Κυριακή 7 Απριλίου 2013

My beloved tulips and...a glove!

Αγαπημένες τουλίπες και ένα..."γάντι"!
  
Είναι η εποχή τους! 
Tulips are in full bloom!

'Ανθισαν δειλά-δειλά και συνεχίζουν να ομορφαίνουν τα παρτέρια με τα υπέροχα χρώματά τους.

For many many years, some good business partners from Holland, used to send me, every year, as a Christmas gift, a pack of 100 tulip bulbs.
 
I wish  they also had some scent! 
Αχ, και να είχαν και άρωμα! 
Είναι πολλά τα λουλούδια που δεν μυρίζουν αλλά έχουν τόση ομορφιά που τους το συγχωρείς.
 
 'Οπως σας είχα πεί πέρυσι, για πολλά χρόνια, κάποιοι συνεργάτες από την Ολλανδία μου έστελναν κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα 100 βολβούς τουλίπας από 10 διαφορετικές ποικιλίες!!! 
Εάν θέλετε, μπορείτε να δείτε μερικές εδώ και εδώ 
 I used to offer some to friends and neighbours (how many could I possibly plant?)
 Χάριζα πολλούς βολβούς σε φίλες και γειτόνισσες (πόσους να φύτευα?).
 
Of those that I planted, some sprouted and bloomed the first year only and then disappeared. But some, established well and they keep flowering every year amongst the other flowers of the garden. 
Από αυτούς που έβαζα στον κήπο, πολλοί δεν ευδοκίμησαν. Κάποιοι δεν φύτρωσαν κάν και άλλοι άνθισαν μόνο τον πρώτο χρόνο και μετά χάθηκαν. 
Κάποιοι άλλοι όμως εγκαταστάθηκαν και μάλιστα πολλαπλασιάστηκαν. Και τώρα φυτρώνουν και ανθίζουν κάθε άνοιξη ανάμεσα στα άλλα λουλούδια του κήπου.
 
 
Οι τουλίπες λοιπόν μου έδωσαν την έμπνευση να φτιάξω αυτό το 'κουτί' για χαρτομάντηλα.  
Και γιατί βάζω την λέξη εντός εισαγωγικών θα το καταλάβετε ευθύς αμέσως. 
 Inspired by my beloved tulips, I made this tissue case which fits like a 'glove' over a standard size tissue box. It is made of plaster bandage and glue, crackle medium, acrylics and napkin decoupage. 
Είχα αγοράσει, πριν από χρόνια, δύο χαρτονένια κουτιά για χαρτομάντηλα από το γνωστό μεγάλο παιχνιδοκατάστημα, απ'αυτά που έχουν καπάκι, τα οποία όμως δεν με ενθουσίαζαν.  'Εβλεπα κατά καιρούς και τις δικές σας ωραιότατα ντεκουπαρισμένες ή ζωγραφιστές ξύλινες θήκες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να αγοράσω ποτέ κάποιο αντικείμενο (κουτί, καδράκι, κρεμάστρα) με σκοπό να του κάνω decoupage. Πάντα χρησιμοποιούσα ό,τι είχα στο σπίτι και προτιμούσα να 'μεταμορφώνω' παλιά ή και άχρηστα αντικείμενα. 
Πήρα λοιπόν ένα κουτί χαρτομάντηλα, το τύλιξα με ζελατίνα κουζίνας και το έντυσα με γυψόγαζα αφήνοντας το κάτω μέρος ελεύθερο. Δεν έβαλα  πολλές στρώσεις γιατί δεν ήθελα να γίνει βαρύ.
Στην συνέχεια το πέρασα 3 χέρια ατλακόλ.  Του έκοψα το άνοιγμα στο πάνω μέρος και μετά το αστάρωσα και το έβαψα με σκούρο καφέ ακρυλικό. Το κρακελέ ενός συστατικού που ακολούθησε δεν μπορώ να πώ ότι πέτυχε. Του έδωσε όμως μια νότα παλαίωσης και το έκανε να φαίνεται σαν ξύλινο. "Φοδράρισα" το εσωτερικό με μιά εμπριμέ χαρτοπετσέτα (μία όποιαδήποτε, αφού δεν θα φαίνεται) και συνέχισα με το decoupage και πατίνες.  Κόλλησα και μια τρεσούλα και...έτοιμο το "κουτί" μου!!! 
Τί κουτί δηλαδή?  Γάντι έγινε και εφαρμόζει τέλεια ! Δείτε πόσο εύκαμπτο είναι !   Η 'κατασκευή' του κουτιού κράτησε αρκετές ημέρες γιατί έπρεπε να στεγνώνει καλά ανάμεσα στις εφαρμογές των διαφόρων υλικών.

Προχθές, μου χάλασε το laptop μου! Εντελώς ξαφνικά, χωρίς καμμία προειδοποίηση, και ενώ ήμουν μέσα σ'ένα από τα μπλογκάκια σας, έκανε ένα τσάκ και έσβησε!!!!! Δεν ανοίγει με τίποτα!!!!!!!!!
Προσπάθησα, με τις λιγοστές γνώσεις που έχω, να στήσω το παλιό PC που έχει αφήσει ο γυιός μου στο σπίτι. Με χίλια βάσανα και ρυθμίσεις τα κατάφερα! Αυτό που δεν μπόρεσα με τίποτα να εγκαταστήσω είναι το Outlook κι έτσι έχω χάσει όλες μου τις επαφές, τηλέφωνα, διευθύνσεις φίλων, μπλογκοφίλων και συγγενών, καθώς και όλα τα μηνύματα !  Το παλεύω και ελπίζω κάποια στιγμή να το επαναφέρω. Έχασα και χρόνο προσπαθώντας, και έτσι πολλές αναρτήσεις σας δεν τις πρόλαβα.

Και πάνω που τα έγραψα αυτά ωραία και καλά χθες, συνειδητοποίησα....ότι έχω χάσει και τις πρόσφατες φωτογραφίες που είχα σώσει στο laptop και δεν είχα προλάβει να κάνω backup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
Τις τουλίπες της ξαναφωτογράφισα, το τελειωμένο 'κουτί' ή 'γάντι' -πείτε το όπως θέλετε-, το φωτογράφισα εξ αρχής, τις φάσεις όμως κατασκευής του.....πάπαλα !!!!!! 
Κρίμα, και έλεγα ότι θα μπορούσα να σας κάνω και...tutorial !!!
 Two days ago, my  laptop crashed all of a sudden! I am now writing this post from by son's old PC
The problem is that I lost all my Outlook contacts and I cannot tell if I will manage to recover them. 
And I have not yet set up a new e-mail address. I hope my son or my daughter will help me doing so tomorrow.  
I wish you a lovely Sunday and I thank you very much for your visits!!!
Ελπίζω να επισκευάζεται το laptop και να μπορέσω να ανακτήσω τα αρχεία μου!!!! Και υπόσχομαι να επανέλθω σύντομα !!! Στο μεταξύ, δεν μπορώ ούτε να λάβω, ούτε να στείλω emails, αλλά και αυτό θέλω να ελπίζω ότι θα το λύσω αύριο-μεθαύριο.
Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας!
Να περάσετε μια καλή Κυριακή!!!



43 σχόλια:

  1. Your tissue box looks lovely. Friends from Holland bring me tulips and they disappear after the first year. In Holland we take the bulbs out the soil after blooming and the stems have died down. We replant them in autumn. Maybe I should do that too, here.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαριάννα μου καλημέρα , οι τουλίπες ωραίες και ας είναι εποχικές !Χαρίζουν την ομορφιά τους έστω και για λίγο . Το κουτάκι άλλαξε την όψη του και έγινε πανέμορφο ! όσο για τα προβλήματα του PC ,είναι στο πρόγραμμα ... αρκεί να έχεις κάποιον να βοηθήσει. Δεν σώζω πουθενά τίποτα και συνεχώς ο γιος μου , μου το υπενθυμίζει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλή Κυριακή..Ομορφες οι τουλίπες .Ειναι ένα όμορφο λουλούδι.Ομορφη και η δημιουργία σου. Αυτά τα ρημάδια τα κομπιούτερ , όλο προβλήματα. Τεχνολογία και σύγχρονα σου λέει μετά..Ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα γιατί είναι κρίμα να χάσετε όλα εκείνα , φώτος, επαφές κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαριαννάκι
    εύχομαι ν ανακτήσεις το λαπτοπ μαζί με τα χαμένα σου αρχεία,καταλαβαίνω πόσο ζόρι τραβάς. Κι εμένα μου άρχισε να κάνει νούμερα και θα την πατήσω...ελπίζω να προλάβω...
    Το κουτί-γάντι ευρηματικό! Εγω ακόμα δεν το έχω με την γυψόγαζα,κάποια στιγμή θα σας δείξω μία ανακύκλωση που όμως δε με τρελλαίνει,ίσως εσείς την προχωρήσετε παραπέρα καλλίτερα.Την παλέυω αλλά άρχισε να μου τη δίνει που δεν με ικανοποιεί. Τλπ για το κουτί ήθελα να γράψω για τα δικά μου άγχη γράφω.
    Φιλάκια πολλά ΚΑλή Κυριακή στον Κήπο της Εδέμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες οι τουλίπες σου!!!!!!!!Πολύ όμορφο το κουτί για τα χαρτομάντηλα!!!!Ευχόμαστε να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα με τον υπολογιστή σου!!!!Να'σαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί όμορφο κουτάκι!!!
    Καλά, για τις τουλίπες, δεν το συζητώ καν: Λατρεύω οτιδήποτε σχετικό με κήπο!!!
    ;-)
    Ελπίζω να επανέλθει σύντομα ο υπολογιστής σου...
    Σε φιλώ, γλυκιά μου!!!
    Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γάντι είναι εξαιρετική ιδέα! Του ταιριάζει να το λες έτσι!
    Καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου με το χαλασμένο υπολογιστή, ευχομαι να διρθώθούν όλα, ως τοτε ασχολήσου με τον πανέμορφο κήπο σου, είναι όνειρο αυτές οι τουλύπες!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι τουλίπες σου είναι πανέμορφες!!
    Και το κουτί έγινε υπέροχο!
    Πριν λίγους μήνες χάλασε και το δικό μου λάπτοπ έτσι ξαφνικά..ούτε θέλω να θυμάμαι πόσες φωτογραφίες και αρχεία έχασα...γιατί φυσικά ως αναβλητικός τύπος δεν είχα φροντίσει να τα μεταφέρω κι αλλού..κι ας την είχα ξαναπάθει πριν κάτι χρόνια με άλλον υπολογιστή..
    Εύχομαι εσύ να καταφέρεις να σώσεις το αρχείο σου!
    Καλή Κυριακή..φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφες οι τουλίπες σου,Μαριάννα!!!!!Αλλά και το κουτί,μοναδικό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mαιαννακι μου καλημερα!!!!!!!
    Τι επαθες βρε παιδακι μου!!!!!!!ευχομαι κι εγω να αποκατασταθει το προβλημα με το λαπτοπ και να μην πανε χαμμενα τοσα αρχεια!!!!
    Οι τουλιπες σου ειναι ονειρεμενες! Θελω κι εγω βολβους!!!!χαχαχαχα!!!!!
    Οσο για το κουτι, δεν εχω λογια να περιγραψω! Το εκανες καταπληκτικο! Μου αρεσε πολυ!
    Καλη Κυριακη Μαριανακι μου! Καλα να περνας!
    Φιλακια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Μαριαννάκι...για το λαπιτόπι μη στενοχωριέσαι. Το έπαθα κι εγώ πριν ένα μήνα. Τα παιδιά μου που το χρησιμοποιούν συνέχεια μου έκαψαν μία θύρα USB και χάλασε το τροφοδοτικό του (ηλεκτρολογικό το ζήτημα). Μου έσβησε κι εμένα στα καλά καθούμενα. Ο τεχνικός μένει Ανάβυσσο (Αγροτική) είναι εξαιρετικό παιδί, φίλος των παιδιών μου. Το έφτιαξα μόνον που αχρηστεύθηκε η θύρα που έπαθε το κοκο-μπλόκο χα χα χα. Δεν πειράζει, βολεύομαι και με τις άλλες. Από τα αρχεία μου δεν χάθηκε τίποτα απολύτως. Αν θελήσεις τη βοήθειά του πες μου.....
    Ο κήπος σου αξιοζήλευτος. Ο δικός μου μια ...γαϊδουροτσουλήθρα. 'Ετσι έλεγε η μάνα μου τους παρατημένους κήπους. Ελπίζω όταν έλθω ν'αρχίσω να τον φτιάχνω σιγά σιγά.
    Για το κουτάκι δεν έχω λόγια.....Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλυκιά μου Marie Anne, η τουλίπα είναι από τα πιο όμορφα λουλούδια.. Δεν έχω αλλά σκόπευω να βάλω φέτος στο κήπο μου.. Πολύ όμορφος ο κήπος σου αλλά και το κουτί για τα χαρτομάντηλα είναι υπέροχο.. όντως φαίνεται ξύλινο.. Όσο για τον υπολογιστή.. αχ.. σου εύχομαι πολύ και καλή υπομονή.. πρόσφατα αντικατέστησα το παλιό μου laptop με ένα καινούργιο και σε καταλαβαίνω απολύτως...
    Καλό κουράγιο λοιπόν και πολλά φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη, και το πρόβλημα του υπολογιστή να μην είναι σοβαρό!! Ή τουλάχιστον αν μπορεί να σωθεί ο σκληρός για να πάρεις τα αρχεία σου!!
    Υπέροχος ο κήπος σου!! Τι όμορφα λουλούδια οι τουλίπες!! Είναι υπέροχες οι δικές σου!!
    Αλλά και το κουτί σου δεν πάει πίσω! Φανταστικό!!! Μπράβο Μαριάννα!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαριάννα,από το σκληρό δίσκο όλα ανακτώνται.Η κόρη μου κατάφερε να σώσει τις εργασίες της από σπασμένο.

    Οι τουλίπες υπέροχες,φέτος φύτεψα σε γλαστράκια και φύτρωσαν οι περισσότερες.
    Το κουτάκι,τέλει έγινε,όσο για το κρακελέ του του έδωσε μια όμορφη παλαίωση.
    Καλή Κυριακή-φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι όμορφες φωτογραφίες! λατρέυω τις τουλίπες! Τι κρίμα να ανθίζουν για τόσο λίγο!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μου θυμίζεις τον κήπο μου-)))
    Πανέμορφες οι τουλίπες σου και ας μη μυρίζουν.
    Το ''κουτάκι''πανέμορφο-)))Εύγε και πάλι-)
    Περαστικούλια στον υπολογιστή σου!!!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαριαννα μου λυπαμαι για οτι σου συνεβει με το pc σου..Κριμα!!
    Χαιρομαι ομως ταυτοχρονα για τον πρωτο ωραιο κηπο της φετινης ανοιξης!
    (οταν κατεβω Τριπολη ο επομενος ωραιος κηπος που θα δω θα ειναι της μαμας μου!!!)
    Το Δecoypage μ αρεσει πολυ και δε με χαλαει το αποτυχημενο κατ'εσε κρακελε!
    Σε φιλω και ευχομαι ολα να πανε καλα με το back up..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πλημμύρισε η οθόνη ομορφιές!
    Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου κι εντυπωσιακό το κουτί!
    Πόση υπομονή διαθέτεις για όλες αυτές τις στρώσεις!
    Μπράβο Μαριάννα μου!
    Σε θαυμάζω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Jolies tulipes ! Aussi bien les vraies que celles du découpage !
    Bonne semaine et profites bien de ton jardin !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΕΕ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ,ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΓΕΡΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΕΜΕΙΣ; ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΓΕΙΑ,ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΤΟΣΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ,ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα Μαριάννα. Οι τουλίπες σου είναι υπέροχες. Απο τις φωτογραφίες σου καταλαβαίνω οτι ο κήπος σου αυτή την εποχή είναι πανδαισία χρωμάτων.
    Το κουτί για χαρτομάντιλα έγινε πολύ όμορφο. Καλά γιατι λες οτι το κρακελέ δεν σου πέςτυχε; Εμενα μια χαρά μου φαίνεται...
    Αχχχ μου έφτιαξε η διαθεση η ανάρτηση σου με τις υπέροχες φωτογταφίες. Να σαι καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα Μαριάν μου!Τί νά πώ γιά τόν πανέμορφο κήπο σου!!Τόν θαύμασα από κοντά!!!Οι τουλίπες σου πανέμορφες!!Οι δικές μου τίποτα εφέτος!!Αλλά τωρα θά έχω απ'ευθείας τουλίπες από τήν Ολλανδία!!Τό κουτάκι σου πολύ όμορφο!!Καί τό κρακελέ,μιά χαρά σού πέτυχε!!Ευχομαι κι εγώ να αποκατασταθεί το προβλημα με το λάπτοπ καί νά μήν χαθούν τά αρχεία σου!Καλή εβδομάδα!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ όμορφες και φέτος οι τουλίπες σου.Χαίρεσαι να τις βλέπεις .
    Όσο για το λαπτοπ σου παρακάλα να μην έχει πάθει τίποτα ο σκληρός δίσκος και να ανακτήσεις τα ....χαμένα σου.Ανάβει το πληκτρολόγιο από το γράψιμο ανάρτησης και σχολίων και κάποια στιγμή παραδίδουν υο ....πνεύμα.χα χα
    Έξυπνη η ιδέα του ....γαντιού.
    Φιλιά και καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπορεί να μη μυρίζουν οι τουλίπες,αλλά είναι πανέμορφες, όπως πιστεύω θα'ναι και ο κήπος σου. Πετυχημένη η μεταμόρφωση του κουτιού.Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαριαννάκι μου ελπίζω να φτιάξει το λαπτοπάκι σου!!
    Έχω χάσει κι εγώ άσε... Τι όμορφες τουλίπες!!
    Μπράβο σου!! Θαυμάσιος κήπος!!!
    Το κουτί σου υπέροχο!!
    Να σαι καλά !! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Mαριάννα μου, μην στεναχωριέσαι και τίποτα δεν θα χάσεις απο τα αρχεία σου. Ολα διοθρώνονται απο τους γιατρους των υπολογιστών. Ετσι τους λέω εγώ τους ηλεκτρονικούς.
    Οσο για τις τουλίπες σου , πραγματικά υπέροχο λουλούδι.
    φιλάκια πολλά και καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Your tissue box looks marvellous! Your tulips are very beautiful and your garden is wonderful.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαριάννα μου εύχομαι να μη χάσεις τίποτε από τα αρχεία σου.Πρέπει να είσαι ευτυχής που μπορείς και χαίρεσαι αυτόν το πανέμορφο κήπο. Εμείς μέσα στα διαμερίσματα τί να χαρούμε;Μερικές γλάστρες και τίποτε άλλο. Επειδή μου αρέσουν και εμένα τα λουλούδια φύτεψα και εγώ τουλίπες και πολλές τριανταφυλλιές στο σπίτι στο χωριό αλλά δεν τα χαίρομαι γιατί ο χρόνος που είμαστε εκεί είναι πολύ λίγος. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι πανδαισία χρωμάτων !!! Ονειρεμένος ο κήπος σου, υπέροχα όλα τα λουλούδια, οι τουλίπες καταπληκτικές, εγώ φύτεψα σε γλάστρες , αλλά δεν ευδοκιμήσανε δυστυχώς, το κουτί σου αξιοζήλευτο, χαρά στην υπομονή σου !!! Για το λαπ τοπ δεν έχω λόγια, το πεδίο μου είναι παντελώς άγνωστο αλλά ελπίζω να μην έχει γίνει μη αναστρέψιμη ζημιά. Φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ......και γω όπως πάντα μένω να θαυμάζω αυτόν τον υπέροχο κήπο με τα υπέροχα λουλούδια!!!
    Καλημέρα.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υπέροχες οι τουλίπες σου Μαριάννα μου, αλλά και το κουτί σου!

    Είχα βάλει κι εγώ τουλίπες στον κήπο (όχι βέβαια τόσους πολλούς βολβούς), αλλά δεν φύτρωσαν όλες - δεν ξέρω γιατί!! Και μετά τα παράτησα και δεν έβαλα άλλες...

    Για το λάπτοπ μη στενοχωριέσαι, πιστεύω πως θα γίνεται - έτσι όπως το περιγράφεις, για ιός μου μοιάζει... Πήγαινέ το στο "γιατρό"! Και ίσως, για το μέλλον, θα έπρεπε να σκεφτείς να πάρεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, να αποθηκεύεις τα πάντα εκεί, για να μη ρισκάρεις να τα χάνεις... Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πόσο υπέροχος είναι ο κήπος σου...γεμάτος χρώματα, φωνάζει "φροντίδα"..

    Το κουτί-γάντι σου, έγινε τέλειο!!!

    Εύχομαι το λαπ-τοπ να αναρρώσει...Καλή εβδομάδα να έχεις...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πανέμορφες οι τουλίπες σου και παίζουν τόσο όμορφα με τα άλλα λουλούδια του κήπου!!! Αγόρασα δύο σακούλες τουλίπες, ίσα πέταλα και σγουρά πέταλα, με διάφορα χρώματα και τα έστειλα στην Ελλάδα να τα φυτέψει η μανούλα μου στον κήπο να τα βρω και εγώ τωρα που θα γυρίσω! Αποτέλεσμα: βγήκαν 20 κόκκινες τουλίπες!!! Κοκκίνισε ο τόπος σου λέω...Ελπίζω πριν να μετακομίσουμε να ξανακάνω καμιά βόλτα στην Ολλάνδία και αν ξαναγοράσω μερικές!
    Καλή επιτυχία με τον υπολογιστή σου!!! Σ'εμένα δεν έφτασε η ανάρτηση σου αν και είμαι γραμμένη στους φίλους σου!!! Τυχαία περνούσα... Θα πάω να ξαναγραφτώ μήπως και έχει γίνει διαγραφή...! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπέροχες οι τουλίπες σου Μαριάννα μου και το καπάκι όμορφο.Όσο για τον υπολογιστή τα έχω πάθει και εγώ ευτυχώς δεν χάθηκαν αυτά που είχα σωσμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Marie Anne.. τι έπαθες!! ωωω... ελπίζω όλα να γίνουν όπως πρέπει και να ξαναβρείς αυτά που έχασες!!! κουράγιο...
    θαυμάσιο το έργο σου... υπέροχες οι τουλίπες... Ολλανδία.. και ξερό ψωμί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαριάννα μου ο κήπος σου είναι όνειρο και το κουτάκι σου πανέμορφο. Σου έστειλα mail, αλλά αφού λες ότι δεν μπορείς να τα δεις, σου λέω ότι σήμερα σου έστειλα την πεταλουδίτσα μου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπέροχες οι τουλίπες στον παραδεισένιο σου κήπο!
    Το κουτί βέβαια έγινε πολύ ωραίο, όπως ό,τι πιάσουν τα χεράκια σου!
    Ελπίζω να φτιάξει σύντομα το λάπτοπ σου Μαριαννάκι, σε καταλαβαίνω...

    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαριάννα μου, το κουτί - γάντι έγινε τέλειο.... μου αρέσει πολύ!!!! Είχα σκεφτεί κι' εγώ να κάνω κάτι τέτοιο αλλά φοβήθηκα πως δεν θα πετύχαινε και θα πήγαινε χαμένος ο κόπος μου γι' αυτό φτιάχνω πάντα ξύλινα! Τις τουλίπες τις λατρεύω αλλά οι βολβοί που έβαλα είναι δυο ετών (φυλαγμένοι σε σκιά) και τα λουλούδια ( μόλις βγήκε το πρώτο) δεν έχουν καμία σχέση μ' αυτά του πρώτου χρόνου!
    Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία σου με το λάπτοπ...... Μεγάλο "σπάσιμο"!!!!!!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. παντα εφευρετικη !!!!!!!!!! οι τουλιπες τι καλεεεεεεεεεεεεες !!!!!!!!!!! ειδικα αυτη η παραξενη με τα "ξεφτισμενα" πεταλα .......δεν το ξερεις που οσο ετοιμαζεις ξαφνικα κατι θα γινει κ αντε φτου κ απ την αρχη κ να χεις κ τους ανδρες να σου λεν "δεν στα λεγα?" χαχχαχα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αχ!!!!!!!Τι κήπος είναι αυτός!!!!!!!!Μοσχοβολάει η άνοιξη εδώ Μαριαννάκι μου!!!!!Λατρεύω τις τουλίπες το ξέρεις!!!!! Αυτή η κίτρινη απίθανη, τι σχήμα!!!!!
    Το κουτί που έφτιαξες με τόσο κόπο είναι υπέροχο!!!!!!
    Σου στέλνω πολλά φιλάκια και από εδώ γιατί ως γνωστόν με κατέκτησε το φατσοβιβλίο...χαχαχα!!!Καλά μην φωνάζεις....θα σου έρθω και από εκεί εννοείται!!!!!χαχαχα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαριάννα μου, οι τουλίπες σου είναι φανταστικές! Το ίδιο και το κουτί-γάντι με τις τουλίπες!
    Ελπίζω να επαναφέρεις σύντομα όλα τα αρχεία και τις επαφές σου!
    Πολλά φιλιά και Καλή Άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολύ πετυχημένο το κουτί. Ο κήπος σου δε με αυτά τα χρώματα και τις τουλίπες απίθανος!!!
    Μου έφερε κι εμένα η κόρη μου πέρυσι από Ολλανδία και τώρα έχουν αρχίσει και ξαναπετάνε.
    Γιά να δώ θα έχω κι εγώ την ίδια επιτυχία μ εσένα? Σου εύχομαι να έχεις πάντα δύναμη και
    υγεία να φροντίζεις και να απολαμβάνεις αυτό τον παράδεισο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πότε .. δέχεσαι επισκέψεις???? Να ξαναδώ και να ξαναθαυμάσω τον πανέμορφο κήπο σου!
    Η ιδέα του κουτιού, άπαιχτη!!!
    Τι κι αν δεν μάς έδειξες τα βήματα! Ησουν τόσο αναλυτική !
    Οσο για το laptopάκι σου, εύχομαι ..καλή ανάρρωση!!!!
    Πολλά φιλάκια!
    ΥΓ Θα χαρώ πολύ να σε δώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...