Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Χαρές και πανηγύρια!

Πόσο γρήγορα πέρασε και ο Ιούλιος,  ούτε που το καταλάβαμε!  
Μιά το ένα, μιά το άλλο, περνούσαν οι μέρες σαν το νερό!
Η πιό ευχάριστη στιγμή του μήνα ήταν ο γάμος των παιδικών φίλων της Κατερίνας μας -της Μαρίας και του Νίκου-  τους οποίους είχε την μεγάλη χαρά να στεφανώσει. 
Ήταν 12 του Ιούλη, και το ολόγιωμο φεγγάρι φώτιζε την εκκλησία και αργότερα τον χώρο της υπέροχης δεξίωσης.
Πριν από καιρό, όταν η Μαρία δεν είχε ακόμα αποφασίσει τί θέμα θα επέλεγε για τον στολισμό του γάμου, είχα φτιάξει -σαν πρόταση ιδέας- ένα κολωνάτο ποτήρι με decoupage δαντελένιου ρυζόχαρτου και χαρτοπετσέτας.  Τελικά, κατέληξε στο θέμα της λεβάντας, κι έτσι το τριανταφυλλένιο ποτήρι έμεινε σαν βάση για κεράκι ρεσώ.
 Ο Ιούλιος είναι μήνας με πολλές γιορτές και πανηγύρια. Στην περιοχή μας, εκτός από την Αγία Μαρίνα και την Αγία Παρασκευή, έχουμε και το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου  η λειτουργία έγινε στο προαύλιο με πλήθος προσκυνητών.
«Καμαροσκέπαστη μονόχωρος βασιλική με δικλινή στέγη, μοναδικό σημάδι του παλιού “μετοχιού” της Αναβύσσου, όπου άλλοτε υπήρχε μοναστικός οικισμός που χρονολογείται το 17ο αιώνα». Επρόκειτο για τα κτίσματα του παλιού μετοχιού της μονής Καισαριανής. Ακόμα ο χώρος αυτός είχε έντονη ζωή στην αρχαιότητα, αφού σίγουρα ήταν ένας από τους οικισμούς του αρχαίου Αττικού Δήμου του Ανάφλυστου, όπως συμπεραίνεται από τις σημαντικότατες αρχαιότητες (Κούρος Αριστόδικος, Γεωμετρικό νεκροταφείο, εκτεταμένα αρχαία ερείπια, κ.α.), που βρέθηκαν σε ακτίνα λίγων δεκάδων μέτρων νοτίως της εκκλησίας.

Το καρπουζάκι μας μεγάλωσε,  κόντεψε να γίνει ίσα με μιά μπάλλα ποδοσφαίρου (!) και άρχισε να μαυρίζει σε ένα σημείο. 
Το κόψαμε, ήταν αρκετά γλυκό και νόστιμο...αλλά λίγο! 
Έχουν δέσει κι άλλα δύο αλλά δεν ξέρω άν θα τα καταφέρουν να μεγαλώσουν. 


Από την καλή μας Σοφία, είχα την χαρά να λάβω ένα δωράκι φτιαγμένο από τα χεράκια της με κουκούλια μεταξοσκώληκα.  Το συνόδευαν πολύ ενδιαφέρουσες μπροσούρες για το Μουσείο Μετάξης και το περίφημο Δάσος της Δαδιάς (το οποίο δεν είχα ποτέ την τύχη να επισκεφθώ) και μιά γλυκιά καρτούλα με την εικόνα της Παναγιάς της Πορταϊτισσας.
Σοφία μου, σ'ευχαριστώ πολύ για το όμορφο δωράκι σου!

Δωράκια μου έφερε και ο γυιός μου, από την Stresa του Lago Maggiore. Τις πανέμορφες λίμνες της Βορείου Ιταλίας της είχαμε επισκεφθεί οικογενειακώς πριν από 15 χρόνια και είχαμε περάσει θαυμάσια. Αυτή την φορά, ο Κώστας πήγε μόνος του για να συμμετάσχει στην Παγκόσμια ΄Εκθεση Μοντελισμού, 
όπου και διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Fantasy Master Painting!
 Μήπως γνωρίζετε τί είναι το μικρό πιατάκι?  Σας θυμίζει ίσως την 'πρό μίξερ' εποχή, όταν οι μαμάδες μας χρησιμοποιούσαν έναν ειδικό τρίφτη για το μήλο, για να φτιάχνουν τις φρουτόκρεμες? Ε, αυτός είναι ένας τρίφτης για το σκόρδο. Είναι παραδοσιακό 'σκεύος' της Προβηγκίας . Σε μία από τιςπρώτες μου αναρτήσεις, όταν ξεκίνησα αυτό το blog, σας είχα δείξει πώς άρχισα το decoupage με αφορμή ένα τέτοιο πιατάκι ! 
Απ'ότι κατάλαβα το χρησιμοποιούν ακόμα και στην Ιταλία. 

Μιάς και μιλάμε για Decoupage, με τις δουλειές, τα μπάνια και τα σούρτα-φέρτα, δεν έχω προλάβει να φτιάξω κάτι καινούργιο τον τελευταίο καιρό, εκτός από κάποια σαπουνάκια, και αυτά όχι και τόσο πετυχημένα μιάς που τα έκανα βιαστικά,
 
είχα όμως την χαρά να υποδεχθώ στο σπίτι μου προχθές τις αγαπημένες φίλες, Δήμητρα και Μαρί-Νικόλ με τις οποίες περάσαμε ένα ευχάριστο βραδάκι. 
Η Δήμητρα λοιπόν, μου έφερε νέες χαρτοπετσέτες, εκτός από την υπέροχη μαρμελάδα φράουλας που είχε φτιάξει
κι έτσι, μιάς που άλλαξε και ο μήνας, θα προσπαθήσω να φτιάξω με αυτές 
κάτι που έχω στο νού μου εδώ και καιρό.
Λέω μάλιστα να μεταφέρω τα σύνεργα του decoupage στην βεράντα γιατί στο atelier δεν μπορώ να σταθώ από την ζέστη! Θα έχω δίπλα μου και το φουντωτό βασιλικό της Δήμητρας, μπάς και κρατήσει μακριά μου τα κουνούπια που με έχουν καταφάει αυτές τις μέρες...χαχαχα!!!!
Νά'σαι καλά, φιλενάδα, θα είναι σαν να σ'έχω δίπλα μου!

Τα τρία γατουλίνια μας έκλεισαν χθες έναν μήνα από την ημέρα που γεννήθηκαν, εκτός από το τέταρτο και πιό μικρούλικο που δεν επέζησε.
Η Ζουζού, που είναι η μεγάλη τους αδελφή (αφού γεννήθηκε πριν από έναν χρόνο ακριβώς, από την ίδια μαμά) τα προσεχε να μην πέσουν, από την στιγμή που άρχισαν τις αναρριχήσεις στο ψηλό καλάθι τους!

ενώ η μαμά Κουτσούλα όλο και ψάχνει τρόπους να μου τα φέρει μέσα στο σπίτι !
Λέτε να είναι άβολο το καλάθι τους?
Με αυτή την γλυκειά φατσούλα με τα καταγάλανα ματάκια, σας εύχομαι 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ και 
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 
σε όσους φεύγουν τώρα σε κάποιο νησί, ή όπου αλλού!

39 σχόλια:

  1. Να ζησουν!!

    Η αναρτηση σας τα ειχε ολα αλλα θα σταθω στον Αγιο Παντελεημονα. Αν ειναι το εκκλησακι που νομιζω, πηγαιναμε καθε χρονο, τις πιο πολλες φορες με τα ποδια οταν ημουν μικρη. Το ψωμι με το γλυκανισο ηταν παντα το αγαπημενο μου! Εστελνα τη γιαγια μου και αγοραζε ολοκληρα καρβελια απο το φουρνο. Και φυσικα η βολτα στο παζαρι ηταν μεγαλη διασκεδαση!

    Καλο μηνα και το ιδιο δημιουργικο ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσουν οι νιόπαντροι και πάντα άξια να είναι η Κατερίνα σου (που, παρεπιπτόντως πρέπει να αναφέρω πως τα μαλλιά της ήταν υπέροχα στο γάμο! Το ίδιο και το outfit!) Να σου ζήσουν και τα γατούλια επίσης!
    Όμορφες όλες οι εικόνες σου, καταφέρνεις πάντα να με μεταφέρεις στα τοπία που περιγράφεις... Κι αφού απλά διάλειμμα κάνω γιατί για διακοπές ούτε σκέψη πια, τα δέχομαι πολύ ευχάριστα τούτα τα ταξίδια μέσα από εσάς τους φίλους μου συνμπλόγκερς!...
    Καλό μήνα να έχετε, να περνάτε όμορφα και δημιουργικά τις μέρες σας!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τι ομορφες εικονες για καλο μηνα!!!!!!! γαμος, ομορφα ντεκουπαζ,δωρακια απλα αλλα γεματ αγαπη κ εκτιμηση....κ ναζιαρες φατσουλες!!! καλο μηνα να χουμε κ οι πρεσβειες των Αγιων να μας σκεπαζουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι όμορφες εικόνες!! Να ζήσουν οι νιόπαντροι! Συγχαρητήρια στο γιό σου! Τα σαπουνάκια είναι φανταστικά...το πιατάκι του σκόρδου, ομολογώ πρώτη φορά το βλέπω και μου αρέσει πολύ!! Κόλλησα με το τραπέζι που έχεις πάνω το βασιλικό...κάπως έτσι σκέφτομαι να φτιάξω κι εγώ το τραπέζι της βεράντας μας...πολύχρωμο!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαριάννα μου καλημέρα
    Πάντα άξια η κόρη σου ( την ίδια μέρα έγινε και η δική μου κόρη κουμπάρα) και συγχαρητήρια στο γιο σου για την επιτυχία του. Να περνάτε όμορφα στον υπέροχο κήπο σου.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανάρτηση αισιοδοξίας, χαράς και ομορφιάς!
    Ξεκινά με μια νέα αρχή και τελειώνει με νέα ζωή (καλά τα γατάκια είναι πανέμορφα)...
    Να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά που ένωσαν τις ζωές τους και η κόρη σου πάντα άξια!!
    Πολλά μπράβο και στον γιο σου για τη διάκρισή του!
    Να χαρείς τα δωράκια σου, το καρπουζάκι το χαρήκατε ήδη, χαχα, ελπίζω να μεγαλώσουν και τα υπόλοιπα να τα χαρείτε κι εκείνα!
    Το πιατάκι πράγματι μου θύμισε τον τρίφτη που είχαν οι μαμάδες μας!!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα Μαριάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mia γεμάτη ανάρτηση για αρχή του Μήνα ,Μαριάννα μου
    Ετσι χαρούμενη,αισιόδοξη,χρωματιστή και φιλόξενη νάναι κι η συνέχεια,γεμάτη χαρούμενα γεγονότα και μόνο!!! Και στις χαρές των παιδιών σου και καλή δημιουργική συνέχεια στις όμορφες δημιουργίες σου
    ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!
    Φιλάκια πολλααά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Μαριάν μου!!!Καλό μήνα!!!Πάντα άξια νά είναι η κούκλα κορούλα σου!Νά ζήσουν οι νεονυμφοι!!Καί στίς χαρές τών παιδιών σου,σύντομα!!
    Πολύ όμορφα τά δωράκια σου!!Νά τά χαρείς φίλη μου!!!Συγχαρητήρια καί γιά τήν διάκριση τού Κώστα!!Πολύ όμορφο τό ποτήρι καί τά σαπουνάκια σου!
    Περιμένω νά δώ καί τίς νέες δημιουργίες σου!!Οι φωτογραφίες σου ,υπέροχες!!!Τί τέλεια φωτό η πανσέληνος!!Περάσαμε καταπληκτικά στήν παραδεισένια βεραντούλα σου!!!Θά τά πούμε πολύ σύντομα!!!!Καλό Σ/Κ!!!Καλά μπάνια!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάθε ευτυχία για τους νεόνυμφους και στις χαρές των παιδιών σου !!!!!
    Συγχαρητήρια για την διάκριση του γιου σου κι εσύ να χαρείς τα δώρα σου από τις φίλες ... είναι πολύ όμορφα !!!!
    Δεν ήξερα πάντως ότι υπάρχει και τρίφτης για το σκόρδο, των φρούτων τον έχω ακόμα που είχε η μητέρα μου !!
    Καλοφάγωτα τα καλούδια του κήπου σας !!
    Όσο για την τελευταία φωτογραφία μ αυτή τη γλυκούλα φατσούλα και τα μπλε ματάκια, έ, είναι όλα τα λεφτά !!!!!!
    Καλό μήνα και καλό ΣΚ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oh...what a dreamy wedding! The glass is such romantic, i love it very much. The cats are sooo...sweet!
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ξεκινήσω ανάποδα για να σου πω πως το γαλανομάτικο κουκλί που ποζάρει σαν μοντέλο στον φακό ήταν ότι καλύτερο είδα σ'αυτήν σου την ανάρτηση!!! Αναρωτιέμαι όμως γιατί λες πως δεν ήταν επιτυχημένη η δουλειά στα σαπουνάκια σου. Στις φωτογραφίες δείχνουν απίστευτα όμορφα εκτός κι αν έκανες ρετουσάρισμα χα χα χα
    Να χαίρεσαι τον Κωστή και την Κατερινούλα σου.
    Το ποτήρι είναι καταπληκτικό, όσο για το πιατάκι ούτε που το έχω ξαναδεί.
    Τώρα τι περιμένεις να σου κάνω σχόλιο για τις φωτογραφίες που τραβάς? Είμαι κατά πολύ πίσω από σένα οπότε αυτό τα λέει όλα!!!!
    Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα και καλό μήνα για την πιο γεμάτη ανάρτηση του καλοκαιριού!!!
    Πάντα άξια η κόρη σου και συγχαρητήρια στο γιό σου!
    Καρπουζάκια και δωράκια, decoupage για σαπουνάκια!!
    Και πανέμορφα γατάκια!χαχα
    Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας εντυπωσίασες και πάλι με την θαυμάσια ανάρτησή σου !!! Να ζήσουνε οι νεόνυμφοι γεροί κι αγαπημένη και πάντα άξια η κουμπάρα !!! ΄Αξιος και ο γιός σου που διακρίθηκε με την κατασκευή του !!! Είμαι σίγουρη ότι θα αξιοποιήσεις με τον καλλίτερο τρόπο τις δωρισμένες χαρτοπετσέτες, όσο για τα γατουλίνια κουκλιά, δεν έχω λόγια !!!Καλό μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Deaest Marie-Anne,
    Loved seeing another silk cocoon in one of your photos. I had one given to me in Italy where we visited a silk farm but I handed it to my nephew. Don't know if he saved it...
    Lovely post and those Greek weddings look so traditional and nice!
    Your découpage is special, as always.
    Sending you hugs and love for another 'short' month of August!
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό μήνα Μαριαν , πολύ χαρόυμενη ανάρτηση !!!να ζήσουν οι νεονυμφοι και στα παιδιά σου!
    Συγχαρητήρια στο γιό σου για το βραβείο εύχομαι πάντα χαρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Un beau mois d'aout pour toi Marie-Anne ainsi que pour les tiens.
    Je me suis regalee en lisant ton billet tout en degustant une bonne glace. Ici pas de connexion sana aller au cafe du port qui est dote de Wi-fi.
    J'ai adore tous tes sujets et avec tes photos, j'etais un peu avec vous.
    Grosses bises.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαριάννα μου ακόμα έχω τις φωνές μας στα αυτιά μου από την συνάντηση στο μπαλκόνι του σπιτιού σου !!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα !!!!!
    Αξια πάντα η Κατερίνα και να έχει χαρές στη ζωή της!!!! Και μπράβο για τη διάκριση του γυιού σου !!!!Αυτά τα γατουλίνια όσα πρόλαβα να δω γιατί φεύγανε σφαίρα είναι απίστευτα...Να είσαι καλά με τα τριανταφυλλένια σου έργα που ένα δικό σου τριαντάφυλλο έχω και εγώ ...
    Φιλιά σε σένα και την καλησπέρα μου στο Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να ζήσουν τα παιδιά, πάντα ευτυχισμένα και η κουμπάρα πάντα άξια!!!
    Με γεια και τα δωράκια σου! Συγχαρητήρια και στον υιό για το μετάλλιο :)
    Τα σαπουνάκια σου πανέμορφα, όπως και τα μικρά γατουλίνια σου που είναι σκέτες φάτσες!!!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι όμορφο και γεμάτο χαρές που είναι το καλοκαίρι σας! Πάντα τέτοια ευχομαι, να ζήσουν οι νιοπαντροι και πάντα άξια η κουμπάρα!
    Ομορφα και ξεχωριατά και τα δώρα - ένα ιδιο πακέτο έφτασε και σε μένα από τον Έβρο!
    Φιλιά πολλά, ευχομαι έτσι με χαρές να περάσει κι ο Αύγουστος για το σπιτικό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντα άξια η κουμπάρα κορούλα σου καλή μου φίλη Marie-Anne κι οι νεόνυμφοι να ζήσουν και να ευτυχίσουν!Υπέροχη η ανάρτηση που περιείχε τα πάντα.Μέχρι και ξενάγηση στο εξωτερικό!Συγχαρητήρια πολλά στο γιο σου για τη δύσκολη επιτυχία του και την επόμενη φορά να φέρει το χρυσό!Το δωράκι της Σοφίας πολύ ξεχωριστό και τα σαπουνάκια τελικά σε μένα μου άρεσαν πολύ!Τα γατάκια σου πανέμορφα και το τελευταίο ειδικά το γαλανομάτικο έκλεψε την παράσταση!
    Να περνάς πάντα καλά με φίλες αγαπημένες!Καλό κι ευτυχισμένο μήνα!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να ζήσουν τα παιδιά!!
    Καλό μήνα Μαριάννα μου με υγεία και υπέροχες δημιουργίες σαν αυτές που κάνεις πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλό μήνα, Μαριάννα μου!
    Να ζήσουν οι νιόπαντροι, να είναι πάντοτε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι! Και η κόρη σου, πάντα άξια! Επίσης, συγχαρητήρια για τη διάκριση του γιου σου, πάντα επιτυχίες να έχει!
    Οι δημιουργίες σου εξαιρετικές (αυτό το πιατάκι-τρίφτη δεν το είχα ξαναδεί, τι περίεργο!) και τα γατούλια σας μου έκλεψαν την καρδιά... τόσο γλυκά και χαριτωμένα!
    Να περνάς όμορφα, να χαρείς τα δώρα σου και πάντα να έχεις όμορφες συναντήσεις με καλούς φίλους.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. C’était une belle réception ! Tous mes souhaits de bonheur pour le charmant couple. Un post plein de jolies choses et j’aime surtout la dernière photo du chaton aux yeux bleus – si mignon !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να ζήσουν οι φίλοι σας και πάντα άξια η κορούλα σας. Αλλά συγνώμη την παράσταση σε αυτή την ανάρτηση κλέβει η τελευταία φωτογραφία κι αυτά τα καταγάλανα μάτια! Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μα τι υπεροχα!
    να ζησουν τα παιδια!
    παντα αξια η κορουλα σας!

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρούσα!!!!!!!!!!! αργώ αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου την όμορφη γειτονιά μας που σκόρπισε με τις ζέστες.Εγώ ούτε στην Κομοτηνή είμαι ούτε στο Φανάρι Πάντα άξια η κουμπάρα-Κατερίνα και της εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή της.Συγχαρητήρια για την διάκριση του γιού !!!!Εύχομαι και στην απόκτηση του χρυσού!!!Στην όμορφη και γεμάτη χαρά και χρώματα ανάρτηση σου να προσθέσω και την δική μου ευχαρίστηση για τις ομορφες συναντήσεις... και για τα δωράκια καρδιάς .Τα σαπουνάκια σου φαίνονται εξαιρετικά στις φωτό!!Οσο για τα γαλανά ματάκια είναι η καλύτερη ευχή για καλώς όρισες του μήνα!!!Φεύγω ,όπως πάντα, με ένα μεγάλο χαμόγελο .....Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ναμαι κι εγω για να θαυμάσω και αυτή την πλούσια ανάρτηση!τα έγραψα κατ' ιδίαν αλλα δεν μπορούσα να μην θαυμάσω κι απο δώ!
    τις ευχές μου για το νέο ζευγάρι και την κουμπάρα.Τις ευχές μου και για τον γιό!
    με καλύπτει το ανωτέρω σχόλιο, αλλα ναι περίμενα και το καρπουζάκι να κοπεί.Και φυσικά χάριν της φωτογραφικής μηχανής σου , διακρίνω πως ειναι ενα καρπουζάκι στο αρχικό στάδιο.Σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στον μήνα της Παναγίας!φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάντα άξια η κόρη σου Μαριάννα,να ζήσουν τα παιδιά!!!!Μας έμειναν τα καταγάλανα μάτια της γατούλας!!!!!!Να περνάς όμορφα!!!Καλό μήνα ,φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να ζήσουν οι νεόνυμφοι και η κουμπάρα πάντα άξια!
    Συγχαρητήρια για τη διάκριση του λεβέντη σου Μαριαννάκι μου, με γεια τα δωράκια και πολλά μπράβο για τις πάντα ωραίες σου δημιουργίες!
    Καρπουζάκι γλυκό, πανέμορφα γατάκια, χαρά κι αισιοδοξία να έχεις πάντα!

    Καλή εβδομάδα, πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ✿⊱•°
    Lindo post. Amei os filhotinhos... muito fofinhos.
    Boa semana!
    Beijinhos.
    ¸.✿⊱╮╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πω...πω...πράγματι Μαριαννα μου χαρές...!!!!! μακαρι μονο χαρές να έχεις στην ζωή σου.. οι νεόνυμφοι φίλοι της Κατερίνα σου να είναι ευτυχισσμενοι κι εκεινη παντα αξια και αν είναι ελευθερη και στα δικα της.. .. σίγουρα θα εία και παρα πολύ χαρούμενη και με την διάκρηση του γιού σου να παρει το ασημενιο μεταλιο και στο χρυσό με το καλό... πολύ δύσκολος είναι ο μοντελισμο΄ς θελει απειρη υπομονη.. και να αγαπας αυτό που κανεις.. μπραβο του....και είναι και αυτή η χαρά να απολαμβανεις τα του κόπου σου.. καρπουζια και ας είναι μικρα.. χι.χι. αυτες ειναι χαρές Μαριαννα μου που γεμίζουν ομορφα της ζωές μας.. να έχεις ενα ομορφο και γεματο κι αλλες χαρές Αύγουστο... φιλκαιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να ζήσουν οι νεόνυμφοι, πάντα άξια η κόρη σου Μαριάννα μου!
    Θα σταθώ στο ποτήρι...το λάτρεψα! ( ξέρεις στάθηκα λίγο και το χάζευα!!!)
    Καλά να περνάς χαρά μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. So much excitement for your month of July, Marie-Anne! Congrats to the happy couple, and your son, for his award, and your kitties are TOO cute!

    Happy August!

    xo
    Poppy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να αρχίσω με ευχές για τους νιόπαντρους και πάντα άξια η κόρη σου!!!
    Οι αναρτήσεις σου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον πάντα Μαρία Άννα μου!!!!!
    Εγώ εφέτος έχω ετοιμασίες για το γάμο και τη βάφτιση και αργώ να σας επισκεφτώ, αλλά σας έχω στο νου μου!!!
    Περιμένω να δω τι θα φτιάξεις με τις καινούργιες χαρτοπετσέτες!!!!!
    Να περνάτε καλά !!!
    Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Felicidades a los novios. Los detalles muy bonitos, y ese gato con ojos azules, una preciosidad.
    Besos y hasta la vuelta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τέλειωσα γρήγορα οι διακοπές Μαριαννίτσα μου αγαπημένη μου φίλη!μόλις επέστρεψα αλλά το θέμα σου είναι μέσα στο καλοκαίρι και συναρπαστικό!να ζήσουν τα παιδιά να είναι γεροί κι ευτυχισμένοι για πάντα!!το τριανταφυλλένιο πανέμορφο ποτήρι να τους φέρει γούρι και ευτυχία!!και η κορούλα σου να είναι πάντα άξια και ευτυχισμένη στη ζωή της!λάτρεψα τα έργα σου τερλλάθηκα με τα σαπουνάκια τα καλοκαιρινά αυτό με το φάρο τι ομορφιά!!-οι φωτό σου απίθανες με την τελευταία της γαλανομάτας γατουλίνας να κλέβει την παράσταση!!συνέχισε έτσι να μας μαγεύεις ακόμα και μέσα στον καυτό Αύγουστο!!!την αγάπη μου και μεγάλη αγκαλίτσα!!να περνάς καλά φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ωω.. τι ανάρτηση... τιι να πω;;.. συγχαρητήρια στον γυιο..
    να ζήσουν τα παιδιά!! άξια η κουμπαρα κι ο κουμπάρος...
    ωραία να τα περνάς πάντα... τέλεια τα έργα σου... ωραίες οι φώτο...
    και.. καλο μηνα!! με χαρά και πολλά μπάνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Hello Marie-Anne! The wedding looks like fun, congrats to the happy couple!! Also, congrats to your son on his award.. I read on Dimi's blog about her visit with you, it sounded very nice.. You have received lovely gifts from your wonderful friends.. Do you grow watermelon there, it looks like it? Very sweet and tasty.. Lovely images and post, enjoy your weekend!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...