα δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά και τα άλλα θα γίνουνε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι συνέβη;
    Υπέροχη φωτογραφίες της όμορφης γάτας σας.
    Ευχόμαστε να έχετε μια καλή μέρα / καλή νέα εβδομάδα :) Αγκαλιές Hanne Bente

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πω! πω! Μαριάννα!!! Πραγματικά είχες άγιο!!!! Ευτυχώς σε έπεισε ο άντρας σου να ξαπλώσεις και σε έσωσε ο άνθρωπος! Κοίτα τι γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη....
    Καλά να είσαι! Πάντα καλά να είστε όλοι!! Και τα υπόλοιπα γίνονται και φτιάχνονται!! Και μακριά τα ντουλάπια από την καρέκλα που θα κάθεσαι!!
    Περαστικά στην πεθερά σου εύχομαι!! Και μακάρι να είναι το μοναδικό κακό περιστατικό!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.ΤΟΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΟΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Tις εικόνες βλέπω και τρέμω Μαριαννάκι μου όσο σκέφτομαι το κακό που θα σου συνέβαινε...
    Ο Θεός πάντα μαζί σου να είναι και να σε προστατεύει.
    Χρόνια σου πολλά με υγεία και πάντα τυχερούλα να είσαι κορίτσι μου, περαστικά και στην πεθερούλα σου.

    Καλή δύναμη, φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. You must have a very good guardian angel! Unbelievable that you didn't hear anything. Sometimes it is good to make a fresh start. We collect too many things.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μαριάννα μου , έχασα αναρτήσεις ...το διάβασα και σοκαρίστηκα ! Φίλη μου , τον αντρούλη σου και τα μάτια σου ! Εσύ είχες Άγιο και κείνος προαίσθηση να το πώ ;;όπως και να νάχει νάσαι πάντα καλά και να προσέχεις ! Δεν μπορώ να πώ τίποτα περισσότερο απο το ότι στείλε μου στο mail μου τη διεύθυνση σου , να σου στείλω όσες διπλές χαρτοπετσέτες βρώ ,για να αντικαταστήσεις τις χαμένες ....Θα περιμένω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...