Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Two years in blogosphere! Δύο χρόνια στην μπλογκόσφαιρα!


Καλώς ήλθες Φθινόπωρο!!!
Welcome Autumn !!!


Σαν ψέμα μου φαίνεται! 

Πέρασαν κι όλας δύο χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησα το blog μου, 
στις 22 Σεπτεμβρίου 2011! 
Και μου αρέσει τόσο πολύ!
Μέσα απ'αυτό γνώρισα υπέροχα και ενδιαφέροντα άτομα, και είχα και την τύχη να συναντηθώ από κοντά με αρκετά από αυτά, σε διάφορες εκδηλώσεις.  
Ελπίζω να μου δοθούν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες.
 Ένοιωσα την χαρά της συμμετοχής και της προσφοράς 
 σε διάφορα φιλανθρωπικά bazaars.  
Δέχθηκα χειροποίητα δωράκια, πανέμορφες δημιουργίες και υπέροχα κοσμηματάκια, κέρδισα όμορφα βιβλία συνταγών και δώρισα, με την σειρά μου, αρκετές από τις ταπεινές δημιουργίες μου με ντεκουπάζ. 

It sounds like a lie to me!  
Two years have gone by since I started blogging on September 22, 2011!  
I enjoy it so much!  I had the chance to get acquainted with so many wonderful and interesting people and to meet some of them, in person, on the occasion of various events.  I hope that I will still have the opportunity of meeting with some more of you!
I felt the joy of participating and offering in various charities and bazaars. I received lovely handmade presents,  beautiful creations and 
splendid jewellery, I won beautiful cookery books and 
I, in turn, also gave away some of my humble decoupage creations.

Περνάω καθημερινά αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, συνήθως αργά το βράδυ - πρέπει να κλείσω ραντεβού και με τον οφθαλμίατρο αυτές τις ημέρες, χαχαχα!!!- αλλά και πάλι, δεν μου φθάνει ο χρόνος. Όλη την ημέρα, όπου και άν βρεθώ και 'πιάνω' σήμα,  παρακολουθώ τις αναρτήσεις σας από το κινητό μου και ανυπομονώ να γυρίσω στο σπίτι για να  σας 'δώ' σε μεγαλύτερη οθόνη. Είναι πολλές οι φορές που δεν προλαβαίνω να απαντήσω στα σχόλιά σας, σας ζητώ συγγνώμη γι αυτό, αλλά προσπαθώ να προλάβω να σχολιάσω τις δικές σας αναρτήσεις. 

I daily spend quite some time  in front of my computer, usually late in the evening -  I should take an appointment with the oculist one of these days, lol!!! - but still, I run out of time.   Every day, wherever I am and can connect  I look for your new posts on my mobile and I get impatient to go home in order to read you on a larger screen!   There are times when I do not reply to your comments,  
I apologize to you for this, but try to visit your blogs and comment on your own posts.
'Αρχισα πριν λίγες μέρες να φτιάχνω ένα δωράκι για να το κληρώσω στο τέλος του μήνα ανάμεσα σε όσους μου αφήσουν σχόλιο σ'αυτήν την ανάρτηση. Δυστυχώς, δεν μου πέτυχε (συμβαίνουν αυτά !), κι έτσι, το νέο που ξεκίνησα δεν είναι ακόμα έτοιμο για να σας το δείξω.  Θα είναι λοιπόν μιά έκπληξη!!! 
Σας περιμένω!
Εάν είστε ήδη, ή γραφτείτε στους αναγνώστες μου, και μου αφήσετε ένα σχόλιο μέχρι το τέλος του μήνα,  την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα κάνω την κλήρωση και θα σας ανακοινώσω την/τον τυχερή/ό!

Some days ago, I started to prepare a present in order to give it away to one of you on the occasion of this 2year bloggiversary.  Unfortunately, it didn't turn out well (it happens!), and thus, the new one I began is not still ready so that I can show it to you It will therefore come as a surprise!!! 
So come on!  If you already are, or if you care to become a follower of my blog,  you can leave a comment  to this post until the end of the month, and on Monday 30 September in the evening I will make the draw and will announce  the lucky winner!!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις επισκέψεις σας, τα καλά σας λόγια, τα υπέροχα σχόλιά σας σε κάθε μου ανάρτηση, και εύχομαι να είμαστε μιά όμορφη και καλή παρέα για πολλά χρόνια.  Αρκεί να έχουμε όλοι μας υγεία, αγάπη και χαρά μέσα μας και γύρω μας.  

I would like to thank you very much for your visits,  your kind words, your nice  comments in each of my posts, and I wish we will keep good company to each other for many years to come.  Let’s pray for good health, love and joy within and around us!

Και πάλι, Ευχαριστώ, καλοί μου φίλοι!!! 
Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο φθινόπωρο, γεμάτο χρώματα κι αρώματα της φύσης και χωρίς βία, επεισόδια και πόνο! 

Thanks again, my dear friends!!! 
I wish we have a beautiful fall, full of colours and scents of the nature, without any political violence and pain! 

80 σχόλια:

  1. Εδώ νυχτοπούλι Νο 2 !! Πάνω που πήγα να κλείσω τον υπολογιστή τσουπ η ανάρτηση της Μαριάννας μου !
    Τι να σου πρωτοευχηθώ !!!
    Να είσαι κοντά μας για πολλά χρόνια γιατί σε αγαπάμε !
    Να συνεχίζεις να μας δείχνεις τα υπέροχα ( ταπεινά λες εσύ ) έργα σου !
    Να είσαι καλά και να περιμένω να σε συναντήσω και να σε αγκαλιάσω!
    Φιλιά πολλά ξημερώματα Κυριακής!
    Είμαι τυχερή που σε συνάντησα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω νυχτοπουλι Νο3!!!!
    Εισαι απο τα μπλογκς που δε χανω αναρτηση!!!Ευχομαι ετσι να συνεχισεις!!!
    Να εχεις παντα την υγεια σου και εσυ και οι ανθρωποι σου και να κανεις τοσο ομορφες δημιουργιες!!!
    Καλο φθινοπωρο να εχουμε!!
    Πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Marie-Anne, Χρόνια σου πολλά!!!!
    Εύχομαι να παραμείνεις στην μπλογκόσφαιρα (όπως αναφέρεις), τόσα και άλλα τόσα χρόνια...
    Να έχεις πάντα υγεία και δύναμη να συνεχίσεις τις όμορφές σου δημιουργίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ,ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένοντας την κόρη μου να γυρίσει από τη βραδινή της έξοδο (...μάνα κουράγιο...) έπεσα πάνω σε δύο γενέθλια!!! Τι όμορφα να γιορτάζουμε χαρούμενα ξεκινήματα!!!
    Συνέχισε έτσι καλή μου και εμείς θα είμαστε δίπλα σου κάθε μέρα μέσα από αυτή την όμορφη παρέα που μοιραζόμαστε!!! Να τα εκατοστήσεις, πάντα με υγεία και αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαριάννα μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο υπέροχο blog σου !!!! Να είσαι καλά και να βλέπουμε τις όμορφες δημιουργίες σου για πολλά πολλά χρόνια !!!!Πολλά φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα φιλενάδα!!!!!!!! Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των νυχτοπουλιών αλλά σε αυτών που βγαίνουν πριν χαράξει.... και δυστυχώς πριν ανοίξουν το μάτι τους ανοίγουν τον υπολογιστή τους!!!!!!!! Τελικά ο καιρός περνά πολύ γρήγορα... πότε ήταν που λέγαμε να ανοίξεις αυτό το μπλοκ, πότε πέρασαν δύο χρόνια!!!! Εύχομαι το σπιτάκι σου να είναι κοντά μας για πολλαααααααααααααααααά χρόνια και εσύ να είσαι πάντα καλά για να το έχεις πάντα όμορφα στολισμένο!!!!!!!! Αισθάνομαι τυχερή που είμαι από τους επισκέπτες που σε έχουν γνωρίσει και πραγματικά ελπίζω και σε μια μελλοντική συνάντηση!!!!!!! Πολλά φιλιά σε Σένα και στον Άγιο σου, να έχεις μια όμορφη Κυριακή!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα,Μαριάννα!!!!Χρόνια πολλά,γεμάτα με όμορφες, "ταπεινές" δημιουργίες!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Μαριάννα μου και χρόνια πολλά στο μπλοκοσπιτάκι σου !Δύο χρόνια μας γέμισες χαρά ,δημιουργικότητα ,σκέψεις και εμπειρίες !Εύχομαι να είσαι πάντα γερή ,να συνεχίσεις με τον ίδιο ευφάνταστο και δημιουργικό ρυθμό (τρελλαίνομαι όταν ψάχνεις στις αποθήκεςκαι βρίσκεις "παλιόξυλα " )και να γνωρίσεις και άλλους υπέροχους ανθρώπους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΔΩ!!!ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ!ΑΑΑΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ,ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΗΧΟΥΣ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΞΕΧΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.ΜΕ ΤΟ ΑΤΕΛΙΕ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ,ΜΕ ΤΟ ΑΤΕΛΙΕ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ,ΑΓΚΑΛΙΕΣ ,ΦΙΛΙΑ,ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Marie-Anne καλή κι αγαπημένη μου φίλη να τα χιλιάσεις, για να σ΄ έχουμε κοντά μας και να μας δείχνεις τις όμορφες δημιουργίες σου.Είναι μεγάλη μου τιμή που γνώρισα ένα σπουδαίο άνθρωπο και χαίρομαι ειλικρινά γι΄ αυτό.Ο Θεός να σ΄ έχει καλά κι ευτυχισμένη, πάντα να χαμογελάς για να μας ξεναγείς στον ονειρεμένο δημιουργικό σου κόσμο!Ελπίζω κάποτε να σε γνωρίσω κι από κοντά!Καλημέρα και χαρούμενη Κυριακή να περάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Μαρριάννα! Να τα εκατοστήσεις στο blogging αλλά κυρίως να είσαι γερή και δημιουργική πάντα για να μας γεμίζεις χρώματα και όμορφα συναισθήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά!! Εγώ δεν έχω γνώσεις καλές για χειροτεχνίες τρελαίνομαι όμως με όσα έχω δει εδώ μέσα και προσπαθώ να βρω χρόνο ή παρέα να μάθω έστω και λίγα.
    Καλή συνέχεια στις τόσο όμορφες δημιουργίες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα Μαριάννα μου!! 2 χρόνια blogging,ε;; Αυτά είναι!!! :) Εγώ να σου ευχηθώ να συνεχίσεις να μπλογκάρεις για όσο καιρό το λαχταράς, να γνωρίζεις ευχάριστους και δημιουργικούς ανθρώπους και φυσικά τι άλλο έμπνευση κι αγάπη για δημιουργία!!! Να σαι καλά Μαριαννάκι μου!! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τα χιλιάσει το μπλογκάκι σου Μαριάννα σου εύχομαι πολλές πολλές αναρτήσεις με τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χιλιες ευχες και εγω που σε ενοιωθα κοντα μου χρονια περισσοτερα !!!!Ας κανουμε λοιπον ευχες και σχεδια για πολλα περισσοτερα χρονια ωστε να σε απολαμβανουμε ολοι μας συνεχεια καλη μου φίλη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου!! Να συνεχίσεις έτσι, να έχεις υγεία και ευτυχία γενικότερα στη ζωή σου, να είσαι πάντα δημιουργική και να είσαι στην παρέα μας για πολύ πολύ ακόμα!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόλις έρχομαι από της Ρούλας, της Σμαραγδένιας καλέ. Δύο απόλυτα δημιουργικά άτομα και έχεται την ίδια μέρα "γενέθλια". Χρόνια πολλά να ευχηθώ και σε σένα Μαριάννα. Περιμένουμε πολλές ακόμα υπέροχες αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Xρόνια πολλά στό όμορφο blogoσπιτάκι σου,καλή μου φίλη Marie Anne!!!
    Σού εύχομαι πολλές αναρτήσεις καί όπως πάντα νά μάς παρουσιάζεις τίς υπέροχες δημιουργίες σου!!!Σίγουρα τό δωράκι πού ετοιμάζεις,θά είναι πανέμορφο!!!
    Χαίρομαι πού σέ γνωρίζω καί είμαστε γειτονοπούλες,καί πάντα απολαμβάνω τήν παρέα σου!!!Θά τά πούμε πάλι πολύ σύντομα!!!Καλή Κυριακή!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΔΕΙΧΝΗς ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΗς!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα Μαριάννα μου! Εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και το πανέμορφο μπλογκοσπιτάκι σου.... Να μείνεις στην όμορφη παρέα της μπλογκόσφαιρας πολλά-πολλά χρόνια με πολλές δημιουργίες και όμορφες στιγμές! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Marie-Anne, mes felicitations et meilleurs voeux!
    Je suis bien contente de t' avoir dans le cercle d'observateurs de mon blog!
    Bon dimanche! Marta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό φθινόπωρο Μαριάννα μου, και χρόνια πολλά και δημιουργικά στο υπέροχο blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύχρονο το blog σου Μαριάννα και εσύ να είσαι καλά να μας δείχνεις όμορφες δημιουργίες σου.
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι ωραίααααααα!!!! μαζι γενέθλιαααα!!!! συνομήλικα μικρα είμαστε ακομα Μαριαννάκι μου..χι.χιχ.. τι ομορφα!!!! πολύ μου αρέσει αυτό που γίνεται σ αυτήν την γειτονιά .. ας πιατούμε χέρι χερι και να σβύσουμε τα κερακια μας..φφφφφφφουουου!!!! να τα εκτοστήσουμε Μαριανα μου.. και σου ευχωμαι πολλές δημιουργικες ιδέες οπως παντα να τις μοιράζεσαι μαζί μας.. φίλη μας... πολλα πολλα φιλακια και του χρόνου.. παλι εδώ ....χι.χι πολλα χαμόγελα να έχεις στην ζωή σου ....τα καλήτερα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά,Μαριάννα μου
    Στο όμορφο σπιτικό σου
    Να ΄σαι καλά,νεράϊδα μου
    Να ακούμε το καλό σου!
    Πάντα χαρά να μας σκορπάς
    και φως και χρώμα επίσης
    Κι εμείς εδώ θα είμαστε
    ως να ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΙΣΕΙΣ!!!!!
    Φιλιάάάάάάάά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά Μαριαννάκι μου !!!
    Να είσαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας
    όμορφες εικόνες και γλυκές δημιουργίες !!!
    Φιλιά σου στέλνω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου, να σου δίνει μόνο χαρές και ωραίες στιγμές..να συνεχίσεις να είσαι μαζί μας παρέα με τις όμορφες δημιουργίες σου..
    Όμορφη , ρομαντική ανάρτηση - λόγια
    Είμαστε συνήλικα blogs, 27/6/11 – 22/9/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά, Μαριάννα μου, στο υπέροχο, δημιουργικό και φιλόξενο σπιτάκι σου! Να το χαίρεσαι!
    Εύχομαι να είναι πάντοτε γεμάτο από φίλους, όμορφες ιδέες και κατασκευές και να σε γεμίζει χαρά. Κι εσύ να είσαι καλά, να δημιουργείς και να μας συντροφεύεις!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια πολλά στο μπλογκάκι σου! Με δυο μήνες διαφορά ξεκίνησες κι εσύ και η επιτυχία σου μεγάλη. Εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς και να γράφεις με το ίδιο κέφι για πολλά χρόνια ακόμα!!! Σε φιλώ. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Mes félicitations !
    Continue à nous émerveiller avec tes beaux travaux !
    Joli nouveau look qu'à ton blog !
    Bisous
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα αγαπημένη μου Μαριάννα !! Καλή κυριακή και καλό φθινόπωρο !
    Χρόνια πολλά..δημιουργικά και γεμάτα blogoφιλίες για το υπέροχο blog σου και για εσένα φυσικά !!!! Πολύ χαίρομαι που τα λέμε μέσα απο εδώ Μαριάννα μου και μαθαίνω πάντα πολλά απο εσένα ! Το τελευταίο που έμαθα είναι απο το γλυκό αλλά και...απαιτητικό σου σχόλιο...χάχάχά...και έτσι απο τις ερωτήσεις σου σχετικά με το ναυάγιο La Superbe..έμαθα και κάτι ακόμα !! Βλέπεις...η αλήθεια είναι ότι δέν είχα ιδέα γίαυτό το μνημείο και βρήκα ένα site που έδειχνε φώτογραφίες και φαινόταν πόσο παραμελημένο είναι εδώ και χρόνια ! Έλεγε την ιστορία του και είχαν και πολύ ενδιαφέρον τα σχόλια ! Άμα θέλεις σου στέλνω το λίνκ...αλλά μάλλον θα τα ξέρεις. Ναι! Ο παππούς μου, ο πατέρας του πατέρα μου, ήταν Παριανός..απο τις ξακουστές Λέυκες, τις οποίες ούτε αυτές τις έχω επισκεφθεί πολλές φορές..μόνο ένα βράδυ που πήγα σε μία γνωστή και ξακουστή ταβέρνα και δέν είδα και πολλά..αλλά έφαγα πολλά και ωραία..χάχά ! Έχω να μάθω πολλά ακόμα για την Πάρο απ´ότι φαίνεται αφού είχαμε σταματήσει για κάποια χρόνια να πηγαίνουμε..δυστυχώς...το αγαπώ πολύ αυτό το μέρος και αυτό το σπίτι,,γιατί μικρή εκεί περνούσα μαγικά και ο Παππους μου το έχτισε και με τα δικά του χέρια..όταν μας είπε ο πατέρας μου ότι θα το πουλήσει είχα στενοχωρεθεί πολύ..αλλά μάλλον το σύμπαν συνωμότησε για να μην γίνει αυτό..τώρα πληρώνουμε τα χαράτσια βέβαια αλλά εύχομαι να τα καταφέρουμε να το συντηρήσουμε για πολλά χρόνια ακόμα !
    Πάντως σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας μαθαίνεις κατά καιρούς και για το χάρμα οφθαλμών που μας προσφέρεις με τις δημιουργίες σου και τις φωτογραφίες σου αυτά τα δύο χρόνια σου σάν blogger !!! Είσαι υπέροχος άνθρωπος...πολύ όμορφος..γλυκός..δημιουργικός και με σπιρτόζικο χιούμορ !! Καλά..το δώρο σου ό,τι και να είναι θα είναι υπέροχο αφού είσαι μιά καλλιτεχνίτισσα γεμάτη ταλέντο και καλαισθησία !!! Ας πούμε...με όλα τα ρολόγια σου έχω πάθει πλάκα..είναι όλα υπέροχα !!!!
    Να είσαι πάντα καλά αγαπημένη μου φίλη !!! Φιλάκια πολλάαα !!! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σ’ αυτό το σπίτι που ‘ρθαμε
    πέτρα να μη ραγίσει
    κι η Μαριάννα η χρυσή
    χίλια χρόνια να ζήσει.

    Χρόνια πολλά στο όμορφο μπλογκοσπιτακι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρόνια πολλά στο blogοσπιτάκι σου!! πάντα με όμορφες δημιουργίες!!!φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μένα!Απο της Ρούλας έρχομαι αλλα κι εδώ θα ..μείνω!αν και νομίζω οτι εχω γραψει και άλλη φορα σχόλιο,απ όταν προσεξα οτι τα σχόλια ειναι σε ΄αλλη μεριά απ΄ ότι συνήθως, πες τε οτι σας γράφω πρώτη φορα, αν και εχω ταξιδέψει μαζί σας με πανεμορφα ..αρώματα σε φανταχτερα μουκαλάκια ακομα και στην κορυφη του ΑΙΦΕΛ!Αλλα σημερα ειμαι εδώ για ευχες!Δεχτείτε τις ταπεινές αλλα θερμες ευχες και απο εμένα!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Dearest Marie-Anne,
    Congratulations on your 2nd anniversary as a great blogger. Your writings are always so sincere and what I love mostly; its about YOU, nothing borrowed, nothing copied or pretended. It is fun to find the world at our finger tips and before our very eyes. We learn that some of us have so much in common, we've been to the same places, maybe at different times and God knows maybe even within earshot at times. Oh sure, meeting with some blogger friends is the BEST experience.
    Hugs to you dear lady and wishing you continued good health and positive spirits for great balance in life.
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου!!
    Να τα εκατοστήσει!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρόνια πολλά πολλά πολλά ... στο μπλογκοσπιτάκι σου!!!!Να είσαι καλά και να μας κρατάς συντροφιά για πολλά χρόνια ακόμη!!!!!!Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρόνια πολλά Μαριάννα μου, στο σπιτάκι σου!
    Να είσαι πάντα καλά, να δημιουργείς πανέμορφα πράγματα και να συνεχίσουμε την παρέα στην blogογειτονιά για πολλά πολλά χρόνια!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μαριάννα μου χρόνια πολλά στο blog σου και σε σένα που το δημιούργησες και μας δείχνεις τις όμορφες δημιουργίες σου.
    Να είσαι καλά.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις και πάντα με τόσο όμορφες δημιουργίες απ' τα χεράκια σου "L' Atelier de Marie-Anne" Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπημένη Μαριαννίτσα μου,να τα εκατοστήσει το παλατάκι σου και να μας χαρίζεις πάντα τέτοιες μαγευτικές αναρτήσεις!!να μας χαρίζεις και την πολύτιμη συντροφιά σου αυτήν που κάνουμε μέσα απο τα σπιτάκια μας και να περνά ο χρόνος όπως λες χωρίς άλλο πόνο για τη χώρα μας χωρίς εντάσεις και επεισόδια και χωρίς βία!!γεγονότα που μας θλίβουν και μας στενοχωρούν για το τι έχει να πληρώσει ακόμα ο λαός μας απο τόσες συμφορές που τον βρήκαν..γιαυτό ενα χαμόγελο μια γλυκιά κουβέντα απο εδώ και μπρος που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας..σου στέλνω την αγάπη μου και φιλάκια άπειρα..καλή βδομάδα να έχουμε γλυκιά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Να τα εκατοστήσει το σπιτι σου Marie-Anne! Να συνεχίσεις να δημιουργείς και να μας γεμίζεις με νέες ιδέες! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Να το χαιρόμαστε το σπιτάκι σου, κούκλα μου!
    Πάντα να είναι γεμάτο απίθανες δημιουργίες και πολλούς πιστούς αναγνώστες!!!
    ;-)
    Και εσύ, φυσικά: όόόόό,τι λαχταράς!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου!!!Να είσαι πάντα γερή, δυνατή, κεφάτη και δημιουργική, να δίνεις και να παίρνεις χαρά.Καλό Φθινόπωρο και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου και το ίδιο δημιουργικά !!
    Να είσαι πάντα καλά να φτιάχνεις τόσο όμορφα έργα !!!
    Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. και πολλά πολλά χρόνια ακόμα blogger!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Hello Marie-Anne,
    Congratulations on 2 years blogging. Wish I had more time for blogging but as it is I don't. Oh well I try to keep up as best possible. Daughter and I have so much fun going to Rainbow, CA shopping, it's 4 times a year. They have about 100 booths all so beautiful. Happy Autumn. Hugs...Lu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρόνια πολλά Μαριάννα! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς για το όμορφο μπλόγκ σου! Καλό μας φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Parabéns!!!!
    Boa semana!
    Cheia de alegrias, saúde e otimismo.
    Beijinhos do Brasil. °º✿♫
    ¸.•°♡♡♫° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ..με πολλες πολλες ομορφες και δημιουργικες αναρτησεις σου ευχομαι..να σαι καλα..χαρουμενη βδομαδα..σε φιλω κοριτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μαριάννα μου να τα εκατοστήσεις στη μπλογκόσφαιρα !!! Το μπλογκόσπιτό σου νάναι γεμάτο ομορφιές, και με πολλούς πολλούς επισκέπτες.Καλέ πως μεταμόρφωσες τόσο ωραία τα ρολόγια; Μπράβο σου, είσαι πηγή έμπνευσης.Νάσαι καλά και καλή συνέχεια στις δημιουργίες.Φιλιά!!!!! Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Marie Anne μου, να τα χιλιάσει το καλαίσθητο σπιτάκι σου! Να'σαι πάντα γερή, δυνατή και να μάς χαρίζεις όμορφες δημιουργίες , "πλούσιες" αναρτήσεις! Είσαι πραγματικά γλυκός άνθρωπος και όλη αυτή τη γλυκύτητα την "βγάζεις" μέσα από τις αναρτήσεις σου! Καλό γλυκό φθινόπωρο να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χίλιες ευχές απο τις Χρυσομέλισσες για τα γενέθλια του λατρεμένου μπλογκ σου που χαιρόμαστε αφάνταστα να επισκεπτόμαστε, πάντοτε φιλόξενο, γεμάτα εκπληκτικές δημιουργίες, ονειρεμένες πρωτότυπες ιδέες, λεπτομερείς περιγραφές , ζωντανά και ενδιαφέροντα κείμενα, θαυμάσιες φωτογραφίες, χρώματα κι αρώματα και τη δικιά σου γλύκα να ξεχύνεται και να μας συνεπαίρνει....!!! Σ΄ευχαριστούμε γιά όλα όσα τόσο απλόχερα και πρόθυμα μοιράζεσαι μαζί μας !!!Να είσαι καλά και να δημιουργείς με κέφι και έμπνευση !!! Ευχαριστούμε και για το υπέροχο τραγούδι....Φιλιάαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χρονια πολλα Μαριαννα , καλες δημιουργιες στη συνεχεια με κεφι σου ευχομαι, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μαριάννα μου ολόψυχα σου εύχομαι να παίρνεις ικανοποιήσεις μέσα από αυτό που κάνεις!
    Να είσαι πάντα χαρούμενη κι υγιής για να μας δείχνεις τις ομορφιές που φτιάχνεις!
    έχεις αποτελέσει έμπνευση για μένα πολλές φορές και σε ευχαριστώ από καρδιάς!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Happy blog anniversary, dear Marie-Anne!!!!!!! And MANY MANY more to come!!!!!!!!
    Thank you for all your sweet comments and for your friendship!!! Wishing you a wonderful and happy Autumn!!! Polla filia!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Marie-Anne μου γλυκια κι ευαισθητη.....να τα εκατοστησεις τα χρονια του μπλογκοσπιτου σου!!!
    Ευχομαι παντα να μας δειχνεις τις υπεροχες δημιουργιες σου και να εχεις αυτη την αστειρευτη εμπνευση και χαρα!
    Φιλακια πολλα πολλα!!! ;ο))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. να τα χιλιάσεις... τέλεια!!!! μπραβο Μαρια -Αννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Να τα εκατοστησεις τα χρονια Μαριαννα μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Χρόνια πολλά στο όμορφο και δημιουργικό blog σου, και σε σένα που το δημιουργησες!!
    .....πάντα να αποτελεί έμπνευση για όλους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεύτερα γενέθλια που θα'χανα!!! Τ'άλλα είναι της Ρουλίτσας... Μας μάγεψαν και μας παραπλάνησαν οι γόησσες του βορρά!!!χαχα... Μαριαννάκι σου εύχομαι πολλά πολλά ακόμη χρόνια στο μπλογκάκι σου, με υπέροχες δημιουργίες και ακόμη πιο ζεστές γνωριμίες. Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Muchas felicidades por estos dos años de blog, seguro que serán muchos más.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τι ευχαριστεις βρε Μαριαννα?
    εμεις ευχαριστουμε που εισαι στην ομορφη παρεα της μπλογκοσφαιρας οπως λες και εσυ!
    φαινεται οτι αγαπας αυτο που κανεις και βγαινει προς τα εξω..
    καλη συνεχεια στις δημιουργιες, χρονια πολλα στο εικονικο σπιτακι σου και φυσικα καλη επιτυχια σε ολους!!!
    φιλακιιαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χρόνια πολλά, χρόνια δημιουργικά, χρόνια γεμάτα κατασκευές, φίλους και αναρτήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τελευταία και καταϊδρωμένη; Ας είναι! Χρόνια πολλά γεμάτα έμπνευση!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χρόνια πολλά,όμορφα,δημιουργικά στο σπιτάκι σου,Μαριάννα!
    Να είναι πάντα γεμάτο από χρώμα,υπέροχες δημιουργίες και ομορφιές σε κάθε γωνιά του!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΔΥΥΥΥΟ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ!!!! πως περνούν τ άτιμα και δε τα καταλαβαίνουμε, τουλάχιστον τ απολαμβάνουμε εδώ μέσα, χαζεύοντας δημιουργίες και κάνοντας φιλίες.
    Πάντα έτσι σου εύχομαι Μαριαννάκι,για πολλά-πολλά χρονια
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!!!
    Μαριάν μου πολλά φιλάκια !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Χρονια Πολλα στο σπιτακι σου ,ομορφα ,δημιουργικα , με εμπνευση ....!!
    Να εισαι καλα Μαριαν να χαιρεσαι αυτο που κανεις και να σε χαιρομαστε και εμεις!!!
    φιλακια -καλο Σ/Κ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  71. Olá amiga,vim retribuir sua carinhosa visita, e parabéns pelos 2 anos de blog, que venham muito e muitos!!!Parabéns!!!!!
    Fico feliz por fazer parte desse número!
    Beijos Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΥΓΝΩΜΗΝ!! για την καθυστέρηση,εχω επισκευές στο σπίτι αρκετα σοβαρές και ο χρόνος είναι περιορισμένος.Ομως ανάμεσα στις δουλειές μου σας σκέφτομαι συχνά.Σε λίγο καιρό τελειώνουν όλα και θα βρω τους παλιούς μου ρυθμούς!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ,ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ! Μου άρεσε πολύ η νέα εμφάνιση του blog σου!!Καλό βράδυ με ενα φιλάκι συγνώμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Bonjour Marie-Anne,
    Je suis heureuse que tu m'aies trouvée au milieu de l'immense blogsphère et que tu m'aies laissé un commentaire pour que puisse à mon tour venir découvrir ton blog.
    Lui souhaiter aussi un bon anniversaire puisqu'il fête ses deux ans.
    A partir de novembre je serai "Athénienne" moi aussi.
    A bientôt.
    Marie-Paule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Χρόνια πολλά και καλά.
    Γεμάτα από σένα και τις δημιουργίες σου...
    Το ατελιέ σου να βγάζει πάντα προς τα έξω ομορφιές σαν αυτές που μας έχεις συνηθίσει 2 χρόνια τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. να τα εκατοστήσει το σπιτάκι σου Μαριάννα. Και εσύ να είσαι καλά να φτιάχνεις τις υπέροχες κατασκευές σου. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...