Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

'Ολα καλά!

Πέρασαν 15 ημέρες χωρίς να κάνω ανάρτηση και μόνο χθές παρασύρθηκα από την ομορφιά της ανεμώνης και μπόρεσα να φορτώσω μερικές φωτογραφίες για να λάβω μέρος στην πρόσκληση Life Images της Μαρίας.   Χθες ήταν και η πρώτη μέρα που μπόρεσα να πάω μια βόλτα στην παραλία και επιστρέφοντας σταμάτησα στο ρεματάκι με τις ανεμώνες.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, όταν θέλησα να προλάβω 
τα "Μολύβια" πριν τελειώσει η έκθεση με τα έργα των μαθητριών της Μαρίας Βιλλιώτη, 
αφού δεν είχα μπορέσει να πάω στα εγκαίνια.
 
Τρίτη μεσημεράκι, συναντηθήκαμε με την καλή μου φίλη Marie-Paule στο Μοναστηράκι και διαβαίνοντας τα δρομάκια του Ψυρρή, φτάσαμε στο Boo Art Cafe. Μία παλιά συνάδελφος του άντρα μου βρέθηκε στον δρόμο μας, θυμήθηκαν τα παλιά, και μέχρι να τελειώσουν την κουβέντα τους, οι υπόλοιποι προχωρήσαμε και 'τρυπώσαμε' σ'ένα κατάστημα με κορδέλλες και δαντέλλες απέναντι από το Cafe. Ωσπου να διαλέξουμε δυό-τρία πραγματάκια, η κουβέντα τους είχε τελειώσει, ο Νίκος δεν μπήκε στο κατάστημα αλλά προχώρησε στην έκθεση, συνάντησε την Βίκυ, θαύμασε τους πίνακες και κατέβηκε στο μπαρ να μας περιμένει πίνοντας μια μπυρίτσα. Ανεβήκαμε κι εμείς με την σειρά μας, βρήκαμε την Βίκυ, 

πιάσαμε την κουβέντα, ευχαριστηθήκαμε με τα πανέμορφα έργα των "μαθητριών" 
και κατεβήκαμε στο μπάρ. 
Θέλησα να τραβήξω μια φωτογραφία του χώρου και τότε 

πρόσεξα τον Νίκο, κάτωχρο, να κάθεται κρατώντας το κεφάλι του στο καναπεδάκι της γωνιάς.    Για να μη μπαίνω σε λεπτομέρειες, ένα λιποθυμικό επεισόδιο που ακολούθησε μας οδήγησε λίγο αργότερα , μετά από δική μου επιμονή,  στο ιατρικό κέντρο, 
όπου τον κράτησαν για 24ωρη παρακολούθηση!   
Δόξα τω Θεώ, όλες οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές. 
Οι γιατροί απεφάνθησαν ότι η απώλεια συνείδησης προήλθε 
από το σοκ της...παγωμένης μπύρας που έπεσε στο εντελώς άδειο στομάχι του!
Την ίδια ημέρα, οι εξετάσεις της μαμάς μου έδειξαν πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και ο γιατρός συνέστησε εισαγωγή σε νοσοκομείο! Χρειάστηκαν τρείς μονάδες αίματος (έτρεξαν αμέσως τα παιδιά για την γιαγιά τους όπως και ο ανηψιός μας), όμως η γιαγιά έχει σπάνια ομάδα αίματος κι έτσι πέρασαν λίγες μέρες μέχρι να βρεθεί και να  σταλεί το κατάλληλο αίμα από την Αιμοδοσία του Τζανείου και η εισαγωγή της έγινε την Δευτέρα.  'Οπως καταλαβαίνετε, έμεινα πολλές ώρες κοντά στην μαμά μου, διάβασα ένα ολόκληρο βιβλίο, η σύνδεση internet του νοσοκομείου δεν ήταν και τόσο καλή για να μπορώ να περνάω την ώρα μου σερφάροντας,  και έτσι βρέθηκα να χαζεύω με τις ώρες, πότε από το παράθυρο και πότε προς την κανάτα και το ποτήρι πάνω στο κομοδίνο!   
 
Τότε μου ήρθε η ιδέα! Επηρεασμένη και από τα όμορφα έργα των 'μαθητριών', 
την επομένη το πρωϊ έφτασα εξοπλισμένη με χαρτί και μολύβια ακουαρέλλας...
ότι βρήκα πρόχειρο δηλαδή, όχι σπουδαία πράγματα, 
αφού έμενα στο σπίτι του γιού μου εκείνες τις μέρες!  
Κι έτσι προέκυψαν μερικά δικά μου  'έργα', εντελώς απλοϊκά θα τα έλεγα, 
αλλά που με απασχόλησαν τουλάχιστον δημιουργικά.
Η κανάτα και το ποτήρι έκαναν την αρχή, αν και ποτέ δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα

τα ασπρόμαυρα, και τα σκιτσάρισα λίγο βιαστικά...
Μετά, το έριξα στα λουλούδια...

 δεν κάνω κι άλλο ένα, σκέφθηκα...

Από πού εμπνεύστηκα; απλούστατα, από δύο χαρτοπετσέτες που βρέθηκαν μέσα στην τσάντα μου!

 Στο μπλοκάκι μέσα ήταν και μιά παλαιώτερη ακουαρέλλα που είχα κάνει πέρυσι


Λίγο πριν συμβούν όλα τα παραπάνω 'ωραία', είχα μισο-τελειώσει κάποια έργα 
με decoupage και από προχθές που επέστρεψα στο σπίτι, 
τα τελείωσα ανυπομονώντας να σας τα δείξω.

Είχα θαυμάσει στο FB  ένα έργο κάποιας πολωνέζας
 http://stonogi.blogspot.co.uk/2015/02/ramka-w-deche.html 

και  προσπάθησα να φτιάξω κι εγώ κάτι ανάλογο.

Από καιρό περιφερόταν στο αποθηκάκι μας ακόμα ένα κουτί φτιαγμένο από τον μπαμπά μου πριν από...να πώ 40 χρόνια...και λίγα θα είναι!!! Ήταν βαμμένο με λευκή λαδομπογιά αλλά σε πραγματικά άθλια κατάσταση, ξεχαρβαλωμένο, με σπασμένους μεντεσέδες, και με ένα σπάσιμο στην πίσω πλευρά.
 Είχα σκεφθεί να το φτιάξω στην μνήμη των γενεθλίων του που ήταν στις 11 Μαρτίου.
Το κόλλησα, το στοκάρισα, το βίδωσα, το έτριψα...
Ετοίμασα το τυρκουάζ χρώμα αναμιγνύοντας λευκό ακρυλικό, λίγο μπλέ και ελάχιστο κίτρινο
 

και στην συνέχεια, ακολουθώντας το tutorial, χάραξα το κουτί για να φαίνεται σαν να είναι από σανιδάκια,  το έβαψα με σκούρο καφέ χρώμα και μαύρο πάνω στις χαραγματιές και το πέρασα με κρακελέ ενός συστατικού weathered wood και τέλος με το τυρκουάζ χρώμα και με καφέ πατίνα.
  
έκανα decoupage  με τριανταφυλλάκια από ριζόχαρτο, τα τόνισα με ρελιέφ και πατίνες, συμπλήρωσα με ένα καφέ stencil στο πάνω μέρος

και του κόλλησα μια μώβ δαντελίτσα γύρω-γύρω 

(στενή στο καπάκι και πιό φαρδειά στο κάτω μέρος)


 και μια ξύλινη πεταλουδίτσα κάτω από το κούμπωμα  
(τώρα που το βλέπω, θα πρέπει να το τρίψω λίγο για να καθαρίσει...)
 
 
Τί λέτε; Κατάφερα να του δώσω το look της κορνίζας; 
Και μιάς και μου περίσεψε αρκετό τυρκουάζ χρώμα, συνέχισα και με άλλα αντικείμενα, 
τα οποία όμως θα σας δείξω σε επόμενη ανάρτηση.

Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

  

42 σχόλια:

  1. Ωχ, Marie-Anne μου, όλα μα όλα περαστικά ας είναι κορίτσι μου....
    Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα και η μανούλα σου και ο άντρας σου...
    Καλά, το ότι λάτρεψα τα λουλουδάκια σου, δεν χρειάζεται να σου το πω, ε?
    Τελικά, η έμπνευση έρχεται από κάτι απλό!!!
    Και το μπαουλάκι έγινε ονειρικό!!! Ρομαντικό και αριστοκρατικό ταυτόχρονα!
    Σίγουρα ο μπαμπάς σου θα σε βλέπει και θα χαμογελά με ικανοποίηση!
    Αγκαλιά και φιλί, κορίτσι μου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαριάννα βλέπω δεν έχεις ανάγκη από μαθήματα καθόλου ...... καλέ εσύ ζωγραφίζεις απίθανα !!!!!!
    Χαίρομαι που τα πράγματα είναι καλά. Το κουτί δε τι να πω, είναι μία μαγεία, πανέμορφο !!!!!!
    Σε φιλώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι περαστικά και σε σένα κουράγιο και υπομονή. Τα έργα σου πανέμορφα!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dearest Marie-Anne,
    Oh my, you have had quite some scares... Glad that all worked out well for your dear husband and for your Mom. You made very well use of your time while being deprived from the Internet. Love the way you dared to do that box; you have courage but for sure you KNOW how it will look after you live out your artistic ideas.
    Sending you hugs and love and hope all stay well.
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε στην ΄Εκθεση , που ομολογουμένως ήτανε εξαιρετική και ο χώρος θαυμάσιος!!! Ευτυχώς που η περιπέτεια του άνδρα σου είχε αίσιο τέλος, δεν φανταζόμουνα ότι μία κρύα μπύρα σε άδειο στομάχι, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα.....το μάθαμε κι αυτό, όσο για τη μαμά σου εύχομαι σύντομη ανάρρωση.....Εσύ πάντως, αντιμετώπισες όλες τις αντιξοότητες με τα χαρτιά, τα μολύβια σου και τη φωτογραφική μηχανή....Οι ζωγραφιές σου, εντυπωσιακές και το παλιό κουτί κυριολεκτικά μεταμορφωμένο με καλαισθησία και φρεσκάδα !!! Σε φιλώ και εύχομαι όλα καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικά πρωτα απο όλα και να είστε πάντα όλοι γεροί! Οι δημιουργίες σου όπως πάντα πολύ όμορφες και τα λόγια σου ζεστά και μεστά (πάντα μου βγαίνει ο δάσκαλος μέσα μου,χαχα).πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσες αναποδιές σας πέσανε παρέα...Περαστικά σας εύχομαι. Τα σκίτσα σου πολύ και με αγαπημένα θέματα. Όσο για το κουτί, νομίζω ότι μια χαρά τα κατάφερες!! Περιμένω και τα άλλα τυρκουάζ θέματα!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ Marie Anne μου, όλα μαζεμένα. Ευτυχώς που ο άντρας σου είναι καλά αλλά φαντάζομαι την λαχτάρα που πήρατε. Περαστικά στην μανούλα σου, να είναι γερή και δυνατή! Για τις δημιουργίες σου τι να πω! Τέλεια όλα! Ζωγραφίζεις υπέροχα και όσο για το κουτί, το λάτρεψα!!! Έγινε καταπληκτικό!!! Φιλάκια πολλά και όλα να πηγαίνουν καλά από δω και πέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταρχάς περαστικά σας!Μαριαννάκι μου, όλα μαζί σας βρήκανε!!!Εύχομαι τόσο ο αντρούλης σου όσο και η γιαγιά να είναι πλέον καλά!!! Τα έργα σου έγχρωμα ή ασπρόμαυρα είναι πολύ όμορφα, το κουτί που μεταμόρφωσες επίσης!!! Να σας πάνε όλα καλά και να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. περαστικα στους δικους σου γλυκια μου!!!οσο για τα εργα σου...υπεροχα!!!!να εισαι κλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς οταν σου έρχεται ένα ,έρχονται αντάμα κι άλλα να μην έχουν παράπονο παρέας.Μαριάννα μου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ & ΑΓΥΡΙΣΤΑ!
    Λυπήθηκα εκείνη την ημέρα που μου είπε η Βίκυ οτι είχατε έρθει κι εγω μόλις είχα φύγει,που δεν ειδωθήκαμε και λυπάμαι που αυτή η όμορφη επίσκεψη είχε τόσο άσχημη κατάληξη...
    Οσο για τα έργα σου ένα κι ένα! Η ζωγραφική σου απάλυνε τις δύσκολες ώρες του Νοσοκομείου και το ντεκουπάζ ζωντάνεψε ένα ακόμη έργο του μπαμπά σου.ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ!!!!
    Φιλιά πολλά και γλυκά γι αποφυγή κάθε κακού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ήξερα πως περάσατε, μου το 'πε η Βίκυ αλλά δεν ήξερα την εξέλιξη της ημέρας σας. Κρίμα που η απόλαυση μιας δροσερής μπυρίτσας είχε τέτοιο αποτέλεσμα για τον Νίκο αλλά αφού όλα πήγαν καλά γρήγορα θα ξεχαστεί η περιπέτεια. Περαστικά και στη μανούλα. Χαίρομαι που η έκθεση έγινε αφορμή να 'χεις καλή συντροφιά τις ώρες του νοσοκομείου. Τι καλά που πήρες τα μολυβάκια κι έφτιαξες τόσο όμορφα πράγματα! Μπράβο Μαριάννα μου. Μου άρεσε πολύ και το ντεκουπάζ στο κουτάκι... σούπερ όλα. Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη και τα καλά σας λόγια. Τα φιλιά μου και στον Νίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαριάννα μου δεν πέρασες και λίγα αυτή την περίοδο...περαστικά να είναι.
    Οι ζωγραφιές σου αποκτούν περισσότερη αξία γιατί σου πρόσφεραν χαρά σε μια δύσκολη στιγμή. Το κουτί το έκανες πανέμορφο!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικά και στους δύο Μαριάννα μου. Σε καμαρώνω που ξεπερνάς τις δυσκολίες σου με όποια μορφή τέχνης σκεφτείς. Περιττό να σου πω πως τα σκιτσάκια σου μου άρεσαν ιδιαίτερα, αλλά και το κουτί του μπαμπά το μεταμόρφωσες κυριολεκτικά. Σε φιλώ και σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περαστικά να είναι όλα! Εύχομαι ότι καλύτερο ! Όσο για σένα να ξέρεις σε θαυμάζω για την δυναμικότητα σου, την καλοσύνη σου και φυσικά για την δημιουργικότητα σου!!! Όλες οι δημιουργίες είναι εκπληκτικές ! Είτε είσαι σε νοσοκομείο, είτε στο ατελιέ σου!!!!
    Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς και να σε θαυμάζουμε!
    Καλό Σαββατοκύριακο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατ αρχάς περαστικά να είναι για τον σύζυγο και την μαμά! Βρε Μαριάννα μου πόσα ταλέντα χωράνε σ έναν άνθρωπο;;;;; Ειλικρινά στο λέω.... Τα ζωγραφιστά σου λουλούδια τα ζήλεψα μιας και ετοιμάζω έναν χώρο (γραφείο) όπου τα λουλούδια θα κυριαρχούν. Το δε ξύλινο κουτί...τι να πω. Άλλο ένα έργο τέχνης για το σπίτι σου. Καλό ΣΚ και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. άμα θέλεις εσύ ..από παντού εμπνέεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα Μαριάν μου!Περαστικό στόν Νίκο καί στήν μανούλα σου καί σιδερένιοι!
    Οι ζωγραφικές σου δημιουργίες αξιοθαύμαστες!!Εχεις ταλέντο φίλη μου!!!
    Μού άρεσε πάρα πολύ τό κουτί μέ τίς τεχνικές πού καί εγώ θαύμασα από τήν Πολωνέζα φίλη μπλόγκερ!!
    Τελειο τό αποτελέσμα καί εξαιρετική η δουλειά σου!!!Μπράβο σου!!
    Καλό Σ/Κ!!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρώτα απ όλα Περαστικά σας.
    Να είστε καλά όλοι.
    Ευτυχώς που είχες καλή παρέα μαζί σου και δημιούργησες ακόμη μια φορά.
    Υπέροχο όλα Μαρία Άννα μου.
    Το ξύλινο κουτάκι του μπαμπά τέλειο.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περαστικά κι αγύριστα να είναι Μαριάννα μου!
    Όταν ο άνθρωπος έχει τη δημιουργία μέσα του (και το ταλέντο), ακόμα και μια κανάτα αποκτά άλλη διάσταση...όλες σου οι ζωγραφιές πανέμορφες!!!
    Όσο για το κουτί...αυτό κόβει την ανάσα κυριολεκτικά!!
    Έγινε καταπληκτικό!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Περαστικά σας!!!
    Το κουτάκι έγινε καταπληκτικό!!! Γειά στα χέρια σου!!!
    Καλό σ/κ!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να ευχηθώ περαστικά αγαπητή μου Marie-Anne.
    Πανέμορφες οι ζωγραφιές σου.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χρυσοχέρα!!!!! ... ολα τέλεια!!! και.. πολλά περαστικά. Καμμιά φορά το ένα κακο ακολουθει το άλλο.. ελπίζω όλα να πανε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από που να ξεκινήσω μου λες !!! Από τις ανεμώνες σου που ούτε μια δεν έχω δει ακό μα !!! Τρίτη πήγα και εγώ στην έκθεση αλλά βραδάκι , εντάξει όλα καλά με τον Νίκο !!!! φανταζομαι τη λαχτάρα σου !!! Μαριάννα μου σπάνια ομάδα αίματος !! εδώ καλέ είμαι του σπανίου ... όλα καλά λοιπόν και το κουτί το έκανες πολύ όμορφο αυτό το τυρκουαζοπράσινο με γοητεύει !!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευτυχώς που όλα πέρασαν Μαριάννα. Πανέμορφες οι ζωγραφιές σου και το κουτί!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν μπορώ να πω, τα γεγονότα δεν σε άφησαν καθόλου να ..πλήξεις αλλά και να δημιουργήσεις με τον μοναδικό τρόπο σου, Marie Anne!!
    Περαστικά στους ασθενείς εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Οσο για τον ζωγραφικό σου οίστρο, τι να πω !! Για άλλη μια φορά με εξέπληξες ευχάριστα!!
    Φιλάκια πολλά, καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Maintenant que tout va mieux tu vas pouvoir te remettre à la création et peut-être à la peinture ou au dessin. Il y avait de bien belles oeuvres parmi toutes celles que nous avons pu voir. Ce que tu es capable de faire au pied levé et que tu nous montres aujourd'hui prouve que tu pourrais exposer toi aussi l'an prochain. Quant à ta boîte, elle laisse présager d'un talent de "graveur" qui ne demande qu'à s'épanouir. Tes lignes sont vraiment bien droites et tu n'as pas dévié! Tu oses et tu réussis! Cela m'impressionne. Bravo Marie-Anne!!!
    Grosses bises et amitiés à Nikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εύχομαι να τελειώσαν όλα τα άσκημα να είναι όλοι καλά και τώρα να ασχοληθείς με τις δημιουργίες σου!! Αν και ακόμα και στο νοσοκομείο εσύ κατάφερες να ζωγραφίσεις!!! :)) Είδες τελικά πως οι όμορφοι άνθρωποι μόνο όμορφα πράγματα βλέπουν!
    Το κουτί σου είναι εκπληκτικό και το χρώμα που έφτιαξες αγαπημένο τώρα την άνοιξη!! Ζήλεψα τον κήπο σου Μαριάννα μου, μακάρι να άφηναν στους εξωτερικούς χώρους ενός σπιτιού μεγάλα παρτέρια για τη φύτευση λουλουδιών (και όχι όλο τσιμέντο), δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα!!
    Καλή Εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όπως είπες και εσύ τέλος καλό όλα καλά Μαριαννα μου, ήταν για να τρομάξεις. Περαστικά και στη μαμά σου εύχομαι όλα καλά να πάνε. Τα σχέδια σου δείχνουν ότι το έχεις και με το σχέδιο, το κουτί σου έγινε πανέμορφο. Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φανταστικοί πίνακες και δημιουργιες! Ευγε
    Καλό ξημερωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Dear Marieanne, your works are works of art! You are such talented! I love especially the amazing box. I wish you the best
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Υπέροχα τα λουλούδια σου Μαριάννα!! Να ζωγραφίζεις πιο συχνά!!
    Την δεύτερη χαρτοπετσέτα την έχω κι εγώ! Είναι ένα σχετικά πρόσφατο απόκτημα μου...!
    Το κουτί είναι χάρμα οφθαλμών! Γεια στα χέρια σου και στη φαντασία σου!!!
    Εύχομαι όλα τα άσχημα που σας βρήκαν να γίνουν γρήγορα παρελθόν!
    Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Marie-Anne cette boite est vraiment unique – tu as un sens artistique très développé et peu changer un simple objet en une petite pièce d’art. J’espère que la santé de la famille va mieux.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Περαστικά και στους δυο τους, σιδερένιοι να είναι, Μαριάννα μου!
    Οι δημιουργίες σου είναι φανταστικές!!
    Σου εύχομαι μια χαρούμενη, ήρεμη και δημιουργική εβδομάδα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στον απόηχο του bazaar της Βέροιας και ενώ προσπαθώ να ξεκουραστώ, είπα να κάνω την βόλτα μου στα σπιτάκια σας και έπεσα επάνω στο άσχημα νέα σου, μα και στις όμορφες δημιουργίες σου!!!! Ο Νίκος ήταν τόσο καλά και τόσο χαρούμενος και πλακατζης όπως πάντα που δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο... εύχομαι να είναι η τελευταία του ταλαιπωρία, και στην μανούλα σου περαστικά!!!! Οι ζωγραφιές σου υπέροχες.... μα η δημιουργία σου πάνω στο κουτί τέλεια!!!!! Πολλά φιλιά και από εδώ και εμπρός μόνο καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαριαννάκι σιδερένιοι να είναι οι δικοί σου
    άνθρωποι !!!
    Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο το κουτί !!!!!!!!!
    Αυτό που το χάραξες τι ωραία ιδέα !!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα έργα σου είναι πολύ όμορφα ειδικά το κουτί. Είναι πολύ σημαντικό που σε τέτοιες στενάχωρες στιγμές μπόρεσες να απασχολήσεις το μυαλό σου δημιουργικά. Εύχομαι η μητέρα και ο σύζυγός σου να είναι πλέον καλά στην υγεία τους και να ομορφαίνουν τη ζωή σου όπως εσύ ομορφαίνεις τις οθόνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. très joli on peut fair de belles choses avec le bois, merci pour ton gentil passage et te ravissants mots
    bisous tout plein
    Nélinha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαριαννάκι μου τρόμαξα διαβάζοντας τα δυσάρεστα... Φαντάζομαι την αγωνία που πέρασες...
    Σιδερένιος πάντα να είναι ο άντρας σου και καλή ανάρρωση να έχει η μανούλα σου!
    Ξέρω από χαμηλό αιματοκρίτη και παντελή έλλειψη σιδήρου, γλίτωσα τη μετάγγιση στο τσακ πριν λίγα χρόνια...
    Για τις πολύ ωραίες όπως πάντα δημιουργίες σου δεν αρκεί μόνο το μπράβο πιστεύω! Το κουτάκι ξεχωριστό, υπέροχο!

    Πολλή αγάπη σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Περιπέτειες είχατα Μαριάννα μου.. Ελπίζω όλα καλά τώρα..
    Πανέμορφο το κουτάκι, νοσταλγικό!
    Το μαγαζί που πήγατε πόσο τέλειο;;
    Καλή εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τέλος καλό , όλα καλά !!!!!!! Εύχομαι να είναι όλα καλά τώρα !!!!!!
    Οι δημιουργίες σου πανέμορφες ( όπως πάντα !!!!!)
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ευτυχώς όλα πέρασαν Μαριάνα μου!! Φαντάζομαι την αγωνία σου!! Σου εύχομαι να είστε πάντα καλά!!
    Υπέροχο το κουτί!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...