Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Old tray restauration Η αναγέννηση μιάς αντίκας

 
Γειά σας φίλες μου ! 
Σκέφθηκα να συνεχίσω τις αναρτήσεις μου με ανοιξιάτικα λουλούδια, αυτή την φορά όμως κάπως διαφορετικά.  Στην περιβόητη πλέον αποθηκούλα της μαμάς μου, κάθε Κυριακή ανακαλύπτω κι άλλες 'αντίκες'. Σήμερα θα σας δείξω έναν παλαιό ξύλινο δίσκο που είχε φτιάξει ο παππούς ο Νιόνιος για την γιαγιά Βασιλεία. 
Τον θυμόμουν από τότε που ήμουν παιδί. 

I found a very old tray which my grandfather had made for my granny and I decided to give it a new life.
 
 Αποφάσισα λοιπόν να τον ανακαινίσω. Τον κάρφωσα λίγο, τον στοκάρισα, και τον πέρασα με κάσια.
 Σκεφτόμουν βέβαια να του κάνω ένα ωραίο decoupage αφού στην ουσία δεν ήταν τίποτα το περίτεχνο για να το στολίσω και να το προβάλω. 

'Ελα όμως που προς μεγάλη μου έκπληξη, ανακάλυψα και το δικό του πετσετάκι  σ'ένα συρτάρι της μαμάς, με διάφορα πετσετάκια και τραπεζομάντηλα .
 
 Και είναι πράγματι το δικό του, έτσι τον θυμόμουν, με αυτό το τότε καλό αλλά πολύ απλό πετσετάκι, το τώρα πλέον παμπάλαιο, του οποίου το αζούρ είχε πιά λιώσει και το ύφασμα είχε και δύο μικρές τρυπούλες. 
To my surprise, I also found its own napkin in one of my mother's drawers where she had kept it for so many years! 


Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πλεκτό με το βελονάκι, αλλά εγώ προτίμησα να το φτιάξω. Να διορθώσω το αζούρ, ούτε την γνώση είχα, αλλά ούτε και την υπομονή. Να βάλω νέο ύφασμα κρατώντας την δαντελίτσα του θα ήταν το πιό εύκολο, αλλά προτίμησα να το 'μπαλώσω'! Του έβαλα λοιπόν δύο κομμάτια κορδέλλας πάνω και κάτω και τις κόλλησα σιδερώνοντας με θερμοκολλητική ταινία. 
 
Στην συνέχεια έκανα decoupage με Textil Podge και κομματάκια από χαρτοπετσέτα. Γνώριζα βέβαια ότι τα μοτίβα θα 'ξέφευγαν' από την κορδέλλα αλλά δεν με πείραζε αυτό.  Το σταθεροποίησα σιδερώνοντάς το, αφού στέγνωσε καλά η κόλλα όλη την νύχτα και ιδού το αποτέλεσμα.
I decided to 'mend' it by ironing a white ribbon on the old 'a jour' and then I did a napkin decoupage with Textile Modpodge.
But then, I reverted to my initial decision to decoupage the old tray itself.
Και αφού μόλις είχα περάσει τον δίσκο με κάσια, 
 άλλαξα γνώμη, τον σκούπισα βιαστικά, κάλυψα τις άκρες του με χαρτοταινία και του πέρασα ένα χέρι ιβουάρ ακρυλικό...βλέπετε δεν είχα εγκαταλείψει την ιδέα του decoupage.  
 Διάλεξα μια χαρτοπετσέτα με όμορφα τριαντάφυλλα.
 
 Έκανα τις σκιάσεις με πατίνα και με ακρυλικά με retarder και τέλος του πέρασε ένα κρακελέ ONE STEP του οποίου τα σκασίματα γέμισα με 'σπιτικό' bitumen (καφέ βερνίκι παπουτσιών αραιωμένο με διαλυτικό).
 
And, this is the final result!!!!! A new life for a very old tray !
Και τώρα ο παλιός δίσκος της γιαγιάς όχι μόνο ξαναζωντάνεψε, 
 αλλά μου έθεσε κι ένα δίλημμα. Να τον χρησιμοποιώ για σερβίρισμα με το 'νέο' του πετσετάκι 
I am now between using it...
 
 ή να τον στολίσω στον τοίχο σαν αντίκα ? 
or displaying it as an antique !?
 
 Εσείς τί θα κάνατε ?????
What would you do ???
Νομίζω ότι μπορεί να έχει την θέση του ανάμεσα στα Αγαπημένα Παλαιά Αντικείμενα της συλλογής μας που φιλοξενεί η Ρένα αλλά και σαν Ανοιξιάτικη Δημιουργία, να ταξιδέψει έως την Κύπρο για να προστεθεί στην συλλογή που κάνει το Δελφινάκι.


Α, δεν σας είπα... στην αποθηκούλα αυτός ο δίσκος δεν ήταν μόνος του!  Μείνετε λοιπόν συντονισμένες και σε λίγο καιρό θα σας δείξω και τον δεύτερο που βρήκα και του οποίου επίσης ανακάλυψα και το πετσετάκι του! 

Καλό σας βράδυ !

Thank you for your visit!  

123 σχόλια:

  1. Τελικά αυτή η αποθηκούλα κρύβει πολλούς θησαυρούς
    Ο δίσκος είναι πανέμορφος και στις 2 περιπτώσεις.
    Εξ άλλου αφού έπεσε στα χέρια σου αξιοποιήθηκε
    Μπράβο!! Είναι πολύ ωραίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι βέβαια θησαυροί, αλλά έχουν συναισθηματική αξία για μένα και παράλληλα μου προσφέρονται σαν βάση για τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Χαίρομαι που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  2. Να τον στολίσεις, καλέ!!!
    Να τον στολίσεις!!!
    Είναι αριστούργημα!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλέ, αυτό θα κάνω Γιάννα μου! Μάλλον ρητορικό ήταν το ερώτημα, χαχαχα!!!!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Άντε να δούμε τι άλλο θα βγάλεις μέσα από αυτή την αποθηκούλα.... που μάλλον δεν θα είναι και τόσο μικρούλα για να έχει μέσα της τόσα πράγματα φυλαγμένα!!!! Καταπληκτικός έγινε ο δίσκος και βέβαια δεν το συζητάμε πως πρέπει να στολίσει κάποιο τοίχο... όσο για το πετσετάκι μια χαρά το επιδιόρθωσες βάλτου και μια λεπτή κορνιζούλα και κρέμασε το και αυτό δίπλα από τον δίσκο του!!!! Περιμένουμε την συνέχεια!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα, την καλλίτερη ιδέα είχες...να κορνιζάρω το πετσετάκι δίπλα στον δίσκο ! Νά σαι καλά, σ'ευχαριστώ! Η αποθηκούλα είναι μικρή αλλά απ'ότι καταλαβαίνω και η μαμά μου είχε την μανία να φυλάει τα παλιά και να τα στοιβάζει. Προχθές μου έδωσε κάτι άλλο (δικό της) που μπήκε σε σειρά αναμονής για decoupage!!!!Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    2. Κράτα και τίποτα χωρίς decoupage.... η Ρένα θα μας σκοτώσει που μεταμορφώνουμε τα παλιά αντικείμενα!!!!χα!χα!χα! Φιλιά Καλημέρας!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΒΙΚΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΠΗΡΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!!
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!
      ΦΙΛΑΚΙΑ!!

      Διαγραφή
  4. Η αποθηκουλα με τους θυσαυρους!!!!!!Εγω Μαριαννα μου θα ελεγα να τον στολισεις ειναι υπεροχος!!!!!Καλη συνεχεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα κάνω Κατερίνα μου και μάλλον θα τον συνδυάσω και με τον δεύτερο!!

      Διαγραφή
  5. Μαριάννα,η αποθηκούλα κρύβει θησαυρούς,που στα χέρια σου ξανανιώνουν,έτοιμα για δεύτερη ζωή!
    Τέλειος έγινε μκαι τον προτιμώ στον τοίχο-το πετσετάκι έγινε επίσης πολύ όμορφο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ωραίο να ξαναδίνεις ζωή στα παλιά όταν μάλιστα είναι και οικογενειακά κειμήλια ? Πολύ μου αρέσει αυτό! Φιλιά κι από μένα Ελένη μου

      Διαγραφή
  6. Ο δίσκος έγινε υπέροχος και θα τον προτιμούσα στο τοίχο για στολίδι. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί το πετσετάκι να γνωρίσει ....νέες καλές μέρες - μετά την παρέμβασή σου-όμως ο δίσκος -που έγινε πετυχημένα σαν παλιός -δεν πρέπει να καλυφθεί.
    Ψηφίζω......"μόνος του ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωσώ μου, δεν μπόρεσα να σου απαντήσω για τα μανταρίσματα πριν crashάρει το laptop μου, σ'ευχαριστώ ΄πάντως. Πριν από μισή ώρα έμαθα ότι τελικά δεν έχουν χαθεί τα αρχεία μου (η βλάβη ήταν στο τροφοδοτικό μόνο, ευτυχώς!).
      Πράγματι, ενθουσιάστηκα που μπόρεσα και έκανα τον δίσκο 'σαν παλιό' και φυσικά έτσι θα τον προβάλω 'μόνο του'. Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  8. They are both marvellous but i prefer the antique version..very romantic! You did a gorgeous restyling!
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you, dear Ale! I also prefer the antique version, of course, but I just wanted to 'save' the old napkin as well. Many kisses!

      Διαγραφή
  9. Κι εμένα μου άρεσε ο δίσκος σκέτος!Έγινε πολύ καλός! Αυτή η αποθηκούλα κάτι σαν του Sport Billy το βαλιτσάκι μου κάνει...χαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!!! Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι το βαλιτσάκι του, θα ρωτήσω τον γυιό μου. Η γνώμη σου, Μαρία μου, είναι πολύτιμη για μένα!! Φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  10. η μια επιλογή να μην αποκλείει την άλλη ( εκ περιτροπής ) έγινε πανέμορφος Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό το είχα σκεφθεί, αλλά μάλλον λυπάμαι να τον χρησιμοποιήσω, εκτός εάν τον στολίσω σ'ένα τραπεζάκι αντί να τον κρεμάσω στον τοίχο... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. τέλειο για άλλη μια φορά το ντεκουπάζ σου...ο δίσκος απίθανος...
    η γνώμη μου είναι ότι τα αριστουργήματα δεν πρέπει να καλύπτονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Ράνια μου, κρίμα θα ήταν να μην φαίνεται το όμορφο ντεκουπάζ που του έκανα(ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ κι εμένα).

      Διαγραφή
  12. Αυτήν την αποθήκη από πολύ καιρό την έβαλα στο μάτι,είναι μαγική ενα βγάζεις δύο δημιουργούνται...Δεν χάνω ευκαιρία να την αναφέρω σε σχολιασμούς σαν κάτι μαγικό παραμυθένιο και κάτι του τύπου *ε! δεν είναι και η αποθήκη της Μαριάν!!* πολυ καλή η συντήρηση του και η ανάδειξή του με το ντεκουπάζ υπέροχη!! εξυπνο το κόλπο με την αυτοκόλλητη κορδέλα και το ντεκουπαρισμένο μοτίβο!!Ολα εξαιρετικά σήμερα!!!Καλό βράδυ ,φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Η αποθήκη της Μαριάν' έχει μπόλικες σαββούρες και ανακυκλώσιμα υλικά, τίποτα άξιο λόγου έως ότου τα πιάσω στα χέρια μου και τα μεταμορφώσω. Ενώ αυτά που βρίσκω στην αποθήκη της μαμάς μου έχουν τουλάχιστον κάποια ηλικία και μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Και με ικανοποιεί ιδιαίτερα που μου δίνεται η δυνατότητα να τους προσφέρω μια νέα ζωή. Σ'ευχαριστώ πολύ, 'Εφη μου για τα καλά σου λόγια!
      Φιλάκια καληνύχτας!

      Διαγραφή
  13. Πολύ πολύ ωραία και τα δύο. Οσο για τον δίσκο σίγουρα να τον κρεμάσεις σε κάποιο τοίχο και το πετσετάκι επίσης χρειάζεται την κορνιζούλα του και κάποιον΄τοίχο να στολίσει.
    Πολυτάλαντη φιλεναδα μου σε καληνυχτίζω
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δείς, Μαρία μου, που θα αρχίσω να κατεβάζω τα κάδρα από τους τοίχους για να κρεμάω τα δικά μου 'έργα' (ήδη έχω κρεμάσει μερικά !). Καλή σου νύχτα, φιλενάδα!!!!
      Φιλάκια !!!!!

      Διαγραφή
  14. Που είπαμε ότι μένει η μητέρα σου??? Α, θυμήθηκα!! Και λες ότι έχει κι άλλους υπέροχους θησαυρούς! Μήπως να κάνω μια βολτούλα ??? χαχαχα!!!! Πάντως το δισκάκι έγινε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Προσωπικά, το προτιμώ σκέτο! Αλλά το όλο εγχείρημα ήταν εξαιρετικά πετυχημένο ! Καλό σου βράδυ! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ολο και λιγοστεύουν της γιαγιάς βρε παιδί μου...σε λίγο θα αρχίσω να βάζω χέρι και στα δικά της, χαχαχα (ήδη μου έδωσε 'κάτι' προχθές !). Χαίρομαι που σου άρεσε Πεπούλα μου!! Δεν μπόρεσα να έλθω γιατί το γόνατο του Νίκου έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο του. Εύχομαι να πήγε θαυμάσια η έκθεσή σου! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  15. Δεν έχω λόγια! Χάζεψα πραγματικά!
    Διάβαζα , διάβαζα ορολογίες και τεχνικές που τις αγνοώ παντελώς....αλλά το αποτέλσμα μπορώ άνετα να το εκτιμήσω!
    Χίλια μπράβο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, γλυκιά μου Αριστέα, έχεις άλλα ταλέντα, στην γραφή, την ποίηση, την ζωγραφική, την καλή κριτική και ο δικός σου έπαινος είναι τιμή για μένα! Σ'ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφα καί τά δύο Μαριάν μου!!Οπως τό μοτίφ πού διάλεξες καί τό κρακελέ πολύ πετυχημένο!!Καλέ πού τήν ανακάλυψες τήν συνταγή τής πατίνας!!Είσαι φοβερή!!Καί εγώ τό προτιμώ νά τό κρεμάσεις στόν τοίχο!!Καλή εβδομάδα φιλενάδα!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου, μόλις ετοιμαζόμουν να περάσω να ξαναδώ την κούκλα σου! Την χάζευα νωρίτερα από το κινητό μου. Την συνταγή μου την είχε δώσει η ξαδέλφη μου αλλά θυμάμαι ότι και η Ελένη μας (η Χωρίς πρόγραμμα) την φτιάχνει κι εκείνη. Δοκίμασέ την! Φιλάκια πολλά! Σου έρχομαι!!!!!

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα Μαριάννα μου πολύ μου άρεσε ο μακρόστενος δίσκος της γιαγιάς , μου αρέσουν και οι δύο εκδοχές , αλλά λές να φταίει η άνοιξη , θα μου άρεσε κρεμασμένος στον τοίχο σου ,ε τα τριαντάφυλλα .
    Φιλάκια καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Νικόλ μου! Ελπίζω να έλαβες το email μου για το δωράκι σου. Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  18. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια: δίσκος ένας, χρήσεις δύο!!! Και πανέμοφρος έτσι και αλλιώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ετσι το φαντάστηκα κι εγώ αρχικά, αλλά το σκέφτομαι ακόμα, χαχαχα !

      Διαγραφή
  19. Υπέροχη δουλειά !!!
    Πού να μάθω decoupage που με έχει πιάσει μανία;
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σόφη μου, όρεξη να έχεις και δεν είναι καθόλου δύσκολο.
      θα σου στείλω οδηγίες προς ναυτιλομένους.....χαχαχα!
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα,Μαριάννα!!!!Εγώ θα τον κρεμούσα στον τοίχο,τον υπέροχο δίσκο σου!!!Του ταιριάζουν πολύ τα τριαντάφυλλα!!!!
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έλειπε να μην σου άρεσαν εσένα τα τριαντάφυλλα, αγριοτριανταφυλλίτσα μου! Ωραία ιδέα μου έβαλες τώρα...στον επόμενο να κάνω ντεκουπάζ με άγρια, αρκεί να τα βρώ...χαχαχα!!!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  21. Καλημέρα,Μαριάννα μου!Καλώς ήρθα στο σπιτάκι σου!Λατρεμένες δημιουργίες από τα χεράκια σου!!!!!!!!!Όσο για το αν θα κρεμάσεις το δίσκο εγώ θαρρώ πως δεν έχω λόγο να εκφράσω γνώμη.Γιατί να δεσμευτείς?Ό,τι θες,όπως θες ,άμα θες!!!!!!Φιλιά πολλά γλυκιά μου και περιμένω με αγωνία τη νέα δημιουργία που μας έταξες! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Κυριακή μου, πολύ χαίρομαι!!!
      Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μην σε φάει όμως η αγωνία, ακόμα δεν τον έχω πιάσει τον δεύτερο δίσκο...αγάλι-αγάλι...χαχαχα!!!!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  22. Καλά έχω πάθει πλάκα!!!!!υπέροχη δουλειά!!!ο δίσκος είναι πανέμορφος όπως κι αν τον χρησιμοποιήσεις!!!!!καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε, Δέσποινά μου!!!!!!!!!!!!!!!!
      Καλό ξημέρωμα!!!!

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα, εγώ ψηφίζω την εκδοχή της αντίκας μιας και το πετσετάκι κάποια χρήση θα τη βρει σίγουρα.
    Εκπληκτική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τέλειος ο δίσκος σου Μαριάννα μου !!!!!Αλλά και το πετσετάκι !!!Μου άρεσε πολύ η ιδέα της ανανέωσης !!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'σαι καλά Ρένα μου!!!! Κι εμένα μου αρέσει πολύ να δίνω νέα ζωή στα παλιά!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  25. Εκανες φοβερή δουλειά και στις 2 περιπτώσεις!
    Κι εγώ ένα δίλημα θα το είχα πάντως!!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να που δεν είμαι η μόνη με το δίλημμα!!!! Φοβάμαι όμως μήν τον χαλάσω με το σερβίρισμα!!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  26. Πάλι μεταμόρφωσες Μαριαννάκι και με μεγάλη επιτυχία!
    Αν δεν τον κρεμάσεις μπορείς να τον στολίσεις σε κάποιο μπουφέ ή τραπέζι αλλά πρέπει σίγουρα να φαίνεται! Το ίδιο και για το πετσετάκι βέβαια!

    Φιλάκια πολλά, καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Μαίρη μου, πάλι! Γι αυτό δεν αγοράζω καινούργια αντικείμενα για decoupage... αφού έχω τα παλιά !!
      Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  27. Ο δίσκος σου ομόρφυνε πολύ με το decoupage και ο παππούς σου θα χαιρόταν πολύ να τον δει να τον περιποιείσαι με την τέχνη σου...
    Δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με τον τρόπο που αποφάσισες να αξιοποιήσεις το πετσετάκι.
    Θα το προτιμούσα φθαρμένο μέσα σε μια κορνίζα... όχι γιατί δεν έγινε όμορφο αλλά έτσι χάθηκαν ώρες ατελείωτης δουλειάς της γιαγιάς σου πάνω στο κέντημά του.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Φλώρα μου! Καταλαβαίνω απόλυτα την άποψή σου, όμως, έχω τόσα άλλα πολύ όμορφα δουλεμένα να κορνιζάρω που αυτό μου φάνηκε εντελώς απλό, με το λιωμένο αζουρ πάνω στο σκέτο υφασματάκι. Τώρα που το λές, και δυό-τρία ακόμα που είναι φθαρμένα και δεν ήξερα πώς να τα μαντάρω, θα τα κορνιζάρω όπως είναι!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  28. νομιζω πως η γιαγια Βασιλεία θαταν πολυ περηφανη για το δίσκο της και εγω θα προτιμουσα φθαρμενο το αζουρακι όπως παντα μια ακομη φορα όλα πανεμορφα , περνα για ένα κερασμα και απο μενα σε περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Οπως λέω και στην Φλώρα, έχω και κάποια φθαρμένα που θα τα κορνιζάρω όπως είναι!
      Το κέρασμά σου είναι τόσο γεναιόδωρο, Κάτια μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

      Διαγραφή
  29. Καλημέρα..τον λάτρεψα πολύ αυτό τον δίσκο..παλιές καλές εποχές θυμίζει... τον λάτρεψα και με τις δύο εμφανίσεις και με το όμορφο λουλουδένιο πετσετάκι αλλά και την όμορφη λουλουδένια του εμφάνιση... ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή..το απογευματάκι θα μπει με τις υπόλοιπες συμμετοχές (αλλά και την δική σας με το βιβλιαράκι)
    θα περιμένω να δω τον επόμενο δίσκο με το πετσετάκι του
    ότι πρέπει και για την συλλογή της κ.Ρένας
    φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν και οι δύο εμφανίσεις του δίσκου, Δελφινάκι, και θα χαρώ πολύ να τον δώ και στην ανοιξιάτικη συλλογή σου.
      Φιλάκια !!!!

      Διαγραφή
  30. Μαριάννα μου μπράβο σου!! Αλλαξες τελείως τον δίσκο με το όμορφο decoupage!!!
    Είναι μοναδικός ο δίσκος!!! Είμαι σίγουρη θα αλλά ξεις κι άλλα πολλά!!
    Ομορφιές ομορφιές!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να είσαι σίγουρη Μαριλένα μου, έχω αρκετά ακόμα παλιά από την αποθήκη της μαμάς μου, χαχαχα!!!!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  31. Toujours aussi plaisant de visiter ton blog et voir tant de merveilles...
    Bonne journée !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Merci, ma chère Anna! J’aime beaucoup redonner vie aux vieilleries que je découvre dans le petit débarras de ma mère et qui me rappèlent mes grands-parents. Ils n’ont qu’une valeur sentimentale pour moi, alors je préfère les décorer pour les inclure dans mon univers.
      Bonnes bises !!!

      Διαγραφή
  32. Marie Anne μου, αυτή η αποθηκούλα σαν τη τσάντα της Mary Poppins είναι.. χαχαχα..
    Και η γιαγιά μου έχει αφήσει πολλά στην αποθηκούλα της μια που ο παππούς μου ήταν ξυλουργός... Τι κρίμα μόνο που όλα αυτά είναι στη Ρώμη και είναι λίγο δύσκολο να τα φέρω εδώ μαζί μου... Ο δίσκος έγινε θάυμα της φύσης από τα μαγικά σου χέρια.. Έίναι υπέροχο.. Είναι απερίγραπτος πραγματικά... Εγώ θα το έβαζα στο σαλώνι, στο κέντρο του τραπεζιού, να το βλέπουν όλοι και να σε καμαρώσουν.. Μπράβο, μπράβο... Μου έβαλες ιδέες.. χαχαχα..
    Πολλά πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί σύμπτωση Marsia μου! Και ο δικός μου παππούς ήταν ξυλουργός και ξυλογλύπτης! Ώστε από την Ρώμη είσαι?!! την αγαπάω πολύ !!!! Και ο άντρας μου το ίδιο μου είπε, να βάλω τον δίσκο πάνω στο τραπέζι. Είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξεις κι εσύ έναν υπέροχο δίσκο για σένα, χαχαχα!!! Κάνεις πολύ ωραίο decoupage!
      Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  33. Μαριάννα πέραν από τα συγχαρητήρια για το ωραίο decoupage, θέλω να σου προτείνω κάτι.Έξω από την αποθήκη να κάνεις μια ωραία ταμπελίτσα και να γράψεις " Το θησαυροφυλάκιο της μαμάς" , ταιριάζει καλύτερα, αφού μόνο θησαυρούς έχει εκεί μέσα!!!!!!!!!!!!!
    Εάν ήμουν στη θέση σου ούτε θα το κρεμούσα, ούτε θα το έβαζα επάνω το υπέροχο βέβαια σεμεδάκι σου, απλά θα το είχα για να σερβίρω το καφεδάκι μου το πρωί στο μπαλκόνι ή στη αυλή και έτσι να το χαίρομαι εγώ και όχι ένας τοίχος.
    Σίσσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!!! Σίσσυ μου, πολύ γέλασα!!!! Μα, το έχω πιά σχεδόν αδειάσει το αποθηκάκι! 'Οσο για το σερβίρισμα, μάλλον θα πρέπει πρώτα να του περάσω πολλά χέρια βερνίκι για να μην χαλάσει!!
      Σ'ευχαριστώ για τις ιδέες σου, είσαι απίθανη!

      Διαγραφή
  34. πολλη καλη δουλεια Μαριαννα!!!
    Μου αρεσει το κρακελαρισμα που καανεις και στο συγκεκριμενο δισκο, εχει δειξει αρκετα..
    Καλη συνεχεια!
    Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'σαι καλά Σοφάκι μου! Κι εμένα, αυτό το κρακελέ μου αρέσει πολύ περισσότερο!
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  35. Καλή μου Μαριάννα, τι ομορφιές έφτιαξες...έδωσες πάλι ζωή στο δίσκο και το δίλημμα σου είναι και δικό μου δίλημμα...Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ετσι έ? κι εσύ το ίδιο σκέφτηκες?
      Σ'ευχαριστώ Αννιώ μου!

      Διαγραφή
  36. Τέλεια δουλειά!!! Μ αρέσει να ξαναδίνω ζωή στα παλιά αντικείμενα και πολλές φορες άλλη όψη! Εσύ όμως είσαι δασκάλα σ αυτά!!! Εγινε τελειος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε απόλυτα Κατερίνα μου! Όταν κάτι είναι μεν παλαιό αλλά όχι περίτεχνο ή χωρίς ιδιαίτερη αξία, πιστεύω ότι αξιοποιείται πολύ με το decoupage ή με την ζωγραφική.

      Διαγραφή
  37. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!
    Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΗΡΑ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΚΕΛΕ!!!!
    ΤΟ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΝ ΠΛΥΘΕΙ;
    ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΚΙΝΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου, αυτό ακριβώς μόλις έγραψα στην Κατερίνα! Ήταν μεν παλαιός αλλά εντελώς απλός (εκτός από την συναισθηματική του αξία). Το decoupage στο ύφασμα αντέχει στο πλύσιμο αρκεί να έχεις χρησιμοποιήσει την ειδική κόλλα για ύφασμα. Πιο πολύ φοβάμει μην ξεκολλήσει η κορδέλλα. Σίγουρα θα το κορνιζάρω !
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  38. ΄Αλλα θαύματα φτιάξανε τα χεράκια σου πολυτάλαντη !!! Το ντεκουπάζ σου έδωσε νέα ζωή στο πετσετάκι αντίκα, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο και να έχει τόσο εξαιρετικό αποτέλεσμα, ο παλιός δίσκος τώρα ήτανε πανέμορφος, έγινε αριστούργημα !!!! Φρόντισε σε ένα δωμάτιο να μπούνε τα έργα σου ,στους τοίχους, στα τραπεζάκια, παντού, αξίζει ένας χώροςνα έχει μόνο δικά σου έργασ, διακοσμητικά και χρηστικά, άλλωστε τα κάνεις όλα φανταστικά !!!! Σε παρακαλούμε να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τα υλικά που χρησιμοποίησες μπας κα φωτιστούμε κι εμείς οι αρχάριες......(για το ντεκουπάζ σε ύφασμα, για την πα΄στα με το βρενίκι παπουτσιών...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ Μελισσούλες για τα καλά σας λόγια!!!! Όλα τα 'έργα' μου τα έχω στολισμένα και χαίρομαι να τα βλέπω (αλλά θέλουν και ξεσκόνισμα...χαχαχα). Λοιπόν, για το decoupage σε ύφασμα, υπάρχει ειδική κόλλα που λέγεται textil (ή textile) podge (ή medium) ανάλογα με την μάρκα. Θέλει προσοχή η κόλλα να μην ξεφεύγει από το μοτίβο γιατί φαίνεται στο ύφασμα. Στην περίπτωση του 'πετσετακίου' το πέρασα ολόκληρο με κόλλα αφού ήταν μικρό. Όταν στεγνώσει για 24 ώρες, σιδερώνεται από την ανάποδη για να σταθεροποιηθεί. Με το βερνίκι, ανακάτεψα ένα κομμάτι camel μέσα σε διαλυτικό- δεν γίνεται πάστα αλλά αραιό, και όπως είναι καλύπτει τις ρωγμές του κρακελέ στιγμιαία! (προσοχή: το έχω δοκιμάσει μόνο στο κρακελέ one step. Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται στο 'δύο συστατικών' θα το δοκιμάσω όμως κι εκεί και θα σας πώ. Ελπίζω να σας βοήθησα! Τα φιλιά μου σε όλες!

      Διαγραφή
    2. Είσαι υπέροχη !!! Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Καλό Πάσχα με τους αγαπημένους σου !!!!

      Διαγραφή
  39. Καλά, είσαι απίστευτη!!! Το πετσετάκι έγινε σαν καινούριο και ο δίσκος πανέμορφος, απέκτησε νέα ζωή. Εγώ να σου πω την αλήθεια, θα τον στόλιζα... είτε στον τοίχο, είτε ως κεντρικό στοιχείο στο τραπέζι της τραπεζαρίας, ή σε ένα μπουφέ.

    Κι εγώ θέλω περισσότερες πληροφορίες για τα υλικά σου (ειδικά τα "σπιτικά") και το decoupage σε ύφασμα... (σε παρακαλώωωωωωωωω!!!!) Φιλάκια, Μαριάννα μου και ανυπομονώ να δω τον επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ελλη μου, και βέβαια θα τον στολίσω, κι εγώ έχω ενθουσιαστεί που έγινε τόσο καλός!
      Για τις πληροφορίες, δες παραπάνω την απάντησή μου στις Χρυσομέλισσες και ότι άλλο θελήσεις, ρώτησέ με.
      Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  40. De las dos formas está preciosa la bandeja, las rosas y el craquelado te quedaron de lujo.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάθε φορά με τις αναρτήσεις σου μας κάνεις να χαζεύουμε με το στόμα ανοιχτό!!!!
    Τι ομορφιές είναι και τούτες!!!! Και ο δίσκος και το πετσετάκι "αναστυλώθηκαν" με φοβερή επιτυχία..... υπέροχα έργα τέχνης τα έκανες και τα δύο! Τι είναι αυτό το textil podge πάλι; Για decoupage σε ύφασμα φαντάζομαι...
    Αχ αυτή η αποθήκη της μαμάς σου....... ένας Θεός ξέρει τι άλλα όμορφα θα δούμε!!!!!!
    Φιλάκια Μαριαννάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Φιλία μου!!! Σου άρεσαν? Πολύ χαίρομαι που μου το λες εσύ με το υπέροχο γούστο! Για το decoupage σε ύφασμα, διάβασε παραπάνω αυτά που γράφω στις χρυσομέλισσες! Φιλάκια πολλά κι από εμένα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  42. Olá!!! Tudo bem???
    Vim aqui retribuir a sua visita no meu cantinho!!!
    Fico feliz por você me seguir!!!
    Venha sempre!!!>>> Passe lá e pegue um selinho de agradecimento!


    Com carinho e beijinhux, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τελικά όλοι ζηλεύουμε την αποθήκη σου!!!Η ιδέα της Ποδηλάτισσας μου άρεσε πολύ...Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Merci ma chère Coco! To blog σου και στο στύλ σου με προκαλούν να σου γράφω στα γαλλικά, χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  44. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. η απόλυτη μεταμόρφωση και πάλι,που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις.Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!
    φιλάκια-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ, Κρίστα μου, να ομορφύνω κάποια οικογενειακά κειμήλια, τα οποία είναι μεν πολύ παλαιά αλλά τόσο απλά που δεν μπορούσα να τα στολίσω στο σπίτι στην κατάσταση που τα βρήκα. Χαίρομαι πολύ εάν το αποτέλεσμα σας αρέσει! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  46. ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ,ΣΚΥΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ,ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΕΝΟΣ ΚΕΡΙΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΙΝΕΣ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ,ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, φιλενάδα, θα πρέπει να εκδόσεις κάποια στιγμή τα γραπτά σου!!!!
      Νά'σαι καλά!!!! Με έκανες και γέλασα! Πάντως, ανέκαθεν θαύμαζα τους συντηρητές έργων τέχνης...εγώ βέβαια ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δεν τους φτάνω, χαχαχα!
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  47. Ο,τι έγραψα στην ανάρτηση του βραβείου της Μαριλίζ ισχύει εξ ολοκληρου γαι τούτη (κι όχι μόνο) την ανάρτηση!!!
    Καλό Σ/κ και καλές ανασκαφές στην αποθήκη του Αλή Μπαμπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω να σου άρεσε η μεταμόρφωση του δίσκου. Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  48. Μαριάν μου μας αφήνεις πάλι άφωνες να θαυμάζουμε τα έργα σου!!!!!
    Μπράβο για το αποτέλεσμα αυτό!!!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα...εγώ λέω να τον αξιοποιήσεις..τόσο κόπο έκανες!!!
    Άντε και καλά κεράσματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου!!! Δεν έχεις άδικο!!! Θα το ξανασκεφτώ!

      Διαγραφή
  50. C'est par hasard que j'ai trouve votre blog. Il y a des choses MAGNIFIQUES!!! Je suis devenue votre fan!
    Amities de la Pologne. Marta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bonjour Marta! Merci pour ta visite!!!
      Je m’étais déjà inscrite sur ton blog il y a quelques jours, après avoir admiré tes jolies créations! Et ça me fait grand plaisir de pouvoir communiquer en français !
      A très bientôt, j’espère!!!

      Διαγραφή
  51. Ντεκουπάζ σε ύφασμα πραγματικά δεν το είχα ξανά δει! Έμαθα πάλι κάτι σήμερα.........
    Ο δίσκος έγινε τέλειος σαν δερμάτινος φαίνεται το ντεκουπάζ φανταστικό πραγματικά !!!!!!!
    Από τι εξαρτάτε για να γίνει τόσο καλό το κρακελέ από τη μάρκα ή από την τεχνική??????
    Αν δεν είναι πολύ να ζητήσω να που πεις με mail τη κρακελέ χρησιμοποιείς θα το ήθελα πάρα πολύ.....
    Φιλιά πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πέτυχες, Σούλα μου! Πραγματικά, έχει την αίσθηση του δερμάτινου!!!
      Σου στέλνω mail! Φιλιά και καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  52. Μπράβο σου Μαριάννα μου που χώθηκες στην αποθήκη ! Είδες τι θησαυρούς βρήκες ? Ο δίσκος τέλειος ,θα τον χρησιμοποιούσα και με τους δύο τρόπους και σαν δίσκο και σαν κάδρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου, θα προσπαθήσω σιγά-σιγά να αξιοποιήσω και τα άλλα που έχω βρεί, αφού στην κατάσταση που είναι δεν μπορώ να τα στολίσω. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, θα μπορούσα να χρησιμοποιώ τον δίσκο και για σερβίρισμα,και τον υπόλοιπο καιρό να τον έχω στον τοίχο! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  53. Belas transformações artísticas!!!
    ♪♫ Boa semana!
    ღ° Beijinhos do Brasil ღ
    ¸.•°♡♡⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Olá! Este trabalho é uma preciosidade. Você conseguiu valorizar e modernizar uma peça antiga e rústica, sem tirar seu valor. Parabéns! Ficou muito bom. Um abraço, Cristiana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πολυτάλαντη Μαριάννα.Πολύ καλή ιδέα να διορθώσεις το πετσετάκι με την κορδέλα και το ντεκουπάζ. Άλλαξε εντελώς. Και ο δίσκος έγινε τέλειος .Μπράβο. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Hello!! Thank you! Delighted to have your presence here!!


    sweet hugs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. I like them both. You could also use them in both ways, matching them with whatever you put on the tray.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εξαιρετική δουλειά, Marie-Anne! Ο δίσκος απέκτησε "ζωή" και πάλι! Το πετσετάκι του, θα έλεγα ότι, είναι πιο όμορφο από πρίν. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τον δίσκο σε εορταστικές περιστάσεις και να τον στολίζεις στον τοίχο τον υπόλοιπο χρόνο!
    Καλή σου ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγω θελω να το αφησετε με το πετσετακι! ειναι το μα τοσο ομορφο και μου αρεσει ετσι οπως το μετατρεψατε!!!!
    Ειλικρινα πανεμορφο!

    xo
    Anastasia
    http://natbeesfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. άψογο..κι αξιοζήλευτο!!! μπράβο!!
    και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η αποθηκούλα που τα έχει όλα και ο δίσκος που έγινε υπέροχος και νομίζω ότι είναι κρίμα να καλυφθεί!!!! Μπράβο σου για όλα σου Μαριαννάκι!!!! Σου εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανοιξιάτικες Δημιουργίες & Εκπληξη (Επιλέξτε και Κερδίστε)
    Σήμερα 30 Απριλίου, είναι η τελευταία ημέρα της ιδέας που είχα για τις ανοιξιάτικες δημιουργίες. Ευχαριστώ καταρχήν για τον χρόνο που αφιερώσες να φτιάξεις κάτι, για την στήριξη της ιδέας, την συμμετοχή και τις όμορφες ανοιξιάτικες δημιουργίες. Για να ανταποδώσω όλο αυτό σκέφτηκα το εξής :Από αύριο Τετάρτη 1 Μαίου μέχρι Τετάρτη 8 Μαίου (για μια εβδομάδα) ΟΣΟΙ ΛΑΒΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ θα μπορείτε να επιλέξετε ΜΙΑ δημιουργία, αυτήν που σας άρεσε περισσότερο (εννοείται εκτός της δική σας) και θα μου το γράφετε με σχόλιο στην ανάρτηση αυτή http://delfinaki-sunset.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5.html
    Η δημιουργία που θα έχει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει αλλά και οι υπόλοιπες συμμετοχές θα έχετε κάτι για την συμμετοχή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καταθέτω τον σεβασμό μου στην υπέροχη αποκατάσταση αγαπημένων παλαιών αντικειμένων. Με το "φρεσκάρισμα" σου, τους έδωσες ζωή για πολλά ακόμη χρόνια!
    Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ...Υπεροχη δουλεια..πολυ ομορφη..λεπτοδουλεια..να σαι καλα ΜαριαΑννα..καλο Πασχα..να περασεις ομορφα..πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Απίθανο και πολυδιαβασμένο (αν κρίνω απο τα σχόλια) μλογκ! Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έκανες τα μαγικά σου πάλι γλυκούλα μου!!!Μπράβο σου!!Φιλάκια και καλό σας Πάσχα!!Καλή Ανάσταση σε όλη την οικογένεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...