Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Της νύχτας τα καμώματα…

Αποθύμησα το Παρίσι!!! 
Πόσο θα ήθελα να ξανανέβω στον πύργο του Αϊφελ!!!
Επί τριάντα σχεδόν χρόνια, ταξίδευα στο Παρίσι κάθε χρόνο την ίδια εποχή. 
Πήγαινα σ'ένα τετραήμερο συνέδριο, αλλά πάντα είχα και ελεύθερο χρόνο να επισκεφθώ τα αξιοθέατα, να πάω στο θέατρο, να επισκεφθώ τους συγγενείς μου και να κάνω και κάποια εκδρομούλα γνωρίζοντας υπέροχες περιοχές (τα παλάτια του Λίγηρα, το Mont Saint-Michel, κλπ...) ή να πάρω το τραίνο για να περάσω το Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες ή στο Λονδίνο...
Περασμένα μεγαλεία!!! 
Είναι η δεύτερη χρονιά από τότε που βγήκα την σύνταξη και πραγματικά μου λείπει το Παρίσι!  
Σε πρόσφατη ανάρτησή του, το Δελφινάκι μας ξαναθύμησε πώς ονειρεύεται να ανέβει κάποτε στον πύργο του Αϊφελ. Της το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!! Και της αφιερώνω αυτό το μικρό πινακάκι που έφτιαξα σε καμβά με decoupage και ανάγλυφο πλαίσιο με πάστα διαμόρφωσης. 
Λίγο σκούρο μου βγήκε, αλλά...νυχτερινές ώρες το έφτιαχνα, έχει όμως κάτι το μυστηριώδες...δεν νομίζετε?.....χαχαχα!!!!

Μόλις το είχα τελειώσει, και το Δελφινάκι ανήγγειλε τον νέο του διαγωνισμό. 
24 Φωτογραφίες αντικειμένων με ονομασίες από το Α έως το Ω! 
Μά, τέτοια σύμπτωση!!! ούτε συνεννοημένες να είμασταν, χαχαχα!!!!  
Αϊφελ, λοιπόν για την συμμετοχή μου στο ΑΛΦΑ, το πρώτο γράμμα της Αλφαβήτου.  
-------------------

Η σούπερ γιαγιά!
Τις προάλλες είμασταν καλεσμένοι σε μιά υπέροχη και ξεχωριστή βραδυά κάτω από τα μεγάλα πεύκα του κήπου μιάς όμορφης μονοκατοικίας. 

Η αγαπημένη μας θεία Μαρίτσα, ξαδέλφη της πεθεράς μου, είχε τα 90στά γενέθλιά της και ο γυιός της ήρθε από την Αμερική για να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί, συγγενείς και φίλοι.  Δεν θα σας πώ πολλά...ούτε οι φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό μου είναι πολύ καλές (νύχτα και με flash από απόσταση,  τί περίμενα κι εγώ ?) αλλά ήθελα μόνο να μοιραστώ μαζί σας την ζωντάνια και το κέφι αυτής της καταπληκτικής σούπερ γιαγιάς. Και τί δεν είδαμε από την θεία Μαρίτσα! 

Τί τραγούδι, τί χορό, 
Καμαρώνοντας το γυιό που χορεύει και λέγοντας αστεία σε κάθε τραπέζι 

τί ποιήματα, τί χάδια και πόζες με τους συγγενείς 

με την θεία Στέλλα και την ξαδέλφη μας την Βούλα

αλλά και με τους πρώτους της μαθητές που ήρθαν να τιμήσουν την παλιά τους δασκάλα και να της δώσουν τις καλλίτερες ευχές τους. 
Μιά πέτρα για την είσοδο 
και ένα παλαιό κεραμίδι με decoupage και κρακελέ
 ήταν τα δικά μου μικρά δωράκια για την θεία Μαρίτσα που ξέρω πόσο εκτιμάει τα χειροποίητα αντικείμενα.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, είχα την χαρά να μοιράσω και στα ξαδέλφια κάποια μικρά σουβενίρ που είχα φτιάξει με decoupage και κρακελέ.



Βότσαλα Presse-papiers (καρδιόσχημα βότσαλα, decoupage, κρακελέ )

Καλοκαιρινό διακοσμητικό 

( θαλασσόξυλο, φελός, δίχτυ, decoupage ) 

Με τα Βότσαλα λοιπόν συμμετέχω στο ΒΗΤΑ του διαγωνισμού.
-------------------
Σας έλεγα στην τελευταία μου ανάρτηση για τα γατάκια που, δυστυχώς, δεν κατάφερα να σώσω.  Την προηγούμενη Κυριακή, επιστρέφοντας αργά το βράδυ στο σπίτι, ακούσαμε νιαουρίσματα στον κήπο!  Και, ναί, η γατούλα μας, η Κουτσούλα, είχε γεννήσει τέσσερα πανέμορφα γατάκια, τρία ξανθά και ένα γκριζουλίνι. 
Είναι δώδεκα ημερών και δεν έχουν ακόμα ανοίξει τα ματάκια τους. Χθές, τα 'μετακόμισε' κάτω από την μεγάλη μας γαρδένια (να δώ πώς θα την ποτίζω τώρα...!).

Με τα νέα μας Γατάκια λοιπόν, συμμετέχω στο ΓΑΜΜΑ του διαγωνισμού.

Τώρα, φθάνοντας στο ΔΕΛΤΑ, τί θα μπορούσε να είναι ??? Καθόλου πρωτότυπο, θα μου πείτε, κι όμως, εγώ θα στείλω Δελφινάκια, αλλά σας ξαναλέω, τα είχα φτιάξει πριν την ανακοίνωση του διαγωνισμού!  Για πολλά χρόνια, κάθε καλοκαίρι, η μητέρα μου πήγαινε στα λουτρά της Αιδηψού και κάθε φορά που επέστρεφε μου έφερνε και κάποιο δωράκι, πότε ένα κεντητό σεμέν, πότε μιά ποδιά κουζίνας. Η θεία μου όμως, που πήγαινε κι εκείνη στα λουτρά, μας έφερνε πάντα...δελφινάκια!! Δελφινάκια σε mobile, δελφινάκια σε ρολόϊ, δελφινάκια σε θερμόμετρο, δελφινάκια σκέτα, πάντα γαλάζια και πάντα μονόχρωμα. Ε, πιά, τα είχα βαρεθεί!!! Στην αποθήκη λοιπόν ξαναβρήκα αυτό το ταλαιπωρημένο μικρό διακοσμητικό 
το οποίο μεταμόρφωσα με ακρυλικά χρώματα. 

Και φυσικά, αυτή είναι η συμμετοχή μου στο ΔΕΛΤΑ του διαγωνισμού. 
Δελφινάκι μου, δικό σου!!!!!!

Από το ΕΨΙΛΟΝ έως το ΩΜΕΓΑ, έχουμε ακόμα μέλλον... 
Κάτι θα βρώ να φτιάξω και να σας δείξω και θα χαρώ να δώ και τις δικές σας συμμετοχές. 
---------------

Της νύχτας τα καμώματα…τα βλέπει η μέρα και γελά!!

Το παρακάτω κείμενο το έγραφα χθες την νύχτα…πριν ακόμα ανεβάσω τις φωτογραφίες αυτής της ανάρτησης. Με είχε πιάσει το παράπονο… είπα να το σβύσω εντελώς, μετά έκοψα πάνω από τα μισά, αλλά, δεν βαριέστε…ας το βγάλω να ησυχάσω κι ελπίζω να μη μου κακιώσετε!!!

"Να το πώ τηλεπάθεια ???
Χθές, δέκα μόλις λεπτά πριν ανοίξω τον υπολογιστή μου και δώ τα τελευταία σχόλια στην προηγούμενη ανάρτησή μου, σκεφτόμουν πόσο μου έχουν λείψει κάποιες από τις φίλες που είχα την τύχη να γνωρίσω μέσα σ’αυτήν την ‘γειτονιά’!  Με είχε πιάσει το παράπονο (δεν μου το βγάλατε τζάμπα το παρατσούκλι της παραπονιάρας! ).
Είχα διακρίνει μια ‘αποχή’ σε πολλές αναρτήσεις μου τον τελευταίο καιρό, από αρκετές μπλογκοφίλες που άλλοτε μου άφηναν σχόλια  σε κάθε μου ανάρτηση.  Και παρόλο που εγώ τις επισκεπτόμουν, εκείνες…δεν!!!!!  Είναι πάλι κάποιες που δεν έχουν έρθει ποτέ σε μένα, ενώ εγώ τους αφήνω σχόλια!!! Δεν  έχω καταλάβει γιατί με ‘σνομπάρουν’. Αναρωτιόμουν εάν είχα ΄φταίξει’ σε κάτι, εάν είχα γράψει κάτι περίεργο ή απρεπές σε κάποιο σχόλιό μου!  Αλλά δεν είναι ‘του τύπου’ μου κάτι τέτοιο!! Το μόνο που θα μπορούσα να προσάψω στο εαυτό μου είναι ότι ίσως έχω κάποια έλλειψη του χιούμορ, και αυτό φαίνεται στην γραφή μου, χαχαχα!!! Μέχρι που κι εγώ απογοητεύτηκα και αραίωσα τα σχόλιά μου, αν και παρακολουθούσα τις αναρτήσεις σας και χαιρόμουν για τις τόσες όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες που κάποιες από εσάς καταφέρατε να κάνετε σε διάφορες πόλεις. Μακάρι να μπορέσω κι εγώ κάποτε να συναντήσω κι άλλες από εσάς που δεν έχω ακόμα την τύχη να γνωρίζω! 

Τι σας τα γράφω όλα αυτά, θα με ρωτήσετε!  Θέλω να σας ζητήσω κι εγώ συγγνώμη που για πολλούς λόγους (λόγους υγείας της μητέρας μου και του αδελφού μου, μεταξύ άλλων, πολλές μετακινήσεις, κλπ.) δεν είμαι συνεπής στις επισκέψεις μου στα τόσο όμορφα μπλογκοσπιτάκια σας, και δεν έχω πάντα τον χρόνο να απαντώ και στα δικά σας σχόλια.  Τις περισσότερες φορές σας διαβάζω από το κινητό μου -όπου πιάνω σήμα- κι έτσι δεν μπορώ να απαντήσω ή να σας αφήσω σχόλιο. Από την άλλη δεν είμαι και τόσο ‘του τηλεφώνου’ ώστε να ‘τα λέγαμε’ τηλεφωνικώς, κι ούτε θα είχα τον χρόνο, κι έτσι έχω λίγο απομονωθεί! Μην μου το κρατάτε όμως ‘μανιάτικο’… γιατί αυτή την αίσθηση έχω!  Κάνετε μήνες να έρθετε σε μένα και είναι φορές που ενώ έχω φτιάξει κάτι και περιμένω την κριτική σας,  δεν αφήνετε κάν σχόλιο στην ανάρτησή μου, σαν να είναι εντελώς αδιάφορο. Και μην μου πείτε, πονηρούλες μου, κάποιες,  ότι κι εσείς δεν έχετε χρόνο, γιατί σας βλέπω που σχολιάζετε, ‘βολτάρετε’, ‘σφηνάρετε’ και ‘chatάρετε’  σε πολλά άλλα μπλόγκς (απόλυτο δικαίωμά σας, φυσικά, εννοείται !!! μακάρι να είχα τον χρόνο και να μπορούσα κι εγώ !).

Σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να σας επισκέπτομαι κι εγώ πιο συχνά, και αν δεν τα καταφέρνω την ημέρα, θα το κάνω την νύχτα, όπως και τώρα. Πήγε 4 το πρωϊ, ο Νίκος σηκώθηκε δύο φορές, με είδε να γράφω και κουνούσε το κεφάλι του…χαχαχα! ‘Ωρα είναι να πάω κι εγώ για ύπνο, νομίζω!!!!

Σας στέλνω την αγάπη μου!!!!  Καλό ξημέρωμα!!!!!"

Και νά, που πάλι "Καλό Ξημέρωμα", θα σας ευχηθώ, αφού μου πήρε τόσες ώρες να γράψω αυτήν την ανάρτηση!!!! Τι κακό κι αυτό μ'εμένα??!!  Πώς θα μάθω να κάνω μικρότερες αναρτήσεις, μου λέτε???? χαχαχα!!! Θα το προσπαθήσω όμως, κι έτσι θα είναι και πιό συχνές!!!!

Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!





56 σχόλια:

  1. Καλημέρα Marieanne. Πολύ όμορφα όλα όσα έκανες.
    Μικρή παραπονιάρα καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερίνα μου! Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. ειναι υπεροχα οσα βλεπω και φτιαχνης και διαβασα με πολυ προσοχη αυτα που εγραψες πραγματικα γραφης υπεροχα και χαιρομαι γυναικες σαν και σενα που ειναι ακουραστες και γεματες ζωντανια.πολλα φιλια απο ναεισαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες, Σοφία! Σ'ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια. Πέρασα κι εγώ από το σπιτάκι σου και ελπίζω να τα λέμε πότε-πότε. Φιλιά!!

      Διαγραφή
  3. Μαριάννα μου πανέμορφα όλα...όπως πάντα!! Ζήλεψα την ενέργεια της 90χρονης θείας (...που καθόλου δεν μου θυμίζει 90χρονη....ΜΠΡΑΒΟ της) Είμαι κι εγώ από αυτές που έχουν χαθεί γενικώς και σε πολλά από αυτά που γράφεις σε νοιώθω...Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί γιατί χαθήκαμε έτσι με άτομα που ένοιωθα ότι είχαμε έρθει πιο κοντά...αν φταίω εγώ που απείχα καιρό μετά τον θάνατο του μπαμπά μου...αν φταίει το facebook που πλέον μας δίνει σε πρώτο πλάνο τις δημιουργίες και το like που πατάς εκεί αποδυνάμωσε την αξία της ανάρτησης ...ή αν πολύ πιο απλά έγινε ένα ξεκαθάρισμα αυτών που θεωρεί ο καθένας ότι έχουν αυτό το κάτι που έψαχναν ...και η blogoγειτονιά μίκρυνε και δημιουργήθηκαν οι blogoσυνοικίες. Φταίω...φταις...φταίμε...δεν ξέρω...Ξέρω όμως πως φταίω που παρόλο που μου έλειψες πολύ δεν πέρασα να πω ότι μου είχες λείψει! Φιλάκια καλή μου!!!
    Υ.Γ. Το Παρίσι για μένα πια νοιώθω ότι θα είναι "το ταξίδι που δεν έκανα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ΄Ασπα μου! Είδες ζωντάνια η θεία! Εσύ κορίτσι μου, με τόσα μικρά γύρω σου, με την στεναχώρια σου και με τόσες ασχολίες που έχεις, δεν φταίς καθόλου! Σάμπως ερχόμουν εγώ σε όλες σου τις αναρτήσεις? Αλλά, μάλλον έχεις δίκαιο για το facebook, είναι πολλές φίλες που φαίνεται να έχουν παραμελήσει τα blogs τους γιατί επικοινωνούν καθημερινά μέσω του FB. Είναι επιλογή τους, εμένα δεν με ενθουσιάζει, είχα ανοίξει λογαριασμό για να είμαι σε επαφή με τα ξαδέλφια μου στο εξωτερικό, αλλά σκεπτομαι να τον κλείσω.
      Αν θυμάμαι καλά, για κάποιον λόγο είχε ακυρωθεί ένα σου ταξίδι στο Παρίσι πέρυσι! Σου εύχομαι να πάς κάποια μέρα μαζί με τα παιδιά και να μην παραλείψετε και την Disneyland, εννοείται!!
      Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  4. Votre toile avec La Tour Eifel est magnifique! Le cadre en relief me plait particulierement par sa structure faite de pate. Et vraiment cette image a quelque chose de mysterieux!
    Mes meilleurs voeux d'anniversaire a votre tante!
    Cordialement Marta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Merci, ma chère Marta, pour ta visite et pour tes voeux !!! Nous pouvons nous tutoyer, je suppose! L’etat de santé de ma mère ne me laissait pas beaucoup de temps libre pour visiter la blogosphère. C’est chose faite, maintenant! Tes créations sont très très belles, ainsi que les confitures….ha ha ha!!! Bon week-end!!!!

      Διαγραφή
  5. Σήμερα μόλις, αν και είμαι σε ολιγοήμερες διακοπές, μπόρεσα να έχω πρόσβαση στο ινερνετ και επισκέφθηκα τα αγαπημένα σπιτάκια......απολαυσα λοιπόν την ανάρτησή σου, θαύμασα τα έργα σου (τα βότσαλα και τα θαλασσόξυλά σου, μαγευτικά)και ξετρελλάθηκα με το κάδρο σου, ο πύργος του Αιφελ !!!! Η γιορτή της θείας με συγκίνησε και με εντυπωσίασε....το λέει η καρδιά της !!! Σε φιλώ καλό καλοκαίρι
    παραπονιάρα....(τα γατάκια σκέτη γλύκα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να περνάς, Κλαυδία μου!!! Ελπίζω να κάνεις μπανάκια!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα, πολύ όμορφος ο πύργος του Άιφελ...χαίρομαι που συμμετέχεις κι εσύ στην ιδέα που είχε το δελφινάκι. Ξετρελάθηκα με τις πέτρες σου, μου άρεσε ιδιαίτερα το καλώς ήρθατε και εκείνη με την ελιά.
    Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, δεν ήταν στις προθέσεις μου. Καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστείς ότι δεν είχα προσέξει πως το Δελφινάκι τα ήθελε από 1ης Αυγούστου!! Εγώ τα είχα ήδη έτοιμα χωρίς να ξέρω για το παιχνίδι!!!
      Εσύ πάλι, γιατί μου ζητάς συγγνώμη, γλυκειά μου? Εγώ έχω τόσον καιρό να περάσω από σένα...Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Μαριάννα μου. Υπέροχες οι δημιουργίες σου τις λάτρεψα όλες.!!
    Να είσαι πάντα καλά! Εύχομαι σύντομα να επισκευθείς το Παρίσι. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθή μου, σ'ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να μπορέσω να ξαναπάω!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  8. Αυτά που εσύ αποκαλείς "μικρά" δώρα για τη θεία σου, εγώ τα λέω ανεκτίμητους θησαυρούς!!! Τί υπέροχα που είναι πάλι όλα!!! Να τη χαίρεστε τη θεία!!
    Και τα γατάκια!!! Πόσο κουκλιά!!! (Extra χαδάκια στη μανούλα τους, παρακαλώ!!!)
    ;-)
    Τώρα για το Παρίσι... Ποτέ δεν ήταν ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς μου, αλλά υποκλίνομαι στον δικό σου Πύργο!!! Εκπληκτικός είναι!!! Αμέτρητα μπράβο!!!
    Έχω προσέξει κι εγώ πως πολλοί-πολλές bloggers, από τότε που "εθίστηκαν" στο facebook, έχουν ρίξει μαύρη πέτρα στο blogging, αλλά τί να κάνουμε?
    Προσωπικά, δεν κρατώ κακία αν κάποιος δεν με επισκεφθεί ή δεν μου αφήσει σχόλιο, γιατί όσα blogs ακολουθώ, τα ακολουθώ επειδή τα θαυμάζω κ' όχι από υποχρέωση (με ακολουθείς-σε ακολουθώ κτλ)...
    Το βλέπω κ' από εμάς τώρα πάντως, πως το καλοκαίρι με το ζόρι καταφέρνω να περάσω 1 ωρίτσα τη μέρα, σερφάροντας... Από Σεπτέμβρη οι χρόνοι θα είναι πιο νορμάλ!!!
    Και προσωπικά, ΔΕΝ πιστεύω πως έχεις κακοκαρδίσει κανέναν!!!
    Είσαι υπέροχο πλάσμα!!!
    (Πωπω! Μυθιστόρημα κοντεύω να γράψω...!!!)
    ;-)
    Φιλιά αμέτρητα!
    Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Αλήθεια, αυτό το φατσοβιβλίο έχει ξελογιάσει πολύ κόσμο ! Όχι πως κι εγώ δεν μπαίνω, αλλά δεν με 'τραβάει' ιδιαίτερα! Μα φυσικά και δεν μπορώ να κακιώσω κανέναν επειδή δεν θα με επισκεφθεί -κι εγώ έχω καιρό να σού'ρθω, αλλά κι εσύ μας αφήνεις περιθώριο έναν μήνα... χαχα!- αλλά δεν μου αρέσει, όπως λες κι εσύ, αυτό το 'μία σου και μία μου'!!
      Πολλά φιλάκια, κοριτσάκι, και τους χαιρετισμούς μου στην όμορφη Σύρα!!!!!

      Διαγραφή
  9. Μην παραπονιέσαι, θα φταίει ίσως το Καλοκαίρι..
    Η θεία Μαρίτσα, τι να πω, παράδειγμα προς μίμηση, νάναι πάντα καλά !!
    Όσο για τις δημιουργίες σου, λάτρεψα την πέτρα της εισόδου με το Καλοσώρισμα !!
    Και τα βότσαλα τέλεια !! Ο δε πύργος, μη μας ξήνεις πληγές με τα ταξίδια
    σε αυτή την όμορφη πόλη, γιατί όποιος έχει πάει σε καταλαβαίνει απόλυτα ..
    Ποτέ δεν την χορταίνεις η αλήθεια είναι .. Αν θες στείλε μου με mail τη
    διεύθυνση που μπορώ να σου στείλω άρτι αφιχθείσες χαρτοπετσέτες με τον Πύργο !!!
    Σε φιλώ τρεις (α λα γαλλικά) !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να μου μουτρώσεις που έχω καιρό να περάσω, θα μου στείλεις και χαρτοπετσέτες?? Τι υπέροχη που είσαι!!!! Μόνο που δεν βλέπω πουθενά το email σου...ή κάτι έχω πάθει??? Αν θέλεις, στείλε μου εσύ, να σου απαντήσω
      (το δικό μου είναι στο προφίλ μου).
      Bisous X 3!!!!!

      Διαγραφή
  10. Superbes découpages ! J'adore les coeurs...
    Très jolie fête d'anniversaire !
    Et magnifique Paris avec sa tour Eiffel éternelle...
    Bises et bon weekend !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρυφερή μου Μαριάννα τα έργα σου είναι πολύ όμορφα!! Είμαι σίγουρη θα χαρούν πολύ πολύ με τα δωράκια σου!!! Καλή τύχη στον διαγωνισμό!! Να περνάς καλά και ξέγνοιαστα!!!
    Σε γλυκοφιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!
      Γλυκά φιλάκια κι από εμένα, Μαριλένα μου!

      Διαγραφή
  12. Το πινακάκι τέλειο,όπως και τα δωράκια σου σε συγγενείς και φίλους!!!!!Να χαίρεσαι τη θεία σου τη λεβέντισσα!!!!Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, λεβέντισσα η Θεία!!!
      Νά'στε καλά, κορίτσια μου!!!!
      Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  13. Μαριάνν μου υπέροχη ανάρτηση με τόσα όμορφα πράγματα που έφτιαξες, μα πιό πολύ μου άρεσε η συνάντηση καρδιάς με την θεία Μαρίτσα, να τα εκατοστήσει με υγεία!!!
    Όσο αφορά το φατσοβιβλίο μου αρέσει γιατί η επικοινωνία είναι άμεση!!!!
    Τα σχόλια έχουν πέσει σε όλα τα μπλογκς εκτός από μερικά που αντέχουν ακόμα!!!!Γίναμε πάρα πολλές και δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε, χαχαχα!!!!!Χαμός στο διαδίκτιο!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μου άρεσε αυτό, Εφούλα ! 'Χαμός στο διαδίκτυο'!!!!!
      Πρέπει όμως να έχει κανείς πολύ χρόνο για όλα αυτά, κι εμένα δεν μου μένει πολύς χρόνος αυτόν τον καιρό. Απ'ότι τελικά φαίνεται, και από άλλα σχόλια, μεγάλο βάρος του φταιξίματος πέφτει στο φατσοβιβλίο...παράδειγμα εσύ...χαχαχα...που σε είχα χάσει και σε έψαχνα στο μπλόγκ σου!!!! Τώρα τελευταία όμως, σαν να επανέρχεσαι, έ????
      Φιλιά πολλά, καλή μου και ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!

      Διαγραφή
  14. Θ'αρχίσω από το τέλος... Θεωρώ λάθος να κάθεσαι να στεναχωριέσαι για τα σχόλια. Είναι άπειροι οι λόγοι που κάποιος σταματάει ή αργεί να σχολιάσει σε ένα μπλογκ. Φυσικά και η δική μας απουσία παίζει ρόλο μεγάλο. Γιατί όταν κάποιος παρακολουθεί πολλά μπλογκς είναι φυσικό να χάνει πολλές αναρτήσεις κι απλά η παρουσία μας (μέσω σχολίων σε διάφορα άλλα μπλογκς)λειτουργεί ως υπενθύμιση. Για καιρό δεν μ'έχεις επισκεφθεί αλλά εγώ περνάω που και που και βλέπω τι φτιάχνεις. Ούτε που σκέφτηκα πως έχεις πρόβλημα μαζί μου...χαχα... Είναι δύσκολο να μπαίνεις στον καθένα ξεχωριστά. Πρέπει να τον βρίσκεις και λίγο μπροστά σου...Γράφω σε πολλούς που δεν μου γράφουν ποτέ. Δεν σημαίνει ούτε πως δεν με παρακολουθούν,ούτε πως δεν με συμπαθούν. Κι αν σε κάποιους γράφουμε συχνά δεν σημαίνει πως είναι καλύτεροι. Απλά υπάρχει μεγαλύτερη επαφή και από τις δυο πλευρές και είναι η συνέχεια αυτής της επαφής. Τλπ είναι πολλοί οι λόγοι... πάντως σίγουρα δεν είναι αιτία για παράπονο. Καλά κάνεις και το λες αφού το νιώθεις, αλλά νομίζω πως είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας. Αυτά... Και τώρα για την σούπερ γιαγιά!!! Να τα χιλιάσει και να'ναι πάντα γερή και ζωηρή...χαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως βλέπεις, Μαράκι, ήσουν στην σειρά να σου απαντήσω χθές το βράδυ, όταν μιά ξαφνική διακοπή ρεύματος μου έσβησε τον υπολογιστή. Και παρ'όλο που το ρεύμα ξαναήρθε άμεσα, το λαπιτόπι δεν εννοούσε να ανάψει...ήμουν σίγουρη ότι είχε καεί. Πήγα κι εγώ για ύπνο! Ευτυχώς, το πρωϊ, άναψε με την πρώτη!!
      Συμφωνώ καλέ μαζί σου!!! Είναι λάθος να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα, πιό πολύ στεναχωριόμουν που κι εγώ δεν ήμουν πιά τακτική στις επισκέψεις μου. Και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί σου!!! Αν είναι δυνατόν!! Με εκπλήσσει όμως που λές ότι δεν σ'έχω επισκεφθεί 'για καιρό'! Αφού σου αφήνω σχόλια και μου απαντάς!!!! Την τελευταία βέβαια ανάρτησή σου, την έχουμε χαζέψει τόσες φορές με τον 'Αγιο, από το κινητό μου, που στο τέλος περνάει η ώρα και δεν ξέρουμε πόσα εύγε να δώσουμε σε σένα και στις καταπληκτικές μαθήτριές σου (είχα την μαμά στην κλινική, γι αυτό δεν είχα χρόνο, ούτε είχα πάρει το λαπιτόπι μαζί μου).
      Πολλά φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο και ευχαριστώ για τις ευχές σου για την ζωηρή μας θείτσα!!!!

      Διαγραφή
    2. Κάποιο διάστημα είχα να σε δω καιρό... εκεί αναφερόμουν αλλά δεν το πα σωστά. Μπορεί και να κάνω λάθος και να ήταν για μια δυο αναρτήσεις... κι αυτό γιατί δεν κάθομαι να πολυψάχνω... απλά καμιά φορά θυμάμαι πως κάποιον έχω να τον δω καιρό κι έτσι αρχίζω και τον ψάχνω να δω αν είναι όλα οκ. Τλπ μικρή σημασία έχουν όλα αυτά. Το σπουδαίο είναι πως είμαστε όλοι καλά και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Συνέχισε να κάνεις αυτό που σου αρέσει και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι που θα σε παρακολουθούν. Φιλιά στον Άγιο!!!

      Διαγραφή
  15. Κόλλησα στην Κοτσούλα!!!Να σας ζήσουν τα μικρούλια!!!!
    Οσο για τα σχόλια,μη στεναχωριέσαι.Και εγώ επισκέφτομαι διάφορα μπλοκ,και ούτε ένα ευχαριστώ-)))Ούτε και εσύ...χαχααααααααααααααααααααααα...να κάνουμε και λίγο χιούμορ-)
    Οι δημιουργίες σου και πάλι απίθανες!!!!Φιλιά στη σούπερ γιαγιά!!!Εχω και εγώ την αδερφή της γιαγιάς μου η οποία είναι 92 ετών και είναι φουλ ενέργεια!!!!
    Καλό Σκ να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Κουτσούλα, την ονομάσαμε έτσι γιατί πρίν δύο χρόνια, μπήκε στον κήπο μας χτυπημένη και κουτσαίνοντας Ευτυχώς, το ποδαράκι της έφτιαξε! Είναι καταπληκτική μαμά (πέρυσι θήλαζε επί 6 μήνες όχι μόνο τα δικά της γατάκια αλλά και άλλα 5 που είχαν γεννήσει δύο άλλες γάτες!!!!).
      'Εχεις δίκαιο κι εσύ, Κρίστα μου, κι εγώ έχω καιρό να σου αφήσω σχόλια, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά έχω θαυμάσει όλα τα έργα των αναρτήσεών σου! Να χαίρεσαι και την μανούλα σου, πού σίγουρα θα ενθουσιαστεί με το πορτραίτο της, αλλά και την δική σας σούπερ γιαγιά!!!!
      Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

      Διαγραφή
  16. Welcome back! Your creations are marvellous especially the stones. Thanks for sharing us your beautiful family moments.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you, my dear Alessandra! It was really a fabulous evening when we celebrated our aunt's 90th birthday!
      Kisses also from me and best wishes for a nice weekend!!!!

      Διαγραφή
  17. Πάντα να περνάς τέλειες βραδιές και να είναι καλά η σουπερ γιαγιά... της παρέας σας.
    Πειράζει που τρελάθηκα με το βότσαλο που έχεις ζωγραφίσει πάνω του ελιές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, Φλώρα μου!!!!!! Μου αρέσει πολύ η ζωγραφική, αλλά δεν έχω υπομονή και χρόνο. Τα βοτσαλά μου είναι φτιαγμένα με decoupage! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι ελίτσες!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα..Συγνώμη που άργησα να περάσω...Είναι όλα πανέμορφα σε αυτή την ανάρτηση...τι συμπτώσεις όμορφες...την ημέρα που ανακοινωνα με αναρτηση την ιδεα μου εσυ ετοιμαζες συμπτωματικα αυτα τα 4, α,β,γ,δ :) είναι πολύ όμορφα , φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα.... Αχ αυτό το Παρίσι και ο Πύργος του Αιφελ...σου εύχομαι να ξαναπάς..σ ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση και το όμορφο πινάκα... θα το αναφέρω στην αυριανή μου ανάρτηση (20 Ιουλίου)
    ευχαριστώ πολύ για τις συμμετοχές , είσαι η πρώτη ... όμως δεν είναι διαγωνισμός γιατί ήδη έχω διαγωνισμό (καλοκαιρινός διαγωνισμός δημιουργίας), αυτό είναι μια ιδεά που είχα.. και επίσης, η ιδεα μου ήταν να φωτογραφήσουμε αντικείμενα που έχουμε σπίτι με το κάθε γράμμα α-ω δεν θέλω να σε ταλαιπωρώ καλοκαιριάτικα να φτιάχνεις πράγματα με κάθε γράμμα για την ιδέα μου
    όσο για το θέμα της μπλογκογειτονιας , έχει και τα καλά της και τα κακά της ...όλες κάποια στιγμή στενοχωρηθηκαμε από κάτι....μένουν όσοι πραγματικά αγαπούθν το μπλοκ μας και τα θέματα του και ίσως και μας τις ίδιες έστω κι αν δε γνωριζούμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω συγγνώμες, Δελφινάκι μου! Εγώ είμαι αυτή που αργώ να περάσω!!!!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το πινακάκι, ελπίζω και τα δελφινάκια, χαχαχα! Για τα υπόλοιπα γράμματα, του παιχνιδιού σου, θα φωτογραφίσω ότι μπορέσω (μπορεί να είναι κάτι από το σπίτι, μπορεί να είναι και κάτι που θα έχω φτιάξει.
      Φιλάκια πολλά!!!
      ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μου άρεσε και το πινακάκι και τα δελφινάκια μου..κρίμα που τα βαρεθήκατε... θα περιμένω με χαρά τα υπόλοιπα γράμματα (ήδη έβαλα αναφορά στην ενημερωτική ανάρτηση της ιδέας μου την συμμετοχή σας α-δ)
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗ ΞΕΧΝΑΤΕ

      Διαγραφή
  19. Μαριάννα , η ευαισθησία και η ομορφιά του χαρακτήρα σου σε μία ανάρτηση !Η νοσταλγία για τα αγαπημένα σου ταξίδια , η χαρά και το γλέντι με τους συγγενείς και φίλους , η συμμετοχή σου στη όμορφη ιδέα που είχε το Δελφινάκι και η δημιουργικότητα σου δείχνουν ένα άνθρωπο ξεχωριστό !! Υπόσχομαι να προσπαθήσω περισσότερο ....τη νύχτα έχω ελεύθερο χρόνο δυστυχώς ....Καλό καλοκαίρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου, δεν έχω παράπονο, καλή μου! Νυχτοπούλια θα καταντήσουμε εάν θέλουμε να προλάβουμε τα πάντα ? Υπάρχει κι ένα όριο στις αντοχές μας! Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα!!!! Καλό καλοκαίρι και σε σένα και καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  20. Γλυκιά μου Μαριάννα που τόσο αγαπώ να είσαι παραπονιάρα . Φιλενάδα μου καλοκαίριασε και πολλοί ΄έφυγαν για κανένα μπάνιο και για να μην ακούν τα κουλά που συμβαίνουν . Οταν χειμωνιάσει τα κεφάλια μέσα και νάτα τα σχόλια .
    Τα έργα σου μου αρέσουν τρελλά , όλα ανεξαιρέτως , είναι ανεπανάληπτη !
    Σε φιλώ γλυκά και μη μου πικραίνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Οχι, γλυκιά μου Νικόλ! Δεν πικραίνομαι, αλλά αφού με λένε παραπονιάρα, το εκμεταλλεύτηκα λιγουλάκι,χαχαχα!! Ελπίζω να μην πίκρανα εγώ τίς φίλες μου!! Φιλάκια πολλά!!!!!

      Διαγραφή
  21. Γλυκιά μου Μαριάννα να την χαίρεσε τη γιαγιά!!! Σου εύχομαι να περάσεις τα χρόνια της διατηρώντας τη ζωντάνια και τη λεβεντιά της και να γιορτάσεις τα 90κοστά σου γενέθλια στον Πύργο του Αϊφελ με αγαπημένα Πρόσωπα!!! Μα γιατί στεναχωριέσαι γιά κάποιες απουσίες;Ετσι είναι οι σχέσεις,κόσμος έρχεται και πάει κι η ζωή μας προχωράει.Τα έργα σου πανέμορφα,ειδικά η πέτρα εισόδου.Να περάσεις όμορφα το Καλοκαίρι!!! Πολλά φιλιά !!! Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βούλα μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γλυκές σου ευχές!!!!!!!
      Χαίρομαι που σου αρέσουν αυτά που φτιάχνω!!!
      Να είσαι πάντα καλά!!!
      Φιλιά και καλό καλοκαίρι και σε σένα!!!!

      Διαγραφή
  22. Μαριαννάκι μου γλυκό πρώτη φορ'α σε αποκαλώ ετσι,αν σε ειχα μπροστά μου θα σ αγκάλιαζα πολύ σφιχτά!!!! Τρελαίνομαι για τους αυθόρμητους ανθρώπους που δεν διστάζουν να πουν αυτό που νοιώθουν κι ας είναι και παραπονάκι.Καταρχήν θα σου πώ ενα τεράστιο ευχαριστώ που δεν με ξεχνάς και με τιμάς με την παρουσία και με τον καλό σου λόγο στο σπιτάκι μου.Θα σου πώ γιατί χάθηκα εγώ ...δεν είναι τα πράγματα οπως ηταν στις αρχές μας πιέζουν πολλά και το βλέπω πως οι περισσότερες δεν εχουμε διαθεση να γράφουμε αν και τα βλέπουμε ολα! Είναι ψυχολογικό ειναι σαν να μη θες να μεταδώσεις την κακή σου διάθεση στον άλλον .Βέβαια θα μου πείς ενα σχολιάκι περιμένουμε εδώ μέσα να μας φτιάξει την διάθεση να μας δώσει δύναμη , να δε'ίξει οτι σκεφτόμαστε η μία την αλλη και θα εχεις δίκιο.Μην παρεξηγείς αν δείς κάποια να γράφει σε μία κι όχι σε σένα γιατί κάποια άλλη φορά μπορεί να γράψει σε σένα κι οχι στην άλλη.Να ξέρεις πως εκεί που νοιώθουμε πιο ζεστά εκεί αποφεύγουμε να γράψουμε για να μην ανοιχτούμε...Το θέμα είναι να υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας,μην στεναχωριέσαι .Εδώ μέσα γίνετε και λίγος χαμός .θα ηθελα να σου πώ κι αλλα αλλα δεν θέλω να σε κουράσω.Τωρα οι κατασκευές σου είναι όλες υπέροχες ,ο πινακας με τον πύργο του Αιφελ οντως μυστηριώδης
    τα βότσαλα πολύ όμορφα όπως και το κρεμαστό καλοκαιρινό διακοσμητικό!!!! Οσο για την αξιοθαύμαστη θεία εύχομαι να είναι καλά και να την χαίρεστε!!! Να μου είσαι καλά!!! Είσαι μια υπέροχη Κυρία πολύ αγαπητή παρουσ'ία στην γειτονιά μας και σ αγαπάμε!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασιούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ, πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Ήταν πράγματι πολύ αυθόρμητο το παραπονάκι μου, όπως το λές, και φυσικά δεν κρατώ κακία σε κανέναν!! Καταλαβαίνω τα προβλήματα του καθενός και της καθεμιάς μας, εξ'άλλου και για μένα το ίδιο ισχύει και στεναχωριόμουν που δεν ήμουν κι εγώ συνεπής στις επισκέψεις μου.
      Σας αγαπώ όλες!
      Φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή!!

      Διαγραφή
  23. Πολύ ωραίες οι δημιουργίες σου Μαριαννάκι, μπράβο!
    Εύχομαι να πάρεις τα χρόνια, το κέφι και τη ζωντάνια της θείας Μαρίτσας!

    Φιλάκια πολλά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μαίρη μου γα τις υπέροχες ευχές σου!!!! Μακάρι να φτάσουμε στα χρόνια της θείας Μαρίτσας αλλά πιό πολύ να έχουμε την ζωντάνια της!!!
      Πολλά φιλιά και καλή Κυριακή!!!!

      Διαγραφή
  24. kai ego eixa kairo na peraso na do ta dika sou edo! poly xairomai tora pou "irtha" !!! ti na protppei kaneis edo ????? :) kat arxas, na tin xairosaste tin theia sas , o Theos na tis dosei ygeia kai xronia polla akoma! tha diabaso me tin hsyxia mou ola ta alla...apo tora mono : panemorfa kai prototypa ta erga sou, opos panta! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η αγάπη μου και η εκτίμησή μου για σένα είναι δεδομένα!! Σαν να διάβασες το μυαλό μου με τούτη την ανάρτηση σου!! Πράγματι έχουν δημιουργηθεί πολλά blogs! Πράγματι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος ή καλύτερα καθορισμένος! Αλλά κι εγώ καμια φορά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενω επισκέπτομαι σχεδόν πάντα κάποια "σπιτάκια" , δεν έχω εισπράξει ούτε ένα "καλό Σαββατοκύριακο"!!!! Νομίζω ότι κάποια πράγματα υπαγορεύονται από τους άγραφους νόμους του blogging !!!!
    Οπως και να έχει, συνέχισε ακάθεκτη να μας εκπλήσσεις υπέροχα με τις όμορφες δημιουργίες σου! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Να 'χεις ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού! Πολλά ζεστά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενώ είχα διαβάσει όλα όσα έγραφες προχθές δεν είχα δει ούτε μια φωτογραφία. Δεν άνοιγαν. Τι να πρωτοσχολιάσω; Για τον διαγωνισμό των 24 που εσύ το ξεκίνησες ήδη μια χαρά; Την σούπερ γιαγιά που όλοι θα ευχόμασταν να φτάσουμε στα χρόνια της και να έχουμε την ίδια ενέργεια; Ή τις δημιουργίες σου που είναι μια και μια; Όσο για το παράπονό σου μάλλον ισχύει αυτό περί άγραφων νόμων του blogging που αναφέρει η φίλη Pepi!! Σε όλους μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο!! :)) Καλό υπόλοιπο Κυριακής!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καταρχήν να σου πω μπράβο για τις υπέροχες δημιουργίες σου!!
    Μου αρέσει που ξεκίνησες και την πρόκληση τόσο πετυχημένα!
    Χιλιόχρονη η Θεία Μαρίτσα και πάντα να περνάτε όμορφες βραδιές...
    Όσο για τα σχόλια...μη στενοχωριέσαι..πιστεύω πως τις περισσότερες φορές απλά τυχαίνει..θέλω να πιστεύω πως είμαστε μια όμορφη παρέα, που άλλοτε ψιλοχάνεται με κάποιους, άλλοτε ξαναβρίσκεται, αλλά πάντα είναι εδώ...να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το ίδιο θα πώ και εγώ Μαριαννα μου.. με τ κορίτσια.. πιο πάνω..εγώ βεβαια .. θα σου πώ τι επαθα...εψαχνα να βρώ τα σχόλια σου.. που δεν τα εβλεπα οτι ήταν εκεί ψηλά...ειχα συνηθήσει να το κανω στο τελος της καθε αναρτησης .. και νομιζα οτι καποτε στο είχα ξαναγραψει...ειναι αλήθεια ότι τωρα το καλοκαιράκι όλες λίγο πολύ το έχουμε ρίξει στην ξεκούραση.. γενικως..μην μου χολοσκάς .. αυτό που γίνεται εδώ μεσα ειναι ψυχοθεραπεία για πολλες φίλες ..τ κανουμε γιατί μας αρέσει και περναμε καλά .. δεν υπάρχει κορίτσι μου θέμα τα ίδια παθαινω και εγώ έχει μεγαλώσει πολύ οι παρέα .. και παιρνανε μερες μεχρι να απαντήσουμε .. η μπορεί να μην δούμε και καθόλου της αναρτήσης... ξερεις πόσες φορες τις χανω και παω μετα στις παλαιότερς και μεχερι να γραψω.. παει η μερα... το μπλοκιν ... θελει χρόνο .. και το εμαθα τωρα και εγώ..για αυτό το κάνουμε όταν και όποτε μπορούμε... αυτά ήθελα να σου πώ και αν σε ζάλισα σόρρυ..δεν βάζω γλώσσα μεσα αν αρχίσω...χι..χχι.. είσαι τυχαρύ που μπορείς και δημιουργεις πραγματα όμορφα..αυτά ειναι που ξεκουραζουν το μυαλό μας και αν τα κανεις και για αγαπημενα πρόσωπα ακομα καλήτερα... σου ευχωμαι να φτασεις τα χρόνια της θεία αου...Μαριάννα μου.. φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Marie-anne χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ στο πολύ ζεστο σου blog!είματε μαζί στο βάλε φαντασία έτσι γνωρίζω και παρακολουθώ την πολύ όμορφη δουλειά σου!τα λόγια ειναι περιττα, το άρθρο σου συγκινητικό ευχομαι να επισκευτείς το αγαπημένο σου Παρίσι σύντομα ,η γεύση από την οικογενιακή συνάντηση που μας έδωσες πολύ γλυκιά,και τα έργα σου ιδίως το κεραμίδι υπέροχο πραγματικά!Ελπίζω να μιλάμε από εδώ σε χαιρετώ πάντα να δημιουργείς και να θαυμάζουμε!au revoir!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τέλειες οι συμμετοχές σου στο διαγωνισμό από το Δελφινάκι!! Εγώ το αφήνω από αρχές Αυγούστου και βλέπουμε! χαχα! Η γιαγιά απίστευτη!! Πολλά πολλά χρόνια να ζήσει ακόμη, εύχομαι!! Πάνω από τα 100 σίγουρα!!
    Οι δημιουργίες σου όλες τέλειες! Ο πίνακας, τα δώρα, τα βότσαλα! Όλα υπέροχα!! Μπράβο!!
    Όσον αφορά τα σχόλια, πιστεύω πως κατά κύριο λόγο φταίει το καλοκαίρι! Ξελογιάζει και δεν σ' αφήνει να επισκεφτείς κανέναν! χιχι!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...