Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μία συμμετοχή και Δωράκια !!!

Βλέποντας τα λουλούδια του κήπου μου, ή Εφη μου πρότεινε να στείλω κι εγώ την συμμετοχή μου για τον Πρωτομαγιάτικο διαγωνισμό της  Βιβής από το Σπιρτόκουτο -Αρωμα γυναίκας
Από μικρό παιδί, Πρωτομαγιά για μένα σήμαινε εκδρομή στην ύπαιθρο με συγγενείς και φίλους και πλέξιμο των στεφανιών με τί άλλο ? Μα, φυσικά, με λουλούδια του αγρού, μαργαρίτες, παπαρούνες, μολόχες, στάχυα και ότι άλλο υπήρχε στην περιοχή. Και με τα στεφάνια μας επιστρέφαμε το βράδυ στην Αθήνα και τα κρεμούσαμε στις εξώπορτες και στα μπαλκόνια.  

Με τα ταπεινά αγριολούλουδα που φύτρωσαν σε μιά γωνιά του κήπου μου, συμμετέχω λοιπόν κι εγώ στον διαγωνισμό της Βιβής.

Με την ευκαιρία, να σας πώ ότι "Επί τέλους, έφτασε!"
Είχα κερδίσει ένα δωράκι από την Giasmin και κόντευε ένας μήνας από τότε που μου το ταχυδρόμησε και μάλιστα συστημένο!!   Πήγαινα και ξαναπήγαινα στην θυρίδα μου, ρωτούσα την υπάλληλο στο ταχυδρομικό γραφείο της περιοχής....την έβλεπα να ψάχνει στις καταστάσεις...αλλά τίποτα !!
Πώς ήταν δυνατόν να 'χαθεί΄ ένας συστημένος φάκελλος? Απλούστατα, απ'ότι μου δικαιολογήθηκαν, είχαν αφήσει ειδοποιητήριο σε άλλη θυρίδα με το ίδιο επώνυμο.  Το ότι όντως υπάρχει μια συνονόματη οικογένεια στην περιοχή το γνώριζα, αλλά τότε ποιό είναι το νόημα των αριθμημένων θυρίδων ???
Τέλος καλό (μετά από 20 ημέρες), όλα καλά !!!
Το παρέλαβα λοιπόν το δωράκι μου, αυτό το χαριτωμένο σετάκι από μενταγιόν και βραχιολάκι φτιαγμένο από τα χεράκια της 'Αννας, όπως και την ωραιότατη, επίσης χειροποίητη, Πασχαλινή καρτούλα της.
Σ'ευχαριστώ πολύ Αννούλα !!! Νά'σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου !!
Με βλέπετε που τα φόρεσα αμέσως ?? Και πήρα πόζα κρατώντας ένα ΄μπουκετάκι΄? 
Ε, λοιπόν, αυτό είναι το δωράκι που μου έστειλε η Φανή από την Θεσσαλονίκη. Αυτή η τόσο ευγενική ψυχή, που μόλις της είπα ότι θα ήθελα να είχα μιά ριζούλα από τα πανέμορφα και μυρωδάτα ία της, μου απάντησε ότι θα μου έστελνε μερικά. Το είπε και το έκανε !! Και έφτασαν μέσα σε τρείς ημέρες χωρίς, ευτυχώς, να πάθουν τίποτα !  Μαζί όμως με το μπουκετάκι, είχα την χαρά να βρώ μέσα στο δεματάκι, κι ένα όμορφο δαχτυλιδάκι, φτιαγμένο από την Φανή ! Μη μου πείτε ότι δεν το προσέξατε στην φωτογραφία !!!! Δεν είναι κι αυτό μια σκέτη γλύκα ??

Φανή μου, είσαι τόσο καλή!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, τόσο για τα λουλουδάκια (που όπως βλέπεις, τα φύτεψα αμέσως σε δύο γλαστρούλες)  όσο και για το δαχτυλιδάκι σου. Μου ταιριάζει μια χαρά στο δάχτυλο! Και σου εύχομαι κι εσένα ότι καλύτερο για την οικογένειά σου !!!!

Πολλά φιλάκια κορίτσια !! Σας ευχαριστώ πολύ, πολύ!! Νά'στε πάντα καλά !!!


Να περάσετε μιά καλή και όμορφη Κυριακή !!!

Σας φιλώ, 




14 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΡΦΑ Τ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ! ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχεις.Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό με τα πανέμορφα αγριολούλουδά σου.
    Δεν είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει με τα δωράκια;Έτσι κι εγώ είχα πει σε μια φίλη μας, πως έχω δαχτυλίδι με την ίδια πέτρα που έφτιαξε τα σκουλαρίκια της και μου τα 'στειλε!!
    Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φιλεναδίτσα και Καλή Κυριακή!!!! Υπέροχη η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό!!!!!!!! Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!!
    Πολύ όμορφα λουλουδάκια, καλή επιτυχία να έχεις
    σοτν διαγωνισμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα και καλη κυριακη μου αρεσαν ολα και τα λουλουδακια και τα δωρακια
    καλη επιτυχια στο διαγωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝ ΜΟΥ!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑΠΕΙΝΑ!
    ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗ!!!!!!!!!!
    ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΠΟΤΕ.......ΜΕΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 70 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.....ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ; ΙΣΩΣ.........
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη επιτυχια στον διαγωνισμο..να τα χαρεις τα ομορφα δωρακια σου..να νε καλα οι Φιλες μας..υπεροχα..ομορφη και καλη Κυριακη..σε φιλω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντα να δέχεσαι και πάντα να δίνεις Μαριάννα μου!!!
    Καλή επιτυχίααα!!!!
    Φιλί πρωτομαγιάτικο (καλομελέτα κι έρχεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαριαννάκι,
    καλώς βρεθήκαμε...
    κι εγώ λατρεύω τα αγριολούλουδα...
    τα δικά σου τα "κρέμασα" ήδη στο κήπο μου...
    πολλές ευχαριστίες για τη συμμετοχή...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφα τα αγριολούλούδα! Τα δε δωράκια σου γουστόζικα και φινετσάτα! Οπως ακριβώς πρέπει να είναι για σένα! Φιλί μεγάλο!!!Καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαριαννάκι μου, Πρωτομαγιά χωρίς αγριολούλουδο δεν γίνεται και νομίζω πως ο κήπος το ξέρει αυτό καλύτερα!!! Με γεια τα δωράκια! Καλή εβδομαδα και καλή Πρωτομαγιά!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαριάννα,με γεια τα δωράκια,να τα χαρείς!
    Τι πιο όμορφο από τα λουλούδια του αγρού,αυτή την εποχή έχουν πλημμυρίσει τη φύση.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρί-Άνν μου, χαίρομαι που έφτασαν σώα, θα πιάσουν σίγουρα!!! Με γειά και τα δωράκια που κέρδισες!!! φιλάκια , να περνάτε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ.ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΤΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...