Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ !!!


Ήταν μεγάλη η ανυπομονησία μου να λάβω κι εγώ το ‘Έξτρα Δωράκι που είχα κερδίσει από την συμμετοχή μου στον διαγωνισμό με τις κρεμάστρες της φίλης Ρένας Χριστοδούλου

Μετά από τις πέντε πανέμορφες κάρτες με τα αντίστοιχα αλουμινοκαπάκια, περίμενα να δω τι άλλο θα μου έστελνε η Ρένα. Όταν έκανε την ανάρτησή της με την εικόνα της Γλυκοφιλούσας, τόσο από τα λόγια της αλλά και από ένα σχόλιο που μου έκανε, άρχισα να υποψιάζομαι ότι ίσως κάτι παρόμοιο θα μας έστελνε.  Κάτι όμως σε μινιατούρα, όπως π.χ. μια μικρή εικονίτσα.   

Πρώτη η Ποδηλάτισσα έκανε την ανάρτησή της όταν έλαβε το Δωράκι της. Τότε επιβεβαιώθηκε η υποψία μου και χάρηκα αφάνταστα και εκ των προτέρων.  
 ‘Όταν όμως, χθες το πρωί, έφτασε και ο δικός μου φάκελος από το ταχυδρομείο και τον άνοιξα....δεν πίστευα στα μάτια μου !!! Δεν ήταν μινιατούρα, αλλά ένα μεγάλο (20Χ20) αντίγραφο σε καμβά της πανέμορφης εικόνας της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας που φιλοτέχνησε η Ρένα !!! Και με την επιστολή της μας καλεί να φιλοτεχνήσουμε κι εμείς με την σειρά μας ένα πλαίσιο για την εικόνα όπως το φαντάζεται η καθεμιά μας.  

«Τα όνειρα γίνονται πραγματικά όταν το θέλουμε πολύ» γράφει η Ρένα στην επιστολή της.  Πράγματι, ήταν ένα όνειρο να αποκτήσω κι εγώ μια εικόνα φτιαγμένη από ένα γνωστό μου καλλιτέχνη. Και να που πραγματοποιήθηκε !!!!!

Θα προσπαθήσω, μετά από πολλή σκέψη και δοκιμές, να φτιάξω ένα πλαίσιο που να της αξίζει. Ελπίζω να τα καταφέρω !!!

Ρένα μου, δεν βρίσκω λόγια να σ’ευχαριστήσω γι’αυτό σου το δώρο !!! Να είσαι σίγουρη ότι θα το τελειώσω μόλις μπορέσω και θα του δώσω μια τιμητική θέση ανάμεσα στις εικόνες που έχω στο σπίτι μου.

Σου εύχομαι, όπως και σε όλες τις φίλες της μπλογκοπαρέας,

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και δημιουργικότητα !

Πολλά Φιλιά !!!!!

Marie-Anne

10 σχόλια:

  1. Η Ρενα ειναι όλο εκπλήξεις!

    Καλα Χριστουγεννα Μαρία- Αννα οτι καλύτερο σου ευχομαι για σενα και την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑΣ!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΧΗ!
    ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
    http://scrapmaria.blogspot.com/2011/12/blog-post_20.html
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα..πανεμορφη..νασαι καλα..Χριστουγενα καλα και ευλογημενα..σε σενα και στους δικου σου..πολλα χιονισμενα φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι γεμάτα αγάπη και αισιοδοξία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην Ρένα που εκπλήρωσε την επιθυμία σου. Σου εύχομαι, να περάσεις όμορφα τις ημέρες των Χριστουγέννων με τους δικούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΙ ΑΝ μου να σε φιλαει η Παναγιά μας και να είσαι καλότυχη πάντα... μπράβο στην ΡΕΝΑ για την υπέροχη δουλειά της... σου εύχωμαι να περάσεις τα πιο ΧΑΡΟΫΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σου ...φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι υπέροχη εικόνα και είσαι πολύ τυχερή!!σου ευχομαι να σε προστατεύει πάντα!!!Χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προστάτης σου πάντα να είναι η γλυκιά μας Παναγιά… που είμαι σίγουρη θα την φιλοτεχνήσεις μοναδικά!!!!! Ευτυχισμένα Χριστούγεννα αγαπημένη μου Marie-Anne μαζί με αυτούς που αγαπάς!!!! Φιλιά Πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ MARIE-ANNE, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!
    Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΡΕΝΑΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!!!
    ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...