Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Souvenirs - souvenirs

Πολύ της μόδας είναι, εδώ και χρόνια, το scrapbooking !

Ομολογώ ότι δεν με συγκινεί ιδιαίτερα να ασχοληθώ με αυτήν την τεχνική. 'Ομως...πολλαααά χρόνια πριν ανακαλύψω το Découpage, είχα λατρεία με το Collage.  Πράγματι, από μικρή,  είχα την μανία να μαζεύω διάφορα αναμνηστικά απ' όπου και άν πήγαινα και να τα φυλάω σ'ένα συρτάρι ή σ'ένα κουτί με σκοπό να φτιάξω κάποτε ένα album. Αργότερα, τέτοιου είδους albums, τα οποία θα μπορούσαμε πλέον να ονομάσουμε Vintage Scrapbooks, έχω φτιάξει πολλά από τα διάφορα ταξίδια που έκανα στην επαγγελματική μου καρριέρα αλλά βέβαια και από τα οικογενειακά μας ταξίδια.

Αρχικά, να σας πώ ότι στο τέλος κάθε έτους, φύλαγα με ευλάβεια το επιτραπέζιο δερματόδετο ημερολόγιο που είχα χρησιμοποιήσει στο γραφείο για να το μετατρέψω σε album. Και τις περισσότερες χρονιές, κρατούσα κι ένα δεύτερο (κάποιου συναδέλφου που δεν το είχε χρησιμοποιήσει), αφού τα souvenirs μου ήταν τόσα πολλά που δεν χωρούσαν σε ένα μόνο !
Σε μία από τις βιβλιοθήκες μου, θα δείτε αυτά τα albums αραδιασμένα χρονολογικά.
Τις πρώτες χρονιές, έγραφα και σχόλια ή σημειώσεις στις σελίδες του ημερολογίου ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα άλλα αναμνηστικά (εισιτήρια, μενού, χαρτονομίσματα, προσκλήσεις, αποξηραμένα φύλλα, διαφημιστικά, αποδείξεις από ψώνια, εφημερίδες της ημέρας, και πολλά άλλα).
'Αλλες πάλι φορές, κάλυπτα τις σελίδες με χρωματιστά χαρτιά, κομμάτια από χάρτες της περιοχής, τα οποία έκοβα με οδοντωτά ψαλίδια χειροτεχνίας. 

Σκέφθηκα να σας δείξω μερικά. Τί λέτε ? 

Θα ξεκινήσω με λίγες μόνο σελίδες του album από το πρώτο μου ταξίδι στο Βερολίνο. Τώρα, θα μου πείτε την Γερμανία διάλεξες να μας δείξεις ? Τί να κάνω κι εγώ... εκεί ήταν το πρώτο μου ταξίδι. 

'Ηταν Σεπτέμβριος του 1983 (πολλές από σας να ήταν ίσως αγέννητες ακόμα !) και η Γερμανία ήταν χωρισμένη στα δύο. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από τις διαφορές ανάμεσα στην Δυτική και στην Ανατολική πλευρά του Βερολίνου. Φοβερή η εμπειρία της διέλευσης από το περίφημο Checkpoint Charlie, όπου εκτός από τον εξονυχιστικό έλεγχο διαβατηρίων,κλπ...με μεγάλους καθρέφτες σαν φτυάρια, κοίταζαν και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, μήπως και είναι κάτι κρυμμένο (κατά την είσοδο) ή κάποιος κρυμμένος (κατά την έξοδο).
 
 
 
 
Πώς σας φαίνεται ? 
Δεν είναι πράγματι ένα πρωτόγονος τύπος Scrapbooking ?

Θα μπορούσα να σας δείξω πολλά τέτοια albums, δεν ξέρω όμως κατά πόσο σας ενδιαφέρουν οι προσωπικές μου αναμνήσεις...
Πάντως, ένα ολόκληρο τέτοιο “scrapbook” μπορείτε ήδη να δείτε στην σελίδα  Aναμνήσεις-Souvenirs στο πάνω μέρος του blog μου. Ελπίζω να σας αρέσει. Κάποια στιγμή θα επανέλθω με τα αναμνηστικά μου από άλλα ταξίδια.

Καλό Σαββατοκύριακο!



45 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφα! Κι έτσι έχεις μαζεμένες αναμνήσεις, τις οποίες αναπολείς κάθε φορά που το ανοίγεις! ΠΟλύ μου άρεσαν και η ιδέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα ανοίγω αρκετά συχνά ! Μου αρέσει να θυμάμαι τα παλιά !!!

      Διαγραφή
    2. Πολυ καλημερα σας!! Χαρηκα που επισκεφτηκατε το νεογεννητο μπλογκακι μου, Φτανοντας στο δικο σας εμεινα με το στομα ανοιχτο, εχετε φοβερη φαντασια και πολυ ταλεντο! θα σας βλεπω συχνα
      Φιλακια πολλα!!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφο το άλμπουμ σου! Μου άρεσε πολύ η ιδέα! Νομίζω θα κάνω και εγώ ένα τέτοιο άλμπουμ! Περιμένω με ανυπομονησία τα άλμπουμ με τα επόμενα σου ταξίδια! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις Βασιλικούλα !! Κι εγώ θα αναρτήσω κι άλλα τέτοια. Όλη την ημέρα σκεφτόμασταν την Κύπρο μας χθές! Φιλούθκια κι από μένα !

      Διαγραφή
  3. ✿彡✿⊱╮¸.•°
    Belas lembranças tem que ser guardadas.
    Ótima ideia!
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    ✿彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Μαρι Ανν! Έτσι κι εγώ κράταγα τις αναμνήσεις, εσύ όμως με πολύ πιο πολλές λεπτομέρειες από εμένα, πολύ σπάνια μου έρχεται η επιθυμία να τα ανοίξω. Τις κάρτες που έχω δεν λέγεται, κάποια ημέρα θα πρέπει να τις πετάξω, να καθαρίσω τον χώρο μου. Περιμένω να δω περισσότερα!

    Καλό Σαββατοκύριακο
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα Εύη μου να πετάξεις τις κάρτες. Σκέψου να φτιάξεις κάτι μ'αυτές, άντε να δούμε και κατασκευές από σένα !!! Θα επανέλθω και με άλλα albums! Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  5. Γεια σου Marie-Anne πολυ ωραια ιδεα!!Και πολυ ωραια τα εφτιαξες!!!Καλο Σ/Κ!Φιλια Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαριάνν μου καλησπέρα!
    Εμένα μου αρέσουν τα δικά σου γιατί είναι και πραγματικά!!!!!!!
    Υπέροχα τα έχεις διατηρημένα και μου έκανε εντύπωση πόσο όμορφα τα έχεις συνδιάσει στο κόλλημα!!!!!!Δείξε μας κι άλλα!!!!!!!!!!!!Α! Και τι καλλιγραφικά τα γράμματα σου!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ετσι είναι 'Εφη μου, είναι στιγμές που τις έχω ζήσει και τις θυμάμαι με αγάπη. Θα σας δείξω κι άλλα αφού σας άρεσαν !
      Φιλάκια !!!

      Διαγραφή
  7. Μαριαννα μου πολυ ομορφο το εφτιαξες!!!!! Καπως ετσι εφτιαξα κι εγω το αλμπουμ μου απο την 5ημερη εκδρομη στο Ηρακλειο πριν πολλα χρονια!!!!!! περιμενουμε να δουμε και τα επομενα!!!! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά λοιπόν Μαιρούλα, που δεν είμαι η μόνη !!! Δεν το συνέχισες μετά την 5ήμερη ???? Με περιμένει δουλειά λοιπόν όσπου να φωτογραφίσω και τα άλλα albums...λίγη υπομονή παρακαλώ !!! Σου άρεσε η παρουσίαση της Αριζόνας ? ή μήπως είναι πολύ μικρές οι φωτό ?
      Φιλάκια !!!

      Διαγραφή
    2. Και βεβαια μου αρεσε η παρουσιαση της Αριζονας! Ειναι λιγο μικρες οι φωτογραφιες αλλα φαινονται αρκετα καλα! Ξεχωρισα μαλιστα αυτην που εισαι με τον τεραστιο ινδιανο! Φοβερη!!!!
      Να'σαι καλα Μαριαννα μου και να συνεχισεις τα ταξιδια σου!!!!!
      Φιλακια πολλα!!!!

      Διαγραφή
  8. πολύ μου άρεσε αυτή η ιδεα σου για να θυμάσαι τα ταξίδια σου.
    εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς κράτάω μόνο φωτογραφίες απο τα ταξίδια μου και κάρτες ή παλαιότερα γράμματα που πάντα φυλάω απο αγαπημένα πρόσωπα.
    καλό βράδυ Μαριάννα μου καλά να περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τί έχω σε κουτιά, δεν μπορείς να φανταστείς !!!! Ο άντρας μου λέει ότι μιά μέρα θα ανάψει μια μεγάλη φωτιά να τα κάψει για να αδιάσει το σπίτι !!! Καλό ξημέρωμα Μαρία μου !!!!!!

      Διαγραφή
  9. Εδώ έχουμε να κάνουμε και με ιστορικά ντοκουμέντα!
    Να ήξερες πόσο έχω μετανοιώσει πετώντας τις στιγμές των ταξιδιών...ελάχιστα έχω κρατήσει νομίζοντας πως κλειδώνουν μόνο στη μνήμη.
    Το ζήλεψα Μαριάννα...
    Καλό Σ/Κ να περνάς ονειρεμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Εχεις γερή μνήμη εσύ Αντιγόνη μου, είναι τόσα αυτά που θυμάσαι και μας διηγείσαι ! Η αλήθεια είναι όμως ότι, όπως λές, τα 'ιστορικά ντοκουμέντα' είναι χειροπιαστά και μερικά αξίζει να τα έχεις!!
      Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο !!!

      Διαγραφή
  10. πολύ μου άρεσε η ιδέα...μακάρι να την είχα σκεφτεί πριν χρόνια...ίσως τον χειμώνα να προσπαθήσω να κάνω κάτι ανάλογο...αλλά τα έχω όλα τόσο χύμα...που θα μου πάρει μήνες...Θα ήθελα να δω περισσότερα...να ταξιδέψουμε μαζί σου...μιας και φέτος ταξίδι....γιοκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μου μένουν ακόμα πάρα πολλά που πρέπει να τακτοποιήσω και όλο δεν έχω τον χρόνο να το κάνω. Ευχαρίστως να σας ταξιδέψω λίγο ακόμα. Θα επανέλθω σύντομα !!!

      Διαγραφή
  11. Πολυ ομορφο φτιαγμενο το αλμπουμ των ομορφων αναμνησεων σου Μαριαν!Ειναι πολυ ωραιο να κρατας ενθυμια απο καθε ταξιδι!Περιμενω να δω και τα υπολοιπα!!Πολλα φιλακια φιλεναδα!!Καλο Σ/Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Δήμητρά μου !!! θα σας τα δείξω σύντομα ! Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο !

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται scrapbooking ή κάπως αλλιώς, ξέρω ότι είναι μοναδικα ενθυμια, καλαίσθητα και με αγαπη φτιαγμενα που έχουν να πουν πολλά, ειδικά όταν περνούν μερικά χρόνια!
    Κάτι ανάλλογο κάνουμε με τα παιδιά μου και φτιάχνουμε ένα "καλοκαιρινό ημερολόγιο" καθε χρόνο με φωτογραφίες, εισιτήρια, ζωγραφιές, χαρτες κτλ.
    Φιλιά πολλά, συνέχισε να φτιάχνεις μοναδικά σουβενίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Νίκη μου ! Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ και χαίρομαι που λές ότι το κάνεις ήδη με τα παιδιά σου. Μετά από χρόνια θα τα ανοίγετε και θα θυμάστε τις όμορφες καλοκαιρινές διακοπές που περάσατε. Θα είναι πράγματι 'μοναδικά σουβενίρ' όπως το λές !!
      Πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
  13. Είναι πολύ όμορφο ενθύμιο αλλά και ντοκουμέντο Μαριάννα! Μακάρι να το'κανα κι εγώ...Είμαι πολύ κακή στο να κρατάω σημειώσεις και να μαζεύω αναμνηστικά. Το ζηλεύω πραγματικά όταν το βλέπω σε άλλους. Και φυσικά να μας δείξεις κι άλλα.Είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν είναι αργά ! Ξεκίνησέ το για τον Βαθιλάκη μ'ένα άλμπουμ από τις φετεινές σας διακοπές ! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  14. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ SCRAPBOOKING!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΡΑΤΑΩ!!!!!
    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ!!!!!
    ΠΕΣ ΣΤΟΝ "ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ", ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΕΙ, ΧΑΘΗΚΕ!!!!
    ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα !!! Τον αφήνω εγώ να τα κάψει ??? Αυτά τα λέει από ζήλια γιατί εκείνος δεν ερχόταν ποτέ μαζί μου στα ταξίδια (μισεί τα αεροπλάνα)!! Σ'αυτά όμως που κάναμε οδικώς ανά την Ευρώπη, μάζευε περισσότερα σουβενιρ από εμένα και όταν ανοίγει εκείνα τα άλμπουμ του αρέσει πολύ που του θυμίζουν ωραίες οικογενειακές στιγμές.
      Να περνάτε καλά !!
      Πολλά φιλιά !

      Διαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΖΗΛΕΨΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΠΟΤΕ ΕΝΥΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ...ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΠΗΛΟ ΧΑ ΧΑ!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!

    ΥΓ.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Νάσια μου ! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν! Μην ανησυχείς, έχω πάρει πηλό (ελπίζω να μήν ξεραθεί όσπου να τον χρησιμοποιήσω....) και κάτι σκέφτομαι να φτιάξω (όχι πως θα σε φτάσω ποτέ στην καλλιτεχνία!).
      Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  16. Μαριάννα,πολυταξιδεμένη,τι όμορφες αναμνήσεις έχεις!
    Υπέροχο να τις συγκεντρώσεις σε άλμπουμ,είναι υπέροχες στιγμές τηςζωής σου
    Να είσαι καλά,που τα μοιράστηκες μαζί μας.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου, πράγματι έχω ταξιδέψει πολύ και τα συρτάρια μου είναι ακόμα γεμάτα από σουβενίρ που δεν έχω προλάβει να φτιάξω σε άλμπουμ. Σιγά-σιγά ελπίζω να τα φτιάξω.
      Φιλιά πολλά !

      Διαγραφή
  17. Μαριαννα Καλημερα ειναι υπεροχο αυτο που κανεις!!!!!!
    Ετσι εχω τα αλμπουμ των παιδιων μου,οταν αυτα ανοιγουν γεμιζουμε συναισθηματα απιστευτα !
    Περιμενω να δω και τα υπολοιπα
    Πολλα φιλια!
    Καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίδρα μου, πολύ χαίρομαι που το έχεις ήδη κάνει για τα παιδιά! Πράγματι, και στα δικά μου τους αρέσει να τα βλέπουν, τώρα μάλιστα που δεν τυπώνουν πιά φωτογραφίες αλλά τις κρατάνε σε δισκάκια. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει κι εγώ ηλεκτρονικό άλμπουμ, αλλά δεν είναι το ίδιο ! Φιλάκια !!!!

      Διαγραφή
  18. Όμορφος τρόπος για να κρατάς ζωντανές κάποιες στιγμές από την ζωή σου.
    Σίγουρα είναι ένα είδος scrapbooking.
    Και σίγουρα να μας δείξεις και άλλα. Τι έτσι με ένα μόνο άλμπουμ θα μας αφήσεις;
    Φιλιά καληνύχτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σου Σωσώ μου!!! Θα σας δείξω κι άλλα, γιατί όχι? Ευκαιρία να ξανανοίξω κι εγώ κάποια που έχω καιρό να ξεφυλλίσω.
    Καληνύχτα και σε σένα !
    Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα Μαριάννα μου... Νομίζω ότι αυτό είναι το πραγματικό scrapbooking! Το λάτρεψα το άλμπουμ σου και περιμένω μ'αγωνία να δω και τα υπόλοιπα!! Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας, υπέροχες και μοναδικές στιγμές της ζωής σου! Να περνάς πάντα όμορφα και να χαμογελάς! Πολλά φιλάκια! Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρόγονος του scrapbooking στην κυριολεξία!!! Είσαι φοβερή, σε κάθε ταξίδι έφτιαχνες και ένα album!!!! Μπράβο σου!!!! Και φυσικά ψηφίζω κι εγώ να δούμε κι άλλα τέτοια μικρά αριστουργήματα!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ όμορφα αναμνηστικά Μαριάνν μου!!!Όπως το είπες ακριβώς!!Φυσικά και μας αρέσει να δούμε και άλλα παρόμοια δημιουργήματά σου!! Το είχες μέσα σου από μικρή, φαίνεται!!!Μου άρεσε τρομερά η αυλή σου με τα υπέροχα φυτά σου και τις γατούλες σου!!Επίσης με ταξίδεψες στο Παρίσι ξανά, ευχαριστώ!!!Όταν πήγα εγώ στο παρίσι ήταν γαλάζια τα φώτα του πύργου του Άϊφελ!! Υπέροχο Παρίσι, μακάρι να μπορέσω να ξαναπάω... φιλάκια καλή μου!!!Να περνάτε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μα τι τελεια ιδεα μου εδωσες...σ ευχαριστω πολυ..υπεροχος τροπος να γραφεις τις αναμνησεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειναι οτι ομορφότερο να κρατάς αναμνήσεις σε αλμπουμ οταν τις βγαζεις θυμασαι και νοσταλγείς όμορφα χρόνια...αυτό το παθαίνω και εγώ όταν κοιταζω παλιές και απρόμαυρες φωτόγραφίες..ναι τόσο παλιές...σε ζηλευω που ταξίδεψες στην ζωή σου πολύ...ειναι ενα όνειρό μου που ξερω τωρα πιά δεν θα γίνει..τρελαίνομαι με τα ταξίδια...γι αυτό κανω πολλα με τον νου...και βέβαια να μας δείξεις και άλλα απο τα αλμπουμ σου....φιλακια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θεε μου!!! Τι υπέροχη δουλειά... κοπιαστική μεν... έχεις κάνει!!! Μπράβο σου!!! Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά. Ισως να το έλεγες ότι μόνο "πρωτόγονο" scrapbooking όπως είπες... αλλά ένα ολόκληρο ταξιδιωτικό blog!!! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου και ελπίζω να απόλαυσες μέχρι τελευταίας σταγόνας όλα αυτά τα ταξίδια!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...