Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

'Εχω ένα νέο να σας πω !!



Καλό Μήνα !!!

Σήμερα, 1η Δεκεμβρίου, κλείνω 37 χρόνια εργασίας, και αύριο Παρασκευή, θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ !!!!! Από Δευτέρα, παίρνω το υπόλοιπο της άδειάς μου και στις 30 Δεκεμβρίου θα πάω στο γραφείο, να αποχαιρετήσω τους παλιούς αλλά και τους νεότερους καλούς μου συναδέλφους. 

Ο νέος χρόνος θα με βρεί ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ !!!   

Και τώρα που θα έχω πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα μπορέσω να ασχοληθώ με όλα αυτά που αγαπώ και δεν μπορούσα να κάνω μέχρι τώρα, παρέα με τον Νικάκη μου που και αυτός είναι φρέσκος φρέσκος συνταξιούχος (ασχέτως με το πότε θα εισπράξουμε την πρώτη σύνταξη).

Υγεία μόνο εύχομαι να έχουμε και ένα καλό μέλλον για τα παιδιά μας και όλα τα άλλα θα τα παλέψουμε...




΄Ελαβα κι εγώ από την Ποδηλάτισσα ένα γλυκό βραβείο, το βραβείο των μικρών blogs.


Χαίρομαι πολύ κι αισθάνομαι υπέροχα που έχω αποκτήσει πάνω από 100 φίλες μέσα σε δύο μόνο μήνες !!!! Και με τα τόσο καλά, θετικά, γλυκά σχόλιά σας, με ενθαρρύνετε να συνεχίσω να σας δείχνω τις χειροτεχνίες μου, όπως τις λέω εγώ.  

Με την σειρά μου, χαρίζω αυτό το βραβείο σέ άλλες πέντε "μικρές"  με τις ευχές μου να μεγαλώσουν γρήγορα και να συνεχίσουν να μας δείχνουν τις όμορφες δημιουργίες τους.

Κατερίνα     
Ροδούλα    
Βάσια          

Καλό μήνα και καλή συνέχεια !!!!



26 σχόλια:

  1. καλο μηνα..να σε γερη και να το απολαυσεις ολο αυτο το τυχερο κοματι σου..δεν μου αρεσει καθολου η λεξη συνταξιουχα..να περασεις υπεροχα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ..καλη σου μερα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα περίοδο της ζωής σου! Θα είναι απολαυστικό να έχετε τόσο χρόνο δικό σας! Είναι η ανταμοιβή μετά από τόσα χρόνια δουλειάς. Περιμένουμε πολλές δημιουργίες από δω και μπρος και γρήγορα οι αναγνώστες σου να πολλαπλασιαστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλό μήνα!!! Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη να δω αυτό το βραβείο!!!!! Εντωμεταξύ συγχαρητήρια για την συνταξιοδότηση σου...να το χαρείς και να ξεκουραστείς!!!! Πολλά πολλά φιλιά και θα το αναρτήσω σύντομα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΥΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΗΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!!
    ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα γλυκια μου και με το καλο να γινεις μια συνταξιουχος που θα εχει πολυ χρονο για οσα δημιουργικά πράγματα αγαπαει.. υγεια να εχεις κ θετικη ενεργεια για ολα..καλο μηνα ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εεεεεεεεεε αμα σας λέω εγώ οτι ειμαι μικρο εσεις γελάτε!

    ορίστε!
    Το είπε και η Marie-Anne!!!!!
    Μικρές μας ειπε!!!!

    Σε ευχαριστω πολύ για την τιμή αυτη!
    Να χαρείς την απελευθέρωση απο την καθημέρινότητα (ετσι την ονομάζω εγω τη συνταξη) και να εισαι γερή για πολλά χρόνια μαζί με τον Νίκο σου να χαρείτε οσα στερηθηκατε!!!!
    Δεν ξερω αν αυτό ειναι εφικτό στις δυσκολες αυτες μέρες που ζούμε αλλά στο ευχομαι απο καρδιάς!!!!

    Απο εβδομάδα που θα είσαι σπίτι περιμένω να στολίσεις το δεντράκι σου και εσυ και να πάρεις μέρος στο giveaway μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ τι ωραία! Ευχομαι η όρεξη και η δημιουργικότητα σου να φτάσουν στα ύψη, τώρα που θα έχεις χρόνο και να εισπράξετε την πρώτη σύνταξη το συντομότερο δυνατό!!! Για τους υπόλοιπους βεβαίως ευχομαι 1ον: να προλάβουμε να φτάσουμε τα 37 χρόνια εργασίας πριν τα... εκατο... και 2ον: να προλάβουμε να βγούμε και στην σύνταξη...!
    Συγχαρητήρια και για το βραβειάκι σου και γρήηηηγορα να μεγαλώσεις κι άλλο!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα και καλό μήνα εύχομαι..να είσαι πάντα γερή και δυνατή..να χαρείς τη συνταξούλα σου..μετά από τόσα χρόνια εργασίας να ξεκουραστείς και να αφοσιωθείς στις όμορφες δημιουργίες σου..την τελευταία μέρα στη δουλειά να τη γιορτάσεις..σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα γλυκιά μου!!! Σου εύχομαι η νέα σου ζωή, σαν συνταξιούχος πια, να είναι πολύ όμορφη και να σου δώσει ευκαιρίες για νέα ξεκινηματα, είτε δημιουργικά, είτε κοινωνικά είτε χαλαρωτικά! Ότι σε κάνει πιο ευτυχισμένη και σε καλύπτει! Α! Έχω κι εγώ Νικάκη! (έτσι λέω τον άντρα μου και γέλασα όταν το διάβασα σ'εσένα!) Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλο μηνα !!!
    να εισαι γερη και να γαριες την συνταξη σου.
    Σου ευχομαι καλες δημιουργιες και πολλα ταξιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαριαννα μου καλο μηνα σου ευχομαι!!!
    Να ειστε και οι δυο γεροι και δυνατοι, να χαρειτε τη συνταξη σας και τωρα που θα εχεις αρκετα ελευθερο χρονο ειμαι σιγουρη οτι θα μας καταπληξεις με τις υπεροχες δημιουργιες σου!!!!
    Φιλακια πολλα κουκλα μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι ωραία Marie-Ann μου!!!
    Σας εύχομαι να είστε ΓΕΡΟΙ με ΥΓΕΙΑ, να απολαύσετε τα όμορφα χρόνια που ακολουθούν. (Να ήμουν κι εγώ στη θέση σας...) Είναι πολύ όμορφο, ο άνθρωπος να είναι νέος σε ηλικία, και να έχει την πολυτέλεια να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Για να δούμε εγώ πού θα το χαρίσω, που όλες οι φίλες και φίλοι έχουν πάνω από 200 μέλη χαχαχα)
    Καλό μήνα να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΩΡΑΙΑ...ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΧΑΡΕΊΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλοδεχούμενος ο νέος μήνας Μαράννα μου και κολορίζοκο το νέο βραβείο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλεναδίτσα μου Καλό Μήνα!!!!!!!! Πριν από εννέα μήνες περίπου σου είχα πει ότι η ζωή αρχίζει μετά την συνταξιοδότηση… έφτασε λοιπόν η ώρα να το διαπιστώσεις!!! Εύχομαι σε εσένα και τον Νικάκη σου να είστε καλά, πάντα μαζί και να απολαύσετε όλα αυτά που ο χρόνος στη δουλειά σας στερούσε!!!! Καλό Μήνα αγαπημένη μου φίλη και πάντα ευτυχισμένες στιγμές να περνάς!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπημένες μου μπλογκοφίλες !!!!!

    Με γεμίσατε γλυκές ευχές και σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας !!! Και βέβαια έχω σκοπό να την χαρώ αυτήν την νέα περίοδο της ζωής μου που ελπίζω, πρώτα ο Θεός, να είναι ξεκούραστη και δημιουργική. Πάνω απ’ όλα Υγεία να έχουμε !!!
    Συγχωρέστε με που σας απαντώ ομαδικά αλλά δεν έχω πολύ χρόνο, είναι ήδη αργά και πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς αύριο το πρωϊ. Θα περάσω από τα σπιτάκια σας , θα λάβω μέρος και στους διαγωνισμούς και τα πανηγύρια σας και θα σας δείξω κι άλλες κατασκευές μου, σιγά-σιγά .

    Και μιάς και είχα έτοιμη μία και αποθηκευμένη, την Δημοσιεύω τώρα αμέσως ‘ Ελατο από σφήνα΄. Ελάτε να την δείτε !!

    Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα τόσο καλά σας λόγια και για τις ευχές σας. Εύχομαι και σε σας να χαίρεστε την οικογένειά σας, τους αγαπημένους σας και να σας χαίρονται κι εκείνοι. Και να έχετε Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα !!

    Πολλά, πολλά φιλιά !!

    Υστερόγραφο ..... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η νέα ανάρτηση πήρε θέση κάτω από την προηγούμενη ( να υποθέσω ότι είναι λόγω του ότι την είχα αποθηκευμένη ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόλις βρήκα τρόπο και την έβαλα .....στην θέση της....την νέα ανάρτηση εννοώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με το καλό γλυκιά μου !!!Νάχεις υγεία και νάναι καλοφάγωτη!!!!να περνάτε καλά μαζί με τον σύζυγό σου!!!Και με πολλές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να είσαι γερή και να απολαύσεις τη ξενιασιά, μετά από εργασία τόσων χρόνων! Μακάρι κι εμείς να πάρουμε σύνταξη κάποτε, αν και δεν το βλέπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Χρυσάνθη
    Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου Χρυσάνθη !!Υγεία να έχουμε επιθυμώ και όλα θα είναι καλά....και δημιουργικά, βεβαίως-βεβαίως.....!! Καλό Σαββατοκύριακο !

    @ Ανασταστία μου, τώρα μόλις μπόρεσα να ανοίξω πάλι τα σχόλια, αφού σου έγραψα στο δικό σου. Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τόσο πολύ άργησα να γυρίσω που βγαίνεις στη σύνταξη;άσε εμάς τις ...μικρές (αν δνε μας καλέσουν εφέδρους αξιωματικούς)να βγάλουμε τα κάστανα απο τη φωτιά!
    Μαριαννάκι μου Σου εύχομαι απο την καρδιά μου αυτή νάναι η πιο ξένοιαστη περίοδος της ζωής σου.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ χωρίς ωράριο και πρωινά εγερτήρια με τον Νικάκη σου όπου αγαπάει η ψυχή σας.Στο εύχομαι ειλικρινά και ΥΓΕΙΑ,πάνω απ όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Marie Anne, σου εύχομαι να χαρείς τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί με τον άντρα σου! Χωρις πρόγραμμα, χωρίς εργασιακές δεσμεύσεις! Εξάλλου, 37 χρόνια, δεν είναι και λίγα !! Με υγεία και χαρά, να είστε πάντα ! Φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Χαρά
    Η απουσία σου έγινε αισθητή !! Τόσο ωραία όμως που πέρασες, χαλάλι σου! Εμ, αν δεν εργαστείτε εσείς οι νέες, πώς θα πάρουμε εμείς σύνταξη??? Τώρα σε πόσο καιρό θα βγεί αυτή, κανείς δεν ξέρει !!! Την υγειά μας νά'χουμε και θα περιμένουμε...Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου Χαρά μου!!!

    @ Pepi
    Πέπη μου, σ'ευχαριστώ πολυυυύ !! Ακόμα δεν το πιστεύω ότι πέρασαν τόσα χρόνια. Οταν στα 21 μου έστειλα το πρώτο βιογραφικό και με προσέλαβαν αμέσως, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχα τέτοια τύχη να μείνω στην ίδια εταιρεία μέχρι την σύνταξή μου !!!!!! Εύχομαι κι εγώ να έχουμε υγεία και να χαρούμε τα χρόνια που έρχονται, όσο δύσκολα κι αν θα είναι!! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με το καλο στην συνταξη και καλες δημιουργιες!
    Εγω θα περιμενω καιρο ακομα.... και αυτο ειναι το μεγαλυτερο μου προβλημα στη δουλεια μου...οτι αφηνω αναξιοποιητο τον τοσο χρονο που βρισκομαι στο γραφειο μου,ενω στο σπιτι μου εχω 10.000 πραγματα να κανω...αααχ! θα περασει, που θα παει!
    Φιλια!!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με υγεία να χαρείτε την σύνταξή σας!!!!Στον παράδεισό σας δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο!!! φιλάκια και καλή χρονιά γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...