Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Καλό καλοκαίρι!


Πόσο καιρό είχα να κάνω ανάρτηση???!!!
'Ετσι γίνεται κάθε χρόνο στις αρχές του καλοκαιριού, όταν ξεκινάμε τα μπάνια, πέρνουμε και καμμιά 'σιέστα' τα μεσημέρια,  πίνουμε το απογευματινό παγωμένο φραπεδάκι μας στην δροσιά της βεράντας και αυτομάτως μειώνεται ο ελεύθερος χρόνος για δημιουργίες.
'Εφτιαξα και λεμονάδα, γλυκό και μαρμελάδα, από τα λεμόνια μας όπως και μαρμελάδα κορόμηλο, και μάλιστα έκανα δοκιμές με κάποιες ποσότητες,  με στέβια, με σιρόπι αγαύης και με ζάχαρη καρύδας και φρουκτόζη, με διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. 

Αφορμή γι αυτές τις δοκιμές ήταν οι υπέροχες συνταγές της Σοφίας του Sofeto.gr, που τις ζηλεύω κάθε φορά που τις διαβάζω! Καιρός να κόψουμε την ζάχαρη χωρίς να στερηθούμε τις γλυκές γεύσεις.

Από την κλήρωση που έκανε η Σοφία για τα γενέθλια του υπέροχου blog της, είχα την μεγάλη χαρά να κερδίσω ένα δωρεάν γεύμα στο Σούνιο!!! 

Σοφία μου, σ'ευχαριστώ για άλλη μία φορά!
Ανυπομονώ να φτάσει ο Ιούλιος για να το προγραμματίσουμε!
 
Κι όμως, ενδιάμεσα, όλο και κάτι έφτιαχνα...με decoupage βέβαια...τί άλλο?!
...όπως αυτό το παλιό κεραμίδι, που ήταν από καιρό ασταρωμένο και περίμενε υπομονετικά σε μία γωνιά του Atelier. 
Λεπτομέρειες των ανάγλυφων και πρόσθετων στοιχείων.
Πάστα διαμόρφωσης στην μάντρα και στην ταράτσα. 
Μερική επιχρωμάτωση με μολύβια ακουαρέλλας.
Κεραμιδάκια από ξύλα κανέλλας, όπως και τα καγκελλάκια της μάντρας.
3D εφέ στα λουλούδια και την μπουγάδα


 Old roof tile with decoupage
Και όπως πίναμε τις φραπεδιές μας, κάθε απόγευμα, είχα σε ετοιμότητα την φωτογραφική μου μηχανή μιάς και καθημερινώς, επί μία εβδομάδα, μας έκανε παρέα ένα ζευγάρι Μαυροτσιροβάκων. 
ο αρσενικός έχει μαύρο κεφάλι και κόκκινα μάτια

Ο μαυροτσιροβάκος είναι ένα από τα στρουθιόμορφα που, στην Ελλάδα, αποκαλούνται με τη γενικότερη ονομασία τσιροβάκοι. 
Σε γενικές γραμμές, αποτελεί τον κοινότερο τσιροβάκο που απαντάται στις μεσογειακές χώρες. Η επιστημονική ονομασία του γένους sylvia συνδέεται με τη λατινική λέξη silva ή sylva «δάσος», «ξύλο», και, επομένως, παραπέμπει στο ενδιαίτημα του πτηνού. Μάλιστα, ή ίδια η λέξη sylvia σημαίνει «ξωτικό (του δάσους)» . Η επιστημονική ονομασία του είδους melanocephala είναι, επίσης, (νεο-)λατινική και παραπέμπει στο χαρακτηριστικό μαύρο κεφάλι του αρσενικού. Το ίδιο ισχύει και για την λαϊκή ελληνική ονομασία του πτηνού, ενώ η αγγλική (Sardinian warbler), παραπέμπει σε ένα από τα μεσογειακά νησιά, από όπου πρωτοπεριγράφηκε.
 
The Sardinian warbler (Sylvia melanocephala) is a common and widespread typical warbler from the Mediterranean region. 
Like most Sylvia species, it has distinct male and female plumages. The adult male has a grey back, whitish underparts, black head, white throat and red eyes. Plumages are somewhat variable even in the same locality, with the intensity of a reddish hue on upper- and/or underside varies from absent to (in some subspecies) pronounced. The female is mainly brown above and buff below, with a grey head. The Sardinian warbler's song is fast and rattling, and is very characteristic of the Mediterranean areas where this bird breeds.
το θηλυκό, είναι μπεζ-καφέ με γκρί κεφάλι
το μοναδικό κόκκινο κορόμηλο, σε μιά μικρούλα κορομηλιά σε γλάστρα, φαίνεται πως τα τράβαγε πολύ, αλλά δεν επιχειρούσαν να το τσιμπολογίσουν


Κάθε απόγευμα, διασκεδάζαμε με το ζευγαράκι και τα ναζάκια που έκανε το θηλυκό πετώντας εδώ κι εκεί, ενώ το αρσενικό της έφερνε μεζεδάκια για να την δελεάσει!!! 
'Εδειχναν δε ότι η παρουσία μας δεν τα ενοχλούσε καθόλου. 

 Δυστυχώς, δεν καταδέχθηκαν να φτιάξουν την φωλιά τους στον κήπο μας,  αφού δεν φαίνονται και δεν ακούγονται πιά εδώ και 3-4 ημέρες. Το πιθανότερο είναι ότι φοβήθηκαν τις γάτες. Μας χάρισαν όμως όμορφες στιγμές από το έντονο φλέρτ τους!  Ήταν βέβαια και μιά εξάσκηση στη φωτογράφιση για μένα, μιάς που οι γνώσεις μου είναι ακόμα λιγοστές.    
Με την ευκαιρία, να σας δείξω και τις φωτογραφίες με τις οποίες συμμετείχα στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς 'Φωτογραφίζειν' της Μαρίας Ν.  

Μπορείτε να θαυμάσετε τις ωραιότατες συμμετοχές όπως και τις υπέροχες νικητήριες φωτογραφίες  στους αντίστοιχους συνδέσμους.
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΕΝΗ
για την φωτογραφία  Πέτρινος πύργος, θησαυρός της φύσης 

για την φωτογραφία Του καλοκαιριού άλικο προμήνυμα

Οι δικές μου φωτογραφίες, αντίστοιχα, ήταν :
Κρύφτηκε και γλίτωσε απ' το Μίνωα που την κυνηγούσε.  Ένας ψαράς την πήρε με το πλοίο του και την πήγε στην Αίγινα. Εκεί προσπάθησε να την κάνει δική του, αλλά η Βριτόμαρτη για να ξεφύγει άρχισε να τρέχει μέχρι που έφτασε σε κάποιο άλσος.Όταν οι ντόπιοι έψαξαν να τη βρουν βρήκαν στη θέση της ένα άγαλμα κι όχι την ίδια. Τότε λοιπόν την ονόμασαν Αφαία (δηλαδή άφαντη), τη λάτρεψαν σαν θεά και στον τόπο εκείνο τής έκτισαν ιερό.

και
Callistemon Splendens
Και τις δύο φορές, τερμάτισα πρώτη από το τέλος...χα χα χα! 
Σημασία έχει η συμμετοχή, έτσι δεν είναι?  
Αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα στείλει βιαστικά τις φωτογραφίες μου ενώ θα μπορούσα να είχα στείλει κάποιες άλλες πολύ καλλίτερες

Και με μία ακόμα φωτογραφία με την χθεσινή πανσέληνο, σας εύχομαι...




36 σχόλια:

  1. Marie Anne μου! Από πού να αρχίσω?! Τον τελευταίο καιρό κι εμείς φροντίζουμε να απέχουμε από ζάχαρη χωρίς όμως να στερούμαστε τις γλυκές γεύσεις, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα! Να χαρείς το όμορφο γεύμα σου στο Σούνιο και πάντα τυχερή να είσαι, κορίτσι μου!
    Καλά, το κεραμίδι το χάζευα! Τί όμορφο! Τί λεπτομέρειες! Μπράβο!
    Εμ είχε και φλερτ η ανάρτηση! Αμέεεε! Τί γλυκούτσικα πουλάκια!!! (Τις φωτογραφίες, αν και δεν είμαι ειδική, μια χαρά τις βρίσκω! Αν σου αρέσει ως χόμπυ, σίγουρα θα πειραματιστείς και θα κάνεις θαύματα!!!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου! Καλό καλοκαιράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαριάννα μου τι όμορφη ανάρτηση !!!! Ξετρελάθηκα με τα πουλάκια.... φανταστικές φωτογραφίες !!!! Τι χρώματα και τι ειδύλλιο τέλος πάντων !!!!! Η μαγεία της φύσης !!!! Το κεραμίδι σου είναι έργο τέχνης πραγματικό..... με τόση λεπτομέρεια και τόσο μεράκι !!!Με το καλό να απολαύσετε το γεύμα που κερδίσατε και καλά μπάνια!!!! Καλό Καλοκαίρι και πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hello, lovely images. Your decoupage is lovely. I enjoyed seeing your gorgeous shots of the sweet warbler couple, what pretty birds. The moon shot is beautiful. Happy Summer to you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαριάννα μου θαύμασα αρκετή ώρα το υπέροχο κεραμίδι σου και με μάγεψε το φωτογραφικό σου ταλέντο, που κατάφερες να αποθανατίσεις το πουλί με την τροφή στο στόμα.
    Σου εύχομαι ένα χαρούμενο Καλοκαίρι.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι απίστευτη!
    Κατάφερες να φωτογραφίσεις τα πουλάκια σε υπέροχες πόζες!
    Πάντως δεν έχεις άδικο...σίγουρα φοβήθηκαν τις γάτες και δεν τόλμησαν να μείνουν εκεί!
    Το κεραμίδι σου όμορφο πολύ και όσα έφτιαξες φαίνονται υπέροχα! Πήγα και μια βόλτα από τη Σοφία που δε γνώριζα και είδα πως έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις!
    Συγχαρητήρια για τις συμμετοχές σου στο φωτογραφίζειν και για το γεύμα που κέρδισες!
    Σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά!
    Καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι καλοκαιρινή ανάρτηση. Θετική διάθεση και αύρα!
    Ευχαριστώ για τις συμμετοχές σου.
    Σε φιλώ και σου εύχομαι καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαριάννα μου πολύ όμορφη η ανάρτησή σου!!!
    Ξεκίνησες με το "welcome drink" με την λεμονάδα... Θα φτιάξω κι εγώ λεμονάδα, αλλά ήθελα να αντικαταστήσω τη ζάχαρη με στέβια (ελπίζω να τα καταφέρω με τα πειράματα)!!!
    Πάντα καλότυχη να είσαι και να χαρείς το δώρο σου!!! Το blog της Σοφίας δεν το ήξερα, είδα ότι έχει πολύ όμορφες συνταγές...
    Το κεραμίδι σου είναι υπέροχο, οι φωτογραφίες σου όμως με τα πουλάκια είναι "όλα τα λεφτά"!!!
    Καλό καλοκαίρι και να περνάς καλά!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου και οι δημιουργίες Μαρί-Ανν μου!! Πάντα τυχερή γλυκιά μου , να το απολαύσεις το γεύμα σου!! καλή επιτυχία στις φωτογραφίες σου στο φωτογραφίζειν!! φιλάκια πολλά!!! Καλό καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη ομορφη αναρτηση ....Μπραβο Μαριαν που φωτογράφισες τα πουλακια ειναι δυσκολα να τα
    βγασεις φωτογραφια ...προσπάθησα πολλές φόρες να βγάζω φωτογραφίες τα πουλάκια στο κηπο αλλα
    πάνε από εδώ και εκεί χαχαχαχα ...και η κεραμιδά είναι τελεια όπως και η λεμονάδα..
    καλό καλοκαίρι ..φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαριάννα μου τι υπεροχο που το έκανες το κεραμίδι!!!!!!!!!!!Οι κανελίτσες όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φανταστικές φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι να πιεις πολλές φραπεδιές και να απολαύσεις τα μπάνια σου,όσα περισσότερα μπορείς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό καλοκαίρι Μαριάννα μου, να περάσεις όμορφα και να κάνεις πολλές πολλές βουτιές στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ευχηθώ από την αρχή καλό καλοκαίρι, μήπως το ξεχάσω με τόσα που έχω να σχολιάσω! Να περάσεις όμορφα, Μαριάννα μου, σε μέρη δροσερά.
    Κάθε ανάρτησή σου κι ένα απολαυστικό ταξίδι στη γνώση! Αυτόν τον τύπο, τον τσιροβάκο, δεν τον γνώριζα και δεν θα τον μάθαινα ποτέ, αν δεν τα έγραφες τόσο όμορφα εσύ.
    Αν είχα πάρει μέρος κι εγώ στο φωτογραφίζειν, θα σε είχα περάσει χαλαρά! Σε όλα τα δρώμενα φλερτάρω με την πρωτιά (από το τέλος) αλλά δεν πτοούμαι!!!
    Οι κανελλίτσες νε ξετρέλαναν! Πολύ ωραία ιδέα! Και το κεραμίδι εξαιρετικό, τα χέρια σου είναι μαγικά!
    Να δροσιστείς με τις ομορφιές που έφτιαξες, ας μείνω εγώ διψασμένη να χαζεύω...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να αρχίσω από το τέλος.Εύχομαι καλό καλοκαίρι, ήρεμο, χαλαρό και αξέχαστο.
    Το κεραμίδι σου με ξετρέλανε!! Υπέροχο! Οι μαρμελάδες σου δεν μας είπες... διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά που χρησ/σες άλλη ζάχαρη αλλά η γεύση ικανοποιητική;
    Οι φωτογραφίες σου πανέμορφες. Και μπράβο για τις συμμετοχές σου. Δεν χρειάζεται επαγγελματισμός και στις φωτογραφίες μας, έτσι; Τα πουλάκια υπέροχα!
    Καλά μπάνια και ζηλεύω λίγο...Ακόμη να μπω στη θάλασσα εγώ. Αλλά θα τον βρω το χρόνο, πού θα μου πάει;
    Καλό σου βράδυ
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαριάννα μου χάρηκα πολύ που κέρδισες στον διαγωνισμό!! Να είσαι πάντα καλά και ν απολαμβάνεις την ζωή δημιουργώντας υπέροχα πράγματα!!! Σ ευχαριστώ πολύ για τα κσλά σου λόγια και ότι χρειατείς θα χαρώ να σε βοηθήσω.
    Οι δημιουργίες σου όπως πάντα υπέροχες και αισθητικά ανώτερες. Σου εύχομαι καλές εμπνεύσεις να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα και καλό καλοκαίρι!!
    Θαυμάζω το περιβάλλον που ζεις και δημιουργείς και ζηλεύω που δεν ξέρω ούτε λίγο να διακοσμήσω κάποια αντικείμενα που μαζεύω.
    Εύχομαι πολλές δημιουργίες και πολλές νοστιμιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαριάννα μου και εγω θελω πορτοκαλάδα και λεμοναδα κ όλα τα καλούδια που εφτιαξες!
    Το κεραμύδι το μεταμόρφωσες κανονικά!
    Το πτηνο πανέμορφο, πως καταφερες αυτές τις λήψεις;;;
    Όσο για το διαγωνισμό "Φωτογραφίζειν" ουτε εγω τα πάω καλά βαθμολογικά, αλλα ουτε που με νοιάζει χεχεχε
    Καλή συνέχεια στη μέρα μας!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι εκπληκτικες φωτογραφίες είναι αυτες που σου χάρισε το ζευγος?!!
    φέτος για πρώτη φορά έφτιαξα και εγώ γλυκό λεμόνι και μάλιστα δύο φορές!ξετρελάθηκα με τη γεύση του!
    καλό καλοκαίρι να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαριάννα τι ωραίες φωτο... είσαι καιποταμός... Καλο καλοκαιρι, με υγειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    και... το να φωτογραφίσεις έτσι τα πτηνά... δεν είναι καθόλου εύκολο!!! μπραβο!!!!!

    Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις, με τα ωραία σου ντεκουπάζ κι όλας!!! τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Beautiful pictures from the birds!! So nice to sit and follow them. Your lemonades look great and I guess that they taste delicious. We (well, my husband) made apricot jam, a lot of it! Our tree was full with apricots this year. Lots of work in spring/early summer. I just started blogging again!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Je te souhaite de tout coeur un très bel été chère Marie-Anne.
    Peut-être juste un peu moins chaud qu'actuellement, la nuit tout au moins!
    J'aime beaucoup ta tuile. Tous les petits détails la rendent très "vivante" et en plus elle doit sentir bon avec les bâtons de canelle!
    C'est super que tu aies gagné ce repas à Sounion. Une belle sortie en perspective! Et pour moi le blog de Sofia à découvrir!
    Grosses bises

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Dear Marie-Anne,

    How beautiful all your photos are from the gorgeous decoupage work you did to the sweet little bird. Must be lovely having a siesta in the heat of the day and enjoying the cool drink you made.
    Have a happy weekend
    Hugs
    Carolyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι ομορφες φωτογραφιες που ειναι αυτες! Και τι υπέροχες χειροτεχνιες οπως παντα! Καλο καλοκαιρακι και να περνας παντα καλα!
    Ολυμπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μαρμελαδα κορομηλο???? τι λες τωρα! εχω χρονια να φαω!

    γενικα η αναρτηση σου αυτη μου εφτιαξε τη διαθεση...μου εφερε αναμνησεις απο το σπιτι της γιαγιας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Belle tuile !!!! Mais surtout superbes photos !!!! Ça sent vraiment l'été chez toi !!! Ici, il vient juste de commencer...et timidement...
    Bises et bonne journée !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι φωτογραφίες σου καταπληκτικές!! Δεν ενοχλήθηκαν καθόλου απο τη φωτογράφηση τα μοντέλα σου και σου χάρισαν όμορφες στιγμές!
    Το κεραμίδι σου πανέμορφο οπως και όλες σου οι δημιουργίες!Οι μαρμελάδες σου ειναι οι γευσεις που αγαπώ.Καλοφάγωτες!!
    Καλό καλοκαίρι -καλές βουτιές!! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τί πλούσια ανάρτηση που μας επεφύλασσες γι' άλλη μια φορά Μαριάννα μου. Πάντα αναρωτιέμαι πώς έχεις τόσες γνώσεις για τα πτηνά! Σε θαυμάζω. Αλλά επίσης θαύμασα και το κεραμύδι σου, με τρέλανε η προοπτική που του έδωσες πέρα απ' όλες τις άλλες λεπτομέρειες!! Τέλος, θα δοκιμάσω και τις γευστικές σου προτάσεις, έχω αγοράσει κι εγώ ζάχαρη καρύδας και σιρόπι σφενδάμου για μερικές αλχημείες. Εύχομαι να πετύχουν!! Και φυσικά, σου εύχομαι να 'σαι πάντα τυχερή!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Dearest Marie Anne,
    Wow, what a lovely post from sunny Greece!
    Yes, enjoying summer time that way does shorten the time for other things.
    Love your photos from that very special Sardinian Warbler, such cute red eyes indeed.
    Your découpage work is again, as always, very artistic. You see so many possibilities in pieces and are able to create things exactly according to your vision.
    Sending you hugs for a lovely weekend.
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπημένη μου φιλενάδα από που ν'αρχίσω?
    Απο τις όπως πάντα υπέροχες και ευδιάκριτες φωτογραφίες σου?
    Από το θέμα της ζάχαρης που είναι πονεμένη ιστορία ή από την θαυμάσια δουλειά που έχεις κάνει στο κεραμίδι?
    Καλό σου καλοκαίρι εύχομαι με πολλές αγκαλιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έκανες όμως μια σούπερ γεμάτη ανάρτηση Μαριάννα μου, με κεραμύδια, με συνταγές εναλλακτικές που μάλλον θα την δοκιμάσω γιατί μου άρεσε, με πουλάκια που ερωτοτροπούν, με τέλειες φωτογραφίες!!! Πάντα οι αναρτήσεις χορταστικές και όμορφες!!! Καλό καλοκαίρι και καλά μπανάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Bonjour chère amie,

    Mes félicitations pour ce prix remporté !
    Aujourd'hui, le soleil brille et les températures sont excellentes. Vos jus de fruits sont de véritables tentations !
    Les photos de ces charmantes fauvettes sont extraordinaires. Je suis sous le charme !
    Quel superbe travail sur les tuiles ! Je soupçonne ces petites fauvettes d'être de ferventes fans de votre art !

    Je vous remercie pour votre adorable petit mot laissé sur mon blog.
    Je vous souhaite un excellent dimanche,

    Gros bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Bonjour chère amie,

    Mes félicitations pour ce prix remporté !
    Aujourd'hui, le soleil brille et les températures sont excellentes. Vos jus de fruits sont de véritables tentations !
    Les photos de ces charmantes fauvettes sont extraordinaires. Je suis sous le charme !
    Quel superbe travail sur les tuiles ! Je soupçonne ces petites fauvettes d'être de ferventes fans de votre art !

    Je vous remercie pour votre adorable petit mot laissé sur mon blog.
    Je vous souhaite un excellent dimanche,

    Gros bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλό καλοκαίρι να έχεις Μαριάννα μου!
    Υπέροχο το κεραμίδι ... χάζεψα!
    Θαύμασα όλες τις λεπτομέρειες!
    Πολλά γλυκά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να σχολιάσω πρωτα το ζεύγος! Τι χαριτωμένο που είναι!
    Πώς κατάφερες να τα φωτογραφίσεις; Μπράβο Μαρία Άννα μου και για τις γνώσεις σου.
    Το κεραμίδι, υπέροχο , όπως όλες οι δουλειές σου.
    Είδα και την προηγούμενη ανάρτηση σου τώρα, λόγω έλλειψις χρόνου, κι έπαθα πλάκα με το υπέροχο αλμπουμ!!!
    Πολύ καλή η σκέψη σου να βάλεις τις υπέροχες κάρτες σου εκεί!!!!
    Μου έδωσες ιδέα με το αλμπουμ!!
    Καλό καλοκαίρι, να περνάτε καλά!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κι εγώ σαν την Ρένα δεν μπορώ να μη σχολιάσω τις πανέμορφες φωτογραφίες του φτερωτού ζεύγους! Όπως πανέμορφα είναι και όλα όσα φτιάχνεις πάντα αλλά οι σημερινές φωτογραφίες με χάζεψαν! Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μαριάννα μου τι όμορφο που έγινε το κεραμίδι!! Φοβερές οι λεπτομέρειές του!! Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσα είδη γλυκαντικών για τα γλυκά μας! Να είσαι πάντα τυχερή και να κερδίζεις στη ζωή!! Απίστευτες όλες οι φωτογραφίες σου!! Φιλάκια πολλαααά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...