Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Λίγο πρίν αλλάξει η μέρα




Χρόνια πολλά σε όσες Μαρίες γιόρταζαν σήμερα, στις Δέσποινες, τις Βιργινίες, τις Παρθένες !!!
Να είστε πάντα καλά , να χαίρεστε τους αγαπημένους σας, τις οικογένειές σας και να σας χαίρονται όλοι, πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά!

Κι εγώ γιόρταζα! 'Οταν ήμουν μικρή γιόρταζα το Δεκαπεντάγουστο.  Ο μπαμπάς μου όμως έπαιρνε πάντα την άδειά του τον Αύγουστο, και πάντα έναν ολόκληρο μήνα (άλλες εποχές τότε !) και πάντα, μα πάντα, πηγαίναμε στα νησιά. ΄Εναν μήνα στην Κώ, για παράδειγμα, ή δυο εβδομάδες στην Ρόδο και δύο στην Κάλυμνο. Ή μία εβδομάδα στην Πάτμο και τρείς στην Λέρο. Γυρίσαμε σχεδόν όλα τα νησιά...μέναμε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στα σπίτια των ντόπιων, γίναμε φίλοι με πολλούς από αυτούς,  πηγαίναμε για ψάρεμα με τα καϊκια τους, 'οργώναμε' τα νησιά με τα ποδήλατα,  αλλά... την ημέρα της γιορτής μου απλά πηγαίναμε στην εκκλησία, μετά για μπάνιο, για φαγητό και το βράδυ για γλυκό στο ζαχαροπλαστείο και θερινό σινεμά.
Δεν είχα ποτέ κάνει γιορτή στο σπίτι με συγγενείς και φίλους.  Αυτό ήταν το μεγάλο μου παράπονο. Και κάποια στιγμή αποφάσισα κι εγώ να το 'γυρίσω' και να γιορτάζω στα Εισόδια της Θεοτόκου.  'Αντε τώρα να το συνηθίσουν οι συγγενείς και οι φίλοι. Ούτε που το θυμόντουσαν!  Το γιορτάζαμε οικογενειακώς αλλά χωρίς επισκέψεις και τραπεζώματα.  Τί το ήθελα κι εγώ ? Είχα πιά μεγαλώσει, και παρ'όλο που δεν έλειπα πιά από την Αθήνα τον Αύγουστο, δεν μπορούσα να το ξανα-αλλάξω, αλλά και να το έκανα, έλειπαν οι συγγενείς και φίλοι σε διακοπές.  Κι έτσι, πέρασαν τα χρόνια, παντρεύτηκα και την ημέρα της γιορτής μου οι μοναδικοί επισκέπτες ήταν οι γονείς μου, ο αδελφός μου, άντε και η θεία μου που μένει στην ίδια πολυκατοικία και ερχόταν μαζί τους.    Σιγά-σιγά, κάποιοι το εμπέδωσαν  αλλά απλώς μου τηλεφωνούσαν για ευχές, κι εγώ με την δουλειά και αργότερα με τα μωρά, βολεύτηκα και δεν έκανα 'επίσημη' γιορτή. Το σπίτι ήταν μαζεμένο μπάς και έρθει κάποιος, ένα γλυκό πότε έφτιαχνα πότε αγόραζα έτοιμο και είχαμε και τρώγαμε για 2-3 ημέρες.  Κερνούσα βέβαια τους συναδέλφους στο γραφείο, αλλά και πάλι, κάποιοι από άλλα τμήματα, κάθε φορά, τέτοια μέρα, με ρωτούσαν 'σήμερα γιορτάζεις,ή το 15αύγουστο?'.
Τώρα που ζούμε πλέον στην 'εξοχή'  50 χιλ. έξω από την Αθήνα, δεν υπάρχει κάν η περίπτωση να έρθει κάποιος για επίσκεψη. Αστεία πράγματα !!!
'Ετσι λοιπόν και σήμερα, εκτός από τα παιδιά μου, μου τηλεφώνησαν 4-5 παλιοί συνάδελφοι, δύο ξαδέλφες μου και η συνιφάδα μου.   Ο καιρός ήταν βροχερός ολόκληρη την ημέρα, μείναμε κλεισμένοι με τον άντρα μου στο σπίτι, φάγαμε, ήπιαμε τα καφεδάκια μας , είδαμε όοολα τα ωραία νέα στην τηλεόραση για το Eurogroup και για το κακό το χάλι της οικονομίας μας και της Ελλάδας μας γενικά, και το απόγευμα το πέρασα στο 'Atelier' μου,  φτιάχνοντας διάφορα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο.  Για γιορτές είμαστε ???

Ενα απ'αυτά που έφτιαξα είναι και μια γυάλινη κορνίζα που πριν από καιρό μου έδωσε ο γυιός μου.  Κάπου την είχε κερδίσει, σε κάποια κλήρωση, και αντί να την....πετάξει, σκέφθηκε να μου την φέρει για decoupage!   Βλέπετε, όλοι έχουν κολλήσει τον ιό του decoupage !!! Κι αφού έσπασα το κεφάλι μου να σκεφτώ πώς θα μπορούσα να φτιάξω αυτό...
την έβαψα πρώτα χρυσή για να καλύψω τα γυαλιστερά καθρεφτοειδή σχέδια που είχε και συνέχισα με κρακελέ, τελειώνοντας με απαλά ρόζ ανθάκια.



Δεν είναι όμορφη η μεταμόρφωσή της ???? Έβαλα και μία από τις σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες που έχουμε και την στόλισα !

Αύριο θα σας δείξω και τα υπόλοιπα που έφτιαξα.  

Και του χρόνου, να είμαστε καλά όλες οι εορτάζουσες !


66 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα,Μαριάννα!
    Μπλέκεσαι μ΄αυτή τη γιορτή,κι οι κόρες μου ακόμη κρατούν το 15αύγουστο σαν τις γιαγιάδες.

    Η κορνίζα σου έγινε πανέμορφη,υπέροχος ο συνδυασμός σε τεχνική και χρώματα-απέκτησε προσωπικότητα από αδιάφορη,που ήταν πριν.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!
      Μαζί γιορτάζουν οι κόρες σου? Μαρία και Δέσποινα να υποθέσω...
      να τις χαίρεσαι Ελένη μου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Μαριάννα μου να είσαι καλά και να χαίρεσαι ότι αγαπάς.Όσο για την κορνίζα κάτι ήξερε ο γιος που σου την έφερε,αγνώριστη την έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερίνα μου! Με το καλό να γιορτάσεις κι εσύ την Κυριακή. Την κορνίζα την είχα κι εγώ παρατημένη αρκετό καιρό αλλά το αποφάσισα και της 'άλλαξα τα φώτα', χαχαχα!

      Διαγραφή
  3. Χρονια μας πολλα!!!Τελικα ας λενε ολοι ''εσυ γιορταζεις δυο φορες''.Καμμια δεν γιορταζουμε αφου ποτε το θυμαται ο ενας ,ποτε ο αλλος. Εγω δεν το αλλαξα ποτε αλλα και παλι...Οσο για την αποσταση ,αχ ποσο σε καταλαβαινω. Του χρονου θα βγουμε παρεα.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι, μια από τα ίδια βλέπω !! Χρόνια σου πολλά κορίτσι μου. Νά'σαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Να κανονίσουμε κάποια φορά με την Dimi να βρεθούμε. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Παρθένα μου, τώρα θα έπρεπε να γιορτάζεις, χαχαχα! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Ρενάκι! Πόσο θα ήθελα να έρθω για την έκθεση αλλά δεν μπορώ να αφήσω την μητέρα μου μόνη της την Κυριακή αν δεν βρώ αντικαταστάτρια της γυναίκας που την φροντίζει. Δύσκολο το βλέπω. Θα δούμε..... Πολλά φιλιά !

      Διαγραφή
  5. Φιλεναδίτσα μου γιόρταζες...... πολύχρονη και πάντα υγιείς και ευτυχισμένη μαζί με αυτούς που αγαπάς!!!!!!! Και αυτή η δημιουργία σου υπέροχη!!!!! Καληνύχτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ φιλενάδα! Και σύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. Μαριαννα ,χρονια σου πολλα,ευχομαι να γιορταζεις τη καθε σου μερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προσπαθώ Άφρα μου! Νά'σαι καλά να χαίρεσαι κι εσύ τους δικούς σου!

      Διαγραφή
  7. Μαριάννα μου Χρόνια Πολλά κοπέλα μου πολύχρονη και ευτυχισμένη.
    και εγώ χτες γιόρταζα ακολουθοντας την παράδοση της γιαγιάς μου, που γιόρταζε πάντα τον Νοέμβρη.
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά λοιπόν Μαρία μου και σε σένα, και να χαίρεσαι και τα μικρούλια σας!! Κι εγώ νόμιζα ότι λίγες είμαστε που γιορτάζουμε τον Νοέμβρη!!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Μαριάννα μου!!! Χρόνια πολλά και πάντα με υγεία!!!
    Καλά όταν άρχισα να διαβάζω την ανάρτηση σου νόμιζα πως την είχα γράψει εγώ!!
    Κι εγώ σήμερα γιορτάζω από επιλογή γιατί όταν ήμουν μικρή πάντα 15 Αυγούστου ήμασταν στο Λαγονήσι στο εξοχικό και δε μπορούσα να κάνω ποτέ πάρτυ στη γιορτή μου που το είχα καημό. Έτσι επαναστάτησα στην πέμπτη δημοτικού και τους δήλωσα πως αλλάζω τη γιορτή μου αλλά όπως λες κι εσύ τώρα που μεγάλωσα αν δεν το πώ εγώ κανείς δε με θυμάται το Νοέμβρη κι όλες τις ευχές τον Αύγουστο τις παίρνω. χαχα σαν γνήσιες Υδροχόοι όμως μας αρκεί που πέρασε το δικό μας κι ας γιορτάζουμε σε τόσο κλειστό οικογενειακό κύκλο!
    Η κορνίζα μεταμορφώθηκε εντελώς!! Πανέμορφη έγινε! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!!! Δεν είμαι λοιπόν η μόνη που άλλαξα την γιορτή μου!!!!!
      Και είσαι και υδροχόος κι εσύ!!!
      Να σου πώ τώρα κι άλλο ένα μυστικό?
      Κι εμένα Μαίρη με λέει η μαμά μου και όλο μας το σόϊ!!!
      Απίστευτες συμπτώσεις !!
      Το σόϊ του άντρα μου με ξέρει Μαριάννα!!!
      Άλλη ιστορία κι αυτή!! Αξίζει ολόκληρη ανάρτηση!!!!

      Χρόνια πολλά λοιπόν Μαίρη μου και σε σένα και πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  9. Χρόνια σου πολλά, με υγεία και ό,τι επιθυμείς!

    Πολύ ωραία η κορνίζα, μπράβο σου!

    Φιλάκια πολλά, καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'σαι καλά Μαίρη μου.
      Χρόνια πολλά και σε σένα και σε όλες τις Μαρίες!
      Φιλάκια !!!!!

      Διαγραφή
  10. Χρόνια σου Πολλά Μαριάννα, νάσαι πάντα γερή, ευτυχισμένη και δημιουργική!!!
    Η κορνιζούλα αγνώριστη, μεταμορφώθηκε πλήρως, μπράβο!!
    Και του χρόνου νάσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μαγδούλα! Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα,Μαριάννα.Να σου ευχηθώ από καρδιάς Χρόνια πολλά,Χρόνια καλά,Χρόνια ευλογημένα...Να είσαι πάντα ευτυχισμένη,ανάμεσα στους ανθρώπους που αγαπάς...Επίσης να σε ευχαριστήσω από καρδιάς για τη βοήθεια που μου έδωσες...Απάντησα σε όλους μαζί σε σχόλιο,ότι περιμένω σήμερα ο γιός μου να τα διαβάσει όλα τα σχόλια και να δει τι μπορεί να κάνει...Πάντως μου βρήκε μια παράπλευρη λύση που με βόλεψε για την ώρα... Δεν θ'ελω να με παρεξηγήσεις που δεν σχολιάζω παρόλο που βλέπω τις αναρτήσεις όλων...Ο χρόνος μου είναι από ελάχιστος έως ανύπαρκτος...Τέσσερα παιδιά,δουλειά,κτήμα,αρκετά προβλήματα και μια ηλικία κοντά στα 50 με έχουν κάνει σχεδόν γραφική,αφού είμαι μονίμως σε αγώνα δρόμου να τα προλάβω...Πάντως του χρόνου που σκέφτομαι να πάρω-πρώτα ο Θεός σύνταξη-ελπίζω να πάρω ανάσα...Σε φιλώ και σου εύχομαι Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου. Καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ χαίρομαι τις αναρτήσεις σου και μαθαίνω τόσα πολλά από σένα. Νά'σαι καλά, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα Μαριάννα μου!
    Χρόνια σου πολλά! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς!
    Τον δεκαπενταύγουστο είναι γεγονός πως όλοι επικοινωνούμε στους εορτάζοντες με ένα τηλεφώνημα. :)
    Η κορνίζα έγινε πολύ όμορφη! Θα περιμένω και τις υπόλοιπες δημιουργίες σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι αλήθεια! Αφού συνήθως όλοι λείπουν σε διακοπές. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια. Η συνέχεια...μάλλον αύριο, πέρασε η μέρα και δεν πρόλαβα να κάνω ανάρτηση. Φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  13. ολοψυχα χρονια σου πολλα:)
    με υγεια!
    η κορνιζα ειναι πραγματικα πανεμορφη..γεια στα χερια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολυ Θωμίτσα! Χαίρομαι που σου άρεσε η κορνιζούλα!

      Διαγραφή
  14. χρόνια πολλά . πολύ όμορφη η φωτογραφοθήκη και τα χρώματα και η διακόσμηση μου άρεσαν πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου, νά'σαι καλά, σ'ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  15. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΡΙ ΑΝΝ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΡΝΙΖΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΑΤΕΛΙΕ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΙΣ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ,ΧΑΧΑΧΑ...ΦΙΛΙΑ ,ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλεναδίτσα μου Ιωάννα, καιρό έχω να σε διαβάσω. Τί μου γίνεσαι? Θα μας δείξεις κάτι από τα ωραία που φτιάχνεις κι εσύ?? Στις τελευταίες αναρτήσεις είχα αυτά που έφτιαχνα για τα διάφορα μπαζάρ. 'Εχω κάνει κάποια χριστουγεννιάτικα αλλά δεν χρειάζεται να κρυφοκοιτάξεις από την κλειδαρότρυπα, θα σας τα δείξω όλα μόλις στείλω τα δεματάκια μου και λασκάρω λιγάκι. Φιλάκια !!!!

      Διαγραφή
  16. Καθυστερημένα και απο μένα τα Χρόνια Πολλά !!! Εύχομαι να είσαι γερή , ευτυχισμένη και πάντα δημιουργική !Μπορεί να είσαι μακριά , η οι φίλοι να μη θυμούνται την ημερομηνία αλλά σκέψου πόσες ευχές σου στείλαν !!! Του χρόνου υπόσχομαι να το θυμηθώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ολυμπία μου, τό ίδιο εύχομαι και σε σένα. Είναι αλήθεια ότι μέσα στην μπλογκογειτονιά μας απέκτησα τόσες φίλες όσες δεν είχα ποτέ στην ζωή μου. Νά'στε όλες καλά!

      Διαγραφή
  17. Μαριαννάκι μου χρόνια σου πολλά!!!Δεν το ήξερα!!
    Να χαίρεσαι την γιορτή σου!!Πάντα γερή και τυχερή να είσαι και περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους κι ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε!!!
    Η κορνίζα σου είναι τέλεια!!! Φανταστική!!
    Να σαι καλά!!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου. Να χαίρεσαι κι εσύ τους αγαπημένους σου. Περιμένω με αγωνία να κάνεις την κλήρωση και να μας στείλεις τα ονόματα για την ανταλλαγή. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  18. Χρόνια πολλά φίλη μου!Πολύχρονη!Νά χαίρεται η οικογένειά σου Μαριάν μου!!!Τό ξέχασα!!Δέν ήξερα!!Ξέχασα καί άλλες φίλες!Θά τά πούμε αργότερα!!!Γιά τήν κορνίζω τί νά πώ!!!Υπερπαραγωγή!!!Τέλεια!!!Μού αρέσουν τά χρώματα καί τά μοτίβα πού τήν στόλισες!!Θά τά πούμε!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα, Τί να σου γράψω εδώ? Χάρηκα πολύ που τα είπαμε στο τηλέφωνο!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  19. Χρόνια πολλά και καλά! Να έχεις πάντοτε υγεία και ευτυχία και όλα όσα ποθείς για σένα και την οικογένειά σου! (Είχα στο νου μου ότι γιόρταζες 15αύγουστο... γι' αυτό και δεν ευχήθηκα χθες! Πάντα μπερδεύομαι με τις δύο αυτές γιορτές και πότε γιορτάζουν οι Μαρίες...) Η κορνίζα νομίζω ότι βρήκε το "μάστορά" της και έγινε πανέμορφη και σαφώς καλύτερη από πριν... Μπράβο!! Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ 'Έλλη μου! Όλοι μπερδεύονται και το έχω συνηθίσει! Μέχρι χθές ήξερα μόνο άλλες δύο (συναδέλφους) που γιόρταζαν μαζί μου, τώρα βλέπω ότι είναι και πολλές άλλες που γιορτάζουν στα Εισόδια της Θεοτόκου. Η κορνιζούλα μου αρέσει κι εμένα πολύ και χάρηκα που μπόρεσα να την μεταμορφώσω. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  20. Να ζήσεις Μαράκι και χρόνια πολλάααα...........
    Χρόνια Πολλά Μαριάννα μου και καλά και γεμάτα υγεία και χαμόγελα!!!!
    Τόσο πολύ ήθελες να "δέχεσαι" στη γιορτή σου; Και δεν το πέτυχες ε; Δεν πειράζει φιλενάδα, φτάνει που το ξέρουν οι αγαπημένοι σου και σου εύχονται από καρδιάς!
    Για την κορνίζα.... τι να πω..... τέτοια μεταμόρφωση, τόση ομορφιά.... μ' έχει εντυπωσιάσει! Την έκανες αριστούργημα! Το κρακελέ τέλειο, τα χρώματα φανταστικά....
    Μπράβο κορίτσι μου!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου, να χαίρεσαι κι εσύ την οικογένειά σου! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσε η κορνιζούλα, όσο για το κρακελέ, σαν να το καταφέρνω τώρα τελευταία, φτού-φτού μη με ματιάξετε,χαχαχα!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  21. Good Evening Marie-Anne, Happy Birthday to you. I couldnot believe the transformation.....the frame is now so beautiful.....it looks so completely different....I love it. Have a lovely cosy evening. Best Wishes Daphne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Daphne, thank you so much for your visit and for your kind wishes!!!
      It was not my birthday, but my nameday. On 21st November we celebrate the Presentation of the Blessed Virgin Mary into the Temple.
      I am very pleased that you liked my "new" frame. I wish you a very nice week-end.

      Διαγραφή
  22. Χρόνια πολλά , πολύχρονη!!!!!
    Η κορνίζα σου είναι πανέμορφη, φοβερή μεταμόρφωση!!!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφάκι, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Εσένα είχα στον νού μου όταν πήρα στα χέρια μου την γυάλινη κορνίζα, αλλά δεν τόλμησα να την ζωγραφίσω κι έτσι της έκανα το κρακελέ και το ντεκουπάζ. Αλήθεια, με την ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι. Τα χρώματα για γυαλί μου φαίνονται πολύ αραιά. Πρέπει πρώτα να βάζω το contour για να τα 'κρατάει' μέσα του?
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  23. Χρόνια σου πολλά..να είσαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη!!
    Καλά για την κορνίζα δεν έχω λόγια..καμιά σχέση με το πως ήταν...έγινε υπέροχη!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, χρόνια μας πολλά και καλά! Καλά, δεν βλεπόταν η κορνίζα όπως ήταν, έπρεπε κάτι να κάνω...και την περιποιήθηκα! Φιλάκια κι από μένα!

      Διαγραφή
  24. Wow!!!What gorgeous transformation!!!I love the frame so romantic and i love the colors. The flowers are wonderful.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you my dear Alessandra!
      I am pleased to see that you liked it! It would surely suit your romantic decoration.
      A big kiss from me also!

      Διαγραφή
  25. Χρονια πολλα!!! και καλα!!! Οι Μαριες γιορταζουν καθε φορα που γιορταζει η Παναγια, ετσι λεει μια ξαδερφη μου Μαρια! και δεν ειναι και λιγες μεσα στο χρονο! Οσο για την κορνιζα, εγινε εκπληκτικη!!! φιλια Ελσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ετσι ακριβώς είναι Έλσα μου, κι εγώ το ίδιο πάντα έλεγα σε όσους μου έδιναν ευχές το 15αύγουστο. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Νά'σαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  26. Είμαι αδικαιολόγητη!!!!! Αφού σου ζητήσω συγγνώμη, να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" με υγεία, χαρά, ευτυχία! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου! Θα καταφέρουμε να τα πούμε και από κοντά?? Φιλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μ'αυτά και μ'αυτά, ξέχασα (τι πρωτότυπο !!!!χαχα) να σου πω ότι η κορνίζα έγινε αγνώριστη! Ιδιαίτερη και καλόγουστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά βρε Πεπούλα, που μου ζητάς και συγγνώμη!!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου, νά'σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Να το κανονίσουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε ! Θα πάς στην Θεσ/κη την άλλη εβδομάδα??? Ευχαριστώ και για τη κορνίζα, κι εμένα μου αρέσει πολύ ! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  28. Μαριαννάκι μου, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σου, ό,τι επιθυμείς να το χαρείς....και να με συγχωρείς πολύ που δεν το θυμήθηκα παρ΄όλο που παλιότερα μας το είχες αναφέρει, με το εκκλησάκι της Μεσοσπορίτισσας στα Καλύβια....που άναβες κεράκι πηγαίνοντας στη δουλειά. Κι εμένα γιόρταζε η κόρη μου, ακριβώς για να έχει γιορτή χειμωνιάτικη. Και δεν πρόκειται να την αλλάξει ακόμα κι αν παντρευτεί .....Και πάλι πολλές ευχές και πολλά πολλά φιλιά......(Καλά, ο καθρέφτης απίστευτος έγινε.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου! Να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου και με το καλό να παντρευτεί κι ας μην αλλάξει την γιορτή της!!!! Είδα από το κινητό μου ότι ανέβασες κάτι, πάω να δώ!!! Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  29. Μαριαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με πολύ υγεία και πολλές χαρές....'Οσο για την κορνίζα έγινε ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ καμία σχέση με την προηγούμενη μορφή της...... Φιλάκια πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'σαι καλά 'Εφη μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ό,τι επιθυμείς!!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  30. Μαριανακι μου ...που να το ξερουμε ..για την γιορτή σου...κορίτσι μου!!!! δεν πειραζει τα χρονια πολλα τα λεγονται πολλες μέρες.. εμεις οι φίλες της μπλοκογειτονιας...σου ευχώμαστε να εισαι γερή δυνατή και πολύχρονη....να χαιρεσαι οτι αγαπάς.. εδώ στην Κρήτη την ημέρα αυτή γιορτάζουν οι ελευθερες Μαρίες...και όταν παντρευτούν γιορταζουν τον δεκαπενταυγουστο....στα Εισόδεια ..εχει και η εγγονή μου τα γενεθλιά της.. να ειστε και οι δυό σας παντα καλά ... και αν γινεται ακομα καλήτερα...οσο για τον καθρεφτη που τον έκανες αγνώριστο και πανέμορφο!!!! τι να πω....αχ!! το ντεκουπαζ για μένα ειναι πονεμενη ιστορια...χι..χι..φιλακια πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ρούλα μυ! Να χαίρεσαι και την εγγονούλα σου, πολύχρονη να είναι.
      'Ετσι συνηθίζεται, απ' όσο ξέρω, αλλά εγώ τα έκανα ανάποδα, χαχαχα! Και τελικά, βλέπω ότι είναι κι άλλες πολλές Μαρίες που γιορτάζουν στα Εισόδεια.
      Χαίρομαι που σου άρεσε η κορνιζούλα !
      Σου εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  31. Μαριαννάκι μου ο ελάχιστος χρόνος μου δεν μπυ επιτρέπει να επισκέπτομαι τα σπιτάκια αμέσως μετά τις αναρτήσεις!Εστω όμως και καθυστερημένα θα σου στείλω από καρδάς τις ευχούλες μου ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΆ , ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!
    Καλά η κορνίζα έγινε πανεμορφη και με ιδιαίτερο και ρομαντικό στυλ!!!
    Τα δε μπουκάλια της προηγούμενης ανάρτησης ένα και ένα!!Τρομερή συλλογή!!Αψογη δουλειά !!!!Φανταστικό κρακελέ!!!Υπέροχες φωτοσκιάσεις!!!!Τέλεια!!
    Μαριαννάκι καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα, πέρνα όταν μπορείς! Χίλια ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές σου, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου! Η κορνιζούλα μου 'πέτυχε' που λένε, κι εμένα μου αρέσει πολύ!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν τα μπουκάλια μου!
      Καλό Σαββατοκύριακο και πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  32. Καθηστερημένες ευχες απο μενα....Χρόνια σου πολλά Μαριάννα ,να εισαι καλά και γεματη ευτυχία!!!η κορνίζα σου ειναι ονειρεμένη καλά εκανες και την μεταμόρφωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαράκι μουυυυυυυυ !!!!!! Χρόνια σου Πολλά, κοτριτσάκι μου !!!!! Έχω καιρό να κάνω βόλτα στη γειτονιά μας και τα έμαθα αργά τα νέα ! Να είσαι πάντα γερή, με αυτό το ωραίο χαμόγελο που βλέπω στην φωτό σου και το χαρούμενο βλέμμα, να μας δίνεις έμπνευση και να σκορπάς αγάπη !!! Να σε χαιρόμαστε, Μαιρούλα μου !!! Φιλιά Πολλά στα όμορφά σου μαγουλάκια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια Marie - Anne
    Υπέροχες μετά - ο μεγαλύτερος γιος μου γεννήθηκε στις 21/11/64 (είναι μόλις 48 ετών)
    Ελπίδα υπάρχει κάτι καλό για την εν λόγω ημερομηνία.
    Ευχόμαστε να έχετε μια καλή ημέρα / καλά νέα εβδομάδα.
    Αγκαλιές Hanne Bente
    PS! Σας γράφω για να σας το Google μεταφράζει - έτσι ίσως γραμματική δεν είναι σωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...