Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σαν χθές!!!!!!


Τρία χρόνια πέρασαν και ούτε που το κατάλαβα.  Τρία χρόνια σχεδόν που βγήκα και στην σύνταξη και από τότε κααααάθομαι (τρόπος του λέγειν, δηλαδή, γιατί οι υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο).  Το decoupage όμως καλά κρατεί και μ'αυτό περνάω λίγες ώρες σχεδόν καθημερινά. 
Το μικρό μου Atelier παραγέμισε με υλικά και με αμέτρητα αντικείμενα που στοιβάζονται περιμένοντας να τους δώσω νέα πνοή, εάν και όταν το αποφασίσω. 'Ενα μέρος της αποθήκης είχα μετατρέψει σε εργαστήρι, και σας το είχα παρουσιάσει κάποια στιγμή, 
αλλά τελικά, κατάντησε ξανά απλά Αποθήκη, και δεν με χωράει ούτε εμένα. 
Μάλλον ήρθε η ώρα να μετακομίσω μαζί με τα σύνεργά μου σε άλλη γωνιά του σπιτιού.

Ήδη το σκεφτόμουν από καιρό...χωρίς να λέω τίποτα στον Ν. Από τότε που άρχισε να τον πονάει το γόνατό του, ο γιατρός του συνέστησε να αποφεύγει τις σκάλες, κι έτσι κάποια στιγμή μετακομίσαμε στο ισόγειο, στο πρώην υπνοδωμάτιο του γυιού μας. 'Ετσι το πάνω μικρό καθιστικό/γραφείο, όπου καθόμουν τα βράδια και σας διάβαζα, μένει αχρησιμοποίητο. Εκεί είχα εγκαταστήσει το παλιό PC του γυιού μου, εκεί βρίσκονται τα μολύβια μου, τα πινέλα μου,τα αρχεία μου, τα κουτιά με τις  παλιές φωτογραφίες, αλλά και η ραπτομηχανή μου με όλα τα ραπτικά, οι δαντέλλες, οι κορδέλλες και ένα στοκ από διάφορα υφάσματα (που περιμένουν κι αυτά κάτι να γίνουν...).  
Δεν θα έβρισκα λοιπόν καλλίτερο χώρο aπό αυτόν για να μεταφέρω εκεί και τα υλικά μου για το decoupage και να τον μετατρέψω σε ένα πραγματικό craft-room, ανάμεσα στα δύο υπνοδωμάτια των παιδιών (που έτσι κι αλλιώς δεν μένουν πιά μαζί μας, και δεν θα τα ενοχλώ. Όταν θα έρχονται θα φροντίζω να έχω συμμαζέψει τα τζάντζαλα!!!).  Στo παλιό Atelier θα μπορώ να συνεχίσω να κάνω τις πιό "βρώμικες" δουλειές (κόψιμο, κάρφωμα, γυαλοχαρτάρισμα, αστάρωμα, βάψιμο...κλπ.) και μετά θα ανεβαίνω...

εις τα ιδιαίτερά μου διαμερίσματα για το φινίρισμα !  

Συνεχίζοντας την σειρά με τις παλιές κορνίζες, έφτιαξα αυτήν


στην οποία, εάν προσθέσω και το γυαλί της, θα μπορώ να βάλω και μία παλιά φωτογραφία, κάποια στιγμή, ή να την κρεμάσω έτσι ανάμεσα στις άλλες.

Chalk paint,  πράσινη πατίνα, χρυσή δαχτυλοπατίνα και decoupage χαρτοπετσέτας πάνω σε κρακελέ ενός συστατικού.

 Ήταν ένα παμπάλαιο βιδωτό καπάκι κάποιου γυάλινου σκεύους (βάζο γλυκού, φοντανιέρα, τσαγιέρα; θα σας γελάσω...) πάντως το θυμάμαι από τότε που ήμουν μικρή και μάλιστα θυμάμαι ότι είχε και σκαλιστό χερούλι...
λέτε να το βρώ κάποια μέρα στην γνωστή αποθήκη;)

Όμως, παραλίγο να ξεχάσω να σας πώ τον λόγο αυτής της ανάρτησης -εάν δεν τον καταλάβατε ακόμα, χα χα χα!!!

Χθές έκλεισαν τρία χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησα το blog μου! Από τότε που άρχισα να σας γνωρίζω και να μοιράζομαι μαζί σας τα νέα μου, τις χειροτεχνίες μου, τα δωράκια μου, τα ταξίδια μου, τις συλλογές μου (μην παραπονιέστε, σας έχω υποσχεθεί να σας δείξω κάποια πράγματα, αλλά δεν βρίσκω τον χρόνο!).
Χθές όμως είχα επισκέψεις και δεν μπόρεσα να κάνω αυτή την ανάρτηση και σήμερα το απογευματάκι...
την ώρα που την ετοίμαζα...κάποιο κούριερ μου τηλεφώνησε ότι μου φέρνει ένα πακετάκι.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μου, αλλά και την απερίγραπτη χαρά μου, όταν το άνοιξα και είδα το υπέροχο δώρο που κέντησε και μου έστειλε η καλή και αγαπητή σε όλους μας Ράνια. "Ενα εργαστήρι σαν το δικό σου, δεν μπορεί να μήν έχει το ταμπελάκι του" μου γράφει στο γράμμα της η Ράνια. 
Ένα βαζάκι με γλυκό κολοκύθι συνόδευε το ταμπελάκι και δικαιολογούσε το 'εύθραυστον' του πακέτου. Την ώρα που της τηλεφώνησα δεν το είχα ακόμα δοκιμάσει...τώρα όμως...δεν μπορώ κάν να περιγράψω την υπέροχη γεύση και την γλύκα αυτού του γλυκού, που όπως μου είπε η Ράνια συνηθίζεται στην Μήλο και ονομάζεται 'κουφέτο'.  

Ράνια μου, λες και το ήξερες και μου έστειλες το υπέροχο ταμπελάκι σου για τα τρίτα γενέθλια του blog μου!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!
Μαζί με τον δίσκο της Βαρβάρας, που και αυτός έχει το όνομα του blog, θα είναι τα πρώτα που θα στολίσουν 
την νέα μου γωνίτσα.

Για τα τρίτα γενέθλια λοιπόν του Atelier de Marie-Anne,
 αλλά και για την "μετακόμισή" του, 
για τις χαρές που μου δίνετε με τις επισκέψεις και τα καλά σας λόγια, 
για τα πανέμορφα δωράκια σας, 
για την παρέα που μου προσφέρετε, 
για την φιλία σας, 
για τις γνωριμίες που έκανα με μερικές/μερικούς από εσάς,
 μέσα σ'αυτά τα τρία χρόνια....

θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου 
και να σας κάνω ένα δωράκι/έκπληξη, 
το οποίο θα κληρωθεί  την τελευταία ημέρα του μήνα
ανάμεσα σ'αυτούς που θα αφήσουν το σχόλιό τους σε τούτη την ανάρτηση.
 Νά έχετε μια καλή εβδομάδα και να'στε όλοι καλά!!!

Yesterday was my third bloggiversary, but as we had visitors at home, I was not able to write a post.  Today, while I was sitting to prepare it, the courrier service brought me a special gift from my blogger friend Rania
who cross-stiched the name of my blog on a small padded hanging cushion. 
I will of course display it in my new craft-room, which I am preparing in our small upstairs sitting-room (which we don't use anymore) and where I already have a desk with an old PC, my photo albums, all my souvenirs, but also my sewing machine,my ribbons and laces...what better place to also transfer there my decoupage stuff and have everything around me!?
 
My dear blog-friends, I would like to thank you,very very much indeed for your visits and your kind and nice comments over those three years!!!  
On the last day of September, I will draw a small giveaway gift among those of you 
who will leave a comment to this post.
I wish you all the best and a happy week! 

63 σχόλια:

  1. Μαριάννα μου,χρόνια πολλά στο ατελιέ σου,πάντα γεμάτο με τα γλυκά λόγια των φίλων σου και φυσικά με τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!!
    Η κορνίζα έγινε υπέροχη,μ΄αρέσει πολύ το χρώμα!!!Με γεια τα δωράκια και καλή αρχή στο καινούριο ατελιέ!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά στο πολύ χρησιμο μπλόγκ σου! Πανέμορφα τα δωράκια σου, σαν τις δημιοργίες σου, που με τόση αγάπη φτιαχνεις! Καλό μας ξημέρωμα! Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια πολλα και καλες δημιουργιες για να γεμιζεις τον χρονο σου και ευφραίνονται τα ματια μας
    να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το καλό λοιπόν η νέα σου γωνιά και βέβαια είναι σίγουρο ότι τώρα που θα έχεις πιο ευχάριστο χώρο θα κάνεις θαύματα !!!!
    Να είσαι καλά Μαριάννα, να χαίρεσαι το τόσο ενδιαφέρον blog σου και πάντα να μας χαρίζεις τόσο όμορφες δημιουργίες !!!!
    Η κορνίζα σου έγινε καταπληκτική !!!!
    Χαίρομαι που σου άρεσε το γλυκό και το ταμπελάκι !!!!
    Σε φιλώ και καλό ξημέρωμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Happy third anniversary on your blog..Lovely gifts from your friend. I have enjoyed my visits and seeing your lovely creations.. Have a happy week!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο όμορφο μπλογκ σου , Μαριάννα μου !!!!!!
    Πολύ όμορφη η "καινούργια" σου κορνίζα !!!!
    Το ταμπελάκι της Ράνιας πολύ ωραίο !!!! Καλοφάγωτο το γλυκό !!!!!
    Πολλά φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλορίζικο το νέο εργαστήρι Μαριάννα μου (μάλλον τα παιδιά μας έκαναν χώρο για να τον καταλάβουμε εμείς!) πολλές όμορφες δημιουργίες να γεννηθούν εκεί,όσο για τα τρίχρονα...ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!
    Ομορφαίνεις την παρέα μας.
    Φιλάκια πολλά και ευχές περισσότερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bonjour ma chère amie,

    Merci pour la charmante visite des coulisses de votre nouvel atelier... Je suppose qu'en plusieurs années on accumulent un tas de petits trésors... le changement fait qu'on les redécouvre certainement avec un immense plaisir.

    Un très joli cadeau que de recevoir un colis chargé de belles et bonnes choses !... Je vous souhaite un très joyeux anniversaire.

    Gros bisous ✿❀✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Μαριάν μου!Χρόνια πολλά στό όμορφο μπλογκοσπιτάκι σου!!!Σέ αυτά τά τρία χρόνια,ήταν πολύτιμη η γνωριμία μας αλλά καί η φιλία μας γειτονοπούλα μου!!Καλορίζικο τό νέο εργαστήρι!!Από εκεί θά βγούν πανέμορφες δημιουργίες!!Πολύ όμορφα τά δωράκια τής Ράνιας!!Μού άρεσε τό ταμπελάκι μέ τήν ονομασία τού μπλόγκ!!Μήν τό φάς όλο τό γλυκό!!Θέλω κέρασμα όταν έρθω! Χα χα!!Τό καδράκι σου έγινε σούπερ!Η νέα μπογιά έχη άριστο αποτέλεσμα!!Καλά μπάνια!!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ....ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ.....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα κι από 'μένα!!Σου εύχομαι να πολλαπλασιάσεις τα χρόνια που ομορφαίνεις τι οθόνες μας με τις δημιουργιες σου!!!
    Το νέο σου εργαστήρι μόνο γούρι και έμπνευση να σου φέρει!!!
    Να χαρείς τα δωράκια σου!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα κι από μένα!!! Το ταμπελάκι έδεσε τέλεια με την περίσταση και είναι χάρμα οφθαλμών!! Πολύ χαίρομαι για το νέο σου εργαστήρι, είναι τόοοοοσα πολλά αυτά που συσσωρεύονται με το πέρασμα των χρόνων... Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια κι ευχαριστούμε για την έκπληξη που ετοιμάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά για το το μπλογκάκι σου και από εμένα Μαριάννα!!!!
    Καλορίζικο να είναι το καινούργιο σου εργαστήριο, να γίνει η φωλιά των εμπνεύσεων και δημιουργιών σου!!!!
    Το ταμπελάκι ήρθε και έδεσε τη μαγιά!!!!
    Καλή σου ημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρονια πολλα ακομα Μαριαννα μου να μας κρατάς συντροφιά μεσα από το ατελιέ σου!!
    Πολύ όμορφο το δωράκι σου από τη συνονόματη!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου!!! Πόσο ζηλεύω που έχεις craft room!!!!!!!! Και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει χωρίς ταμπέλα....τέλεια η ταμπέλα της Ράνιας!! Τέλεια και η κορνίζα, φυσικά και δε γίνεται να μην είναι τέλεια αφού ότι πιάνεις στα χέρια σου γίνεται μοναδικό!!!
    Φιλιά και καλή σου μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά γλυκειά μου Μαριάννα στο γλυκό σου μπλογκοσπιτάκι.Να είναι χιλιόχρονο και δημιουργικό.Είσαι πολύ τυχερή που έχεις την δυνατότητα να έχεις ένα δωμάτιο για τις δημιουργίες σου.Υπέροχη και η ταμπελίτσα που σου έκαναν δώρο αλλά και τα καδράκια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαριάννα μου, αποτέλεσες πρότυπο και κίνητρο για μένα να ασχοληθώ με το ντεκουπάζ! Για όλα όσα έχω πάρει και για όλα όσα έρθουν χαίρομαι που σε "συνάντησα" διαδικτυακά!
    Ολόψυχα εύχομαι πάντα δημιουργικό το εργαστήρι σου και πολύχρονο το μπλογκ σου!
    Φιλάκια πολλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια Πολλά στο L' Atelier de Marie-Anne!!! Χρόνια Πολλά και σε σένα, την δημιουργό του...!
    Εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμη να μας κρατάς συντροφιά και να γεμίζεις με ομορφιές τις οθόνες μας...
    Τα δωράκια σου, ζηλευτά...Ιδιαίτερα η κεντημένη ταμπελίτσα!!
    Να΄σαι καλά Μαριάννα μου και να μη σου λείψει ποτέ το κέφι και το μεράκι της δημιουργίας!
    Πολλά φιλιά♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Happy blog anniversary! You received a such romantic gift perfect for your craft room.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλημερα φιλη μου!
    χρονια πολα στο τοσο δημιοργικου σου μπλοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια δημιουργικά για σένα και το υπέροχο και ξεχωριστό blog σου Mari ....εύχομαι πάντα ωραία δωράκια να σου στέλνουν .....φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύχρονο το ιστολόγιό σου και με γειά το υπέροχο δωράκι της Ράνιας, η οποία είχε απόλυτο δίκο πως ένα εργαστήρι σαν το δικό σου, θέλει και την κατάδική του ταμπελίτσα!!!
    Να 'σαι καλά και να δημιουργείς πάντα ομορφιές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Un Bon Anniversaire pour les 3 ans de merveilleux travaux, photos histoires que tu as partagé avec nous !
    Joli cadeau que tu as reçu, parfait pour ton petit atelier !
    Bonne journée !
    Bisous
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαριάννα μου να είσαι εδώ κοντά μας να μοιραζόμαστε , να μιλάμε , να γνωριζόμαστε να συμπάσχουμε !!!Είναι μαγικός τούτος ο χώρος γιατί έχεις το χώρο σου να γράψεις , να εκφραστείς!!Το ατελιέ σου βέβαια που να χωρέσει , τώρα που αγοράζω και εγώ μπουκαλάκια , χρώματα , χαρτιά κλπ καταλαβαίνω !!!Ανέβα εσύ καλή μου στα ψηλά και άσε κάτω τον Ν. που πονάει το πόδι του !!!Αλλά και το έργο της Ράνιας ήρθε την κατάλληλη στιγμή !!! Να το χαρείς!!!
    Σε γλυκοφιλώ φιλενάδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπεροχα οσα φτιαχνεις χρονια σου πολλα Ευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ όμορφα όλα χρόνια σου πολλά
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια..... σαν χθες μου φαίνεται με ρώταγες πως είναι η ζωή του συνταξιούχου, μα και σαν χθες που αλλάζαμε απόψεις για τις δημιουργίες μας και εγώ επέμενα να φτιάξεις blog!!!! Νάσαι πάντα καλά και πάντα δημιουργική για να ομορφαίνεις με τις δημιουργίες σου την γειτονιά μας!!! Το δωράκι σου υπέροχο και έφτασε και σε σωστή ώρα..... για να στολίσει το νέο εργαστήρι!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οπως είπε και η Βίκυ, πέρασαν κιόλας 3 χρόνια!!! Σαν να μην πέρασε ούτε 1 χρόνος ! Ηταν καταπληκτικό το timing της πλεκτής ταμπελίτσας της Ράνιας αλλά και ο δίσκος της Βαρβάρας!! Σίγουρα στο καινούριο atelier θα γεννηθούν μικρά (αλλά και μεγαλύτερα) έργα τέχνης από τα χεράκιασου!! Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεις τον τίτλο σου ως "βασίλισσα της ανακύκλωσης" με την όμορφη κορνίζα-καπάκι!!!
    Φιλιά πολλά και να τα εκατοστήσει το φιλόξενο σπιτάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι όμορφη έκπληξη που πήρες,τέλειο το ταμπελάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να τα εκατοστήσει το μπλογκάκι σου και να παίρνεις πάντα τέτοιες χαρές!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαριάννα μου να είσαι καλά και να μας δείχνεις τα όμορφα πράγματα που φτιάχνεις από το υπέροχο blog σου.
    Να χαίρεσαι τα δώρα σου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαριάννα μου, χρόνια πολλά στο Atelier σου, να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις! Πάντοτε να γεμίζει με φίλους καλούς και με πολλές ομορφιές, σαν τη δημιουργία σου που μας έδειξες σήμερα! Κι εσύ να είσαι καλά, να κάνουμε παρέα όπως τώρα!
    Να χαρείς το νέο σου εργαστήριο και τα δώρα σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!
    Αν σου πω οτι ήρθα εδώ μέσω..Λευκάδας, θα με πιστέψεις;
    Με γειά το καινούργιο σου εργαστήρι,και πολύ όμορφη η σκέψη της Ράνιας και η προσφορά της!Θυμήθηκα βλέποντας το, που..κάποτε..είχα κεντήσει...και φωτογραφίσει το:σ αγαπάω, μ΄ακούς? χαχαχα!Θα σου το στείλω σε φωτ..
    Τρία χρόνια ε?
    τι γρήγορα που περνούν! Φιλιά πολλά και είμαι ευγνώμων που κάπου στο διάβα του, συναντηθήκαμε κι εμείς!Χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρόνια πολλά στο όμορφο blog σου και να είναι πάντα χαρούμενο γεμάτο δημιουργίες!!!
    Καλορίζικο και το νέο σου εργαστήριο!!! (Φαίνεται πήγαν καλά οι δουλειές σου και επεκτάθηκες!!!) χαχαχα
    Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!
    Εύχομαι να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kαλορίζικο το καινούργιο εργαστήριο Marie Anne, νέος άνεμος δημιουργίας θα πνεύσει !!! Για τα γενέθλια του μπλόκ σου : Χρόνια πολλά και μια ευχή, ξεχωριστή για σένα, ευτυχισμένη και γερή να ζείς ευλογημένα!!! Τα δώρα της αγάπης της Ράνιας μοναδικά !!! Καλοφάγωτο το γλυκάκι και το κεντητό ταμπελάκι χάρμα οφθαλμών !!!Τελικά ως συνταξιούχες, καταφέραμε να είμαστε πιο απασχολημένες από όταν εργαζόμασταν....και το χαιρόμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρόνια πολλά !!Μάριαν στο όμορφο μπλογκ σου να είσαι καλά να μας χαρίζεις τις υπέροχες δημιουργίες σου.Καλορίζικο το καινούριο εργαστήριο.Εύχομαι να χαρείς τα ομορφα δώρα της Ράνιας.Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σαν εχτές ήταν ..που είδα στο βάλε φαντασία "Περνα από το σπιτάκι μου " κόπος έτσι το είχες γράψει μου φαίνεται ...
    τέλος πάντων εγω το με χαρά περνώ από μπλογκοσπιτακι σου εδώ και τρία χρονιά....πολύ όμορφο το δωράκι που
    σε χάρισε η Ρανια και καλοφαγωτο το γλυκάκι ... να κάνεις πολλές όμορφες δημιουργίες στο καινούριο εργαστήριο ...
    καλή συνεχεία με πολλές όμορφες ανάρτησης !!!! φιλακια πολλα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καταρχήν να σου ευχηθώ καλές δημιουργίες στο νέο σου χώρο, είσαι τυχερή που μπορείς και έχεις το δικό σου δωμάτιο και να τα έχεις μαζεμένα όλα εκεί .Το ταμπελάκι κουκλίστικο ,ταίριαξε με τα έργα σου. Τέλος πολλές πολλές ευχές να είσαι γερή να έχεις έμπνευση για να δημιουργείς όλα αυτά τα όμορφα , να τα βλέπουμε και να παίρνουμε και εμείς ιδέες .Χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτακι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν και ήθελα να έρθω πολύ πιο νωρίς ...δεν μπόρεσα λόγο ανελημένων υποχρεώσεων.. Μαριάννα μου.. βρε συνομήλικες ειμαστε έ;; χι.χι. μέρες είμαι πιο μεγάλη σου...(μόνο εδώ έ;) να είσαι εδώ για πολλά πολλά χρόνια στην όμορφη αυτή γειτονιά και παρέα με τις όμορφες δημιουργίες σου τα δωρακια σου από την Ράνια κια την Βαρβαρούλα ήρθαν την κατάλληλη στιγμή.. να τα στολίσεις στο καινούργιο σου χώρο να τα χαρείς ....και να μας χαρίζεις παντα τις όμορφες δημιουργίες σου.. πόσο γρήγορα περνά ο καιρός!!! πράγματι σαν χθές ήταν Μαριαννα μου...να έχεις στην ζωή σου μέρες με πολλα :) :) :) :)
    φιλάκιααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χάθηκε στο σχόλιό μου!!!!! Δε πειράζει!!!
    Χρονια πολλαααααα και δημιουργικά εύχομαι για το μπλογκοσπιτακι σου!!!!Να χαρείς και να είναι καλορίζικο το νεο σου εργαστηρι!!!!πολλα φιλια και να συνεχισεις τις τοσο ομορφες δημιουργιες και αναρτησεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρόνια πολλά Μαρία Άννα μου!!!!!!!
    Σαν να ήταν χθες!!!
    Πέρασαν όμως πολύ ευχάριστα και δημιουργικά!!!!
    Χάρη στα blog γνωριστήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτό!!!
    Τα δωράκια σου είναι τέλεια και ήρθαν στην ώρα τους για το καινουργιο σου Ατελιέ!!!!
    Να είσαι καλά!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλή μου φίλη Marie-Anne ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ προσωπικά και πάντα δημιουργικά!Έχεις ένα αξιοθαύμαστο κι αρκετά προσεγμένο ιστολόγιο, που καλύπτει πολλές χαρούμενες πτυχές(αντίθετα απ' το δικό μου!χαχαα!)Η ενασχόληση τελικά με τα ιστολόγια θεωρώ ότι είναι κι αυτά ένα εργαλείο τέχνης, που μπορεί κάλλιστα κάποιος να δημιουργήσει όπως μπορεί με κάθε τρόπο!Εκτός αυτού είναι κι ένα χρήσιμο μέσον κοινωνικής δικτύωσης.Έτσι λοιπόν, χαίρομαι που 'χεις βρεθεί στο δρόμο μου και μου δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσω τα υπέροχα έργα σου!Τα δωράκια σου φυσικά πανέμορφα κι εντός του κλίματος της επετειακής αυτής δημοσίευσης!Καλορίζικο επίσης και το ατελιέ!
    Να 'σαι πάντα καλά για να συνεχίσεις να δημιουργείς με χαμόγελο!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα αγαπημένη μου Μαριαννίτσα!!εύχομαι ολόψυχα το νέο σου εργαστήριο να είναι για σένα ένας παραμυθένιος τόπος Δημιουργίας έμπνευσης και φαντασίας και πάντα να σου δίνει-και να δίνει και σε εμάς-πολλά δημιουργήματα Τέχνης!το ταλέντο σου το χαρισματικό είναι αυτό που εμένα προσωπικά με έχει κάνει πιστή σου φαν γιατί δεν θέλω να χάνω τίποτα απ'ότι δημιουργείς!!!το πλεχτούλι με το όνομα του Ατελιέ πολύ ρομαντικό!!!ένα υπέροχο ρομαντικό δωράκι!!συγχαρητήρια για την ανάρτηση,μάγεψε!!να είσαι πάντα καλά Μαριαννίτσα μου και το παραμυθένιο ιστολόγιό σου πάντα μπροστά στην Τέχνη!!φιλάκια άπειρα και την αγ'απη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Dearest Marie-Anne,
    Congratulations, with your 3rd blog anniversary and I'm so glad that my Internet is fully working again! Late, but I am catching up on blog reading.
    You created again such lovely pieces and you organized your home in a smart way for crafting.
    Sending you lots of hugs,
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρόνια πολλά και δημιουργικά να έχεις Μαριάννα μου!!!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που όταν παίρνουν σύνταξη ασχολούνται με δημιουργικά πράγματα και συνεχώς εξελίσσονται!!
    Μπράβο Μαριάννα μου, χρόνια πολλά στο ατελιέ σου και να γεμίσει με ακόμα περισσότερες δημιουργίες και μαγικές στιγμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Bon anniversaire à ton superbe blog chère Marie-Anne! Et un atelier qui s'étend à l'étage pour fêter trois ans de créativité, quelle chance!
    Je te souhaite de merveilleux moments dans cet espace reconquis et qui grâce à rania a son "enseigne".
    Surtout continue à créer pour notre plaisir à tous et pour le tien bien sûr!
    Je suis enfin rentrée de Toulouse avant hier après avoir patienté bien involontairement à cause de la grève des avions d'Air France!
    Nous partons dimanche à Kéa pour quelques jours. C'est la température de la mer qui décidera de notre retour...
    Mais ce sera avant la fin octobre bien sûr. Il me tarde beaucoup d'avoir de tes nouvelles et de te revoir.
    Je t'embrasse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χρόνια πολλά και δημιουργικά Μαριάννα μου για το υπέροχο μπλογκ σου και καλορίζικο και το καινούριο εργαστήριο! Η κορνίζα φανταστική, όπως και όλες σου οι δημιουργίες και τα δωράκια τέλεια και πάνω στην ώρα! Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τις ωραιότερες ευχές μου φιλενάδα χρυσοχέρα,ι πανέξυπνη ,ευαίσθητη και ατελείωτα δημιουργική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μαριαννάκι μου 3 χρόνια?? Χρόνια πολλά γεμάτα δημιουργίες!! Να σε έχουμε κοντά μας για πολλά πολλά χρόνια ακόμα και να θαυμάζουμε τα υπέροχα έργα σου και το καλλιτεχνικό σου μεράκι!! Δεν χορταίνω να θαυμάζω τις εκπληκτικές σου μεταμορφώσεις κάθε φορά που ναι γεμάτες φαντασία κι έμπνευση!! Τα δώρα σου είναι πανέμορφα κι ήρθαν όντως την κατάλληλη στιγμή για την γιορτινή στιγμή του blog!! Να τα χαρείς!!
    Σε φιλώ με αγάπη κι εύχομαι πάντα να σαι έτσι δημιουργική και με ότι καταπιάνεσαι να μεγαλουργείς!! Μάκια και καλό σ-κ να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Και 13 και 23 και 33 χρόνια μαζί με καλή διάθεση, πολλή δημιουργία και ατελείωτη φαντασία !!Να είσαι πάντα καλά και να μας καλοδέχεσαι στο λατρεμένο σου εργαστήρι ή(λατρεμένα εργαστήρια) Από τα πιο εύστοχα δώρα που έχουν δοθεί .να το χαρείς!!!! Καλή και ηρεμη Κυριακή Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χρόνια πολλά στο τόσο όμορφο blog που έχεις φτιάξει και καλορίζικο το νέο εργαστήρι!!!! Η κορνίζα σου ιδιαίτερα όμορφη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μαριάννα μου χρόνια πολλά στο μπλογκ σου και καλορίζικο το εργαστήρι σου!!
    Να χαρείς και το δωράκι σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πολύχρονο το μπλογκ σου και με γεια το νέο σου στούντιο! Φιλιά και καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χρονια πολλα στο ομορφο, δημιουργικο μπλογκ!
    Πολυ ομορφο το καδρακι και τα δωρα της φιλης!
    Ωραια να εχεις ενα χωρο να δημιουργεις. Εγω οποτε θελω να φτιαξω κατι ειναι ολοκληρη διαδικασια να μεταφερω τα υλικα και φυσικα να τα μαζεψω πριν τα βρουν τα παιδια!
    Ευχομαι πολλες ακομα δημιουργιες στο νεο χωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μα είναι όλα υπέροχα!!! καλές δημιουργίες στο νέο σου και επίσημα πια χώρο! :) χρόνια πολλά στο μπλογκ σου!!! :) καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Marie Anne.. χρονια πολλά στο μπλογκ σου..νασαι καλά...να το προσέχεις...
    οι μετακομισεις δύσκολες...αλλα αφου θα διευκολύνουν την δουλειά σου..μια χαρα...
    παντα χαρές σου εύχομαι... !! κι εδώ, και παντου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας!!!!!!!!!
    Πάω να κάνω την κλήρωση και...τα ξαναλέμε!!!!!!!!!
    Φιλιά και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Χρόνια πολλά Μαριάννα μου!! Χρόνια πολλά και στο μπλογκοσπιτάκι σου που είναι πάντα γεμάτο με ομορφιές και δημιουργίες υπέροχες! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, γερή, δυνατή κι ευτυχισμένη!!!
    Καλό μήνα!! :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. χρονια πολλα Μαριαννα μου καλοριζικο το δωρακι -ταμπελα για τον καινουριο χωρο , και καλοφαγωτο το γλυκακι , εργα και ημερες προβλεπονται λοιπον πολλα πολλα φιλια για τον καινουριο μηνα κοριτσι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χρόνια πολλά στο blog σου Μαριάννα, ευχόμαστε να μας κρατά παρέα πολλά πολλά δημιουργικά χρόνια ακόμη!!!!Καλό μήνα ,φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. "Σ αυτό το σπίτι (blog) που ΄ρθαμε, πέτρα να μη ραγίσει κι ο νοικοκύρης του σπιτιού, χίλια χρόνια να ζήσει" ... Χρόνια πολλά, χρόνια καλά γεμάτα υγεία και πολλές πολλές δημιουργίες Μαριάννα μου. Φιλιά και καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Happy 3rd anniversary for your atelier, Marie-Anne! I've enjoyed visiting your beautiful and charming blog this past year, learning about decoupage and admiring your creative talents! All the very best!

    Happy October!

    Filakia,
    Poppy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. μπραβο σε ζηλευω που μπορεις και κανεις τοσο διαφορετικα πραγματα και σε ολα εισαι καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...