Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Για δύο λόγους.....


Δεν είχα σκοπό να κάνω ανάρτηση σήμερα, αφού θα λείπω αύριο και ίσως και μεθαύριο, και δεν θα μπορώ να δώ τα σχόλιά σας.  Αλλά δεν άντεξα να κρατηθώ και να μην σας δείξω την πρώτη μου επιτυχία στο κρακελέ δύο συστατικών. 


Σαν πρωτάρα κάνω, χαχαχα!!!! Μα, είχα δοκιμάσει τόσες φορές και είχα απογοητευθεί από τις αποτυχίες μου.   Δοκίμασα λοιπόν και πάλι,έβαλα μπόλικη ποσότητα και από το πρώτο και αργότερα από το δεύτερο συστατικό-, και  αφού είδα ότι δεν έλεγε να σκάσει, το έβγαλα στον ήλιο και το άφησα για λίγες ώρες εκεί (με τον φόβο μήν πηδήξουν τα γατάκια μου και το καταστρέψουν !).  

Αφού πήγα να προσκυνήσω στον 'Αγιο Νεκτάριο στην Καμάριζα 


- με την ευκαιρία, να ευχηθώ και χρόνια πολλά στην φίλη μου την Νεκταρία και σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα - πήγα να παραγγείλω τα νέα μου γυαλιά, πέρασα από το κατάστημα να δείξω το κινητό μου που έχει κάποιο πρόβλημα,  και τέλος πήγα και για ένα ωραιότατο μπανάκι στην θάλασσα,
 αμέ..ακόμα κάνω μπανάκια, όσο κρατάει η καλοκαιρία, 
έκανα και την καλή πράξη της ημέρας, σαν παλιά προσκοπίνα, σώζοντας μιά μικρούλα χρυσόμυγα που πνιγόταν -μόλις στέγνωσε πέταξε και χώθηκε ανάμεσα στα ζεστά βοτσαλάκια


γύρισα στο σπίτι και  το κρακελέ μου ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ!!!!


Γέμισα τις ρωγμές με χρυσή πορπορίνα, αλλά στην συνέχεια τους πρόσθεσα και λίγη δαχτυλοπατίνα για να γίνουν πιό έντονες.  Στο μεταξύ, ο ήλιος είχε δύσει!  Εξ'ού και οι φωτογραφίες με το φλάς...αλλά όπως σας λέω δεν κρατιόμουν!!!!!!

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για τα τόσο καλά λόγια που μου γράψατε για τον γυιό μου. Οι ευχές σας για καλή επιτυχία στην έκθεση έπιασαν. 
Τα σάρωσε τα βραβεία ο Κωστής! 

 Και εκτός του ότι βραβεύτηκαν οι μινιατούρες του ξεχωριστά η κάθε μία (στην φωτογραφία -που τράβηξα 'στα κλεφτά' δεν φαίνονται όλα τα βραβεία)  του απένειμαν και 

το 'κύπελλο' της καλύτερης συμμετοχής. Αμ πώς? 

Και κλείνω αυτή την απρογραμμάτιστη ανάρτηση με την πρώτη μου 
Χριστουγεννιάτικη 'δημιουργία' 

Την ξεκίνησα σαν κάρτα - εάν θέλει το Δελφινάκι, μπορεί να την συμπεριλάβει στον διαγωνισμό του- αλλά μου βγήκε λίγο μεγαλύτερη και ανάγλυφη και θα μπορούσε κάλλιστα να κρεμαστεί σαν καδράκι.

΄Τεχνική αλουμινόχαρτου στο πλαίσιο, τονισμένο με χρυσή δαχτυλοπατίνα,  πάστα διαμόρφωσης στο φόντο, και ανάγλυφο ντεκουπάζ χαρτοπετσέτας.

Σας εύχομαι μιά πολύ όμορφη Κυριακή!!!
Φιλάκια!!

53 σχόλια:

  1. Πω πω ομορφιές!
    Και το κρακελέ σου πέτυχε, και το μπανάκι σου έκανες και την καλή σου πράξη!
    Και βραβευμένες μινιατούρες βλέπω!
    Πάντα τέτοια, κούκλα μου!
    Καλά η κάρτα... άπαιχτη!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!
    Καλό βράδυ!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια άλλη μια φορά για το γιο σου!!!Πάντα επιτυχίες να έχει στην ζωή του!!Ένα μεγάλο μπράβο και σε εσένα,όχι μόνο πέτυχε το κρακελέ σου, αλλά έγινε και υπέροχο!!!Πολύ ρομαντικό το μοτίβο και γενικά όλη η κατασκευή...Για την κάρτα δεν υπάρχουν λόγια...εγώ προσωπικά, θα την προτιμούσα όντως σαν καδράκι...Λέγοντας ανάγλυφο decoupage χαρτοπετσέτας,τί εννοείς?Ήταν η χαρτοπετσέτα έτσι από κατασκευή της, ή εκανες εσύ κάτι?Καλό βράδυ να έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για το πετυχημένο σκάσιμο!!! Το μπανάκι μάλλον το ζηλέψαμε... Όσο για τον γιο... του άξιζαν και με το παραπάνω!!! Εξαιρετικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο, μπράβο, μπράβο για τις επιτυχίες της οικογένειας !!!
    Το κρακελέ σου καταπληκτικό του πήρες τελικά τον αέρα βλέπω !! Η κάρτα πολύ πετυχημένη και να μην σου πω πόσο τυχερή είσαι που ακόμα μπορείς και απολαμβάνεις τη θάλασσα !!!
    Όσο για τις επιτυχίες του γιου σου, συγχαρητήρια, τέτοια λεπτοδουλειά, παίρνει βραβεία με το σπαθί του!!!!! Πολλά φιλιά και καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η καρδούλα. Μεγάλη η Χάρη Του Αγίου Νεκταρίου, βοήθεια μας. Χρόνια πολλά στη φίλη σου. Όμορφη η φώτο με τη θάλασσα.... Συγχαρητήρια στο γιο σου, πάντα επιτυχίες.. Ωραία η καρτούλα, θα την βάλω , ευχαριστώ και καλή επιτυχία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορώ να πάρω την εικόνα με την κάρτα, να τη κάνω αποθήκευση...αν είναι όταν μπορείς , μου την στέλλεις στο εμαιλ μου..ευχαριστώ

      Διαγραφή
  6. οσες ασχολουνται με το ντεκουπαζ ...ξερουν τη χαρα του σκασιματος του κρακελε!χαχαχα
    Πετυχε και εγινε πολυ ομορφο!
    Αλλα και η τεχνικη με το αλουμινοχαρτο πρεπει να πω οτι ειναι εξαιρετικη!!
    Να σαι καλα Μαριαν μου ....και συγχαρητηρια στο γιο για τις επιτυχιες του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΚΕΛΕ,ΟΛΟ ΛΕΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DECOUPAGE ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ
    .ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ;ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΛΕΒΗΤΑ !!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!
    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να το χαίρεσαι το παλικάρι σου Μαριάννα μου ,πάντα γερός και με επιτυχίες ! Ακούραστη στις κατασκευές και στις χειροτεχνίες ! Τρόπο πάντως βρήκες να το "σκάσεις" το κρακελέ !!!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Lovely miniatures your son made. Congratulations with the awards! And you have become an expert on decoupage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΡΑΚΕΛΕ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ.ΟΧΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΣ! ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΙΔΕΣ ΤΟ DNA ΠΩΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΓΙΟ ΣΟΥ,ΜΟΝΟ ΦΩΤΑ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ,ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλά συγχαρητήρια στο γιος σου και σε σένα φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τέλειο το κρακελέ σου!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ήλιος νομίζω ότι είναι το καλύτερο μέσον για να σκάσει το κρακελέ.... πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!!!!! Ο γιός σου φτιάχνει αριστουργήματα και χαλάλι του τόσο και άλλα τόσα βραβεία!!!!!!!!! Το μπανάκι σου θαύμα... και εγώ εχθές μπανάκι στην Αίγινα έκανα με άκρως καλοκαιρινό καιρό!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Μαριάν μου!!!!!Εσκασε καί παρά έσκασε τό κρακελέ σου!!!Τό πέτυχες τέλεια!!!Τελικά ο ήλιος είναι η καλύτερη λύση!!!!Πολύ όμορφη η καρδούλα σου αλλά καί η καρτούλα ,φανταστική!!!!Συγχαρητήρια πολλά στόν γιό σου!!!Σάρωσε όλα τά βραβεία!!!Τό αξίζη!!!Βοήθειά σας ο Αγιος Νεκτάριος!!!Καλή συνέχεια στα μπάνια!!!Από αύριο θά έχω καί ευχάριστη παρέα μαζί μου!!!Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Coucou Marie-Anne et merci beaucoup pour ce beau billet partagé avec nous.
    Un grand bravo très mérité et toutes mes félicitations à ton fils tout d'abord. Il a beaucoup de talent, tout comme sa maman.
    Ah cette technique du craquelé, ça y est tu la tient et ton coeur est très réussi et poétique. Je l'aime beaucoup.
    Si tu le veut bien, je pourrais peut-être t'écrire par mail pour te demander des conseils sur les magasins où l'on peu trouver à Athènes des produits pour les arts créatifs et te demander des conseils sur les techniques. Ce serait bien que je trouve à occuper mes dix doigts cet hiver car je me sens un peu "déboussolée" par le changement de pays et par la retraite.
    Pour l'instant je profite à fond de l'été et du soleil. Hier nous sommes allés à la plage à Glyfada mais aujourd'hui nous irons un peu plus vers Sounion.
    Quelle bavarde je fais!
    Grosses bises et bon dimanche.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκεί πάνω-πάνω, αυτό που είδα είναι ένα όνειρο!!! Καταπληκτικό! Σε φιλώ γλυκά και καλή Κυριακή! :))))

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα Μαριάννα μου!! Βοήθειά σας ο Άγιος!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια στο υιο τον καλλιτέχνη!!! Φαντάζομαι καμάρι!!!! Ακόμα κάνεις μπάνιο.ε;;; Θαρραλέα!!! Εγώ είμαι πολύ κρυουλιάρα!!! :)))) Είναι φανταστική η καρδούλα με το κρακλέ!!! Πέτυχες διάνα!!!! Εγώ ακόμα δεν το έχω επιχειρήσει... Μπράβο!!! Το ανάγλυφο χριστουγεννιάτικο καδράκι τέλειο!!! Είσαι φοβερή!! Φιλάκια πολλά!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαριάννα μου το κρακελέ σου το ξεροψημένο στον ήλιο, πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες!!!!! Τόση ηλιοφάνεια έχουμε στην Ελλάδα μας! Να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη????? Εύχομαι στον γυιό σου να έχει επιτυχία σε ότι κάνει!!!!! Καλή Κυριακή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια στη μανούλα με τις όμορφες δημιουργίες και στο γιο που βραβεύτηκε δικαίως!
    Σας καμαρώνω!
    Βοήθεια ο Άγιος Νεκτάριος, να είσαι καλά και του χρόνου να πας στη Χάρη του!

    Φιλάκια, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ολα ομορφα ολα ομορφα......και ο γιος κατω απ της μανας τα φτερα μεγαλωσε!!!!!!!!!!!!! ποιον θα εμοιαζε........ειναι αναγλυφη καρτα αξιοζηλευτη........καλα να περασεις οπου κι αν πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πραγματικά το κρακελέ των δυο συστατικών έγινε υπέροχο!!!!!!!!!! Εγώ δεν το δούλεψα καθόλου με βάζεις σε μεγάλη περιέργεια. ......... Και κάρτα- καδράκι πολύ καλό ωραία δουλεία μπράβο μπράβο..... Η βόλτα σου ζηλευτή τι να πω!!!!!!!!!!!
    Να χαίρεσαι το καμάρι σου και πάντα τέτοια.
    Φιλάκια πολλά καλή εβδομάδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι να πρωτοπω; Μπράβο στο κρακελέ που έσκασε και έγινε ΣΟΥΠΕΡ ή στο γιο που θριάμβευσε;;;;
    Επειδή ξέρω πως σ ε σκάει το κρακελέ οταν δε σκάει,θα σου πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και μ αρέσει πολύ αυτός ο τύπος κρακελέ που δεν έχω ακόμα καταφέρει.Είναι ΦΙΝΟ!
    Οσο για το γιο, οι αξίες δε χάνονται και εύχομαι στη ζωή του να συλλέγει βραβεία
    Φιλάκια πολλά Μαριάν μου

    ααααα και η κάρτα -γίγας μ άρεσε.Ο συνδυασμός τεχνικών απέδωσε χωρίς να τη φορτώσει
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαριάννα μου,πολλά συγχαρητήρια και για τις δικές σου δημιουργίες και του γιού σου...Πάντα τέτοια εύχομαι...Εσύ να τον καμαρώνεις κι αυτός να σε κάνει περήφανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενα ένα Μαριάννα μου το πόσο χάρηκα για τα βραβεία του γιόκα σου δεν λέγεται και εις ανώτερα Το σκασμένο κρακελέ σου χαίρομαι που έσκασε και σε ικανοποίησε !!
    Μαριάννα μου στη Καμάριζα πηγαίνω πολλές φορές και εγώ , μένει η αδελφή μου στο Σούνιο !!!
    Εκανες και το μπανάκι σου ε!!!! Σε γλυκοφιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!
    ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ;;
    ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!!!!
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!
    ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΚΡΑΚΕΛΕ!!!!!
    ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!!
    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ονειρο , ονειρο συγχαρητηρια για ολα αλλα πιο πολυ απο όλα για το Κωστή σου , το μηλο κατω απο την μηλιά !!!!!!! εγω καλε κυρία μπορω να παρω το πρωτο χριστουγεννιατικο για το πανηγύρι , α και που είσαι πληρωνω οσο οσο να μου κανεις μαθηματα decoupage βασιλισσσα μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα Μαριαννίτσα μου!!Μητέρα και γιός να σαρώνετε πάντα τα βραβεία γιατί είστε μοναδικοί!!!ο Κωστής σου στο είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση φαίνεται ότι έπεσε απο την χρυσομηλιά(δηλαδή εσένα!!)σήμερα με ξετρέλανε η πανέμορφη και γλυκιά ανάρτηση-γέλασα και όταν διάβασα ότι έσκασε το κρακελέ,εγώ που είμαι άσχετη,οk..αλλά ξεχωρίζω την Τέχνη και σας θαυμάζω!!!-..το γλαστάκι που έχεις για φινάλε με το χριστουγεννιάτικο feeling είναι μοναδικής ομορφιάς..θερμά συγχαρητήρια ματάκια μου..πάντα λάμπεις!!φιλάκια και αγκαλίτσα και μιά όμορφη βδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλησπέρα Μαριάννα !!!! τώρα για πρώτη φορά είδα που είναι τα σχόλια σου ....τόσο καλά(δεν ηξερα που ειναι ) τώρα που τα βρήκα ποιος με κρατάει ..λοιπον πρώτα πρώτα συγχαρητήρια για τον γιο ,δεύτερον ...τελεία έγινε το κρακελε ..και τρίτο...η κάρτα σου .... une belle carte !!!!!!
    aur revoir !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαριάνναααααααααααααα, ζηλεύω το κρακελέ σου! Θέλω και γω να κάνω τέτοια έργα, κάποια μέρα.....ίσως.... Όσο για τον Κώστα.....προσκυνώ! Μπράβο και στους δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είχε δεν είχε έσκασε το κρακελε και έγινε πολύ πολύ όμορφο. Συγχαρητήρια στο αγόρι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαριάν μου πραγματικά έγινε πανέμορφη αυτή η καρδούλα με το ρόδο!!!!!!
    Συγχαρητήρια στον γιό σου για τα υπέροχα και φαντάζομαι πολύ δύσκολα έργα του!!!!!!
    Πολλά φιλία , καλή εβδομάδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Tέλειο το κρακελέ !!! Θαύμα της χάρης του Αγίου Νεκταρίου ή του Νοεμβριάτικου ήλιου:::::Ο γιόκας σου είναι ταλέντο πραγματικό, μοιάζει της μαμάς και σίγουρα τα βραβεία του αξίζουν με το παραπάνω !!! Η κάρτα/γίγας πανέμορφη !!!! Συνέχισε να μας ενθουσιάζεις με τις όμορφες κατασκευές, τις φωτογραφίες και τις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σου !!!! Φιλιάααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. The hearth with the rose is gorgeous and very romantic. Your Xmas creation is also very beautiful. I love your wonderful sea!
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κοίτα από που θα πιαστώ!!! Μπάνια ;;;;; εγώ φορώ και αρκουδίστικη ρόμπα πολλές ώρες της ημέρας και πάντα φροντίζω το νερό να είναι καυτό...όπου δει...Πού μένετε εσύ και η Dimi σέ άλλη ήπειρο;;Μ΄εκανες να φοβηθώ το κρακελέ και κάθε που λέω να κάνω κι εγώ σε θυμάμαι και από τον φόβο της απογοήτευσης το αναβάλω...Βλέπω όμως πως είναι πετυχημένο ,οπως και πολλά άλλα προηγούμενα και η καρδούλα σου είναι καλοφτιαγμένη και πολύ φινετσάτη!!!!Συγχαρητήρια για της διακρίσεις και τις καλλιτεχνικές αξιοσύνες του γιου σου!!!Φιλάκια πολλά με γλυκιά καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα Εφη μου, από όλα αυτά κι εμένα τα μπάνια Νοέμβρη μήνα με εντυπωσίασαν κι αυτα ζήλεψα πιο πολύ!

      Διαγραφή
  34. Ξέχασα την όμορφη και με πολλές τεχνικές κάρτα πολύ καλό το ανάγλυφο μοτιβο,άψογο τεχνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολλά συγχαρητήρια στο παλικάρι σου. Και σ' άνώτερα. Έτσι λέμε στον τόπο μας για να ευχηθούμε από καρδιάς. Πολύ καλή η καρδούλα και όμορφο το καδράκι - κάρτα. Έκανε και σε μένα εντύπωση πως ακόμα συνεχίζεις τα μπάνια σου με αυτό τον καιρό.. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Dearest Marie-Anne,
    What a lovely post and your place of worship looks incredible. Only too bad that your work had burst in the sunshine... Life is full of surprises!
    Enjoy your new week and new projects.
    Hugs,
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα,Μαριαννάκι μου!!!!
    Μπράβο για το κρακελέ που το έκανες κι "έσκασε",και δεν σε "έσκασε" αυτό!!!
    Για το μπανάκι ακόμα,τι να πω ? "χαρά στο κουράγιο σου"!!!!Τις φωτογραφίες βλέπω και τουρτουρίζω,όχι να μπω κιόλας...χαχαχαχαχαχα
    Όσο για το γιόκα σου,είναι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ και του αξίζουν ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ βραβεία,που σίγουρα θα λάβει στο σύντομο μέλλον!!!!!
    Καλά έκανες και δεν κρατήθηκες,για την ανάρτηση!
    ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ,αγαπημένη μου!
    Φιλιά πολλά-πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαριάννα μου, χρονια πολλα στους εορταζοντες..βοηθεια σου!
    Κατ αρχάς συγχαρητηρια στο γιόκα σου...
    το παιδι ειναι ταλέντο!!!!!
    και δεύτερον, και το κρακελέ σου ειναι ωραίο και το καδράκι.!!!!!
    Μου έδωσες φοβερή ιδέα πάντως με την τεχνική του αλουμινόχαρτου..
    Ήθελα να την εφαρμόσω κάπου- το λέω εδώ και καιρό- και δεν ήξερα που.....κάτι θα βρω μετά απ' αυτό!!! Ευχαριστώ...
    Καλή εβδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και τα έργα πανέμορφα και οι μινιατούρες τέλειες και η ανάρτηση απολαυστική!Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συγχαρητήρια για το γιο σου Μαριάννα μου! Πάντα επιτυχίες του εύχομαι!
    Οι δημιουργίες σου είναι εξαιρετικές! Και το καδράκι βγήκε τέλειο!
    Φιλιά πολλά, καλή σου εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαριάννα μου , τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον Κωστή σου !!!!!! Καλλιτεχνική φύση με έμφαση στη λεπτομέρεια όπως κι η μαμά του !!!!!! Τα έργα σου μαγικά !!!!!!
    Συγχαρητήρια και για την καλή σου πράξη - το ίδιο έκανα κι εγώ το Καλοκαίρι με μια πασχαλίτσα !!!
    Φιλάκια , Μαριάννα μου και καλή εβδομάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συγχαρητήρια Μαριάννα μου για τις επιτυχίες του γιου σου, καλή συνέχεια του εύχομαι !!
    Η καρδιά υπέροχη, από ότι κατάλαβα πέτυχες το ακατόρθωτο,
    φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ καλά έκανες και δεν κρατήθηκες και μας το έδειξες το κρακελέ γιατί είναι πανέμορφο!!!!!!!!!!Πολλά συγχαρητήρια πάλι ,Μαριάννα, για τον γιο σου !!!!!!!!!!!Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συγχαρητήρια στο γιο σου και πάντα επιτυχίες!!
    Χρόνια πολλά στη φίλη σου και μπράβο για τις δημιουργίες σου, αλλά και για την καλή σου πράξη!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συγχαριτήρια πολλά και στους δυό σας! Στο παιδί πάντα τέτοια εύχομαι και σε σένα να καμαρώνεις!!
    Ξερω καλά πως η χαρα του παιδιού για τη μάνα είναι διπλή!
    Το κρακελε άψογο- κι αυτό!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Marie Anne,
    Ok, I am in love with the heart you made. I collect hearts, tell me is that decoupage? I would like to make one. Also I love Saint Nektarios, I have him in my bedroom and my daughter and I went to a Greek Church not far from here to worship him. I had a dream about him so my daughter took me to that church. Didn't know you also worship Saint Nektarios. When my daughter went to Greece, she also visited his church there. Hugs...Lu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Έγινε τόσο ωραίο το κρακελέ σου Μαριάννα μου!! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να φτιάξω!!! Έχεις ταλέντο μοναδικό!!!! Συγχαρητήρια!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...