Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Λίγο απ’όλα

Τσικνοπέμπτη προχθές, και ήταν ευκαιρία για αρκετές φίλες να μας παρουσιάσουν  υπέροχες μάσκες που έχουν φτιάξει οι ίδιες.  Θαύμασα τις δημιουργίες της Βίκυς της Ποδηλάτησας, της Νάσιας , της Ελένης . Τί να πώ και για το αποκριάτικο αυγό της Πέπης.  ‘Ολα τους ήταν υπέροχα. Εγώ δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να φτιάξω μάσκες, είναι κάτι που, ειλικρινά,  δεν με έχει ‘τραβήξει’ έως σήμερα, ίσως κάποια στιγμή το δοκιμάσω.  Δεν μπόρεσα όμως ποτέ να αντισταθώ στην αγορά κάποιας μάσκας, κάθε φορά που πήγαινα στην Βενετία.


‘Εχω μεν πεί στην Ρένα ότι το δικό μου συρτάρι (για την έκθεση την οποία όλες ευχόμαστε να μπορέσει να οργανώσει) έχει ξεκινήσει ,αλλά... θα αργήσει λίγο ακόμη για τον απλούστατο λόγο ότι μου αρέσει να καταπιάνομαι με διαφορετικά πράγματα συγχρόνως, ή παράλληλα (τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό...γιατί αφήνω αρκετά στην μέση...)  
Έτσι, την εβδομάδα που πέρασε, εκτός από τις καρδούλες, ξεσηκώθηκα από τις όμορφες δημιουργίες της Λίτσας και της Λαμπρινής   κι έφτιαξα κι εγώ λίγα μανιταράκια με τα οποία στόλισα κάποια γλαστράκια.


  Découpage σε πλαστική φόρμα από αγγλική χριστουγεννιάτικη πουτίγκα !!!!

Σήμερα το πρωϊ, στην διάρκεια μίας ‘βόλτας’ μου σε παλαιότερες αναρτήσεις μου, διαπίστωσα ότι είχα αμελήσει να παραλάβω ένα βραβείο. Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από την αγαπημένη μου Tante Kiki που μου το είχε απονήμει. 
Κική μου, είμαι αδικαιολόγητη....σε είχα μεν ευχαριστήσει στα σχόλια, αλλά ξεχάστηκα εντελώς να περάσω να το πάρω.  Και θέλω να επανορθώσω αμέσως.
 
7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ: 

1) Εχω χορτάσει ταξίδια στο εξωτερικό αλλά δεν γνωρίζω πολλά μέρη στην   
    Ελλάδα (εκτός από αρκετά νησιά που επισκέφθηκα σε μικρή ηλικία)
2) Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα λουλούδια στον κήπο.
3) Στο σχολείο έπαιρνα το 1ο βραβείο στα γερμανικά αλλά τώρα τα έχω ξεχάσει!
4) Μου αρέσει πολύ η Γενεαλογία και προσπαθώ να φτιάξω ένα Οικογενειακό Δένδρο.  
5) Ξενυχτάω για να κάνω τις αναρτήσεις μου !!
6) Είμαι Ελληνο-Γαλλίδα !!!
7) Σπάνια πηγαίνω κάπου χωρίς τον άντρα μου !!!!

Οφείλω επίσης να ζητήσω συγνώμη και από την αγαπημένη μου Ποδηλάτησα που μου χάρισε προ ημερών ένα υπέροχο Βραβείο γεμάτο Μελωδία. 
 Βίκυ μου, σ’ευχαριστώ πάρα πολύ ! Εσένα δεν σε είχα ξεχάσει, απλώς δυσκολευόμουν να επιλέξω τραγούδια. Είναι τόσα πολλά τα αγαπημένα μου ....Θα καταλήξω στα εξής: 

 

  

 

 

Δεν πρόλαβα να τελειώσω αυτήν την ανάρτηση και δέχτηκα δύο ακόμα βραβεία. Αυτήν την φορά με τίμησε η Λένα. Χίλια ευχαριστώ και σε σένα Λένα μου για την τιμή που μου κάνεις.  

 Κι εφόσον έχω ήδη παίξει το παιχνίδι με τις ερωτήσεις  δεν μου μένει παρά να σας   πώ 7 τυχαίες σκέψεις μου :

1.- Κλείδωσα την εξώπορτα ?
2.- Ξέχασα να μαζέψω τα ρούχα από την απλώστρα !
3.- Πού έχω βάλει τα δεύτερα γυαλιά μου ?
4.- Κάηκε η λάμπα στην σκάλα
5.- Πού θα πάει η κατάσταση?
6.- Μακάρι να έχει ωραίο καιρό αύριο
7.- Πώς να στολίσω την τούρτα μου ?

Επειδή όλα τα παραπάνω βραβεία έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολύ στην γειτονιά, τα αφιερώνω σε όσες δεν τα έχουν πάρει ακόμα.

Επιτρέψτε μου να τελειώσω αυτήν την ανάρτηση με μιά σημαντική είδηση !!!
 
Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου !!!! Γίνομαι 59 ετών!!! Ε, καί ???? (που λέει  η Αχτίδα). 

Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει καλά, εύχομαι  και ελπίζω να έχω αρκετά χρόνια μπροστά μου,  να τα ζήσω όσο καλύτερα μπορώ με τον αγαπημένο μου αντρούλη, να δω τα ακόμα άνεργα παιδιά μου να βρίσκουν εργασία,  να κάνουν οικογένεια, να προλάβω να δώ και κανένα εγγονάκι...
Τί άλλο να θέλω ;  Πάνω απ’όλα Υγεία για όλους, Αγάπη και Υπομονή για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όσα ακόμα μας περιμένουν  στην Ελλάδα, όποια κι αν είναι αυτά !!!  Και βέβαια να μπορώ, όσο γίνεται, να συνεχίσω να δημιουργώ και να συμμετέχω σ’αυτή την μεγάλη μπλογκογειτονιά !!!

Ελπίζω να περάσετε να κεραστείτε λίγη τούρτα !  
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την υπέροχη συντροφιά που μου κρατάτε μέσα από τις σελίδες σας και μέσα από τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μου. Σας ευχαριστώ επίσης, πάρα πολύ, όλους εσάς που στηρίξατε την κόρη μου ψηφίζοντας την συμμετοχή της στο διαγωνισμό του Υπουργείου Πολιτισμού.  'Οσοι επιθυμούν μπορούν ακόμα να ψηφίσουν έως 21/2.


Πολλά φιλιά και Καλό Σαββατοκύριακο !!
 

53 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ!

    Πέρασα, διάβασα όσες αναρτήσεις δεν είχα διαβάσει, ξετρελάθηκα με τις μάσκες και ψήφησα για την κορούλα σου. Καλή επιτυχία!

    Θερμές ευχές και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Εύη μου, τόσο για τις ευχές σου και τα πάντα καλά σου λόγια όσο και για την ψηφοφορία. Ελπίζω να έφτιαξε ο καιρός στο νησί και να περνάς πολύ όμορφα !!! Φιλιά !!

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη μου φιλενάδα όλες οι επιθυμίες σου ευχές μου αυτή την ξεχωριστή μέρα για σένα!!!!!!!!!! Όσο για τα 59 σίγουρα Ε,και??? Ευχαριστούμε για το κέρασμα... οι Βενετσιάνικες μάσκες υπέροχες!!! έχω παρόμοιες....

    Υ.Γ. Για άλλη μια φορά Καλή επιτυχία στο Κετερινάκι!!!!!!

    Πολλά πολλά φιλιά και ευχές!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα μου, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σου. Αμ, εσύ η κοσμογυρισμένη δεν θα είχες βενετσιάνικες μάσκες ? Σήμερα τελειώνει η ψηφοφορία. Τελικα η Κατερίνα μου έρχεται πέμπτη στους 50 finalistes. Κάτι είναι κι αυτό ! Αν και αυτή ήταν μια απλή ψηφοφορία κοινού. Τα βραβεία και τους επαίνους τα έχουν ήδη αποφασίσει τα μέλη της επιτροπής. Περιμένουμε ν'ανακοινωθούν. Και πάλι ευχαριστώ !!Πολλά φιλάκια !!!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! Είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις πολλά πολλά όμορφα ακόμα! Χαίρομαι που "γνωριστήκαμε " εδω, το blog σου ειναι τόσο θετικό και χαρούμενο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ 'Αννα μου ! Κι εγώ χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε, θαυμάζω τις μινιατούρες σου αλλά βρήκα και το άλλο σου μπλόγκ πολύ ενδιαφέρον αν και δεν βλέπω να 'κινείται' πολύ. Είχα κι εγώ σκεφθεί να φτιάξω ένα μπλόγκ με την ιστορία του προπάππου μου αλλά θα χρειαζόταν να είχα πολύ ελεύθερο χρόνο!!!!

      Διαγραφή
  4. Αγαπημενη φιλη,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΓΛΥΚΑ,ΧΡΥΣΑ,ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!Οι αγαπημενοι σου να σε λατρευουν και ολες εμεις να μενουμε εκστατικες με τις δημιουργιες σου.Τα τραγουδια σου υπεροχα,ολες τα εχουμε αγαπησει,συνοδεψαν στιγμες της ζωης μας,ειδικα το Παρισι,το λατρεμενο μου!Οσο για τις μασκες,τι να πω!Ενδομυχα φοβαμαι μηπως κατω απο την φανταχτερη στολη του Δογη,κρυβεται ο πανπονηρος υπηρετης του,η κατω απο την υπεροχη μασκα,με κοιτουντα απλανη ματια ενος βατραχου,που οσο κι αν τον φιλας......βατραχος θα ειναι παντα.Φιλια Ιωαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ,αυτό το Παρίσι, είμαστε πολλές που το έχουμε λατρέψει !!! ΄Οσο για τις μάσκες, τις περισσότερες φορές πράγματι δεν κρύβουν κάτι καλό αλλά μάλλον πονηρό και άσχημο !!! Νά'σαι καλά Ιωαννα μου, ευχαριστώ για τις ευχές σου. Φιλάκια !!!

      Διαγραφή
  5. Μαρί-Αννούλα μου......σου εύχομαι να τα χιλιάσεις, με υγεία, αγάπη και πραγματοποίηση όλων των ονείρων σου....και να σ΄ευχαριστήσω για τις επισκέψεις σου στο μπλογκοσπιτάκι μου και τα κολακευτικά σου σχόλια. Θα ζητήσω βοήθεια από τα παιδιά μου για να ψηφίσω την Κατερίνα σου στο διαγωνισμό (επίθετο ?????.....)και είμαι σίγουρη ότι είναι τόσο άξια και ταλαντούχα όσο η γλυκιά μανούλα της. Marie-Anne......παράτα τις ημερομηνίες και τις ηλικίες.....κι εγώ τσαντίζομαι που το καλοκαίρι θα κλείσω τα 62...ενώ αισθάνομαι 22....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ.....πολλά φιλιά.....χίλιες ευχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου, και πάλι σ'ευχαριστώ. Πάντα 22 να αισθάνεσαι ! Κι εγω το ίδιο !!! Ελπίζω να σε βοήθησα με τις οδηγίες που σου έστειλα στο email. Πολλά φιλιά !

      Διαγραφή
  6. χρονια σου πολλα!!γλυκια μου!!!με υγεια!!!!και οτι επιθυμεις!!!!υπεροχες οι μασκες!!!τις λατρευω....αλλα μονο σαν ...δημιουργια....
    καλημερααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ ΄Ιριδά μου γι τις ευχές σου. Φοβάσαι τι κρύβουν πίσω τους εννοείς....έ ?

      Διαγραφή
  7. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΕΙΔΗ HOBBY.
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασιούλα, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σου και για την Κατερίνα. Οι δικές μου μάσκες είναι αγοραστές, οι δικές σου αξίζουν πολλά γιατί τις έφτιαξες μόνη σου!!! Ευχαριστώ και την πληροφορία...θα πάω σύντομα να βρώ κουδουνάκια. Πολλά φιλάκια !

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά και από μένα .Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη. Πόσο σε ζηλέυω για τα ταξίδια σου. Οι μάσκες πανέμορφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερινάκι και ευχαριστώ. Πράγματι έχω κάνει πολλά ταξίδια. Πολλά ήταν επαγγελματικά, αλλά πάντα είχα τον χρόνο να εξερευνήσω και τους τόπους που επισκεπτόμουν. Φυσικά, αυτά που έκανα με την οικογένειά μου ήταν και τα ωραιότερα!!!!

      Διαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και καλά.Σου εύχομαι οι ευχές σου για τα παιδιά σου να πραγματοποιηθούν σύντομα!Τώρα έχουμε δύο ''έγινα 59 ε,και!''.Ας το χαρούμε γιατί σε λίγο η Ακτίδα θα μας πει ''έγινα 60 και μεγάλη μου σκασίλα''χαχα...Χιλιόχρονη και πάντα δημιουργική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου ! Μακάρι οι ευχές για τα παιδιά να πραγματοποιηθούν και τα άλλα ας μείνουν όπως είναι....Ε, δεν της έκλεψα και τον τίτλο της Αχτίδας για να παρεξηγηθεί, χαχαχά!! Εξάλλου (στο λέω μυστικά στ'αυτί) δεν με επισκέφτεται και συχνά για να το δεί !!!!
      Νά'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα !

      Διαγραφή
  10. Feliz Aniversário!!!
    Com tudo de bom: saúde, paz, alegrias e felicidades.
    Bom fim de semana de Carnaval!
    Beijinhos.
    Brasil

    (⁀‵⁀,) ✿
    .`⋎´✿✿¸.•°
    ✿¸.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχες ευχες ευχες απο μενα για σενα!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρίνα μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου !!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  12. Χρόνια σου πολλά και πολύ-πολύ ευτυχισμένα!! Εύχομαι αγάπη, υγεία και αμέτρητα χαμόγελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΡΙΑΝΝ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ !!!!!! ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.....ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ; ΑΠΟΡΩ!
    ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ....ΕΛΒΙΣ ΚΑΙ ΣΑΡΛ...ΛΟΥΙΣ....ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΜΑΣ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφούλα, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα !!! ΄Οπως έλεγα και στην εισαγωγή μου, δεν με τραβάει καθόλου να φτιάξω μάσκες. Τι να τις κάνω? να γεμίσω τους τοίχους ? Ασε που δεν θα είναι σαν τις γνήσιες βενετσιάνικες !!!!! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  14. Πολύχρονη, με υγεία και ευτυχία, να χαίρεσαι την οικογένεια. Καλορίζικα τα βραβεία και ωραίες οι μουσικές επιλογές σου.Οι βενετσιάνικες μάσκες υπέροχες και τα μανιταράκια πετυχημένα. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης !!!!!! Εμείς τα είπαμε αλλά σ'ευχαριστώ και για το σχόλιό σου για τα μανιταράκια μου...μόνο εσύ τα ανέφερες,χαχαχά !!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ευτυχισμένα και χαρούμενα γενέθλια, με υγεία και πολλή αγάπη!!! Να τα εκατοστήσεις Marie-Anne!!!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ καλέ μου Αντώνη ! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και όλα τα αγαπημένα σου παιδάκια για τα οποία κάνεις τόσο ωραία δουλειά !

      Διαγραφή
  16. Ααααα!!!! Χρόνια πολλά και καλά!!!! Ευτυχισμένα και άκρως δημιουργικά!!!! Απ' όλα είχε η ανάρτησή σου σήμερα αλλά το καλύτερο μας το άφησες για το τέλος!!! Καλή εβδομάδα!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΑΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ !!!!!!!
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου. Πολλά φιλάκια !

      Διαγραφή
  18. Πολύχρονη με υγεία και ευτυχία!! Να χαίρεσαι το Κατερινάκι σου(πραγματικά η συμμετοχή της είναι εξαιρετική)την ψήφισα και εγώ. Οι μάσκες σου είναι καταπληκτικές, ζηλεύω. Συγχαρητήρια και για τα βραβεία!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστώ Μάνια μου, και χαίρομαι που σου άρεσε η συμμετοχή της Κατερίνας και που την ψήφισες. Πολλά φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλά,πάντα γερή κι ευτυχισμένη!
    Μπράβο για τα βραβεία!
    Τι όμορφες αυτές οι βενετσιάνικες μάσκες,όπως και το καρναβάλι τους.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρείς μέρες μετά...δεν είναι πολύ αργά πιστεύω! Σου εύχομαι πολλές ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή σου καλή μου Marie-Anne και μην δίνεις σημασία στους αριθμούς. Τώρα πιά ξέρουμε ότι το πως νιώθουμε μετράει και όχι το πως μετράνε οι άλλοι τη ζωή μας. Λατρεύω τις βενετσιάνικες μάσκες. Κι ελπίζω ν'αξιωθώ κάποτε στη Βενετία Φεβρουάριο με μιά φωτογραφική μηχανή στο χέρι. Και μετά ασφήστε με, ξεχάστε με εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν είναι αργά Ginger !!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Πολύ θα το ήθελα κι εγώ να βρεθώ Φεβρουάριο στην Βενετία !!!!! Εύχομαι να το καταφέρεις κάποια χρονιά !

      Διαγραφή
  22. Αχ!Αργησα και εγώ Μαριάννα μου!Χρόνια πολλά και ευλογημένα!Να τα εκατοστήσεις και κάθε καλό στη ζωή σου!Οι επιθυμίες σου ευχές μου!Οι μάσκες είναι πρωτότυπες και μοναδικές!Καλά εκανες που μας τις έδειξες για να εμπνευστουν όσες ασχολούνται με τις μάσκες !Τα μανιταράκια σου βγήκαν πολύ γλυκούτσικα !!!Να χαίρεσαι και τα βραβεία σου!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν άργησες Μαρίτα μου, μην στεναχωριέσαι ! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Εχεις δίκαιο για τις μάσκες, κι εγώ αυτό σκέφθηκα...ότι θα μπορέσουν να εμπνευστούν όσες ενδιαφέρονται. Φιλάκια !

      Διαγραφή
  23. The masks are beautiful, perfect time to display them. You did a good job on the sweet little mushrooms, they are so cute. Hugs...Lu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατα αρχην χρονια πολλα,πολυχρονη,γεματη υγεια και αυτυχια!!!Οι μασκες ειναι υπεροχες μας θυμιζουν ξενιασια...Τα μανιταρακια εγιναν πολυ ομορφα και στολισαν τα γλαστρακια!!!Συγνωμη για την αργοπορια αλλα η ιωση που με ταλαιπωρει φταιει και εμεινα λιγο πισωωω...Φιλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύα μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Περαστικούλια σου εύχομαι ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  25. χρονια σου πολλα καρδια μου..γερη και δυνατη..μεσα απο τα ταξηδια σου..περνουμε τα χρωματα..τα δωρα..τις ομορφες μασκες..με τα ωραια χρωματα..με γεια τα βραβεια..καλο σου βραδυ..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, νά'σαι καλά !!! Πάντα με τον καλό σου λόγο. Χαίρομαι που σου άρεσαν. Καληνύχτα !!

      Διαγραφή
  26. MARIE ANNE ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ (ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΧΑ) ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ.!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!! ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΛΙΓΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βιργινία μου καλώς ήρθες ! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, νά'σαι καλά και να χαίρεσαι και σύ την οικογένειά σου. Ελπίζω να σου άρεσαν όσα είδες εδώ, αλλά σαν τα δικά σου δεν είναι... !! Φιλιά και Καλό τριήμερο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι να πώ!!!! Είμαι επιεικώς ασύγχώρητη!!! Αλλά δεν φταιω μόνο εγώ!!! Δεν μου εμφανίζονται οι αναρτήσεις σου !! Αλήθεια σου λεω! Τέλος πάντων, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Πέπη μου ! Δοκίμασε αυτό που σου πρότεινα στο email. ΄Ισως αυτή είναι η λύση ???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια πολλά και οτι επιθυμεις!!!!η πρωτη μασκα τέλεια!!!!μπράβο για τα μανιταρακια σου ειναι υπέροχα!!!συγχαρητηρια για το βραβειο σου!!!τα τραγουδακια που αγαπάς ειναι υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...